- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
slm canım.ben 38 haftalık hamileyim.doppler var.sanırım 24.haftada filan yapılıyordu.doktorun zaten seni yönlendirir.benim doktorum nezahat hn.ve çok memnunum.bugün doğumum yaklaştığı için ben halkla ilişkilerdeki bayanla fiyatları konuştum.1 gece kalma+epidural+refakatçı+oda süslemesi ve doğumhanedeki foto çekimi için 700-750 arası dedi.tabi biz emekli sandığına bağlıyız.senin tamamen özel olucaksa konuşman lazım.yani sosyal güvence olunca ssk-bağkur yada emekli sandığı fiyat bu arkadaşım.bu fiyat sezaryan içinde geçerliymiş.ama isteğe bağlı sezaryan olursa onu konuşman lazım.gerçi ilk bebeğin sezaryansa bu da zorunlu sezaryan olur.yani fiyat değişmez.
merhaba, ben de fiyat konuştum ama bana zorunlu sezeryan ya da isteğe bağlı sezeryan diye ayrım yapmadan fiyat söylendi. size isteğe bağlının farklı bir fiyat olacağı bilgisi mi verildi acaba? aklım karıştı şimdi.
isteğe bağlı sezeryan olanlar, fiyat farklı mıydı, cevaplar mısınız?
kızlar gökalp beye giden var mı??? bana sezeryanı tavsiye etti bebek henüz dönmemiş. ben de 33. haftamdayım, bu saatten sonra döner mi bilmiorum. son anda dönen bebekler var diyorlar ama doktor sezeryan olsun dedi, çatı muayenem bile yapılmadı henüz. egepolde sezeryan yapan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? yoğun bakımda fln kalınmıyor mu hiç? sadece 1 gece sonra eve gidebilecek halde oluyor muyuz? bi de hastanede ziyaretçiler her istedikleri saatte gelebiliyorlar mı? erkek ziyaretçi kabul ediliyormu ziyaretçi saati dışında?
kızlar gökalp beye giden var mı??? bana sezeryanı tavsiye etti bebek henüz dönmemiş. ben de 33. haftamdayım, bu saatten sonra döner mi bilmiorum. son anda dönen bebekler var diyorlar ama doktor sezeryan olsun dedi, çatı muayenem bile yapılmadı henüz. egepolde sezeryan yapan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? yoğun bakımda fln kalınmıyor mu hiç? sadece 1 gece sonra eve gidebilecek halde oluyor muyuz? bi de hastanede ziyaretçiler her istedikleri saatte gelebiliyorlar mı? erkek ziyaretçi kabul ediliyormu ziyaretçi saati dışında?
cnm doğumhanedeki foto çekimine kim geliyor?ben izmir doğum fotoyla konuşmak istiyodum.acaba onunla mı anlaşmalılar?slm canım.ben 38 haftalık hamileyim.doppler var.sanırım 24.haftada filan yapılıyordu.doktorun zaten seni yönlendirir.benim doktorum nezahat hn.ve çok memnunum.bugün doğumum yaklaştığı için ben halkla ilişkilerdeki bayanla fiyatları konuştum.1 gece kalma+epidural+refakatçı+oda süslemesi ve doğumhanedeki foto çekimi için 700-750 arası dedi.tabi biz emekli sandığına bağlıyız.senin tamamen özel olucaksa konuşman lazım.yani sosyal güvence olunca ssk-bağkur yada emekli sandığı fiyat bu arkadaşım.bu fiyat sezaryan içinde geçerliymiş.ama isteğe bağlı sezaryan olursa onu konuşman lazım.gerçi ilk bebeğin sezaryansa bu da zorunlu sezaryan olur.yani fiyat değişmez.
kiminle anlaşmalılar bilmiyorum. foto çekimi doğumhanede başlıyor sonra odada da çekim yapılıyor. ağustos ayında refakatçi, doğum fotosu vs dahil 690 liraya epidural sezaryen oldum. ziyaretçiler gece 22'ye dek kabul ediliyor ama ben hemşireyi ayarlayıp 18'den sonra ziyaretçi yasak dedirtmediğime pişmanım. kadınlı erkekli çok kişi geldi, gelenden allah razı olsun da çok yorucu oldu benim için.bir gece önce heyecandan uyuyamamıştım, doğum yaptım bu kez gelen gidenden ve bebeği her gelen kucaklamak istediği için sinirden uyuyamamıştım.bu durumu da göz ardı etmeyin derim.
Sizce masallh diyin lutfenedıbecım kendı kendıne nazzar degdırcen masallah dee
kiminle anlaşmalılar bilmiyorum. foto çekimi doğumhanede başlıyor sonra odada da çekim yapılıyor. ağustos ayında refakatçi, doğum fotosu vs dahil 690 liraya epidural sezaryen oldum. ziyaretçiler gece 22'ye dek kabul ediliyor ama ben hemşireyi ayarlayıp 18'den sonra ziyaretçi yasak dedirtmediğime pişmanım. kadınlı erkekli çok kişi geldi, gelenden allah razı olsun da çok yorucu oldu benim için.bir gece önce heyecandan uyuyamamıştım, doğum yaptım bu kez gelen gidenden ve bebeği her gelen kucaklamak istediği için sinirden uyuyamamıştım.bu durumu da göz ardı etmeyin derim.
sizce masallh diyin lutfen
lavman yapılmadı. sonda da takılmadı sanırım yani odaya geldiğimde bir şey yoktu.ben 9'da ameliyathaneye alındım, epiduralin yapılması ve bebeğin doğması 15 dk sonra olmuş. kızımı odaya indirmişler sonra da yarım saat içinde beni de indirdiler.benim acı eşiğim yüksek, şiddetli adet sancısı gibi hissediyorum dedim hep o yüzden sonradan ilaç vermediler hiç.ilk günler eğilip doğrulmak zor, sonuçta kesi var ama inan bana bebeğini görünce ağrı sızı çok da umrunda olmayacak.Allah bağışlasın yavrunuzu. Ben de 18 ocakta sezeryan olacağım. Tecrübe eden biri olarak sezeryanda neler yaşadın anlatır mısın? Örneğin lavman yapıldı mı sonda takıldı mı? Operasyon kaç dakika sürdü? Sonra ağrıların çok oldu mu?
bizim cd'de 46 foto var. sayı mı düştü acaba? bir de benim odam değişmiş o yüzden beşik süslü değildi.ilk aldıkları oda çok küçük ve çok güneşli bir taraftaydı, doktorum bu oda olmaz deyince ben doğumhanedeyken odamız değişmiş.teşekkür ederim cnm bilgi verdiğin için.dün konuştum bende yaklaşık 15 foto çekiyoruz cd ile veriyoruz dediler bir de kapı ve beşiği süslüyorlarmış.odayı da gördüm bu hafta odalar da güzel.yalnız beşiği nasıl süslüyorlar merak ediyorum.fhastanedeki süslü beşiğin fotoğrafı varsa buraya koyabilir misin?ya da özelden msj olarak atabilir misin cnm??
edibecim maaşallah maaşallah.valla bak ben hala doğuramadım bacım ya.38 haftalık oldum.nezahat hn süper kesinlikle.ben o kadar tırsmama korkmama rağmen beni normale ikna etti.ama en çokda senin hikayenden etkilendim.cesaret geldi valla.bu arada senin dikişin filan çok olmuşmuydu? Bebişin kaç kg doğdu benimki sanırım 3.200 civarı.birde sana geçen sefer sormayı unuttum.hani filmlerde görüyoruz ya ebe bebeği getirdiğinde hediye yada para verir baba özel hastanede bunu yapsak ayıp olurmu acaba?siz bişey yapmışmıydınız teşekkür için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?