evet olmazsa bi kere de ona gitmeyi denerim. gökalp beyi sevdim ben ama işte ulaşmak zor sanki..
sen hasta odalarını fln gördünmü hiç, nasıl olduğunu merak ediyorum??
38. haftamdayım ve nezahat hanıma gidiyorum..allah yüzümüzü kara cıkarmasın..bence de hersey güzel..
çiğdem kac haftalıksın ben de nezahat hanıma gidiyorum.cumartesi 38 haftalık olucam..normal dogum cok cok istiyorum.sence nezahat hanım normal dogum yanlısı mı bana oyle geldi..cumartesi catı muayenesi yapacakmıs..sen,in izlenimlerin neler
slm kızlar. Bende 8 haftalık hamıleyım ve izmiri pek bılmıyorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var.Egepol u da yenı duydum.Özel mı devlet hastanesımı burası bıraz bılgılendırırsenız sevınırım tatlı anne adayları
slm kızlar. Bende 8 haftalık hamıleyım ve izmiri pek bılmıyorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var.Egepol u da yenı duydum.Özel mı devlet hastanesımı burası bıraz bılgılendırırsenız sevınırım tatlı anne adayları
canım bende 32 haftalığım.daha 3 gün önce muaynem vardı nezahat hn ile.çok korkuyorum ben nasıl normal yapıcam dedim.kendisi o kadar tatlı dilli ki çok rahatlayıp çıktım odasından.bana 3-4 cm 'e kadar ağrı duyacağımı bununda adet ağrısının şiddetlisi gibi olucağını sonrada epidural takılınca gerçek doğum ağrısını hissetmeyeceğimi söyledi.bende çatı muaynesinı sordum ya çatım darsa filan dedim.37-38 haftaya geldiğinde yapıcam şimdi yaparsam yanılabiliriz dedi.çünkü doğum yaklaştıkça çatı açılırmış.geceleri rüyalarıma giriyordu bu doğum olayı beni çok rahatlattı sağolsun.ben baştan beri kendisine gidiyorum.çokda seviyorum.umaraım sende hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına banada yaz mutlaka çok merak ederim.bence gerçekden normal yanlısı ama ufacık bi şüphem olursa ne seni ne bebeği nede kendimi riske sokmam dedi.
canım ben nezahat hanıma gidiyorum dogum için son 10 günüm...o da diğer doktorlar gibi yogun bazen 5 dakikada muayene yaptıgı oldu beni ama ben güveniyorum o kadına..ne gerekiyosa yaptı herseyi..ve cok soru sorabiliyosun hepsine sabırla cevap veriyo..o yüzden sen yönlendiriyosun biraz doktoru..sorularınla uzatıyosun muayeneyi yanikızlar okuduğum kadarıyla nezahat hanımdan memnunsunuz.. yoğunluk durumu nasıl?? benim drum gökalp bey, kendisinden memnunum ancak bazen çok fazla beklemem gerekebiliyor, çok yoğun. ben kendim de sağlıkçıyım ve bu gibi durumları normal karşılamam gerekir aslında ama vaktimiz kısıtlı olduğu için bazen fazla zaman kaybına neden olabiliyor bu yoğunluk. acaba bir kez de nezahat hanımdan mı randevu alsam diye düşündüm, bu nedenle sordum.
canım ben nezahat hanıma gidiyorum dogum için son 10 günüm...o da diğer doktorlar gibi yogun bazen 5 dakikada muayene yaptıgı oldu beni ama ben güveniyorum o kadına..ne gerekiyosa yaptı herseyi..ve cok soru sorabiliyosun hepsine sabırla cevap veriyo..o yüzden sen yönlendiriyosun biraz doktoru..sorularınla uzatıyosun muayeneyi yani
10 güne dogum maceramı da anlatırım burada insallah ..o na göre karar verirsin sende..bence iyi bi doktor..ayrıca meslektas sayılırız..bende senin gibi sağlıkcıyım..sağlıkcıları sever nezahat hanım..tıp dilinde konusuyoz zaten hep...
evet bence de insanı cok rahatlatan bir doktor..insallah hersey yolunda giderde sağlık ile bebişlerimizi kucagımıza alırız.bana da hep dürüst sevecen allah korkusu olan bi bayan gibi geliyo nezahat hanım..içim rahat..yarın catı muayenem var ..bakalım neler olucak...buraya yazarım yarın..
kızlar okuduğum kadarıyla nezahat hanımdan memnunsunuz.. yoğunluk durumu nasıl?? benim drum gökalp bey, kendisinden memnunum ancak bazen çok fazla beklemem gerekebiliyor, çok yoğun. ben kendim de sağlıkçıyım ve bu gibi durumları normal karşılamam gerekir aslında ama vaktimiz kısıtlı olduğu için bazen fazla zaman kaybına neden olabiliyor bu yoğunluk. acaba bir kez de nezahat hanımdan mı randevu alsam diye düşündüm, bu nedenle sordum.
meraba kızlar..bnde egepol gökalp beye gidiorum.27 haftalık hamileyim şuanda.bu şeker testini yaptrdınızmı siz.ben henüz yaptrmadım ve çok gerekli birşeymi yaptrmasak olmuyormu
cnm diğer topikte okudum bugün, sen de dişhekimiymişsin değil mi? ben de. ankaradan yeni geldim izmire ben. doktora yapıyordum dondurmak zorunda kaldım şimdilik.. sana doğumunda iyi şanslar diliyorum. umarım herşey güzel geçer, haberleşiriz yine.
Ya neden döndürdün doktorayı. Özelde de görüşelim seni tanıdığıma memnun oldum ben Alsancak adsm de çalışıyorum dogum izinliyim su an mail adresim dtnursen@ilkposta.com ordan oZel de konuşup görüşelim Karşıyaka'da yasıyorum bu arsa ben de Konya'dan es durumundan tayin yüzünden geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?