İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

evet olmazsa bi kere de ona gitmeyi denerim. gökalp beyi sevdim ben ama işte ulaşmak zor sanki..
sen hasta odalarını fln gördünmü hiç, nasıl olduğunu merak ediyorum??

ürtiker için gittiğimde beni bir odaya aldılar, ebe geldi kalp atışlarını falan dinletti. oda çok küçük ve sevimsiz göründü aslında bana o anda. ama orada doğum yapan arkadaşlara sorduğumda odanın küçük olmadığını söylediler demek ki farklı odalar var, bilemiyorum özel olarak sormadım.

merhaba bayanlar ben bugün ilk defa egepole gittim.ankaradan izmire nisan ayinda geldim ve izmiri yeterince bilmedigim icin hep tavsiye üzerine hastanelere gittim en son egepolde karar kildim.doktorum nezahat hanimdi gercekten cok ilgilendi basindan savar gibi muamele yapmadi ne sorduysam nezaketle cevap verdi.ayrica dogum hakkindada bilgi edindim normal dogum ya sezareyen dogumda fiyat farketmiyor ikiside 750 tl ve icinde foto.albümü,oda süslemesi,1 gece yatis ve 1 refakatci de icinde..evimin uzak olmasina ragmen uca uca egepole gidicem artik!

38. haftamdayım ve nezahat hanıma gidiyorum..allah yüzümüzü kara cıkarmasın..bence de hersey güzel..

canım bende 32 haftalığım.daha 3 gün önce muaynem vardı nezahat hn ile.çok korkuyorum ben nasıl normal yapıcam dedim.kendisi o kadar tatlı dilli ki çok rahatlayıp çıktım odasından.bana 3-4 cm 'e kadar ağrı duyacağımı bununda adet ağrısının şiddetlisi gibi olucağını sonrada epidural takılınca gerçek doğum ağrısını hissetmeyeceğimi söyledi.bende çatı muaynesinı sordum ya çatım darsa filan dedim.37-38 haftaya geldiğinde yapıcam şimdi yaparsam yanılabiliriz dedi.çünkü doğum yaklaştıkça çatı açılırmış.geceleri rüyalarıma giriyordu bu doğum olayı beni çok rahatlattı sağolsun.ben baştan beri kendisine gidiyorum.çokda seviyorum.umaraım sende hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına banada yaz mutlaka çok merak ederim.bence gerçekden normal yanlısı ama ufacık bi şüphem olursa ne seni ne bebeği nede kendimi riske sokmam dedi.

meraba kızlar..bnde egepol gökalp beye gidiorum.27 haftalık hamileyim şuanda.bu şeker testini yaptrdınızmı siz.ben henüz yaptrmadım ve çok gerekli birşeymi yaptrmasak olmuyormu

slm kızlar. Bende 8 haftalık hamıleyım ve izmiri pek bılmıyorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var.Egepol u da yenı duydum.Özel mı devlet hastanesımı burası bıraz bılgılendırırsenız sevınırım tatlı anne adayları

özel cnm... ama sgk ile anlaşamalı. ben de izmirde yeniyim ve araştırmalarım sonucu bu hastaneyi buldum. bana çok uzak ama memnunum şimdilik. yeni doğan ünitesinin olması ve iyi olması nedeniyle tercih ettim ben, bir de drum gökalp beyi tavsiye ettiler. ama burada okuduğum kadarıyla nezahat hanım ve hakan bey de oldukça iyi

özel hastane sgk ile anlasmali tavsiye ederim bende senin gibi izmiri pek bilmiyorum en son egepolde kaldim,gercekten ilgileniyorlar...

evet bence de insanı cok rahatlatan bir doktor..insallah hersey yolunda giderde sağlık ile bebişlerimizi kucagımıza alırız.bana da hep dürüst sevecen allah korkusu olan bi bayan gibi geliyo nezahat hanım..içim rahat..yarın catı muayenem var ..bakalım neler olucak... buraya yazarım yarın..

kızlar okuduğum kadarıyla nezahat hanımdan memnunsunuz.. yoğunluk durumu nasıl?? benim drum gökalp bey, kendisinden memnunum ancak bazen çok fazla beklemem gerekebiliyor, çok yoğun. ben kendim de sağlıkçıyım ve bu gibi durumları normal karşılamam gerekir aslında ama vaktimiz kısıtlı olduğu için bazen fazla zaman kaybına neden olabiliyor bu yoğunluk. acaba bir kez de nezahat hanımdan mı randevu alsam diye düşündüm, bu nedenle sordum.

canım ben nezahat hanıma gidiyorum dogum için son 10 günüm...o da diğer doktorlar gibi yogun bazen 5 dakikada muayene yaptıgı oldu beni ama ben güveniyorum o kadına..ne gerekiyosa yaptı herseyi..ve cok soru sorabiliyosun hepsine sabırla cevap veriyo..o yüzden sen yönlendiriyosun biraz doktoru..sorularınla uzatıyosun muayeneyi yani

10 güne dogum maceramı da anlatırım burada insallah ..o na göre karar verirsin sende..bence iyi bi doktor..ayrıca meslektas sayılırız..bende senin gibi sağlıkcıyım..sağlıkcıları sever nezahat hanım..tıp dilinde konusuyoz zaten hep...

cnm diğer topikte okudum bugün, sen de dişhekimiymişsin değil mi? ben de. ankaradan yeni geldim izmire ben. doktora yapıyordum dondurmak zorunda kaldım şimdilik.. sana doğumunda iyi şanslar diliyorum. umarım herşey güzel geçer, haberleşiriz yine.

aynen katılıyorum sana.haberlerini bekliyorum umarım gece filan olmazda doğumunuda nezahat hn yaptırır.gerçi hepsi iyiymiş diyorlar ama ben genede o anı nezahat hn ile yaşamak isterdim.muayenenden sonra yaz merak ettim bye

canım bekleme genelde nezahat hn da gökalp kadar olmuyor.ama geçen bir arkadaşım dilek hn ile sorun yaşayıp değiştirmek istemiş doktorunu randevu vermemişler.sanırım kiminle başladıysan ona yönlendiriyorlar geçiş yaptırmıyorlar.yinede bi sor bakalım

meraba kızlar..bnde egepol gökalp beye gidiorum.27 haftalık hamileyim şuanda.bu şeker testini yaptrdınızmı siz.ben henüz yaptrmadım ve çok gerekli birşeymi yaptrmasak olmuyormu

şeker yüklemesini bana sanırım 24-25. haftamda yapmıştı nezahat hn.doktoruna hatırlat istersen çünkü gökalp bey çok yoğun diyorlar.ayrıca oturduğun semtde sağlık ocağı varsa ordada bedavaya yapıyorlar bilgin olsun.hatta tetenoz aşısını filanda sağlık ocakları yapıyor

Ya neden döndürdün doktorayı. Özelde de görüşelim seni tanıdığıma memnun oldum ben Alsancak adsm de çalışıyorum dogum izinliyim su an mail adresim dtnursen@ilkposta.com ordan oZel de konuşup görüşelim Karşıyaka'da yasıyorum bu arsa ben de Konya'dan es durumundan tayin yüzünden geldim

Bugun 38 haftalikken çatı muayenesi oldum. Hic bı şey yok kiZlar. Ya nezahat hanımın eli cok hafif ya da gercekten ben bitti mı oldu mü yaa diye tepki verdim. Hic bı şey yok. Gayet iyi dedi Zaten normal dogum icin uygun dedi. Tam zamanında ve gereksizce olmadan yaptı bence çatı muayenesini. Bol bol yürü normal dogum icin ılık duş al dedi. Her zaman ki gibi pozitifti.

bizde egepol e gitmeyi düşünüyoruz türbanlı olan dr nezahat hn mı ?
bir arkadasım egepol den çok memnun kalmıs, benim dr um özel di kendisinin tam gün yasasından dolayı ssk ile anlaşması kalmamış,
su anda 32. haftaya giriyorum inşallah egepol sorun çıkarmaz.
dogum masrafı için fiyat alan var mı ? özel oda fiyat farkı ne kadar alınıyor ?

ben de memnun oldm cnm. mail attım sana bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…