kızlar gökalp beye giden var mı??? bana sezeryanı tavsiye etti bebek henüz dönmemiş. ben de 33. haftamdayım, bu saatten sonra döner mi bilmiorum. son anda dönen bebekler var diyorlar ama doktor sezeryan olsun dedi, çatı muayenem bile yapılmadı henüz. egepolde sezeryan yapan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? yoğun bakımda fln kalınmıyor mu hiç? sadece 1 gece sonra eve gidebilecek halde oluyor muyuz? bi de hastanede ziyaretçiler her istedikleri saatte gelebiliyorlar mı? erkek ziyaretçi kabul ediliyormu ziyaretçi saati dışında?
Canm sen mart annesi olcaktn de mi ben de martta dogurcam kismetse.egepolle dun konustum bunlara arti olarak fotograf cekimi kapi suslemesi bebegn ve annenin kontrolleri dahil 750 tl imis :)bebeğin ilk kontrolleri, işitme testi topuktan kan alınması vs doğum ücretine dahil mi?
Canm sen mart annesi olcaktn de mi ben de martta dogurcam kismetse.egepolle dun konustum bunlara arti olarak fotograf cekimi kapi suslemesi bebegn ve annenin kontrolleri dahil 750 tl imis :)
cnmmm ömürlü olsun bebeğin:))uzun bekleyiş sona erdi değil mi:)inanılmaz bir duygudur eminim.nasıl oldu doğum kolay mıydı?Gökalp bey miydi doktorun?Slm kızlar ben pazartesi günü minik kızımı normal doğum yaparak doğurdum herşey çok güzeldi sağ salim kavuştuk bebişimize.
meraba kızlar..bnde dün gökalp bey de muayenedeydim.37 haftalığız şuanda..önce ultrason muayenemiz oldu..gayet güzel dedi herşey çok iyi.kafa 9,99 cm 41 haftalık önden gidio buda çok iidedi.kiloda 3300 gr oğlumun..sonra çatı muayenemi yaptı..şuanda doğum yapmş olsan normal doğum yaparsın.ama bebek büyücek dahada kafada ilerlio normal doğumda hırpalanabilirsin biraz dedi..sezaryane doğru gidişatım varmış..salı günü kontrol var yine tekrar çatı muayenesi yapıcak karar vericek duruma göre..korkuyorum.acaba normal doğum die diretsemmi.hep normal yaparım die hayal ettim ama böle söleyince neyle karşılaşçağımı nasıl bir doğum yaşıcağımı bilmiorum korkuorum.bıçak altınada yatmak istemiorum..napıcam kızlar çok sıkıntıdayım(
Slm kızlar ben pazartesi günü minik kızımı normal doğum yaparak doğurdum herşey çok güzeldi sağ salim kavuştuk bebişimize.
seninle aynı durumdayım cnm... haftaya son kararımızı vericez. bebeğim dönmemişti, döndü sonunda. ama iri olduğu için normal doğumda çok hırpalanabilirmişim, rahim sarkması, idrar kaçırma vs olabilir dedi dr. ben de normal die diretmiycem tamamen kararı doktoruma bırakıcam artık
off yaa allah kolaylık versin canım bizlere..zor bir durumdayız..bnm bebiş dönmüş çoktan skıntı yok orda.tel sorun koca kafalı olması :)
benm kızım da koca kafalıymışama doğum kanalına girdiklerinde kafaları küçülebiliyor dedi gökalp bey. belki küçülür. ama yine de kilosu fazla olablrmş ve bu da normal doğumun çok deformasyon bırakmasına sebep olurmuş. vitaminimi kesti, hamur işi, şekerli olan herşey portakal da dahil yasak. bebişin kilosunu kısıtlamak için. ama bunlara ramen kilolu doğacağı varsa doğarmış. sezeryana doğru gidişatım artık kesin gibi
hastanede veriliyo..hazırlıyolar hemen..yan odada sezeryan olan kadına vermişlerdi..ben sohbete gitmiştim yanına odaya..kızlar egepolde bebek maması hastane tarafından mı veriliyor gerektiğinde, yoksa yanımıza alalım mı?
hastanede veriliyo..hazırlıyolar hemen..yan odada sezeryan olan kadına vermişlerdi..ben sohbete gitmiştim yanına odaya..
ilk kakasını kontrol etmeye geldiklerinde ac mı soruyolar senın memeyi alamamıssa ac kalmasın diye hemen onlar aptamil marka hazırlıyolar kapalı kutu..tek kullanımlıktmm cnm saol.. almiim o zaman
cnmmm ömürlü olsun bebeğin:))uzun bekleyiş sona erdi değil mi:)inanılmaz bir duygudur eminim.nasıl oldu doğum kolay mıydı?gökalp bey miydi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?