İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

merhaba
bende gökalp beye gidiyorum 37.haftaya kadar hiç doğum şeklini konuşmadık ,ben normal doğum yapmak istediğimi söyleyince çatı muaynemi yaptı yaparkende beni rahatlatmak için elimden bile tuttu çok güzel geldi davranışı zaten canımda yanmadı normal doğum için uygun dedi o günden beri konuşmadık doğumu ki benim plasenta yaşlanmam erken başladı bebişim diğer ebeklere göre az ve düzensiz kilo alıyo...

geçe hafta 38+4 te hiç kilo almamasına rağmen hemen sezeryan yapalım demedi nst iyi çıkarsa haftaya kadar bekleriz(39+4 olucan salı kontrolde) gerileme yada sağlığında sıkıntı olursa alırız dedi banada hiç garip gelmedi,salı kontrol var durum çok vahim değilse biraz daha beklemek istediğimi söylicem umarım salıya kadar doğum olur :)

muayneleri bekleme konusunda tam muayne saatinden 5 dk önce gidiyorum eğer doğuma yada başka bişi için ayrılmmışsa yerinden çokta beklemiyorum ama gerçekten çok yoğun bi doktor ve giden herkes memnu genelde nedense bende çok güveniyorum ona başladığımdan beri başka dra gitmedim

aklıma geldikçede yazarım ben genelinden memnunun dr umun ve hastanenin zaten devlet hastanesine gidip dr muaynesi kan tahlili ultrason için ayrı ayrı sıra beklemeyi ve ifadesiz tavırlarını çekmek istemiyodum hem benim hem bütçem için hayırlı bi tercih olmuştur umarım

bebeğin ilk kontrolleri, işitme testi topuktan kan alınması vs doğum ücretine dahil mi?
Canm sen mart annesi olcaktn de mi ben de martta dogurcam kismetse.egepolle dun konustum bunlara arti olarak fotograf cekimi kapi suslemesi bebegn ve annenin kontrolleri dahil 750 tl imis :)

Canm sen mart annesi olcaktn de mi ben de martta dogurcam kismetse.egepolle dun konustum bunlara arti olarak fotograf cekimi kapi suslemesi bebegn ve annenin kontrolleri dahil 750 tl imis :)

benim doğumum şubata kaydı cnm. 3 haftaya kadar olucak inşallah, az kaldı. gökalp beye devam ediyorum.
ben de dün hastanedeydim, arkadaşımın doğumu oldu, bu sayede odaları fln gördm. gayet güzeldi. çok küçük diyenler olmuş ama bana küçük gelmedi, bilemiorum belki farklı büyüklükte odalar mevcut olabilir. lavabolar vs de temiz ve güzeldi. içime sindi yani. kafamdaki soru işaretlerini giderdim sonunda

Slm kızlar ben pazartesi günü minik kızımı normal doğum yaparak doğurdum herşey çok güzeldi sağ salim kavuştuk bebişimize.

Slm kızlar ben pazartesi günü minik kızımı normal doğum yaparak doğurdum herşey çok güzeldi sağ salim kavuştuk bebişimize.
cnmmm ömürlü olsun bebeğin:))uzun bekleyiş sona erdi değil mi:)inanılmaz bir duygudur eminim.nasıl oldu doğum kolay mıydı?Gökalp bey miydi doktorun?

meraba kızlar..bnde dün gökalp bey de muayenedeydim.37 haftalığız şuanda..önce ultrason muayenemiz oldu..gayet güzel dedi herşey çok iyi.kafa 9,99 cm 41 haftalık önden gidio buda çok iidedi.kiloda 3300 gr oğlumun..sonra çatı muayenemi yaptı..şuanda doğum yapmş olsan normal doğum yaparsın.ama bebek büyücek dahada kafada ilerlio normal doğumda hırpalanabilirsin biraz dedi..sezaryane doğru gidişatım varmış..salı günü kontrol var yine tekrar çatı muayenesi yapıcak karar vericek duruma göre..korkuyorum.acaba normal doğum die diretsemmi.hep normal yaparım die hayal ettim ama böle söleyince neyle karşılaşçağımı nasıl bir doğum yaşıcağımı bilmiorum korkuorum.bıçak altınada yatmak istemiorum..napıcam kızlar çok sıkıntıdayım (

seninle aynı durumdayım cnm... haftaya son kararımızı vericez. bebeğim dönmemişti, döndü sonunda. ama iri olduğu için normal doğumda çok hırpalanabilirmişim, rahim sarkması, idrar kaçırma vs olabilir dedi dr. ben de normal die diretmiycem tamamen kararı doktoruma bırakıcam artık

off yaa allah kolaylık versin canım bizlere..zor bir durumdayız..bnm bebiş dönmüş çoktan skıntı yok orda.tel sorun koca kafalı olması :)

off yaa allah kolaylık versin canım bizlere..zor bir durumdayız..bnm bebiş dönmüş çoktan skıntı yok orda.tel sorun koca kafalı olması :)

benm kızım da koca kafalıymış ama doğum kanalına girdiklerinde kafaları küçülebiliyor dedi gökalp bey. belki küçülür. ama yine de kilosu fazla olablrmş ve bu da normal doğumun çok deformasyon bırakmasına sebep olurmuş. vitaminimi kesti, hamur işi, şekerli olan herşey portakal da dahil yasak. bebişin kilosunu kısıtlamak için. ama bunlara ramen kilolu doğacağı varsa doğarmış. sezeryana doğru gidişatım artık kesin gibi

zor ya canım valla çarşambadan beri yatıp kalkıp doğumu düşünür oldum.napçaz bilmem artık..bana herhangi bir kısıtlama yapmadı ama.bilmem artık.bn 3800 doğmuşum eşim 4500 doğmuş..sanırım oğlumun genlerinde var banada çok hırpalanırsın dedi normal doğumda.salı günü tekrar muayene edicek.duruma göre karar vercez.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım sağ salim bebeklerimzle kurtulalım inşallah

benim oğluşumda koca kafalıydı..hatta hala koca kafa cok tatlı yaaa
sonuna kadar normal düsünün.moral bozmayın..doktor geçelim sezeryana derse o an gecilir zaten..
hadi bakalım bekliyoruz sizleri de..
biz uykusuz geceler ve gazla boğusuyoz...
bol bol uyuyun simdilerde..

kızlar egepolde bebek maması hastane tarafından mı veriliyor gerektiğinde, yoksa yanımıza alalım mı?

.kızlar bu arada biz 10 .gün bebişe sünnet yaptırdık. mutlaka duymussunuzdur..karsıyaka cocuk cerrahisi ..cocuk cerrahı aydın mevsim e ..750 lira..mükemmel oldu..sanat eseri gibi...tavsiye dedrim..oldu bitti.maşallah..ağrı kesici bile içmedi oğlan..beş güne iyileşti..hiç beklemeyin..bence cerrahtan baska birine de elletmeyin..

cnmmm ömürlü olsun bebeğin:))uzun bekleyiş sona erdi değil mi:)inanılmaz bir duygudur eminim.nasıl oldu doğum kolay mıydı?gökalp bey miydi doktorun?

sonunda bilgisayarın başına oturabildim kızlar.şöyle anlatayım.benim 15 ocak son günümdü bekledik o günde gelmedi bebek.ertesi gün nezahat hn ma kontrole gittik sabahtan ama hastane çantam yanımdaydı.muayne etti 2cm civarı açıklık var dedi suyun azalmış riske girmeyelim suni sancıyı deneyelim duruma göre karar vericez dedi bir aksilik olmazsa sonuna kadar normal doğum için uğraşıcaz dedi.odama hemen yatışım yapıldı.ebe gelip lavmanımı yaptı.odam süslendi.sonra suni sancı için serum taktılar.bende tv 'mi açıp seyretmeye başladım.saat 10'da yatış yapmıştık. Saat 13 gibi şiddetli adet sancısı çekmeye başladım.bu arada nezahat hn ve ebe sürekli kontrol ettiler.sonra 4cm olmuş hadi epidurale dediler.anestezi uzmanı geldi çok sakin ve hiçbirşekilde canım yanmayarak epiduralim takıldı.sonrası çok güzeldi.sürekli kontrol ettiler ve 7cm olunca 2.dozu verdiler.ben bu arada sadece baskı ve idrar hissi gibi bişey duydum ağrı yoktu.akşam üzeri 5 gibi doğuma gidiyosun 9 cm olmuş dediler ve götürdüler orada tekrar epidural verip uyuşmamı sağladılar.sonra canım doktorum nezahat hn geldi bana ıkınmamı söyledi yapmaya çalıştım fakat okadar uyuşuğum ki onun dediği gibi yapamadım.oda hakan beyi çağırdı ve karnımı bastırmasını söyledi.hakan bey geldi karnımı çok kuvvetli bir şekilde bastırdı ve bebişim çıktı.muhteşem bir duygu kesinlikle normal doğumun mucizevi bişey olduğunu anladım kızlar harikaydı.5-6 dikişim var ve ben daha 3-4 gün olmasına rağmen kendimi çok şükür ki çok iyi hissediyorum.sorucağınız şeyler olursa fırsatbulduça cvp yazarım darısı başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…