kızlar bugün egepolde randevum vardı hakan beyde 2. gidişim 17+3 haftalık hamileyim memnun kaldım ama kilo ve tansiyon ölçümü yapılmadı 15 gün sonra detaylı ultrasona gircem fiyatını biliyormusunuz ?
canım egepolde ayrıntılı ultrason 50tl miş benimde randevum 7 şubatta unutmuşlardır belki genelde ölçüm yapılıyor ama bidakine sen hatırlat
benim doktorum gökalp bey canım doğum fiyatları 750tl bi gece kalamalı 1 refekatçi dahil ama 2012 zamı gelince ne olur bilmem geçen hafta bi arkadaş yaptı fiyatlar hala aynıymış bakalım bizim doğuma kadar kesin zamlanır :)
kesin ölee olur canım :)) benim doğum nasipse temmuzun başı
benimde haziran başı Allah hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler versin inşallah
kızlar 3 hafta kadar bir sürem kaldı doğum için, hatta daha bile az olabilir bakalım.. doktorum gökalp bey. doğum tecrübelerimi buradan paylaşırım sizlerle. gökalp bey normal doğum yaptırmıyor mu vs diye soranlar olmuş. evet ben de çoğunlukla sezeryan yaptırdığına tanık oluyorum ama benim çok yakın bir arkadaşım geçen hafta normal doğum yaptı gökalp beyle. memnun kaldı. ama normaL doğum için baya ısrarcı olmuştu:)
canım Allah bi avazda kurtasın inşallah hayrılısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin
bende gökalp beyin hastasıyım normal doğum istiyorum ama kısmet gece sancı tutarsa hangi doktor nöbetçiyse... şansa kalıyor biraz da
muayeneye gittiğimde gökalp beyin hastaları bu olasılıkdan dolayı günü saati belli olsun diye hep sezeryanı tercih ettiklerini söylediler
tecrübelerini dört gözle bekliycem canım
benm de %90 sezeryan olucak canım.. bebişim iriymiş biraz, koca kafalıymış:)
hayırlısı canım sağ salim kucağına alda önemli olan bu Allah yardımcın olsun canım
merhaba arkadaşlar.bebişime lohusa şerbeti bardakları için süsler hazırladık.tamamlanınca fotolarını ekliycem buraya .çok şeker oldular.kapı ve hastane süslemesi için tül aldık.hastaede bebeği yatırdıkları plastik beşiğin boyutlarını bilen var mı aczba?ona göre dikelim diyoruz tülü...
kızlar bebeğin yatırıldığı plastik beşiğin içine alt açma götürelimmi? yoksa battaniye yeterli olur mu?
cevaplarsanız sevinirim doğumuma az kaldı
merhaba arkadaşlar.bebişime lohusa şerbeti bardakları için süsler hazırladık.tamamlanınca fotolarını ekliycem buraya .çok şeker oldular.kapı ve hastane süslemesi için tül aldık.hastaede bebeği yatırdıkları plastik beşiğin boyutlarını bilen var mı aczba?ona göre dikelim diyoruz tülü...
kızlar 3 hafta kadar bir sürem kaldı doğum için, hatta daha bile az olabilir bakalım.. doktorum gökalp bey. doğum tecrübelerimi buradan paylaşırım sizlerle. gökalp bey normal doğum yaptırmıyor mu vs diye soranlar olmuş. evet ben de çoğunlukla sezeryan yaptırdığına tanık oluyorum ama benim çok yakın bir arkadaşım geçen hafta normal doğum yaptı gökalp beyle. memnun kaldı. ama normaL doğum için baya ısrarcı olmuştu:)
kızlar slm bende gökalp beye gidiyorum çok memnunum ama burda sezeryancı diye bahsedilmiş kafam karıştı ben normal doğum istiyorum tabi bi aksilik çıkarsa elbet sezeryan yaptırıcaz gökalp beyin hastaları aranızda normal doğum yapan yokmu tecrübelerinizi bizimle paylaşsanız
bi tane götürsen yeter yada götürme ben unutmuştum 1 tane hemşireden istedim benim altıma serilenden getirdi sağolsun pek ihtiyaç olmuyo doğalı bi kaç saat olduğundan 1-2 kez siyah kaka yaıyo bulaşmıyo yani zaten hep uyuyolr
14 önce egepolde sezeryan oldum sormak istediğiniz bişi olursa yazarım
Merhabalar
Bende bugun 34. haftama girdim, epidural sezeryan olmayi dusunuyorum . acaba idrar sondasi takiyorlar mi onu cok merak ediyorum,ayrica dogumhanede bebegin resmini cekiyorlar mi ? cok tesekkurler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?