İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

canım çok güzel anlatmışsın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini inşallah..
bnde gökalp beye gidiyorum..benm bebek 37 haftalık kafa 9,99 cm o yüzden normalde çok hırpalanırsın gidişat sezaryane doğru dedi..sen bebeğinin kafa ölçümleri nasıldı acaba

cnm gökalp bey sana sezeryan için gün fln verdi mi? hastanedeyken yanımdaki bayan 37 haftalıktı ve günü verilmişti merak ettim. ben de haftaya 37 olucam ve kontrolüm var. çatı muayenemi yapar heralde deilmi?
bu arada benm yeni doğum yapan arkadaşıma bebek 3500gr demişlerdi en son ama 3100gr doğdu yani belki bizim kocakafalar da aslında kocakafa deildir:) inşallah normal olabilir doğumumuz

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim inan nezahat hn kafa ölçüsü hakkında bana bişey hiç söylemedi belki sorun olmadı içindir.fakat bu gökalp bey çok sezaryan yanlısı sanırım normal doğum yaptırdığını hiç duymadım etraftan.o yönden ben şanslıydım çünkü nezahat hn sonuna kadar normal doğum dedi.anca bir sorun çıkarsa sezaryana dönerim demişti.

Gökalp bey sezeryanci biliniyo evet.. Bende duyduklar üzülüyorum.. Kafa çapı olmasa ne bahane bulacak acaba.. Formdaki kızlara dua ediyorum normal olsun doğumları diye.. Benim bebek re koca kafaliydi.. Nezahat Hanim gülmüştü söylerken hatta.. Özelden de yazisalim cocuk doktorun kim oldu. Ben EGEPOL e devam etmiyorum. Bebekle ilgili her sorunu cevaplarım. Beraber büyütelim. Eğer bebek erkekse mutlaka cocuk cerrahi aydin mevsime sunnet yaptırın. Biz 10. Gun yaptırdı o kasar memnun kaldık ki anlatamam. Sanat eseri gibi.. Adam bı numara..

Sütun var di mı sakin mama verme.. Anne sutu bı mucize.. Ve her sıkıntıya deger.. Israrla içir.. Bizim biberonumuz bile yok daha.. masallah.. Benim bebis 3290 doğdu 60. Lük bugun 6000 oldu bile

Öncelikle bebek bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır umarım bebeklerini, kucağına almış olanlarda sağlıkla büyüksünler umarım.
Ben 29 haftalık gebeyim, şu ana kadar kontrollerimi ege sağlık hastanesinde yaptırdım, bebeğimin böbreklerinde ve sağ böbreğimde sorun olduğu için en baştan beri takibini yapan doktoru bırakamadım, tahlillerimi falan devlet hastenesinde yaptırdım ancak ege sağlığın sgk ile anlaşması yok, zaten bugüne kadar muayene ücretleri bile çok zorladı bizi şimdi doğum için 4000 e yakın bir fiyat veriyorlar. Egepol'e daha önce bir arkadaşım için gelmiştim, ama şimdi ben doğum için artık egepol'de devam etmek istiyorum. Ancak bi kaç endişem var 1. beni bu haftadan sonra alırlar mı?, 2. ben şimdi arasam en erken ne zamana randevu alabilirim anlattıklarınıza göre çok yoğunlar? 3. ben urla'dayım ulaşım problemi olur mu ? vs vs çok çaresiz bi durumdayım, kararsızım eşimde yok yanımda tek başıma karar vermek zorundayım, siz ne dersiniz ?

canım sanırım 24-25 haftadan sonra almıyorlar.telefonla sorabilirsin

sütun var di mı sakin mama verme.. Anne sutu bı mucize.. Ve her sıkıntıya deger.. ısrarla içir.. Bizim biberonumuz bile yok daha.. Masallah.. Benim bebis 3290 doğdu 60. Lük bugun 6000 oldu bile

bebişim kız o yüzden sünnet derdim yok tatlım.3400 kg doğdu sütümde ertesi gün geldi şimdilik bi sıkıntı yok bu sütü arttırmak için su içmek dışında ne yapabiliriz ki? Senin bi formülün varmı?

cnm bnm doğum da egepolde olacak inş. biz ilk gün sünnet yapılırsa daha sinir uçları açılmadığı için acı duymazmış diye biliyoruz.ilk gün yaptıralım diye düşünmüştük egepolde yaptırmayı düşünüyorduk.Senin dediğin dr nerede çalışıyor cnm ve bebek sünnetten sonra rahat mıydı?malum zaten ilk günlerde gaz,emme ve uyuma problemleriyle uğraşacağız.bir de sünnet acısı olmasın yavrucukta?bi de cnm siz egepolde hiç sordunuz mu orada da yapıyorlar mı?

İlk hafta gaz kolik olmuyo sünnetin hic ama hic artı bı eziyeti olmuyo. Biz yapılırken tanınsaydık cocuk anlamadı ki hic.. Hic hissetmedi sonra ağrı kesici dahi vermedi doktor. İlk 3 hafta ağrı duyusu yok. Yalni z EGEPOL de estetik cerrah yapiyo. Biz ona güvenmedik . Biz baya araştırdık izmirde en iyisi cocuk cerrahi aydin mevsim. Türkiye'nin her yerinden geliyorlar Karşıyaka'da . 750 lira.. Adam baya bı iyi. Cocuk cerrahi zaten..

kızlar slm bende gökalp beye gidiyorum çok memnunum ama burda sezeryancı diye bahsedilmiş kafam karıştı ben normal doğum istiyorum tabi bi aksilik çıkarsa elbet sezeryan yaptırıcaz gökalp beyin hastaları aranızda normal doğum yapan yokmu tecrübelerinizi bizimle paylaşsanız

Daha Cuma gunu Gokalp beye giden arkadasım dogum yaptı = Sezaryen. Bence cok yogun bir doktor oldugu icin normal dogumu beklemekle ugrasmak istemiyor. Zaten biliyosunuzdur cebinden telefonla ulasmak mumkun de degil. Gece sancn tutsa, yok mesaj atacaksın da o gorecel de gercekten aciliyetine inanırsa seni arayacak ta. Belk igercekten muayenelerde cok iyi bir doktor olabilir ama dogumda kesinlikle sezaryenden yana. Ben Egepolün de cok gunahını almak istemiyorum ama 3 arkadasım dogurdu orda sezaryenle, ucunun de cocugunu gunlerce kuvozde tuttular. Sonunda bir arkadasım bir sekilde İzmirin ileri gelen siyasetcileinden biriyle bi sorusturma actırdı hastaneye de bebegin aslında kuvozde o kadar tutulmasnın gereksiz oldugunu cıkarttı ortaya. ! hafta daha tutulması gerekiyor diyolardı, arkadasım ve ailesi zorla bebegi cıkartıp Behcet Uz'a goturduler, bebek 1 gun sonra iyilesip cıktı. Bunu SGK anlasmalı hastaneler yapıyorsmus zaten, kuvoz parasını devletten aldıkları icin fazladan kuvozde tuutp odenek alıyolar. Ha Egepol yapıyodur yapmıyodur demiyorum ama bence cok iyi arastırılmalı.

Bildigim kadarı ile Karatas hastanesinin de SGK anlasması var. Bir de gidip orayla gorusun derim ben. KEske Ege Saglikta devam edebilseniz. Muthis bir Ebe kadrosu var, ozellikle bir de Evrim hanıma gidiyorsanız eger sizi mutlaka normal dogum yaptırır (eger istiyosanız tabi :) ) Ha bir de Bucada çok methedilen Tınaztepe hastanesi var ama oranın da SGK anlasması var mı yok mu bilemiyorum. Allah hayırlı dogumlar nasip etsin. Bu arada ben 2 gece kalmama ragmen 3500 odedim size neden 4000 tl fiyat cıkarmıs ki Ege Saglık, telefonla aldıysanız fazla vermislerdir, bir de hastaneye gittiginizde muhasebe ile yuzyuze gorusun derim ben.

gökalp bey'de normal doğum yapan pek yok gerçekten. benimki zorunlu sezaryendi, 3 farklı doktor bunu belirtmişti.o yüzden acaba demiyorum hiç. ilgisi harika, bilgisine de güveniyorum. bize hiç ekstra masraf çıkmadı. ne kuvöz ne başka şey... ayrıca biberon, mama veriliyor mu diye soran arkadaşlar olmuş, neden sorduğunuzu anlamadım. bebekler 3 günlük rezervle doğarmış zaten. doğum yapınca 1-2 gn içinde sütünüz gelecek mama verip doyurursanız bebek memeye saldrmaz ve sütünüzü etkiler. doğurun ve saat başı emzirin. süt bezi olan herkesin sütü gelir.gece hemşiresi geldiğinde sütünüz var mı demişti, yok deyince mama getireyim doysun dedi ve ben kabul etmedim. sarılık olur aç kalmasın dedi, sütüm ertesi gün geldi, sarılık filan da olmadı kızım.

teşekkürler cnm cevap için.biz de ona gidelim o zaman.bakalım sağ salim doğsun da bebik.ondan sonra arar konuşuruz doktorla.

Architect, Çok teşekkür ederim cevabınız için. ben de Ege sağlıktan çok memnunum aslında, Özlem hnm benim doktorum da.Tek sıkıntım maddiyat. Karataş'a ve Tınaztepe hastanelerini de bir araştırayım tabi öncelikle bunlarda iyi bir doktor bulmak lazım. Egepolu burdaki arkadaşların doktorlar için söyledikleri olumlu sözlerden dolayı düşündüm. Siz ne zaman yaptınız doğumu ege sağlıkta ve neler dahildi bu 3500 tl ye, yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler, sağlıkla büyütün bebeğinizi.

canım sanırım 24-25 haftadan sonra almıyorlar.telefonla sorabilirsin
teşekkür ederim Çiğdem, burdan biri yazmış 28 de gittim hiç problem çıkarmadılar diye ama ben bugün aradım 2 hafta sonrasına randevu veriyor ben o zaman 31 oluyorum zaten. zaten riskli bir gebelik benim kibebeğimi kucağıma alıp giderim artık :18:

kızlar bugün egepolde randevum vardı hakan beyde 2. gidişim 17+3 haftalık hamileyim memnun kaldım ama kilo ve tansiyon ölçümü yapılmadı 15 gün sonra detaylı ultrasona gircem fiyatını biliyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…