İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

cnm sezeryandan ne kadar süre sonra iyileştin? ben iyileşme sürecinden çok endişeliyim. bi de lavman fln yapıldımı sana? uyuşukluğun ne kadar sürede geçti yani ne zaman yürüttüler seni?

cnm sezeryandan ne kadar süre sonra iyileştin? ben iyileşme sürecinden çok endişeliyim. bi de lavman fln yapıldımı sana? uyuşukluğun ne kadar sürede geçti yani ne zaman yürüttüler seni?

merhaba canım 5-6 saat sonra uyuşukluğun geçiyo ve hemen yürütüyolar her 2 saatte bir yürüyüp gaz çıkarman ve wc yapman için kaldırıyolar yataktan ilk biraz zor oluyo ama 2. kalkıştan sonra her kalkış kolaylaşıyo biraz acı hissediyon ama ağrı kesici iğne yaptıklarından o kadar da dayanılmıcak ağrılar olmuyo yara üstündeki bandı değiştiriyolar su geçirmez bant yapıştırıyolar ertesi gn taburcu olunca hemen duş alabiliyosun ,5 gün içinde hareketlerin iyice rahatlıyo,kişiden kişiye göre değişir tabi ama ben hiç yatak yapıp yatakta vakit geçirmedim inşallah herkesin öyle olur,4 gün sonra işitme testine gidince dr a uğruyon pomad yazıyo yara için ve bandı tamamen çıkarıyo,ovmadan duş almaya devam ediyon ,bugün 15 .gün tek başıma çok rahat atıp kalkıyorum hatta yan bile yatıyorum 3 gündür,yaramda kapandı sayılır çevresi hafif pembe,tabi yaranın alt ve üst kısmındaki uyuşukluk henüz geçmedi tamamen,kısacası korktuğumdan çok daha iyi geçti fakat herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa sen ve bebeğin için normal doğum yapmanı tavsiye ederim
bu arada lavman yapılmadı acil olduğundan olabilir tam bilmiyorum

Son düzenleme:

benm bebiş dönmedi cnm. bi de alerjik astımım var, hamileliğimde sıkıntılarım arttı. onun için sezeryan oluyorum ayın 20sinde.. son günlerde çok zor yürüyorum, oturup kalkarken ağrılarım var, geceleri sağa sola dönemiyorum. doğumdan sonra da bi süre böyle olacak anlaşılan.
hasta bezi mi ped mi kullandırdılar sana? ben her ikisini de aldm yanıma ama hastaneden veriliyormu bilmiyorum. ilk ayağa kalktığında kanaman çok oluyor mu peki??

cnm bir de son bir sorum olacak, ameliyathaneden çıkarıldıktan hemen sonra odana getirildiğinde giydirildin mi yoksa uyuşukluk geçtikten sonra mı geceliklerini giydirdiler?

melnizcanım bizi bilgilendirdiğin için çok sağ ol bakalım biz normalmi sezeryanmı yapıcaz kısmet artık ama ben gökalp beye normal istediğimi söylicem tabi birde gece sancı tutarsa şansımıza hangi doktor nöbetci olacak off ya valla düşüncükçe geriliyorum bende bi soru sorayım odalarda duş varmı canım ve odayı süslüyorlarmı fiyat hala 750 mi bir derken 3 soru sordum valla

cnm bir de son bir sorum olacak, ameliyathaneden çıkarıldıktan hemen sonra odana getirildiğinde giydirildin mi yoksa uyuşukluk geçtikten sonra mı geceliklerini giydirdiler?

odaya gelince gecelik giydim ama çamaşır falan uyuşukluk geçinceye kadar giyemediğinden önce bebişin bezlerinden koydular ayağa kalkınca çamaşır giyip ped koydum bana ped yetti ama kanama kişiye göre değişir o yüzden hem ped hem hasta bezi alın derim hangisi lazım olursa onu kullanırsınız.

oda süsü derken bi tek kapı süsleniyo ama istersen oda içini sende süsleyebilrsin ,

bi tek dilek hanım hakkında bilgim yok diğer tüm dr lar için iyi şeyler duydum o yüzden için rahat olsun bide hepsinin bir sürü hastası var

odalar tek kişilik banyosuda var 22 ocakta 750 idi değişmemiştir heralde.

kızlar merhaba hakan beye gidiyorum 20 haftalık hamileyim detaylı ultrasona gircem kaç dk sürüyor nelere bakılıyor ?

kızlar merhaba hakan beye gidiyorum 20 haftalık hamileyim detaylı ultrasona gircem kaç dk sürüyor nelere bakılıyor ?

canım ben bugün girdim detaylıya 10-15 dk falan sürdü bebeğin bütün organalrına damarlarına bakıldı yalnız sana tavsiyem ultrason randevusunu muayeneden 1 saat önceye al radyoloji çok kalabalık benim randevum 16 daydı ama ben 17de girebildim doktordada randevum 16.30 du allahtan gökalp bey doğuma gitmişti de problem olmadı

tamam canım öle yapayım 10-15 dk cok kısa değilmi ya sadece ultrasonla bakıyorlar değilmi ve cd cekiyorlarmı ücreti ne kadar ?

tamam canım öle yapayım 10-15 dk cok kısa değilmi ya sadece ultrasonla bakıyorlar değilmi ve cd cekiyorlarmı ücreti ne kadar ?

4 boyutlu ultrason fiyati 50 TL. eger cd ye cekilsin istiyorsan ekstra 50 TL daha veriyorsun, ama malesef hastanede renkli yazici olmadigi icin bebegin renkli resminide vermiyorlar sana bu hastane icin buyuk bir eksiklik, cunku 4 boyutlu ultrasonu olan butun hastaneler bebegin resmini veriyorlar ama egepolde yok.

evet ya bunu bilseydim başka bi yerde çekilirdim ben... hiç birşey anlamadık ya milletin ne kadar net bebişler in ağzı burnu her yeri gözüküyor egepol gb bi hstahanede bunun olmaması çok kötü

kızlar bnde pazartesi giricem detaylı ultrasona tek merakım bebei sepya tonunda yani canlı halini göremicekmiyiz =(((

kızlar bnde pazartesi giricem detaylı ultrasona tek merakım bebei sepya tonunda yani canlı halini göremicekmiyiz =(((

bence baska bir hastanede cekil en azindan renkli yazici olan bir hastanede sonucta fiyat olarak uc asagi bes yukari aynidir,en azindan bebeginin renkli resmi olmus elinde, ben bilseydim boyle olacagini kesin oyle yapardim, cunku parayi oderken seni bilgilendirmiyorlar danismada, koru korune gidiyorsun islem bitince hani renki resim dediginde yazicimiz yok deyip seni hayal kirikligina ugratiyorlar

cd için 50 lira fazla değilmi ya,çektiremem ben hastanedede yazıcı mutlaka vardır ekstra para almak için o şekilde sölüyolardır bence ve bebek nasıl çok net belli oluyo mu
canım

cd için 50 lira fazla değilmi ya,çektiremem ben hastanedede yazıcı mutlaka vardır ekstra para almak için o şekilde sölüyolardır bence ve bebek nasıl çok net belli oluyo mu
canım

canım ben salı günü çektirdim çok net değildi burda görüyorum o kdar net ve renkli olunca heyecan yaptık annemde geldi hiç bişey anlamdık doktorumada dedim hiç memnun kalmadığımı oda bana hak verdi hastahanenin eksiği bu dedi

canım bende salı günü gitcem net olmadığına üzüldüm nette baktığımda çok net gözüküyodu ümitlendim 50 tl bosa veripte cd cektirmek saçmalık o zaman ve 30 45 dk bakılıyo diye biliyorum arkadaşlarımdan 10 15 dk çok kısa geldi bana bu arada dr kim canım benim hakan bey

resim vermio cd vermio ama 50 tl normal yani çnk ben nereye gittiysem 160 tan aşağıya fiyat almadım tabi fiyat bahane olmamalı hastanenin çok büyük eksiği ben mecburen gidicem olmadı içime sinmesse başka yere giderim kızlar gidenlere özel sorum olucak bebein canlı halini görüomusunuz sepya tonunda yani anne karnındaki haliini tek merakım bu ?

canım

Canim yazicilari yok ben yonetime sikayette bulundum, bashekim bana geri donus yapti malesef renkli yazicimiz yok dedi kendi agziyla, isterseniz 50 tl karsiliginda cd ye cekiyoruz dedi,. onun icinde tam goruntu yakalamalari gerekiyormus v.s. uzun hikaye yani. zaten ultrsondayken az cok goruyorsun ama cok net degil malesef sonuc olarak yazici kac para birseydir ki hastane bunu alamiyor, uyduruk tip merkezlerinde bile var artik renkli yazici, anlamis degilim sahsen

canim diger yerlerde en azindan resim + cd ikisini de veriyorlar, oralarda da resimsiz cdsiz 50 tl ye cekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…