İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin bende egepola gidiyorum fatma hanıma genelde hoş olmayan yorumlar yapılsada ben memenunum tabi kişiye göre değişiyo belki hastanın doktorla frekansının tutması söz konusu ..ama Gökalp bey için şimdiye kadar hiç ters bişey okumadım ama hastane çok güzel inşallah umduğun gibi olur ...

bugun egepole ilk defa gittim 34 haftalık hamileyim dr gökalp bey süper bir şahıs muayene ücreti ssk 22 tl doğum ücretleri ise normal doğum 571tl sezeryan doğum yuvarlak 600 tl dediler nts odasında ise doğum yapan hastaya sordum normal doğum 700 tl dedi kafamı kurcalayan tek konu sezeryan doğum ücreti olsun normal doğum ücreti olsun belli bi rakamdır benim sezeryan olucak sezeryan doğum yapan bana yazarsa çok sevinirim doğum ücreti ne kadar ödedi lütfen cvp bekliyorum....

arkadaşlar bende hamileliğimin son üç ayındayım doktorum kocaman ve karataş hastanelerini tavsiye etti.İzmir e yeni taşındığımız için hastaneler hakkında bilgim yok giden yada bilgisi olan varsa yazbilirmi

bebeğimi kaybettim pazartesi günü mafoldumben
gökalp beye gidiorumm şimdi kontrolllere gitcem artık

Canım benim,çok üzüldüm,Allah sabır versin.Moralini bozma,inşallah en kısa zamanda hayırı haberlerini duyarız.

benim arkadaşım karataşta epidurel doğum yaptı çok memnun kaldı...

canım ben 17 aralıkta doğum yaptım benimde doktorum gökalp beydi çok iyi bi doktor bencede benim annem ve kayın validem ikiside refakatçi olarakmm kaldı 2 kişi oldukları için 700 ödedik ama 1 refakatçi olunca 620 oluyomuş doğum sonrası işitme testide dahilmiş fiyata

Merhaba sevgili Kestane...
Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..Ama kendi doktorumdan manevi destek görmediğim için Egepol'de Gökalp beye gitmeye karar verdim.
Sanırım epidural sezeryan olacak herşey yolunda giderse.Şimdilik çok ilgili ve çok sevecen gözüküyor.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Benim merak ettiğim doğum nasıl geçti.Anestezi ve sonrası...Odalar çok kişilimi yoksa özel oda isteyebiliyormuyuz? Bu konuda beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim..

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.bende epidural sezeryan oldum öncelikle hiç korkma iğne yaparlarken hiç acı olmadı sonrasındada hiç bi ne baş nede bel ağrısı yaşamadım ama kişiden kişiye değişiyomuş duyumlarıma göre ama ağrı olursada bol bol su iç idrarla iğnenin etkisini atıyomuş vucut.sanırım özel odada tutabiliyosun zaten odalar 2kişilik bende doğum olduğunda 2 kişili odadaydım 1 kaç saat sonra diğer hastayı başka odaya aldılar özel oda tutmaya gerek kalmadı yani ogünkü duruma göre hastaneyle konuşursun canım zaten doğum o gün çok olmuyosa tek kişilik odalarda kalıyomuş hastalar.ayrıca gökalp beyde çok iyi bi doktor bence içini rahat tut kendini strese sokma herşey çok güzel olcak merak etme

merhaba arkadaşlar,
ben hamileliğimin 32. haftasından itibaren Egepol has. gitmeye başladım. önce fatma ipek hn dan randevu almak istedim ancak o hafta randevuları dolu oluğu için Gökalp Beyden randevu verdiler. iyi ki de öyle olmuş. çok ama çok güler yüzlü ve çok ilgili bir bey. size güven veriyor ve sorduğunuz herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor. şu an 37 haftayı bitirdim, normal epidural yapmayı planlıyorum. yaşadığım gelişmeleri an ve an size aktarıcam. bu arada hastane hala fiyatlarını arttırmadı ve ssklıya %30 ücret yansıtıyor. fiyatları piyasaya göre çok uygun.

Slm kızlar bend eGökalp beyin hastasıyım ve bayılıyorum bu adama süper bir insan, alaında uzman deneyimli bilgili güler yüzlü kibar ve esprili birisi. Çok şanslıyım onun hastası olduğum için.Ne tuhaf belkid ehepimiz gittiğimizd ekontrole karşılaşıyoruzdur ama tanımıyoruz birbirimizi:))

bend e22. haftama girdim , inşallah allah hepimiz ezamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder, bebeişlerimizi kucağımız alamayı nasip eder.

bu arada bişey sormak istiyorum cinsiyet konusunda , gökalp bey çok erken tahminde bulundu ve doğru:))

sizlerin de hemen bakıp söyledimi? Ben bu konudaki uzamnlığınada hayran oldum çünkü bunu daha bilemeyen doktorlarda var:))

canım öncelikle tebrik ediyorum inşallah sorunsuzca bebiğini kucağına alırısın ben altı ay önce doğum yaptım egepol hastanesinde bu ikinci doğumum olmasına rağmen bir çok hastane gezdim son hamileliğimde ve bunların arasında kocaman ve karataşta vardı kocamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum doktoru çok iyi fakat hastane temiz ve hijyenik değildi bana göre ama karatş iyi bir hastane izmirin eski doğum hastanelerinden bir tanesidir eski fakat temiz bir hastanedir oranın fiyetı pahalı olduğu için ben egepolu tercih ettim çokta memnun kaldım tavsiye etmeyeceğim diğer hastaneler hayat konak doğumevi kocaman bilgin olsun ayrıca karataşta doğum yapan çokta tanıdığım var herkes memnun bence orayı seç hayırlı doğumun olsun inşallah

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürederim:) İnşallah Allah tamamına erdirir.Umarım Allah senin bebeciğinede uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür verir.Gökalp bey vitamini çok sevmiyor sanırım.Vitamin takviyesine gerek duymuyorum hocam sağlıklı beslenmeniz çok daha iyi dedi.Şuan 4.aya girdim Gyno Ferro Sanol verdi ...Bu yeterli dedi..Sen kullandın mı? Birde şunu merak ediyorum ameliyathanede konuşup stresini azaltıyorlarmı? Genel anlamda memnun kaldın mı? inan tecrübelerine çok ihtiyacım var.. sempatiksalakcinni ne çok soru sordum :lepi:

evet canım belkide karşılaşmışıktır ben dün oradaydım bende bebk tedavisi görüyorum ama bu ay olmadı kist oluşmuş şimdi ara verdi dr önümüzdeki ay yine gideceğim kistim kaybolduysa yine tedavi olacağım sizin ne güzel bebğiniz olacak rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin darısı bizim başımıza artık gökalp beyden bende memnunum hatta muayenesi benim evimin dibinde üçkuyularda oturuyorum ben çok iyi bir dr herkese tavsiye ederim mesala ben dün çok gergindim bana hiç üzülme güzel şeyle düşünki herşey güzel olsun dedi beni çok rahatlatı canım sizin bebeğin cinsiyeti ne peki?:1hug:

rica ederim canım ne demek ben ilk baştan başka bi doktora gittim dokuz ay boyunca doğuma orda karar verdiğim için son 2 kontrole gökalp beye gittim bende hamilelik boyunca elevit ve kan ilacı kullandım her doktor vitamin tavsiye atmiyo dediği gibi önemli olan sağlıklı beslenmek evet konuştu rahatlatmaya çalıştı zaten iğnenin etkisiyle ağzını açaçak halin kalmıyo kısacası hiç bişey hissetmiyosun bi bakmışsın bebişin kucağında ben memnun kaldım hemşirelerde çok iyiydi genel olarak ben memnun kaldım canım inş.sende memnun kalırsın

yaaa off şu gökalp beyi okadar merak ediyorum ama bu saatteen sonra doktorumu değiştirmektende korkuyorum ....

ya kızlar ben kzımı genel anestesiyle dünyaya getirdim şimdi annem epidural ol diyo ben korkuyorum genel anestesi istiyorum epiduralle doğum yapanlarınız memnunmu
egepolda doğum yapanlar anestesi uzmanı nasıl ...kısmetse 4 martta doğuma giricem ama feci korkuyorum ..

sevgili kestane sezeryan senin isteğine bağlı olarakmı olmuştu?

canım benim oğlum 4760 gr doğdu iri bebek olduğu için daha önce gittiğim doktorumda gökalp beyde sezeryan olması gerektiğini söyledi oyüzden sezeryan oldum bana kalsa normal yapmak isterdim ama 4 kilodan sonraki bebekleri sezeryanla alıyolarmış

canım ben epidural ile doğum yaptım memnun kaldım ne baş ne bel ağrısı yaşamadım.anestezi uzmanı seni yönlendiriyo anlatıyo canım sende bu arada rahatlıyosun ayrıcada hiç korkma rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…