- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
hiç sanmam canım gayet iyi duruyo benim kiloluyum üstelik sarkma falanda yok olsa bende olurdu şimdiden
kızlar 4 gün saonra yani ayın 12sinde sezaryene giriyorum.Gökalp bey dr um.inşallah bebeğime sağlıkla kavuşurum.sonra burada deneyimlerimi paylaşırım.dualarınızı eksik etmeyin:)
merhablar ben dilek hanıma gidiyorum çok memnunum çatı muayenesi ne zmn yapılıyor bilen varmı acaba 26 nisanda kontrolüm var sormayı unuttum doktora=(
Arkadaşlar bende şu anda nerdeyse 7 haftalık hamileyim doktorumuz Gökalp bey şu ana kadar memnunuz inşallah böyle devam eder. haftaya gidip kalp atışlarını dinlicez bebeğimizin inşallah .
Ama hala tedirginim ilk bebğimi düşürdüğümden bunu için çok endişeliyim ...
canım hayırlı olsunAllah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bende ilk bebeğimi düşürdüm şimdi tekrar hamileyim
uzun araştırmalar sonucu gökalp beye karar verdim
şuana kadar çok memnunum tecrübeli işini bilen bir doktor
bizim doğuma az kaldı gökalp beye güveniyorum
Allahın izniyle bebişimi kucağıma alıcam inşallah
sen de içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım
merhablar ben dilek hanıma gidiyorum çok memnunum çatı muayenesi ne zmn yapılıyor bilen varmı acaba 26 nisanda kontrolüm var sormayı unuttum doktora=(
egepol hastanesinde hakan bey tarafından doğumum yapıldı normal doğum oldu ama bizim oğlan kanalda sıkıştı 4 gün hastanede yattı bebeğimiz.sorunlar yaşadı bebeğimiz şu anda Allaha şükür toparladı kendini diyebiliriz. tam bir hafta oldu. Allah herkesin bebeğine sağlık versin.
çok az kalmış senin de cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah.istediğin gibi normal olur umarım.gökalp bey çok yoğun olduğundan pek bilgi veremiyor değil mi?ancak biz sorarsak cevaplıyor çoğu kez:)dikişleri sanırım Gökalp bey attı tatlm dediğim gibi ben bebeğim çıktıktan sonra baya gerildim ondan sonra biraz sakinleştirici mi yaptılar yoksa ben mi bayıldım bilmiyorum.pek hatırlayamıyorum o yüzden.Gökalp bey ben ameliyattan çıkınca da gelmiş odaya onları falan hiç hatırlamıyorum.akşamüstü tekrar kontrole geldi.bi de ertesi sabah geldi kullanacağım ilaçları söyledi.melihdora gözünüz aydın geçmiş olsun bebişinizi güzel günlerde sağlıkla büyütün inş.
darısı benim ve benim gb hamile olanların başına diyelim...
benim de doktorum gökalp bey bugün kontrolüm vardı 38+2 hala çatı muayenesi yapmadı zaten korkuyorum iyice gerildim
bana sezeryan mı normal mi istediğimi sordu
herkes gökalp beyin sezeryancı olduğunu söylüyordu ben normal dedim biraz çekinerek
herşey normale uygun olur dedi başka da bi bilgilendirmede bulunmadı
ben sordum nasıl olcak epidural mi yapıyorsunuz diye espiriye vurdu her zaman ki gb çatır çatır doğurcan hiç bişey yapmıcaz die takıldı sona evet epiduraldedi
bakalım...:26::44:
çatı muayenesi yapmadan nasıl normal diyor... doğumda bakıp çatım darsa son dk sezeryan mı dicek anlamadım :44:
hayırlısı... haftaya tekrar gidicem bakalım bizim paşa ne zaman gelcek
çok heyecen yaptım yaa...:18:
dikişleri gökalp beymi attı?
çok az kalmış senin de cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah.istediğin gibi normal olur umarım.gökalp bey çok yoğun olduğundan pek bilgi veremiyor değil mi?ancak biz sorarsak cevaplıyor çoğu kez:)dikişleri sanırım Gökalp bey attı tatlm dediğim gibi ben bebeğim çıktıktan sonra baya gerildim ondan sonra biraz sakinleştirici mi yaptılar yoksa ben mi bayıldım bilmiyorum.pek hatırlayamıyorum o yüzden.Gökalp bey ben ameliyattan çıkınca da gelmiş odaya onları falan hiç hatırlamıyorum.akşamüstü tekrar kontrole geldi.bi de ertesi sabah geldi kullanacağım ilaçları söyledi.
çok az kalmış senin de cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah.istediğin gibi normal olur umarım.gökalp bey çok yoğun olduğundan pek bilgi veremiyor değil mi?ancak biz sorarsak cevaplıyor çoğu kez:)dikişleri sanırım Gökalp bey attı tatlm dediğim gibi ben bebeğim çıktıktan sonra baya gerildim ondan sonra biraz sakinleştirici mi yaptılar yoksa ben mi bayıldım bilmiyorum.pek hatırlayamıyorum o yüzden.Gökalp bey ben ameliyattan çıkınca da gelmiş odaya onları falan hiç hatırlamıyorum.akşamüstü tekrar kontrole geldi.bi de ertesi sabah geldi kullanacağım ilaçları söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?