İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

kızlar 4 gün saonra yani ayın 12sinde sezaryene giriyorum.Gökalp bey dr um.inşallah bebeğime sağlıkla kavuşurum.sonra burada deneyimlerimi paylaşırım.dualarınızı eksik etmeyin:)

Allah yardımcın olsun canım bende gökalp beye gidiyorum 3 hafta sonra çatı muayenemiz var :18::18:
ondan sonra karar vericeksin normalmi sezeryanmı dedi doktorum hayırlısı artık
deneyimlerini dört gözle beklicem
sağlıklı doğumlar canım

merhablar ben dilek hanıma gidiyorum çok memnunum çatı muayenesi ne zmn yapılıyor bilen varmı acaba 26 nisanda kontrolüm var sormayı unuttum doktora=(

Arkadaşlar bende şu anda nerdeyse 7 haftalık hamileyim doktorumuz Gökalp bey şu ana kadar memnunuz inşallah böyle devam eder. haftaya gidip kalp atışlarını dinlicez bebeğimizin inşallah .
Ama hala tedirginim ilk bebğimi düşürdüğümden bunu için çok endişeliyim ...

canım hayırlı olsun Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bende ilk bebeğimi düşürdüm şimdi tekrar hamileyim
uzun araştırmalar sonucu gökalp beye karar verdim
şuana kadar çok memnunum tecrübeli işini bilen bir doktor
bizim doğuma az kaldı gökalp beye güveniyorum
Allahın izniyle bebişimi kucağıma alıcam inşallah
sen de içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım

İnşallah herşey güzel gider hepimizi bebeklerimizi hayırlısıyla alırız kucağımıza canım :)
çarşamba günü randevum var kalp atışlarına bakıcaz bebeğimizin :) şu ilk 3 ayı atlatsak içim rahatlayacak biraz .

egepol hastanesinde hakan bey tarafından doğumum yapıldı normal doğum oldu ama bizim oğlan kanalda sıkıştı 4 gün hastanede yattı bebeğimiz.sorunlar yaşadı bebeğimiz şu anda Allaha şükür toparladı kendini diyebiliriz. tam bir hafta oldu. Allah herkesin bebeğine sağlık versin.

merhablar ben dilek hanıma gidiyorum çok memnunum çatı muayenesi ne zmn yapılıyor bilen varmı acaba 26 nisanda kontrolüm var sormayı unuttum doktora=(

bende dilek hanıma gittim çok memnun kaldım ben direk sezaryan istedigim için catı muanesi olmadım çocuk dokyoru olarakta kızlar çagrı beyi tavsiye ederim neşe hanımda çok iyi gerisinden hiç memnun kalmadım beni oglum cok agladı için hepsini gezdim çocuk doktorları egepolun çok iyi bi hastane kızlar

neşe hanım çok ilgili çocuk doktoru olarak .veli bey vardı onada soru sorarsan kısa ve öz cevaplar verir . ama tam ayrıntılı size anlatmaz . iyi yada kötü demez fazla. iyi doktordur oda ama bilgiyi zor alıyorsun:)

ben behçet uz'daki doktorlardan çok daha fazla memnun kaldım. hem ücret ödemiyorum hem çok ilgililer. aylık muayene için de internetten numara alıyorum sıra derdi yok. kalça ultrasonu ben doğum yaptığımda 90 liraydı, devlette ücretsiz. açıkçası neşe hanıma iki kez götürdüm kızımı, sağlık ocağında yapılandan farklı bir şey yapmadı. refleks testini filan behçet uzda gördük.ama doğumdan, gökalp beyden, doğum ekibinin tamamından(özellikle anestezi uzmanı remzi bey ve bebek hemşiresi derya hanım'dan) çok çok memnun ayrılmıştım.

Cok gEcmis olsun.cok uzuldum.insallah dahada iyi olur sagligi.bende 28 haftaligim.benimde doktorum hakan bey.başından beri Normal dogum istiyordum ama bu gibi durumlari duydukça sezeryanmi olsa acaba diyorum.ama normal dogumunda sagligi gibisi yok valla.adi ustunde normal,olmasi gereken bu.hakkimizda hayirlisi olsun...

merhaba kızlar
12.04.2012 de bebeğime kvuştum.deneyimlerimi yazmakta biraz geciktim ama doğumdan sonra kendime bile vakit ayırmakta güçlük çektim inanın:)
sabah 7.30 da hastaneye girişimiz yapıldı.odamızı söylediler ve odaya alındık.daha sonra hemşireler gelip tansiyonumu ölçtüler ve damar yolunu açtılar.çok güleryüzlülerdi.daha sonra sedyeyle gelip odadan beni aldılar ve doğumhaneye götürdüler.doğumum sezeryan olacağı için anestezist bir yandan beni bilgilendirerek ve rahatlatmaya çalışarak belimden epidurali yaptı.ben bu sırada hafif hafif korkmaya başlamıştım.daha sonra ayaklarımda uyuşma ve sıcaklık hissetmeye başladım ve beni ameliyat masasına yatırdılar.ayaklarım tamamen uyuştuktan sonra Gökalp bey geldi bana merhaba dedi ve sezeryanı başlattı.bu sırada benim korku giderek artmaya devam ediyordu.bebeğimi görmenin heyecanı bir yandan ayaklarımı hissedememnin ve orada vücudumun kesildiğini bilmek bi yandan...düşünmemeye çalışsam da korkum giderek artmaya devam etti.hortuma benzer bir şeyden gelen su sesini duyduğumu hisseden gökalp bey hadi bakalım sular çıksın dedi.anestezici birazdan bebeği alıcaklar bebek yukarıdaysa biraz bastırıcaz ve bunu çok az hissedebilrsin dedi.gökalp bey bebği alırken bembeyaz bişey bu be:)dedi.sanırım bu cümle ömrüm boyunca kulaklarımda çınlıycak...biraz sonra bebeğimin doğduğunu söylediler.ben bir an önce bebeğimi görmek ve onunla birlikte oradan çıkmak istiyordum bebğim nerede?dedim.temizlenmeye götürüldüğünü söylediler.az sonra da yavrucuğumu getirip yanağıma yasladılar.o anı ömrümce unutmayacağım...bebeğim gittikten sonra artık 1 sn bile orada durmak istemedim.daha dikişlerin uzun süreceğini bilmek beni oldukça gerdi...ve ne zaman ayaklarımı hissedeceğim dedim.gökalp bey 6 saat sonra dedi:)ben narkozun ve gerginliğin etkisiyle bilinçsizce ah of sesleri çıkararıken anestezici ne oldu bir yeriniz mi acıyor dedi.ben hayır sıkıldım dedim.gökalp bey de hayır sıkılmadın sen baya panikledin dedi.ve sanırım ondan sonra ya ben bayıldım ya da hafif bir uyuşturucu daha verdiler çünkü ben pek başka bişi hatırlamıyorum:)gökalp bey ve diğer hemşirelerden çok çok memnun kaldım:)

melihdora gözünüz aydın geçmiş olsun bebişinizi güzel günlerde sağlıkla büyütün inş.
darısı benim ve benim gb hamile olanların başına diyelim...
benim de doktorum gökalp bey bugün kontrolüm vardı 38+2 hala çatı muayenesi yapmadı zaten korkuyorum iyice gerildim
bana sezeryan mı normal mi istediğimi sordu
herkes gökalp beyin sezeryancı olduğunu söylüyordu ben normal dedim biraz çekinerek
herşey normale uygun olur dedi başka da bi bilgilendirmede bulunmadı
ben sordum nasıl olcak epidural mi yapıyorsunuz diye espiriye vurdu her zaman ki gb çatır çatır doğurcan hiç bişey yapmıcaz die takıldı sona evet epiduraldedi
bakalım...:26::44:
çatı muayenesi yapmadan nasıl normal diyor... doğumda bakıp çatım darsa son dk sezeryan mı dicek anlamadım :44:
hayırlısı... haftaya tekrar gidicem bakalım bizim paşa ne zaman gelcek
çok heyecen yaptım yaa...:18:

dikişleri gökalp beymi attı?

çok az kalmış senin de cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah.istediğin gibi normal olur umarım.gökalp bey çok yoğun olduğundan pek bilgi veremiyor değil mi?ancak biz sorarsak cevaplıyor çoğu kez:)dikişleri sanırım Gökalp bey attı tatlm dediğim gibi ben bebeğim çıktıktan sonra baya gerildim ondan sonra biraz sakinleştirici mi yaptılar yoksa ben mi bayıldım bilmiyorum.pek hatırlayamıyorum o yüzden.Gökalp bey ben ameliyattan çıkınca da gelmiş odaya onları falan hiç hatırlamıyorum.akşamüstü tekrar kontrole geldi.bi de ertesi sabah geldi kullanacağım ilaçları söyledi.

evet pek bilgilendirmiyor malesef
doğumdan sonra ilgilenmiş sevindim bak buna
hayırlsı artık bakalım
sağ salim bebişimi kucağıma almak istiyorum artık

dikişi genel cerrah atıyor. ben de çok gerilmiştim, sakinleştirici vermişler arada hatırlamadığım 45 dk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…