merhaba kızlar
12.04.2012 de bebeğime kvuştum.deneyimlerimi yazmakta biraz geciktim ama doğumdan sonra kendime bile vakit ayırmakta güçlük çektim inanın:)
sabah 7.30 da hastaneye girişimiz yapıldı.odamızı söylediler ve odaya alındık.daha sonra hemşireler gelip tansiyonumu ölçtüler ve damar yolunu açtılar.çok güleryüzlülerdi.daha sonra sedyeyle gelip odadan beni aldılar ve doğumhaneye götürdüler.doğumum sezeryan olacağı için anestezist bir yandan beni bilgilendirerek ve rahatlatmaya çalışarak belimden epidurali yaptı.ben bu sırada hafif hafif korkmaya başlamıştım.daha sonra ayaklarımda uyuşma ve sıcaklık hissetmeye başladım ve beni ameliyat masasına yatırdılar.ayaklarım tamamen uyuştuktan sonra Gökalp bey geldi bana merhaba dedi ve sezeryanı başlattı.bu sırada benim korku giderek artmaya devam ediyordu.bebeğimi görmenin heyecanı bir yandan ayaklarımı hissedememnin ve orada vücudumun kesildiğini bilmek bi yandan...düşünmemeye çalışsam da korkum giderek artmaya devam etti.hortuma benzer bir şeyden gelen su sesini duyduğumu hisseden gökalp bey hadi bakalım sular çıksın dedi.anestezici birazdan bebeği alıcaklar bebek yukarıdaysa biraz bastırıcaz ve bunu çok az hissedebilrsin dedi.gökalp bey bebği alırken bembeyaz bişey bu be:)dedi.sanırım bu cümle ömrüm boyunca kulaklarımda çınlıycak...biraz sonra bebeğimin doğduğunu söylediler.ben bir an önce bebeğimi görmek ve onunla birlikte oradan çıkmak istiyordum bebğim nerede?dedim.temizlenmeye götürüldüğünü söylediler.az sonra da yavrucuğumu getirip yanağıma yasladılar.o anı ömrümce unutmayacağım...bebeğim gittikten sonra artık 1 sn bile orada durmak istemedim.daha dikişlerin uzun süreceğini bilmek beni oldukça gerdi...ve ne zaman ayaklarımı hissedeceğim dedim.gökalp bey 6 saat sonra dedi:)ben narkozun ve gerginliğin etkisiyle bilinçsizce ah of sesleri çıkararıken anestezici ne oldu bir yeriniz mi acıyor dedi.ben hayır sıkıldım dedim.gökalp bey de hayır sıkılmadın sen baya panikledin dedi.ve sanırım ondan sonra ya ben bayıldım ya da hafif bir uyuşturucu daha verdiler çünkü ben pek başka bişi hatırlamıyorum:)gökalp bey ve diğer hemşirelerden çok çok memnun kaldım:)
allah bebeğini ömürlü etsin geçmiş olsun canım . bende orda düşünüyorum fiyatı ne kadr öğrenebilirmiyim benimde sezaryan olacak
kızlar ya nezahat hanıma normal doğm yanlısı yazmş herkes ama bana bebeğmn kafasının büyk oldğunu söyledi 90 cm miş 100 olrsa normal doğm zorlar dedi sezeryan gibi gözüküo dedi.aklım karıştı herkesde bu bahane dio doktorlar sezeryan yapmak için böle bi bahane uyduruolarmş.güveniodm nezahat hanıma ama.
benim de bir çok arkadaşım geçen yıl doğum yaptı Egepol'de. çok memnun kaldılar. şimdi ben hamileyim ve ben de oraya gideyim diye heveslendim. dilek hanımı tercih ettim. etmez olaydım. ilk ve son gidişim oldu. randevu saatimden 45 dk. sonra girebildim. o gün ikili test yaptırmam gerekiyormuş. hastanede yoktu. dilek hanım beni alsancaktaki kliniklere yönlendiriyor. avrupa standartlarındaki bir hastanede olmamasına çok şaşırdım. basit bir poliklinikte,tıp merkezinde bile ikili test varken..neyse benim test kaldı tabikii.ertesi gün kan tahlili vermeye gittim. bana 1-2 saat sonra sonuçlar çıkar dediler. 1 saat geçti..YOK.2 saat geçti YOK. ha çıktı ha çıkacak.. akşam saat 17 :30 a yetiştirdiler şikayet edince tabiki.. doktora göstermek için da bir yarım saat bekledim. doktor dilek hanım gelmeyen bi doktorun hastalarına bakıyor kendi randevulu hastaları bekliyor. böyle bi rezillik olur mu? niye randevu alıyorum. biz çalışan insanlarız.her şeyimiz planlı. içeri girip sonuçları göstermek istedim Dilek hanım beni azarladı... bekleyin diye.. zaten sabahtan beri bekliyorum dedim.aç sefil oldum oralarda. bana testin geç çıkacağını söylemiyorlar ki oyalıyorlar..bir saat sonra..bir saat sonra.. devlet hastaneleri bile daha düzenli.paramla rezil olmaya gidemem Egepol'e.. haa ilk zamanlar gerçekten iyi bi yer olabilir ama şu an çok kalabalık ve bence değmez. başka hastane mi yok. ben de g.emir şifa diye düşünmüştüm ama sonra yine eski doktoruma gidiyorum.Tınaztepe Hastanesine.. bu hastaneyle ilgili bildikleriniz varsa olumsuz söyleyin de geç olmadan bi karar verebileyim..
merhaba arkadaşlar ben de mecburiyetten dokotrumu değiştireceğim ve egepolden Şükran hanimdan randevu aldım
bir arkadaşım da ona gidiyor
ama ben niyeyse kadın kadın doğum doktorlarına ön yargıyla yaklaşıyorum
umarım iyidir bu dktor
bana konuşkan sorularıma cevap veren doktor lazım
tecrübelerinizi yazar mısınız
Merhaba Canım Ben Şükran Hanımın Hastasıyım Her Zaman Telefona Ulasabileceğiniz Ve Bütün Sorularınıza Cevap Verebilicek Bir Doktor Ben Pazartesi Günü Gittim Birde 4 li Ultrasyona giricem 27 sinde çok ilgili bir doktor.
işte canım bana da bu lazımm gerektiğinde telefonla ulaşabilmeliyim
şimdi ki doktorumdan o kadar memnunum ki ama doğum maalesef çok pahalıya gelecek
benım doğumum nasipse 2013 şubat daha çok var yani
acaba bu senenın doğum fiyatları oda masrafı falan nasılmış ki?
canım egepolda soyle bişey istersen normal yap istersen sezaryan 1000 tl bu sene oraya gidince gdip sor yetkiliye 2013 ne kdr die bilgi edin.
ben medical parka gidiyorum
ama gökalp bey den de randevu aldım deneyim diye
çok kalabalık çok yoğun diyip duruyorlar egepol için
gerçekten öyle mi?
aslında memnun kalsam medicalden daha uyguna gelecek doğum
kararsızım bakalım bi gidelim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?