İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

allah bebeğini ömürlü etsin geçmiş olsun canım . bende orda düşünüyorum fiyatı ne kadr öğrenebilirmiyim benimde sezaryan olacak

kızlar ya nezahat hanıma normal doğm yanlısı yazmş herkes ama bana bebeğmn kafasının büyk oldğunu söyledi 90 cm miş 100 olrsa normal doğm zorlar dedi sezeryan gibi gözüküo dedi.aklım karıştı herkesde bu bahane dio doktorlar sezeryan yapmak için böle bi bahane uyduruolarmş.güveniodm nezahat hanıma ama.

canım slm ben nezahat hn ile 4 ay önce normal doğum yaptım kesinlikle normal doğum yanlısıdır.hatta ben çok çok korklmama rağmen norma için beni yüreklendirdi.eğer senin için bu kararı verdiyse güvenebilirsin.zaten o hastanede nezahat hn kadar normal doğum sayısı olan doktor yoktur.istersen benim ve diğer arkaadaşların eski yazılarını oku iyi akşamlar

Merhaba daha önce bende sizin gibi gebelik takibimin ilk 14 haftasını devlet hastanesinde yaptım.Daha sonra bi arkadaşım Ege pol hastanesinde dilek hanım a takibe gittiğini ve çok memnunkaldığını duydum.Arkadaşımın tavsiyesi dogrultusunda gebeliğimin 4.ayından sonra dr.dilek hanımdan randevu alarak takiplerime gittim.Hastaneden ve özelliklede doktorumdan çok memnun kaldım.Doktor dilek hanım çok yogun olmasına ve randevularının çok fazla olmasına ragmen benimle ve bebeğimle çok fazla ilğilendi.Sonra kapıda bekleyen diğer hastalara da sordum tüm hastalarına aynı önemi özeni gösteriyormuş bravo yani.Ultrasonda diğer doktorlar gibi 2 dk bakar gibi yapıp geçmiyor.Bebegim sakatmı değilmi ayrıntılı ayrıntılı bakıyor valla.Neyse ben normal doğum istiyordum ama çok korkuyordum.Soğolsun dilek hanım bu konuda sabrına teşekkürederim beni öyle güzel motiveetti hatta gebelik jimlastiklerini,gebe yogası nı ögretti beni gebe yogası yapmam için tavsiyelerde bulundu.Bende güzel kızımı 3650 gr.normal doğum yaptım.Allahtan doğum sancım başladığı gece de dilek hanım nöbetçiydi çok güzel bir bebek doğum yaptırdığı için kendisine tesekkürederim canım.Sende dilek hanıma git derim.

selam cnm ben sana katılmıyorum.Beb dilek hanımdan ve hastaneden son derece memnun kaldım.Onun sayesinde kızıma kavuştum.Hiç bir yakınımdan da olumsuz geri dönüş almadım.İnsanları eleştirken biraz gerçekçi ve dürüst olmaya davet ediyorum .Ve burdan Dilek hanımda tüm doğum yapanlara davetiye çıkarıyorum.Lütfen doktorunuza çirkin ithamlarda bulunan kişilere karşı doktorunuzu yanlız bırakmayın kızlar.Ege pol hastanesi ni özellikle doğum kliniğinde çalışan dilek hanıma teşekkür.

toplam üç mesaj!
ikisi dilek alihanoğlu'yu övüyor biri mustafa alihanoğlu'yu.
bana nedense reklam kokusu geldi.
şimdi yok canıııımmm ne alaka diyeceksiniz de...
neyyyyse!

gökalp beyin hastasıydım malesef doğum haftasonuna denk geldi
şükran hanım nöbetçiydi önce çok endişelenmeme rağmen
inanılmaz memnun kaldım
ilgi alaka on numaraydı
Allah razı olsun şükran hanımdan
kesinlikle tavsiye ederim
çok tatlı dilli güleryüzlü ve sıcak bi bayan
hastahaneden de personelden de memnun kaldık

merhaba arkadaşlar ben de mecburiyetten dokotrumu değiştireceğim ve egepolden Şükran hanimdan randevu aldım
bir arkadaşım da ona gidiyor
ama ben niyeyse kadın kadın doğum doktorlarına ön yargıyla yaklaşıyorum
umarım iyidir bu dktor
bana konuşkan sorularıma cevap veren doktor lazım
tecrübelerinizi yazar mısınız

Merhaba Canım Ben Şükran Hanımın Hastasıyım Her Zaman Telefona Ulasabileceğiniz Ve Bütün Sorularınıza Cevap Verebilicek Bir Doktor Ben Pazartesi Günü Gittim Birde 4 li Ultrasyona giricem 27 sinde çok ilgili bir doktor.

işte canım bana da bu lazımm gerektiğinde telefonla ulaşabilmeliyim
şimdi ki doktorumdan o kadar memnunum ki ama doğum maalesef çok pahalıya gelecek
benım doğumum nasipse 2013 şubat daha çok var yani
acaba bu senenın doğum fiyatları oda masrafı falan nasılmış ki?

canım egepolda soyle bişey istersen normal yap istersen sezaryan 1000 tl bu sene oraya gidince gdip sor yetkiliye 2013 ne kdr die bilgi edin.

Son düzenleme:
Canım Hakan Bey Veya Gökalp Beyden Şaşmayın.ben biliyorsun şükran hanımın hastasıydım bu gune kadar size gecen gun tavsiye ettim ama bugun fikrim degisti.benim biraz kanamam geldi sıra al gel dedi 3 saat bkledim acil oldugu halde dondu bana dediki yarın gelsin hiç umursamaz bir şekilde.

az önce egepolden randevu aldım bende
şükran hanım müsaitmiş bi tek gideceğim güne
inş memnun kalırım, çok heyecanlıyım

ben medical parka gidiyorum
ama gökalp bey den de randevu aldım deneyim diye
çok kalabalık çok yoğun diyip duruyorlar egepol için
gerçekten öyle mi?
aslında memnun kalsam medicalden daha uyguna gelecek doğum
kararsızım bakalım bi gidelim de..

gökalp bey ben gecen hafta sordum en erken eylülde randevu veriyorlar.hakan bey den aldım bende şükranın hstasıydım problemler yasadım degistiridm. ben zaten tek sükran boş oldugu için hemen oona veriyorlar.bende hemen ona verdiler gec kalmıyayım kontrollerimde diye basladim ama çok pişman oldum egepolda dogum ucreti 1000 tl medikal park pahalı diye duydum ben

benim abimin eşi egepolde doğum yaptı

doktoru gökalp beydi, çok memnun kaldılar

çocuk ağustosta 1 yaşına girecek, doğdugundan beri egepole götürüyorlar ve çok memnunlar

bu arada egepolün odaları gerçekten çok güzel otel odası gibi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…