İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

egepol hastanesinde 4 d boyutlu ultrasona giren var mı cihaz nasıl güzel net gösteriyormu ve ne kadar sürüyor ?

slm cnm ben de nasipse nisanın 12 sinde sezaryenle yavruma kavuşacağım.tatlm sen de sezaryen olmuşsun egepolde lavman yapıyorlar mı?bir de doktorun gökalp bey miydi?ilgisi nasıldı doğumdan sonra?neler yaşadın kısaca anlatırsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.bebeğinle sağlıklı mutlu günler...

slm hanımlar bende egepole gidiyorum nezehat hanıma çok memnunum gercekten ama biz cokk yeniyiz hayırlıysa hepimz yavrularımıza kavusurus inş.

slm hanımlar bende egepole gidiyorum nezehat hanıma çok memnunum gercekten ama biz cokk yeniyiz hayırlıysa hepimz yavrularımıza kavusurus inş.

amin canım benim arkadaşımda nezehat hanıma gidiyordu bugüb sezeryanla doğum yaptı birazdan hastahaneye ziyaretine gidicem bakalım memnun kalmışmı
bende gökalp beye gidiyorum doğumu egepolde yapmayı düşünüyorum kısmetse

bende 26 haftalık hamileyim dr hakan beye gidiyorum memnunum
ben acil sezeryana alındım o yüzden kendi d um gökalp bey giremedi hakan bey yaptı operasyondan memnun kaldım ağrı sızı iyileşme kesik açısından umarım sende memnun kalırsın buraya yazarsan sevinirim 2. bebiş için fikir olur :)

arkadaşın öğlen 1-3 arası doğum yaptıysa bebişi gördüm muhtemelen bende oğlumu bekliyodum sünnet oluyodu da :)

arkadaşın öğlen 1-3 arası doğum yaptıysa bebişi gördüm muhtemelen bende oğlumu bekliyodum sünnet oluyodu da :)

evet canım 13 de almışlar 13.30 da bebiş doğmuş çok tatlıydı maşallah darısı başıma
buarada yeni doğan sünneti mi yaptırdınız bizde düşünüyoruz kaçıncı haftada yaptırdınız birde egepolden memnun kadınızmı fiyatıda 550 diye duymuştum doğrumu
çok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim canım

memnun kaldığına sevindim tabikide yazarım canım sağıkla buyut bebeğini :))

cocuk dr kime götürüyorsun canım nese hn duydum bende ii diye

2 buçuk aylık oğlum dün oldu sünneti 550 tl doğduğunda isterdim ama acil sezeryan olunca olmadı eşimide ikna etmem lzmdı bide tabii :) ilk 1 haftada yaptır derim göbek bağı gibi abucak iyileşiyomuş ki bizim göbeğimiz 3. gün akşamı düşmştü
sağlıklı doğumlar

memnun kaldığına sevindim tabikide yazarım canım sağıkla buyut bebeğini :))

cocuk dr kime götürüyorsun canım nese hn duydum bende ii diye
belli bi dr u yok henüzçağrı bey e götürdük doğunca 1 kerede akşam polikliğinde veli beye denk geldik o kdar ,sarılık falanda olmayınca takibi olcak bi durumda olmadı bu zamana kdr hastalanmadıda şükür,ama güvenebilceğimiz birini bulup devam etmek lazım tabi
sağlıklı doğumlar

kızlar 4 gün saonra yani ayın 12sinde sezaryene giriyorum.Gökalp bey dr um.inşallah bebeğime sağlıkla kavuşurum.sonra burada deneyimlerimi paylaşırım.dualarınızı eksik etmeyin:)

evet benim tercihim

çok güzel geçicek o zaman gökalp bey çok şeker anestezi uzmanlarıda öyle , dikişleri yapan cerrah , ve hastane personelide süper ben hiç lohusa yatağı yapıp yatmadım hep ayaktaydım inşallah seninde öyle rahat olur

Son düzenleme:

cnm benim ya saolasın içime su serptin.insan ne de olsa korkuyor biraz.evet gökalp bey çok cana yakın ama doğumda nasıl olur diye yine de endişe ediyordum.sonra çabuk iyileşmen de süper gerçekten inşallah benim de öyle olur...

melnizcim bir de ben dikişlerden çok endişe ediyorum.sonrasında zayıfladığımızda orada bir deri birikintisi kalmaz umarım.bazılarında gördüm ben öyle kalmış.bi arkadaşımın dr u fazla deriyi kesip dikmiş.inşallah egepolde de öyle yapıyorlardır.senin bir bilgin var mı bu konuyla ilgili?

ben acil sezeryana alındığımdan bide pazar olduğundan hakan beye denk geldim ama gökalp beylede karşılaştık 1 gün önce sezeryan yaptığı hastalarına gelmişti(ki o hastalarda çok memnundu konuştuk gece) benim yanımada uğradı bu davranışından iyi bi dr olduğuna eminim zaten 9 ay ona gittim :) herşey iyi olcak merak etme şimdiden sağlıklı doğumlar canıım

hiç sanmam canım gayet iyi duruyo benim kiloluyum üstelik sarkma falanda yok olsa bende olurdu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…