- 1 Temmuz 2009
- 88
- 7
- 286
- 41
evet bu işlen 2 sk anca sürüyor ve devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor. 90 lirayı bebeğime harcamayı tercih ettim. Bi,r de ben doğumdan çok memnun ayrıldım ama çocuk doktorundan memnun değildim. Sadece boy-kilo-baş ölçümü hadi bitti! Neşe hanımdı dr ve bıraktım. Siz kime götürüyorsunuz?
egepolde sünnet yaptıran var bebeklerini ?
slm arkadaşlar özel hastane ücretlerine zam gelmiş egepolde doğum fiyatı ne kadar olmuş bilen var mı?
Slm simdi geldim hastaneden ssk 750 liraydi 1000 lira olmus canim
saolasın cnm.benim de doğuma 2,5- 3 hafta varken bu zammın olması şansımdan heralde!
eylüle kadar bi zam daha gelmese bariii)) muayene ücretine arttı mı ki?
inşallah olmaz cnm ama zam cenneti ülkemizde her an her şeye zam gelebilir:/ muayene 37tl olmuş:)
aa 37 mi olmuşş :-(((( en son geçen ay 28 di) sen kime gidiyorsun cnm?
bnm son ayım olduğu için artık haftada bir gidiyorum tatlm.en son 23ünde gittiğimizde haftaya 37tl olarak uygulamaya başlıyacağız dediler.ben gökalp beye gidiyorum cnm.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cnm.ne güzel az kalmış.ben daha yolun başındayım.bende göklap beye gitmek istemiştim ama ilk randevuyu çok geç vermişlerdi bende nezahata gittim.ama memnunum...
amin cnm sen de rahat bir hamilelik geçirirsn inşallah:) nezahat hnm da iyiymiş forumda okuduklarıma göre.ben de ilk randevuma 1,5 ay sonra gidebilmiştim Gökalp beye.ona gidene kadar bi kaç kez başka doktora gitmiştim:)
AMin canım..ben gebelik öncesi muayene için gökalp beye gitmiştim.çok memnun kalmıştım.doğum içinde hep ona gitmek istedim ama olmadı sağlık olsun.nezahat hanımda iyi.peki bişey sormak istiyorum doğum sırasında nöbetçi kimse o mu giriyor doğuma.
evet cnm öyleymiş malesef.nöbetçi kimse o geliyormuş.sen normal istiyorsun sanırım.ben sezeryan istiyorum tabi bebiş sezaryen gününden önce kendi gelmeye kalkmazsa:)
normal istiyorum epiduralli.ama hayırlısı tabiki cnm.ozmana ne olacak bilmiyorum...sen hayırlısıyla doğum yapta burda paylaş bakalım nasılmış hastane)) yorumlara göre herkez çok memnun.
paylaşıcam cnm.inşallah hayırlısıyla gelsn artık bebeğim.son haftalar daha zor geçiyor sanki:)
demi..son zamanlar geçmek bilmez..benimde 9 nisanda randevum var cinsiyeti belli olacak çok heycanlıyım.ama sanki mart ayında çakıldık kaldıkzaman geçmek bilmiyor..senin cinsiyet ne ?
bizim cinsiyet erkek cnm.senin de 12de belli olmamış öyleyse cnm beklemek zor geliyor insana bnm 16.haftada kesinleşmişti.aslında 12.haftada Gökalp bey %90 erkek demişti ama kesnleşmeynce bir şey alamamıştm bebike:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?