İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

canım inan salih bey ve veli beyi'de denedim ama içlerinde en ilgilisi neşe hn'dı.bide özele giden arkadaşlarada sordum bebişler çok küçük olduğu için onlarada aynı işleri yapıyorlarmış.baş-kilo ve boy ölçümü.zaten aşıları sağlık ocağı takip ediyor.acil bir durumdada nöbetçi çocuk doktoru hep oluyormuş.en azından neşe hn sorulan soruları cevaplıyor.inan diğerlerinden daha ilgili. Bence sende bir dahaki aya başkasında al randevunu içine hangisi sinerse devam edersin

egepolde sünnet yaptıran var bebeklerini ?

cnm ben de 4 hafta sonra dünyaya getireceğim inşallah bebeğimi.biz dün bilgi aldık sünnetle ilgili egepolden.plastik cerrah 550tl ye yapıyormuş.gökalp bey 40ı çıkınca yaptırın dedi.ama ben başka bir çocuk cerrahıyla görüşmüştüm.o da ilk 3 hafta içinde yaptırın demişti.ben eğer bebeğimde sarılık ya da Allah korusun başka bir problem çıkmazsa ilk 1-2 yaptırmayı düşünüyorum sünnetini.bakalım hayırlısıyla bi dünyaya gelsin de...

çınarlıda yapıyo benim doktorum fiyatlar çok tabi ama bilmiyorum çok duyardım hep doğumu çınarlıda yapmış diye sohbetlerde ama bu konuyla ilgim olmadığı için ozamanlar bilgimde yok sizin duyumlarınız bilgileriniz varmı çınarlı ile ilgili

slm arkadaşlar özel hastane ücretlerine zam gelmiş egepolde doğum fiyatı ne kadar olmuş bilen var mı?

aa 37 mi olmuşş :-(((( en son geçen ay 28 di ) sen kime gidiyorsun cnm?

bnm son ayım olduğu için artık haftada bir gidiyorum tatlm.en son 23ünde gittiğimizde haftaya 37tl olarak uygulamaya başlıyacağız dediler.ben gökalp beye gidiyorum cnm.

bnm son ayım olduğu için artık haftada bir gidiyorum tatlm.en son 23ünde gittiğimizde haftaya 37tl olarak uygulamaya başlıyacağız dediler.ben gökalp beye gidiyorum cnm.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cnm.ne güzel az kalmış.ben daha yolun başındayım.bende göklap beye gitmek istemiştim ama ilk randevuyu çok geç vermişlerdi bende nezahata gittim.ama memnunum...

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cnm.ne güzel az kalmış.ben daha yolun başındayım.bende göklap beye gitmek istemiştim ama ilk randevuyu çok geç vermişlerdi bende nezahata gittim.ama memnunum...

amin cnm sen de rahat bir hamilelik geçirirsn inşallah:) nezahat hnm da iyiymiş forumda okuduklarıma göre.ben de ilk randevuma 1,5 ay sonra gidebilmiştim Gökalp beye.ona gidene kadar bi kaç kez başka doktora gitmiştim:)

amin cnm sen de rahat bir hamilelik geçirirsn inşallah:) nezahat hnm da iyiymiş forumda okuduklarıma göre.ben de ilk randevuma 1,5 ay sonra gidebilmiştim Gökalp beye.ona gidene kadar bi kaç kez başka doktora gitmiştim:)

AMin canım..ben gebelik öncesi muayene için gökalp beye gitmiştim.çok memnun kalmıştım.doğum içinde hep ona gitmek istedim ama olmadı sağlık olsun.nezahat hanımda iyi.peki bişey sormak istiyorum doğum sırasında nöbetçi kimse o mu giriyor doğuma.

evet cnm öyleymiş malesef.nöbetçi kimse o geliyormuş.sen normal istiyorsun sanırım.ben sezeryan istiyorum tabi bebiş sezaryen gününden önce kendi gelmeye kalkmazsa:)

evet cnm öyleymiş malesef.nöbetçi kimse o geliyormuş.sen normal istiyorsun sanırım.ben sezeryan istiyorum tabi bebiş sezaryen gününden önce kendi gelmeye kalkmazsa:)

normal istiyorum epiduralli.ama hayırlısı tabiki cnm.ozmana ne olacak bilmiyorum...sen hayırlısıyla doğum yapta burda paylaş bakalım nasılmış hastane )) yorumlara göre herkez çok memnun.

normal istiyorum epiduralli.ama hayırlısı tabiki cnm.ozmana ne olacak bilmiyorum...sen hayırlısıyla doğum yapta burda paylaş bakalım nasılmış hastane )) yorumlara göre herkez çok memnun.

paylaşıcam cnm.inşallah hayırlısıyla gelsn artık bebeğim.son haftalar daha zor geçiyor sanki:)

paylaşıcam cnm.inşallah hayırlısıyla gelsn artık bebeğim.son haftalar daha zor geçiyor sanki:)

demi..son zamanlar geçmek bilmez..benimde 9 nisanda randevum var cinsiyeti belli olacak çok heycanlıyım.ama sanki mart ayında çakıldık kaldık zaman geçmek bilmiyor..senin cinsiyet ne ?

demi..son zamanlar geçmek bilmez..benimde 9 nisanda randevum var cinsiyeti belli olacak çok heycanlıyım.ama sanki mart ayında çakıldık kaldık zaman geçmek bilmiyor..senin cinsiyet ne ?

bizim cinsiyet erkek cnm.senin de 12de belli olmamış öyleyse cnm beklemek zor geliyor insana bnm 16.haftada kesinleşmişti.aslında 12.haftada Gökalp bey %90 erkek demişti ama kesnleşmeynce bir şey alamamıştm bebike:)

benim 12 haftalıkken doktor gördüm ama sölemek istemiyorum dedi emin olmak istiyorum dedi...prens geliyor demek hayırlısıyla.bakalım bizim ne olacak.hayırlısı tabiki.sağlıklı olsun..ama genede insan merak ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…