Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba,
benim doğumuma daha var 2014 ocak ta olacak nasipse ama şimdiden doğum fotoğrafçısı araştırmaya başladım
egepolde doğuma fotoğrafçı alınmıyormuş ama doğuma girerken ve çıktıktan sonra fotoğraf çektirebilirim diye düşündüm.
daha zamanım olduğu için ücretli yada ücretsiz ne şekilde yardımcı olabilirsin acaba?
mailim mm.mujde@gmail.com
arkadaşlar egepol hastanesnden doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. hamile oldugumu yeni öğrendim. konuyu güncellemek istedim.
merhaba canım bebeğin hayırlı olsun ınsallah. ben egepolde Gökalp beyde doğum yaptım ordakı en meşhur ıkı dr bırı hakan sabırlı bırı Gökalp tokaç amaa çok yoğunlar Gökalp beyde randevular ıkı ay sonrasına ancak verlıyor bılgın olsun tedbırlı olman lazım bu konuda oraya gıdecekssen. ben ıkıncıyı ıstıyorum doğum yapalı 1.5 sene oldu muaenelerıme düzenlı olarak gıdıoyorum ağustosta randevum var tekrar tedavı olduğum ıcın . eger egepol dıyorsan Gökalp beyden şaşma derim hastanede çok temız bı tek gece yatışında hemsıreler bıraz ılgısz gıbı onun dışında hersey süperr. sormak ıstedıgın olursa yardımcı olurum her sekılde anlatırım her seyıyle yasadıklarımı =) tekrar hayırlısı olsun bebişin.
çok teşekkür ederim :) eylül ortasına gökalp beye randevu aldım. ama ilk muayene için cem beyden almak zorunda kaldım. cumartesi günü ilk ultrasona gireceğiz inşallah. bir sıkıntı çıkmamasını umuyorum. çok geç olmaz inşallah eylül ortası. siz gökalp beyde normal doğum mu yaptınız? sezeryana karsı tutumu nedir? biliyor musunuz? benim çatım dar ve bel fıtığı ile boyun fıtıgı problemim var. normal doğumdan yanayım. fakat kimi doktorlar normal doğumu, hastalarının sağlığından daha ön planda tutuyorlar. bu konuda objektif olabilen bir doktor mudur gökalp bey? sizin de tedaviniz umarım mutlu sonuçlarla sonlanır ve ikinci bebeğinze hamile kalırsınz :)
arkadaşlar mrb ben 6. haftalık hamileyim ve doktor araştırıyoruz. egepolde doğum yapanlar anladığım kadarıyla memnun fiyatta uygun bence. ancak benim kaygım küvez ve yoğun bakımın olup olmayısı? eğer onlarda varsa doğum için düşünücem.şimdiden tesekkürler..
bende hakan beyin hastasıyım yaklaşık 1 senedir kendisine gidiyorum, baya bir araştırma sonucukendisinde karar kıldım, bende polikistik over var, bu yüzden doktor için fazlaca arayışa girmiştim. iyikide gitmişim ilk muayenemde ki çok umutsuz olmama rağmen gayet rahat bir şekilde hiç merak etme doğurturuz dedi :)
şuan 18+1 haftalık hamileyim öyle yok o hapı kullancaksın yok bunu yapcak gibi zorluda olmadı,
bugün bebişimin cinsiyetinide öğrendim, kızım oluyor. ocak sonu gibi doğumum olacak inşallah ve hakan beyden kesinlikle vazgeçmem...
kesinlikle tavsiye ediyorum.
Merhaba hanımlar bende anne olacağımı dün öğrendim ve eşimle hemen doktor arayışına girdik etrafımızda doğum yapan birçok arkadaşımız egepolde doğum yaptı ve doktorları Gökalp beydi dün eşimle randevu almak için egepolü aradık ancak Gökalp beye randevu almak imkansız sekreter ancak kasım sonu gibi olur dedi tabiki bizim için çok ama çok geçti bizde Cem Büyüktosun için randevu aldık bu benim ilk kontrolüm olucak evde yapılan idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Sizlere sorum Cem beye giden var mı, nasıl bir doktordur ve beni ilk kontrolde neler bekliyor? Siz tecrübeli hamilelerden yardım istiyorum çok heycanlıyım. Allah yavrularımızı sağlıklı , sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Şimdiden hayırlı olsun bebeğin.. Ben de Egepol'de Hakan Bey'den randevu alamayınca Cem Bey'e gitmiştim. Hastaneye yeni geldiği için randevuları boş. Güler yüzlü ve ilgili bi doktor. Ben sadece bebişi usg de görebilmek için bi dr.a gitmem gerektiği için ve en yakın tarihe randevu veren dr o olduğu için kendisine gittim. Kendisi ile devam etmeyi düşünmediğim için pek araştırma yapmadım hakkında. Niyetim Hakan Bey'le devam etmekti ve öyle de olacak inşallah. Ama gerçekten çok ilgili, her soruyu cevaplayan güler yüzlü bi dr olduğunu söyleyebilirim. Ama doğumu Gökalp Bey'de yapmak istiyosan sen yine mümkün olan en yakın tarihe al Gökalp Bey'den randevu, o zamana kadar da Cem Bey ya da başka bi dr.a git. Gökalp Bey de Hakan Bey de ilk randevudan sonraki randevuları kendisi ayarladığı için sadece ilk randevuda sorun yaşıyosun, sonrası kolay... Gökalp Bey'den şikayeti olana şimdiye kadar rastlamadım. İstersen Hakan Bey'e de gidebilirsin. Memnunum ben.
slm kızzlarrr topk konusu dıkkatımı cektıı... adetım 1 hafta gectı testler pozıtıf hastane arayısına gırdım kanda gebelık testi ege polde ne kadr bılenınız varmı... en yakın tarıhe randevu verıyolarmıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?