İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

merhaba,
benim doğumuma daha var 2014 ocak ta olacak nasipse ama şimdiden doğum fotoğrafçısı araştırmaya başladım
egepolde doğuma fotoğrafçı alınmıyormuş ama doğuma girerken ve çıktıktan sonra fotoğraf çektirebilirim diye düşündüm.
daha zamanım olduğu için ücretli yada ücretsiz ne şekilde yardımcı olabilirsin acaba?
mailim mm.mujde@gmail.com

canım egepolde zaten foto cekılıyor doğum anı +doğum sonrası bunu söylememın amacı arkadasın işine engel olmak degıl yanlış anlaşılmasın senı bılgılendrmek ıcın yazdım

arkadaşlar egepol hastanesnden doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. hamile oldugumu yeni öğrendim. konuyu güncellemek istedim.

arkadaşlar egepol hastanesnden doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. hamile oldugumu yeni öğrendim. konuyu güncellemek istedim.

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun ınsallah. ben egepolde Gökalp beyde doğum yaptım ordakı en meşhur ıkı dr bırı hakan sabırlı bırı Gökalp tokaç amaa çok yoğunlar Gökalp beyde randevular ıkı ay sonrasına ancak verlıyor bılgın olsun tedbırlı olman lazım bu konuda oraya gıdecekssen. ben ıkıncıyı ıstıyorum doğum yapalı 1.5 sene oldu muaenelerıme düzenlı olarak gıdıoyorum ağustosta randevum var tekrar tedavı olduğum ıcın . eger egepol dıyorsan Gökalp beyden şaşma derim hastanede çok temız bı tek gece yatışında hemsıreler bıraz ılgısz gıbı onun dışında hersey süperr. sormak ıstedıgın olursa yardımcı olurum her sekılde anlatırım her seyıyle yasadıklarımı =) tekrar hayırlısı olsun bebişin.

çok teşekkür ederim :) eylül ortasına gökalp beye randevu aldım. ama ilk muayene için cem beyden almak zorunda kaldım. cumartesi günü ilk ultrasona gireceğiz inşallah. bir sıkıntı çıkmamasını umuyorum. çok geç olmaz inşallah eylül ortası. siz gökalp beyde normal doğum mu yaptınız? sezeryana karsı tutumu nedir? biliyor musunuz? benim çatım dar ve bel fıtığı ile boyun fıtıgı problemim var. normal doğumdan yanayım. fakat kimi doktorlar normal doğumu, hastalarının sağlığından daha ön planda tutuyorlar. bu konuda objektif olabilen bir doktor mudur gökalp bey? sizin de tedaviniz umarım mutlu sonuçlarla sonlanır ve ikinci bebeğinze hamile kalırsınz :)

rica ederim canım =) cem bey yeni sanırım adını ılk kez duyuyorum. ama Gökalp bey içinde eylül ortası normal bır zamanlama sımdıkı muayene gününe göre hesaplarsak cok fazla bır kaybın olmuyor rutin kontrol gününe denk gelıoyr bence. ben Gökalp beyde mecburi sezeryan oldum normal doğum ıcın çatımda dardı ama boyun uzun normalde yapabılırsın dıyordu hep ama 38+3 te oğlumun kalp atışları sıkıntıya gırdı zaten nst de sancılarım yüksek cıkyordu bu yüzden sezeryan oldum. benım bıldıgım Gökalp beye giden bütün arkadaşlarımdan herhangı bır sorunları yoksa 40 haftayı gecene kadar bekliyor Gökalp hoca zaten son günlerde haftada bır 3 günde bır randevuya kendı cagırıo kendısı yazıo sana randevuyu o konuda sıkıntı cekmıyorsun. sana tek bır uyarım var Gökalp bey cok yoğun bazen yoğunluktan bazı seylerı atlıo gıbı görüneblıo eger kafana takılan bırsey olursa kan degerlerıne bakması yada tansiyonuna kılona bakması gıbı seylerı sen kendın rıca et baksak mı acaba hocam kafama takılıo gıbı sorabılırsın yanlış anlaşılmaya sebebıyet vermeden=) cok teşekkür ederım canım benım hamılelerın duası kabul olur derler ınsallah kabul olur kısa zamanda

Sadece şunları yazmak istiyorum: Hakan Bey ile karşılaştığım için çok mutluyum. Benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğimin başlarında bir ameliyat geçirdim. Hem ameliyatımı yapan hem de tüm süreçte desteğini hiç esirgemeyen, bana moral veren ve şimdi mışıl mışıl uyuyan minik oğluma adını veren güleryüzlü ve soyadı gibi sabırlı bu insana minnettarım.

arkadaşlar mrb ben 6. haftalık hamileyim ve doktor araştırıyoruz. egepolde doğum yapanlar anladığım kadarıyla memnun fiyatta uygun bence. ancak benim kaygım küvez ve yoğun bakımın olup olmayısı? eğer onlarda varsa doğum için düşünücem.şimdiden tesekkürler..

merhaba canım egepolde Gökalp beyde doğum yapmış bırı olarak yazıyorum sana memnunıyetım sonsuz hem dr um hem hastane ıcın.onun dışında egepolde yenıdogan yoğun bakımı mevcut bunun yanısırada küvezlerı olmaması ımkansız dıe düşünüyorum . hangı dr a gıdeceksın bıılmıyorum ama drun sana gereklı bılgıyı verecektr ayrıca egepol ün netteki sayfasındada bırcok bılgı mevcut.

Merhaba kızlar,
Bende egepol Hakan Sabırlı hamilelerindenim.. Bugün 2. randevumuza gittik, gerçekten çok ilgili ve alakalı. İlk hamileliğim olduğu için sürekli soru soruyorum ister istemez ama kendisi güler yüzü ile her soruma gayet ilgili cevap veriyor. Araştıran arkadaşlara tavsiye ederim. Çünkü bende okuduklarım ve tavsiyeler üzerine kendisine gittim, iyi ki de gitmişim.

bende hakan beyin hastasıyım yaklaşık 1 senedir kendisine gidiyorum, baya bir araştırma sonucukendisinde karar kıldım, bende polikistik over var, bu yüzden doktor için fazlaca arayışa girmiştim. iyikide gitmişim ilk muayenemde ki çok umutsuz olmama rağmen gayet rahat bir şekilde hiç merak etme doğurturuz dedi :)
şuan 18+1 haftalık hamileyim öyle yok o hapı kullancaksın yok bunu yapcak gibi zorluda olmadı,
bugün bebişimin cinsiyetinide öğrendim, kızım oluyor. ocak sonu gibi doğumum olacak inşallah ve hakan beyden kesinlikle vazgeçmem...
kesinlikle tavsiye ediyorum.

Mrb.arkadaslar bnde daha cok yeni 6 haftalik hamileyim.bnde egepol aysen hanima gttim ilk kontrolde.evet muayne ücretleri 42 tl ve ve hic aklıma glmedi sormak dogum fiyatlari nedir diye.tarama testleri nerden nasil yapiliyor diye ve suab okuyunca kararsiz kaldim sizce ne yapmalıyım yad szlerin memnun kaldigi hastane ve dktor varmidir.

Kızlar merhaba,
Ben Egepol'de Hakan Bey'in hastasıyım. Kendisinden memnunum, uzun zamandır rutin jinekolojik kontroller için de kendisine gidiyordum ancak artık çok tanındığı için hastası çok ve paralel olarak da ilgisinin daha azaldığını hissettim. Ama yine de kendisine gitmeye devam edeceğim. Egepol'de doğum fiyatları hakkında bilgisi olanlar var mı?

Allah bağışlasın bebişini şimdiden. Merak ettiğim bikaç şey var ama Hakan Bey artık çok yoğun olduğu için ve muayenelerde usgde bebişi börünce herşeyi unuttuğm için sormak nasip olmadı. Hakan Bey'in sezeryan ya da normal doğum konusunda bi diretmesi var mı? Normalde karar kılarsak, doğuma mesai saati dışındaysa dr.unu çağırıyolar mı yoksa nöbetçi dr mu giriyor. Normal ve sezeryan doğm ücretleri ne kadar? Senin doğum benden daha yakın olduğu için belki sormuşsundur. Bana da bilgi verebilirsen sevinirim.

Merhaba hanımlar bende anne olacağımı dün öğrendim ve eşimle hemen doktor arayışına girdik etrafımızda doğum yapan birçok arkadaşımız egepolde doğum yaptı ve doktorları Gökalp beydi dün eşimle randevu almak için egepolü aradık ancak Gökalp beye randevu almak imkansız sekreter ancak kasım sonu gibi olur dedi tabiki bizim için çok ama çok geçti bizde Cem Büyüktosun için randevu aldık bu benim ilk kontrolüm olucak evde yapılan idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Sizlere sorum Cem beye giden var mı, nasıl bir doktordur ve beni ilk kontrolde neler bekliyor? Siz tecrübeli hamilelerden yardım istiyorum çok heycanlıyım. Allah yavrularımızı sağlıklı , sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Şimdiden hayırlı olsun bebeğin.. Ben de Egepol'de Hakan Bey'den randevu alamayınca Cem Bey'e gitmiştim. Hastaneye yeni geldiği için randevuları boş. Güler yüzlü ve ilgili bi doktor. Ben sadece bebişi usg de görebilmek için bi dr.a gitmem gerektiği için ve en yakın tarihe randevu veren dr o olduğu için kendisine gittim. Kendisi ile devam etmeyi düşünmediğim için pek araştırma yapmadım hakkında. Niyetim Hakan Bey'le devam etmekti ve öyle de olacak inşallah. Ama gerçekten çok ilgili, her soruyu cevaplayan güler yüzlü bi dr olduğunu söyleyebilirim. Ama doğumu Gökalp Bey'de yapmak istiyosan sen yine mümkün olan en yakın tarihe al Gökalp Bey'den randevu, o zamana kadar da Cem Bey ya da başka bi dr.a git. Gökalp Bey de Hakan Bey de ilk randevudan sonraki randevuları kendisi ayarladığı için sadece ilk randevuda sorun yaşıyosun, sonrası kolay... Gökalp Bey'den şikayeti olana şimdiye kadar rastlamadım. İstersen Hakan Bey'e de gidebilirsin. Memnunum ben.

Çok teşekkür ederim. Buradaki yorumlardan sonra eşimle bizde daha sonrası için Hakan beyle devam etme kararı aldık ve şimdiden kasım ayı için randevumuzu aldık. Şimdilik bizim ilk kontrolümüz olacağı için Cem beyle ilgili yazdıklarınızdan ötürü içim rahatladı ben şuna inanırım nasıl başlarsa öyle devam eder diye doktor güler yüzlü ve ilgiliyse benim için yeterli ilki için. Birde siz benden daha tecrübelisiniz ilk kontrolde neler yapılıyor beni neler bekliyor çok heycanlıyım da. Yanıtlarsanız çok sevinirim

slm kızzlarrr topk konusu dıkkatımı cektıı... adetım 1 hafta gectı testler pozıtıf hastane arayısına gırdım kanda gebelık testi ege polde ne kadr bılenınız varmı... en yakın tarıhe randevu verıyolarmıı....

Hayırlı olsun. Bende aynı durumdayım ve çarşamba günü için cem beyden randevu aldım en erken cem beyle bir bayana veriyorlar randevuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…