İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

ben de egepole randevu aldım dilek hanıma inşallah memnun kalırım bilen var mı ? tahliller bünyesinde yapılıyo mu yoksa dışarı mı gönderiyolar ücretler hakkında bilginiz varsa sevinirim

ben hakan beye gidiyorum şuanlık memnunum bakalım.testler yapılıyor ama ikili test için alsancakta özel biyere gönderiyor dr.üçlü test egepolde yapıldı.detaylı ultrasona giricem cuma günü.şimdilik bildiklerim bunlar.

Merhabalar,yazılan yorumların neredeyse tümünü okudum :) bende 22 haftalık gebeyim.bu haftaya kadar Tınaztepe de Aylin hnm.a düzenli olarak muayene olmuştum..Geçen gün taa.. 9 haftalık iken Egepol de Gökalp bey'e alabildiğim randevuma gittim.genellikle sizlerin yorumları ve tanıdıklarımdan dinlediğim kadarıyla güleryüzlü ve başarılı bir hekim oldugunu duymustum.Gökalp bey in en cok dikkatimi çeken özelliği,örneğin ultrasonda gördüklerini detaylı olarak anlatması.Bacak kemiğinden omiriliğine bebeğin kaç haftalık gelişim gösterdiğini bile belirtiyor,diğer hekimler genelde eveeet gayet iyi deyip yorumları içlerinden yapması :) diğer bir yandan uzandıgım sedyeden kalkarken bile elimden tutup yardımcı olması ne kadar mütevazi bir hekim oldugunu düşündürdü bana.Tabi bunlar sadece ilk kez muayenesine gitmiş bir hastanın yorumları,muayene saatimle ilgili sorun yaşamadım aynı dakikada çağırıldım.ama tansiyonum ölçülmedi.

1 ay önce annemi kaybettiğim için bebişi üzmüş olabileceğimden bahsettim,kendiside eşi hamileyken babasını kaybetmiş..Bunların hayatta karsılaşabilecegimiz zorluklar oldugundan bahsedip beni birazda olsa rahatlattı.Bir hekimde bence muayene bulgularının yanısıra hasta psikolojisiyle size destek olmasıda önemli bir konu.
Bende devlet hastanesinde çalışıyorum,ancak gördüğüm kadarıyla Özel hastanelerde yavaş yavaş devlet hastanelerine benzemeye başlamış.Hasta yoğunlugu ve aceleyle hastaya bakma çabaları ne yazıkki beklenen ilgiyi fazla alamamamıza sebeb oluyor.Biz boş oda olmadıgı söylenmesine ragmen servis katına cıkıp açık kapılardan odaları süzdük :) hatta hemşirelere sordugumuzda bize 2 adet örnek boş oda bile gösterildi.Odaların büyüklüğü sorun değil ama yatak sayısı oldukça az geldi bana.Bu kadar yogunlugu nasıl karsılayabiliyorlar anlamadım.

Bende normal dogumda ısrarlı olacaklardanım,bakalım hekimimizle yaptıgımız diyaloglar ve bebeğin gelişimi neyi gösterecek?Doğum ücreti herşey dahil 1200 lira.(sgk ya tabi hastalarda) Merakımdan sordum Doguma eş giremiyormuş malesef.4 boyutlu ultrason cekimi bahsedildigi gibi sepya renginde,cok kaliteli değil.fotografta verilmiyor,ultrason 50 + cd cekim 50 = 100 liraya geliyor.

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar konuyu güncel tutalım.

egepol gökalp beye gidiyorum. 29 haftalığım.

muayene: 42 tl
renkli ultrason: 50tl
nst : bebek hareket etmediği için gece gittim ücret almadılar.

bende egepolde , özellikle gökalp beyde normal doğum yapanların hikayelerini merak ediyorum. paylaşın lütfen.

bende önumuzdekı persembe ıçın dilek hanıma randevu aldm ve burdakı yorumları okuyunca merak edıyorum kontrolum nasıl gececek dıye

ben iki yıl önce egepolde doğum yaptım
çok memnun kaldım ve soranlara tavsiye ediyorum
ben dilek hanıma gittim
gitmeye başmadığımda 29.haftamdaydım
çok konuşan bilgi veren biri değil ama ben aynı zamanda bir profa gittiğim için(ilk bebeğimi kaybettiğim için gebeliğim riskliydi) benim için çok önemli değildi
ilk doğum sezeryan olduğu için mecburen ikincisi de sezeryan oldu
dilek hanım ilki neden sezeryan oldu dediğinde bebek küçük olduğu için doktor sezeryana almıştı dedim, burun kıvırdı, bundan dolayı sezeryan mı olurmuş diye
ben de buradaki yorumları okuyarak egepole karar vermiştim
personelin ilgisi de güzel, cana yakınlar
evet eşim doğuma girememişti
doğum sırasında ve doğumdan sonra odada fotoğraflar çekip güzel bir cd hazırlayarak vermişlerdi
gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
çocuk doktoru sayısı da çok artmış
mutlu doğumlar

Merhaba arkadaşlar,

10 gun önce egepol hastanesinde doğum yaptım,doktorum hakan beydi hamileliğim ilk günlerinden son gunune kadar doktorum sayesinde sorunsuz bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim. Hastane inanılmaz temiz personeli çok güleryüzlü doğumhaneye girerken bile heycanlanmamanız için sürekli sizinle konuşuyorlar ve her aşamayı size detaylı bi şekilde anlatoyorlar.epidural anestezi yaptılar.nolduğunu anlamadım bile ben daha ameliyatın başlamasını beklerken birden oğlumun yüzünü gösterdi doktorum inanılmaz güzel bir duygu ALlah herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.çok yakın bir zamanda egepol hastanesinde doğum yapmış biri olarak aklınıza ntakılan öğrenmek istediğiniz ne varsa bildiğim kadarı ile cevap vermeye çalışırım.

Allah bebeğinize ve size uzunnnn ve mutlu bir ömür versin :) bende Hakan Beyin hastasıyım. geçen randevumuzda doğumun detaylarını konuşmak istedim ama "kafana takma bunları, nasıl istiyorsan o şekilde yaparız" dedi. doğal doğum istiyorum ama birçok yerde okuduğum epiduralin çok yoğun bir uygulama olduğu. Hakan Beyin bu konudaki tutumunu biliyor musunuz? ayrıca çok zorda kalmadıkça kesi de istemiyorum...hastane personeli doğal doğumun gidişatını beklemek konusunda sabırlı mı kafama takılıyor. NTS ye sürekli bağlı tutuyorlar mı, hareket özgürlüğüm nekadar olacak sancı çekerken...bunları artık sormam lazım Hakan Beye bir sonraki kontrolde

sizi bulmuşken nekadar çok soru sordum böyle kusuruma bakmayın...

hakan bey kesinlikle çok iyi bir doktor. ben 23 haftalık hamileyım ılk haftadan berı kendısıne gıdıyorum. senınle beraber mutlu oluyor :) cok ılgılı ve alakalı .. sorularınızı cevaplamaktan kesınlıkle hıc sıkılmıyor..

Cok tesekkur ederım, tabiiki sen nasıl istiyorsan o asamaya kadar bekliyor bende cok normal doğum istemiştim hatta 40+1'ekadar bkledik maalesef olmadı ki son kontrolde bebegimin kordonunun boynuna dolndıgını öğrndim bir cok kişi bunun doktorun sezeryn yapmak içn mana buldugunu söyledi haata bende biran düşünmedim desem yalan olur:)daha sonra doğum anında cekilen fotoğrflardan gördüm ki gercekten kordon dolanmıştı hakan beyde zatn daha fazla
beklenın sakıncalı olduguu plezantanın zman uzadıkça bebeği beslemediğinden bahsetmişti. Epidural bence olmazsa olmaz 1ay oldu beli çok erken ama hiç bir yan etkisini görmedim.anestezi uzmanınında ilgisini sölemeden geçemiyecğim güvenle kendini teslim edebilirsin ...NTS ye ben daha sezeryan karar vermeden önce hastaneye yatırıldığımda kasılmam varmı yokmu die bakıldı oda yaklasık 15dk surdu hakan bey cok rhat bir doktor asla kasmıyor bence sende cok kasma kendini inan hakan bey o an için yapılması gerekeni yapıyr ben en bastan son ana kdar heryden cok memnun kaldım umarım sende bebeğini kucağına aldığında en az enım kadar menun klırsın allah şimiden yrdımcın olsun ..sorularının devamı glebilir sabırla cevap vermeye hazırım

Bu koşuşturmanın ve tatlı telaşın içinde sabırla tüm sorulama cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) doğal doğum istiyorum, epidurali istemiyorum diye herkes bana deli gözüyle bakıyor. ne gerek var acı çekmeye diyor ama sağlımız el verirse bebeğim ve sağlığım için herşeyin doğal seyrinde gitmesini istiyorum. doğal doğumu araştırıken gördüğüm sancılarla baş etmeye çalışırken insanlar zorlandıkları hemşirelerin hareketini kısıtlaması, en büyük sorun da uzun süre NTS ye bağlı kalmak. hareket edemediğin için sancılarla baş etmen güçleşiyormuş...

anlattıkların gerçekten içimi rahatlattı, teşekkür ederim :) insanlara sordukça Hakan Beye güvenim artıyor. şimdiye kadar hakkında olumsuz hiçbirşey okumadım. umarım bende sağlıkla oğluma kavuşurum

ileride tekrar sorular sorup başını ağrıtırsam şimdiden özür dilerim... bebeğinizle sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum :)

merhaba canım bende egepolde Gökalp hocada doğum yapanlardanım oğlum 17 aylık 16ocak 2012 de mecburi sezeryan ile doğum yaptım.dedıklerıne tamamiyle katılıyorum hastane + dr muhteşem gerçekten sıze değer verıldıgını hissediyorsunuz. Gökalp hocanın zaten ılgısı bambaşka benım karnımı bıle severdı ve belkı abes olucak ama bu bana cok ii gelırdı çünkü ılk defa anne olucaksınız karnınızda bı can tasıosunuz acemilik döneminiz ve onun o ilgisi ile anne olduğunuzu yavaş yavaş hıssetmeye baslıosunuz =) okadar cok dr gezdım ve Gökalp hocayı buldum dıyorum bırdaha bırakmam ınsallah ıkıncıyı ıstıyorum ve yıne Gökalp beye gıdıyorum pko olduğum ıcın tedavı uyguluyor suan bakalım umarım tez zamanda hamıle kalırım =) egepol gökalp beyı terceh edenlerın hıc pişman olacağını düşünmüyorum tabi şunuda unutmamak lazım güzellik görecelidir bı başkası aynı seyi düşünmeyebilir bizimle. ayrıca cok kalabalık oluyor sende benım gıbı sanslılardanmışsın demek ılk muayenemde gıder gıtmez benı almıştı muayeneye . allah hayırlı doğum nasıp etsın ınsallah sanada tüm bekleyen annelere de

Son düzenleme:
selam kızlar benım bi sorunum var egepol hastanesindeki gökalp beyde muayene oluyorum ama randevu konusunda sorun yaşıyorum dr rutin her ay kontrol derken müşteri hizmetleri boş saat ve gü olmadığını söylüyolar çıldırmak üzereyim. hastaneyi değiştircem yani az kaldı ne yapmalıyım sizce yardım edin diğer aylar için randevu alayım dedim onuda vermiyolar delircem

canım merhaba

cıldrmak üzere olman normal haklısın ama randevularını ıkı ay önceden ayarlamalısın ben gebe degılım ama ıkıncı bebek ıcın tedavı oluyorum Gökalp beyde ağustos randevularını süreklı arayıp kontrol ettım o aya randevu alabilmek ıcın bu sekılde yapmak zorundaydım.gebesin anladığım kadaryla kac haftalıksın ? eger zamanın varsa süreklı arayıp hangı aaya randevu almak ıstıyorsan onu sormalısın. suan eylül ayı acılmıstr eger eylülde muayene olmak ıstıyorsan zaman kaybetmeden randevunu al derim ben bu sekılde gebelıgımde hıcbır ayımı aksatmadım. önünde olan ılk muayenene gıtmeden bır sonrakı ayın randevusunu al. hatta söyle söyleyım hazıran ve temmuz aylarında kı randevularımı gebe kalamadığım ıcın ıptal eettım hatta temmuzu bugün arayıp ıptal edıcem 4 temmuzdaydı randevum eger hemen yazarsan bana hastaneyı ard arda arayıp benım ıptal ettıgım randevuyu sen alabılırsın umarım hemen görürüsün msjımı yoksa randevu günü boşa gıdıcek =)

Evet canm haklısın tavsiye için sağol hergün arıcam randevu için temmuz ayına gökalp beyden randevu alamadım ama burcu diye bi bayan varmış özel randevuları oluyomuş elinde o yardımcı olur dediler pazartesi gelcekmiş oda izindeymiş

Gökalp Beyi bilmiyorum, ben Hakan Beyin hastasıyım. sadece ilk randevumu müşteri hizmetlerinden almıştım. her gittiğimde bir sonraki randevuyu kendi ayarlayıp sisteme giriyor. özellikle de cumartesi günlerine veriyor. işim nedeniyle çok seyahat ediyorum, her seferinde uygun mu diye soruyor ve eğer İzmir olmayacaksam ona göre değiştiriyor. müşteri hizmetleriyle sadece ilk gün muatap olmuştum. belki her doktorun tarzı ayrıdır, bilememdim sen böyle söyleyince

bende duydum senın anlattığın özel randevu olayını ama ısım vermedıler cok yardımcı olmadı müsterı hızmetlerındekı arkadaslr halıyle normal randevu aldım uzun vade =) umarım alabılırsın enkısa zamana randevunu

Daha öncede yazdığım gibi bende hamileliğiim en başından sonuna kadar hakan beye gittim sadece ilk randevumu müşteri hizmetleri verdi diğerlerinin hepsini hakan bey kendi ayarladı ki doğru olanında bu oldğuna inanıyorum çünkü rutin kontrollerin var ve sıra alamadığın takdirde ne olacak o ay muayene olamıyacakmısın yada dr da randevu alamadıdm die her ay dr mu değiştirilcek garip geldi bana biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…