İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Ağustos ayında sezeryan olan bir arkadaşın -ssklı çalışan- ödediği miktar 1100 tl imiş. ama epiduralde, normalde vs başka durumlarda değişebilir bir fiyattır diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim peki Gökalp bey dalında sizce iyimi ben beni sezeryana yönlendirmeyecek doktor istiyorum tabi çok önemli bir pozisyonda kalmadığım sürece

Egepolde ikili tarama testi yapılıyor mu acaba yoksa dışarı mı yönlendiriyorlar bileniniz var mı hanımlar? Gerçi doktorum bir şey demedi burda yapılmıyor diye ama yinede sormak istedim.

arkadaşlar özel hastanelere %200 zam geldi diye haber çıktı. egepolde muayene ücretleri ve doğum ücretlerinde değişiklik varmı? bilen varmı acaba yeni fiyatlamayı ?

arkadaşlar özel hastanelere %200 zam geldi diye haber çıktı. egepolde muayene ücretleri ve doğum ücretlerinde değişiklik varmı? bilen varmı acaba yeni fiyatlamayı ?

Ben en son 30 ekimde kontrole gittim muayene ücreti 42 liraydı yani zam yoktu ama şimdi ne olmuştur bilemem.

Ben en son 30 ekimde kontrole gittim muayene ücreti 42 liraydı yani zam yoktu ama şimdi ne olmuştur bilemem.

ben 22 sinde gidicem nasipse, muayene ücretleri değilde umarım doğum ücretleri 2 ye katlamaz doğumumu orda yapmayı çok istiyorum. doktorumdan çok memnunum çünkü...

ben 22 sinde gidicem nasipse, muayene ücretleri değilde umarım doğum ücretleri 2 ye katlamaz doğumumu orda yapmayı çok istiyorum. doktorumdan çok memnunum çünkü...

Benim doğumuma daha çok olduğu için o konuda bir fikrim yok ama nasipse bende bu hastanede doğum yapmayı istiyorum benimde doktorum çok iyi ve bu hastanede doğum yapan birçok arkadaşım hastaneden de çok memnun. Umarım dediğiniz gibi doğum ücretlerinde bir artış yoktur. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

muayene ücreti 52 lira olmuş ama doğum fiyatlarında bir değişiklik olmadı dediler umarım olmaz çünkü perşembe doğumum var

10 lira zamla kurtardıysak iyi ben zamdan sonra daha fazla bir artış bekliyordum. Benim doğumuma daha çok var ama doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? En azından şimdiden bilelim az buçuk ne kadar kenara para koyalım diye.

merhaba ben egepole gitmiyorum ama medikalpark ksk ya gidiyorum 43 tl olan muayene ücreti 78 tl oldu egepolde doğum ücreti nedir muayene ücreti nedir lütfen yardım edermisiniz doktorumu değiştirmek istemiyorum ama binlerce tl de doğum ücreti vermemin imkanı yok

2 gün önce Egepoldeki muayenemde 52 Tl muayene ücreti ödedim. Doğum ücreti olarak ta 1300 -1350 TL dendi. Bu ay ücretlerde başka bir artış beklenmediği söylendi ama önümüzdeki aylar için. ücretler yine değişebilir gibi...

Medical Park doğum ücretleri zate çok yüksekti en son bize söylenen 2300 dü sezeryan olursa, şuan dahada artmıştır.

Aa çok iyi sevindim bu kadar zamla kurtulduk bari
Benim doğumum nasipse ocak sonu , zaten 1500 civarı gözden çıkardıkta ama yinede süpriz olursa sıkılmayalım sonra diye korkuyorum inşallah böyle kalır

Bugün egepol hastanesine kontrole gittim muayene ücreti 52 tl ve doğum için konuştum 1350 tl olmuş görevli bayana %200 zammı olacak mı dedim hayır hastanemiz o zammı uygulamıcak dedi içiniz rahat olsun bayanlar bu kadarla yırttık :))

Hakikaten iyi yırttık biz eşimle kesin zammı uygularlar ama yavaş yavaş alıştıra alıştıra diyorduk uygulamıycak olmalarına çok ama çok sevindim. Doğum ücretide çok iyi umarım hazirana kadar doğum ücretlerinde de artış olmaz.

gerçekten çok sevindim, benim doğumum nasipse ocakta 2 ay la o kadar zam çok koyardı gerçekten

Selam arkadaşlar ben biraz geç kalmış olsam da egepole düzenli gidip nasipse orada doğum yapmayı düşünüyorum ancak nezahat hanım hala orada mı bilen varsa diye sormak istedim

hayırlı olsn bebeğin. ikili için randevu almana gerek yok. gökalp bey günü geldiğinde kendisi isticek zaten. hastanede kan vericeksin, dr.un ultrasonda bakıcak. yaklaşık 1 hafta içinde çıkıyo sonuçlar. ben gittiğimde yanlş hatırlamıyosam 22-23lira bişeydi. o sırada muayene ücreti de 42tlydi. muayene şimdi 52 olduğuna göre yakın oranda ikiliye de zam gelmiştir heralde.

Arkadaşlar egepole Cem Büyüktosun gelmiş müthiş bir doktordur ...belirtmek istedim ..

Ben de bi kere gitmiştim kendisine hakan beyden randevu günüm gelene kadar. baya da araştırma yaptım hakkında ama olumlu-olumsuz pek bişey bulamadığım için devam etmedim. hakan beyden de çok memnunum zaten.

Selam arkadaşlar ben biraz geç kalmış olsam da egepole düzenli gidip nasipse orada doğum yapmayı düşünüyorum ancak nezahat hanım hala orada mı bilen varsa diye sormak istedim

canm bildiğim kadarıyla ayrılmış nezahat hnm ama bi hastaneyi arayıp sor istersen..

Evet doktor listesine yeni bakmayı akıl edebildim:) yok ya o doktor ama dilek hanım Yada şükran Hanım'a da iyi demiş arkadaşlar. Bide Ayşen güçlü meşhur bi Dr diye biliyorum medikal park tan ayrılmış egepolde görünüyo eltim ondan çok memnundu Gazi'deyken yeri değişinde devam edememişti onun hakkında da görüşleriniz varsa alabilirim:)

canım cevap verdiğin için çok saol
bu mesajı yazalı baya olmuştu bnm
şuan 13 haftalık oldum gökalp beye gittim ikili testi de aynı gün yaptı
13 aralıkta da tekrar muayenem var sanırım o zamanda 3 lü test yapar

merhaba verdiğiniz bilgi için sonsuz teşekkürlerrr size konu hakkında bir özel mesaj attım cevaplarsanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…