Merhaba Kızlar,
bende egepol Hakan beyin hastasıyım 30 haftalık hamileyim. En son 28. haftamda kontrolüm vardı 4d ultrasonda boy kilo vs bakıldı. Oğluşum iri bi bebek olacakmış Ultrasona göre 32. haftadaydı o zaman yani 1 ay önden gidiyor. Ultrasona bakan dr doğumun tahmin edilenden önce olabileceğini söyledi ama Hakan bey doğumu etkilemez dedi. Bide normal doğum yapmayı çok istiyorum Hakan beyde bu konuda destekliyor sağolsun ama ya erken doğarsa ve iri olduğu için sezeryan olursa diyorum ??
Kafamda deli sorular anlayacağınız :)
Sıkma canını. Anın tadını çıkar.her şey zaten olması gerektiği gibi olacak.
merhabalar size bir sorum olacak
ben de gepol hastanesine gidiyorum 19+4 haftalık hamileyim, ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yapıyorlar ve ücreti ne kadar merak ediyorum, bu cuma göaklp beyde doktor kontrolüm var hastaneye gidince soracağım ama okadar bekleyemedim size bir danışayım dedim, teşekkürler :)
Kızlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Egepolde doğum fiyatları doktora göre değişiyiyor mu anlamadım çünkü kime sorduysam herkes farklı bir rakam söylüyor
ama ortalama 1200 civarı sanırım
bu cuma kontrolüm var unutmazsam bende sorcam fiyatları yazarım buraya
Dr a göre değişmiyor canım ben onu da sordum.. 1200 zam gelmeden önceki rakamdı. Ama geçenlerde özel hastanelere zam geldi biliyorsun ki.. Muayene ücreti 42 den 52 TL e çıktı. Doğum parasıda 1200 den 1350 TL e çıktı. Kafan karışmasın ama yinede birde sen sor :)
Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlara sormak istiyorum ne kadar kalınıyor içerde ve gerçekten düzgün bakıyor mu doktor yani herşeyi net bir şekilde görülüyor mu bebeğin? Etrafımızdaki arkadaşlarımız dışarda özelde yaptırmamızı söylediler daha iyi diye bizde ücret vermeden kendi hastanemizde olmak istiyoruz yazdığınızdan anladığım kadarıyla ekstra bir ücret verilmiyormuş özellerde ateş pahası. Cevaplarsanız sevinirim.
Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum açıkçası
ege üniversitesinde yaptıran bir arkadaşım bebeğin göz ve beyindeki sıvısından beyin ve gözlerinin sağlıklı olduguna kadar herşeyi söylediklerini söyledi, egepol de de bu kadar ayrıntılı ve detaylı mı içerde ne kadar kalınıyor, kendi doktorumuz mu yapıyor bnde merak ediyorum
Benimde arkadaşım özel radyoloji merkezinde yaptırmıştı dediğin gibi herşeyi detaylı bir şekilde söylemişler. Umarım egepolde de aynıdır dışarıya o kadar para vermek istemiyorum.
ege üniversitesinde yaptıran bir arkadaşım bebeğin göz ve beyindeki sıvısından beyin ve gözlerinin sağlıklı olduguna kadar herşeyi söylediklerini söyledi, egepol de de bu kadar ayrıntılı ve detaylı mı içerde ne kadar kalınıyor, kendi doktorumuz mu yapıyor bnde merak ediyorum[/QUOTE
doktorlar sizin düşündüğünüz kadar uzun bakmıyorlar sadece onlar için gerekli ölçümleri yapıp bırakıyorlar maalesef
siz sormadan da kolay kolay yorum yapmıyorlar
4 boyutluda radyolog ölçümleri yapıyor aylık kontrole göre biraz daha uzun sürüyor ama herşeye bakıyorlar kontrol ediyorlar eğer gerekli görünürse ilgili birime yönlendiriyorlar
eğer maddi açıdan imkanınız varsa en azından detaylı ultrasonu iyi bir perinatologa yaptırın
daha iyi ve gerçekten detaylı olarak inceliyorlar
8 ay boyunca hem özele hem de egepole devam ettim
özel doktorun en kısa ultrason incelemesi 15dk. egepolde doktorun odasında en uzun kaldığım süre 10dk. :44:
ege üniversitesinde yaptıran bir arkadaşım bebeğin göz ve beyindeki sıvısından beyin ve gözlerinin sağlıklı olduguna kadar herşeyi söylediklerini söyledi, egepol de de bu kadar ayrıntılı ve detaylı mı içerde ne kadar kalınıyor, kendi doktorumuz mu yapıyor bnde merak ediyorum[/QUOTE
doktorlar sizin düşündüğünüz kadar uzun bakmıyorlar sadece onlar için gerekli ölçümleri yapıp bırakıyorlar maalesef
siz sormadan da kolay kolay yorum yapmıyorlar
4 boyutluda radyolog ölçümleri yapıyor aylık kontrole göre biraz daha uzun sürüyor ama herşeye bakıyorlar kontrol ediyorlar eğer gerekli görünürse ilgili birime yönlendiriyorlar
eğer maddi açıdan imkanınız varsa en azından detaylı ultrasonu iyi bir perinatologa yaptırın
daha iyi ve gerçekten detaylı olarak inceliyorlar
8 ay boyunca hem özele hem de egepole devam ettim
özel doktorun en kısa ultrason incelemesi 15dk. egepolde doktorun odasında en uzun kaldığım süre 10dk. :44:
Canım cevap verdiğin için çok teşekkürler. Zaten en gıcık olduğum şeyde lafları ağızlarından kerpetenle almak. Şimdi ikilemde kaldım ya sen egepolde yaptırdın demi bu olayı? Yani gözden kaçırdıkları bir şey yok demi? Özel gibi değildir illaki ama biraz araştırma yaptık en uygun fiyatlı yerler 250 liradan başlıyor yani arkadaşlarımızın demesine göre gerçi sağlık bu her türlü verilir.
Bende sordum 1350 TL dedi. Normal sezeryan fark etmiyormuş epidural olmasıda fark etmiyormuş. Doğum fotoğrafçısı, oda, refakatçi 1 gece kalmalı fiyat dedi. Eğer 2. gece kalman gerekirse 150 TL ücreti varmış. Testleri bende merak ediyorum. Yani bebeğin testlerinin ekstra ücretli olacağını düşünmüyorum ama Allah korusun farklı bi durum olursada ekstra bişey olur mu bende merak ediyorum. Yakın zamanda doğum yapan varsa bilgi verebilir mi ?
canım verdiğin bilgi için sağol açıkçası benımde kafam karışıktı bende bi yakınımdan duymuştumsı senın dedgını soyledı bende acaba drdan dra degişiyomu die duşundum sanırım ole değil...... pekı doğumdan sonra kalacağın odayı gördunmu... nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?