İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Merhaba Kızlar,
bende egepol Hakan beyin hastasıyım 30 haftalık hamileyim. En son 28. haftamda kontrolüm vardı 4d ultrasonda boy kilo vs bakıldı. Oğluşum iri bi bebek olacakmış Ultrasona göre 32. haftadaydı o zaman yani 1 ay önden gidiyor. Ultrasona bakan dr doğumun tahmin edilenden önce olabileceğini söyledi ama Hakan bey doğumu etkilemez dedi. Bide normal doğum yapmayı çok istiyorum Hakan beyde bu konuda destekliyor sağolsun ama ya erken doğarsa ve iri olduğu için sezeryan olursa diyorum ??
Kafamda deli sorular anlayacağınız :)

Sıkma canını. Anın tadını çıkar.her şey zaten olması gerektiği gibi olacak.

1 yıl önce egepolün tam karşısında oturuyordum ve hamileler açısından çok fazla tercih edilen bir hastane olduğunu gördüm 3-4 arkadaşımın da orda doğum yaptığını düşününce de ben de ilerde oraya giderim diyordum hep ve şuan 1 yıllık çalışmanın ardından şükürler olsun kanda hamileliğim görüldü ancak doktora henüz gitmedim. Pazartes egepolü arayacağım ancak yoğunluğunu tahmin edebiliyorum o yüzden de çekiniyorum. Bakalım ne zamana gün vercekler? bu arada da başka doktorlara bakıyorum hayırlısı herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

merhabalar size bir sorum olacak
ben de gepol hastanesine gidiyorum 19+4 haftalık hamileyim, ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yapıyorlar ve ücreti ne kadar merak ediyorum, bu cuma göaklp beyde doktor kontrolüm var hastaneye gidince soracağım ama okadar bekleyemedim size bir danışayım dedim, teşekkürler :)

merhaba cnm nasılsınnn benımde gokalp beye ocağın 24unde kontrolüm var..açıkçası bende bilmiyorum fiatı ve zamanı hakkında ama kesın bılmıyorum ama 19-23. hafta dıye duymuştum 24. haftada benım şeker yüklemem var.. sen benden öndesin hayırlısı olsun cnmm... eger olursan ayrıntılı ultrason bılgılendırırsen sevınırım...

Kızlar detaylı ultrason için ilk seferinde ekstra bi ücret ödemiyorsunuz. Aklınızda olsun.. 20-22. haftalarda oluyor.. Daha sonra 29-30. haftada tekrar detaylı ultrason istiyor dr. Makine dr herşey aynı olmasına rağmen adı 4D diye geçtiği için muayene ücreti hariç 50 TL ücret alıyorlar. Onun dışında şeker yüklemesi için ve diğer ultrasonlar için ekstra ücret ödemiyorsunuz..

tesaduf uzerıne bulent beye gttım ıykıde gıtmışım çok memnun kaldım dogumumu egepol de bulent beyle yapmak istiyorum inşallah...ama hastane hakkında bılgı almak ıstıyorum 1.300 muş sanırım resım cd 1 kışı refakatçı varmış içinde 1 gece kalınıyormuş fıyatın ıcınde.

sezeryan normal fark etmıyormus aslında normal daha ucuz oluyo baska hastanelerde burda aynıymış.yakın zamanda dogum yapan varmı bebege yapılan ılk testler fılan ucrete dahılmı yada ekstra ucret alıolarmı nasıl oluyo egepolde dogum onceden konusmamız gereken seler varmı?yada doktorumla konusmalımıyım dogum fıyatlarını nasıl oluyo dıye.fıyat veren kız cok yogundu cok bışey anlatmıo.dogum ıcın yattımızda neler ıstıolar hastaneden ayrıntılı bılgı ıstıyorum lutfen:)

Bende sordum 1350 TL dedi. Normal sezeryan fark etmiyormuş epidural olmasıda fark etmiyormuş. Doğum fotoğrafçısı, oda, refakatçi 1 gece kalmalı fiyat dedi. Eğer 2. gece kalman gerekirse 150 TL ücreti varmış. Testleri bende merak ediyorum. Yani bebeğin testlerinin ekstra ücretli olacağını düşünmüyorum ama Allah korusun farklı bi durum olursada ekstra bişey olur mu bende merak ediyorum. Yakın zamanda doğum yapan varsa bilgi verebilir mi ?

Kızlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Egepolde doğum fiyatları doktora göre değişiyiyor mu anlamadım çünkü kime sorduysam herkes farklı bir rakam söylüyor
ama ortalama 1200 civarı sanırım
bu cuma kontrolüm var unutmazsam bende sorcam fiyatları yazarım buraya

Dr a göre değişmiyor canım ben onu da sordum.. 1200 zam gelmeden önceki rakamdı. Ama geçenlerde özel hastanelere zam geldi biliyorsun ki.. Muayene ücreti 42 den 52 TL e çıktı. Doğum parasıda 1200 den 1350 TL e çıktı. Kafan karışmasın ama yinede birde sen sor :)

Anladım canım benim çok saol gene aydınlattın beni :))

Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlara sormak istiyorum ne kadar kalınıyor içerde ve gerçekten düzgün bakıyor mu doktor yani herşeyi net bir şekilde görülüyor mu bebeğin? Etrafımızdaki arkadaşlarımız dışarda özelde yaptırmamızı söylediler daha iyi diye bizde ücret vermeden kendi hastanemizde olmak istiyoruz yazdığınızdan anladığım kadarıyla ekstra bir ücret verilmiyormuş özellerde ateş pahası. Cevaplarsanız sevinirim.

Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlara sormak istiyorum ne kadar kalınıyor içerde ve gerçekten düzgün bakıyor mu doktor yani herşeyi net bir şekilde görülüyor mu bebeğin? Etrafımızdaki arkadaşlarımız dışarda özelde yaptırmamızı söylediler daha iyi diye bizde ücret vermeden kendi hastanemizde olmak istiyoruz yazdığınızdan anladığım kadarıyla ekstra bir ücret verilmiyormuş özellerde ateş pahası. Cevaplarsanız sevinirim.

Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum açıkçası
ege üniversitesinde yaptıran bir arkadaşım bebeğin göz ve beyindeki sıvısından beyin ve gözlerinin sağlıklı olduguna kadar herşeyi söylediklerini söyledi, egepol de de bu kadar ayrıntılı ve detaylı mı içerde ne kadar kalınıyor, kendi doktorumuz mu yapıyor bnde merak ediyorum

Benimde arkadaşım özel radyoloji merkezinde yaptırmıştı dediğin gibi herşeyi detaylı bir şekilde söylemişler. Umarım egepolde de aynıdır dışarıya o kadar para vermek istemiyorum.

Benimde arkadaşım özel radyoloji merkezinde yaptırmıştı dediğin gibi herşeyi detaylı bir şekilde söylemişler. Umarım egepolde de aynıdır dışarıya o kadar para vermek istemiyorum.

canım verdiğin bilgi için sağol açıkçası benımde kafam karışıktı bende bi yakınımdan duymuştumsı senın dedgını soyledı bende acaba drdan dra degişiyomu die duşundum sanırım ole değil...... pekı doğumdan sonra kalacağın odayı gördunmu... nasıl??

Evet gördüm gayet güzel ve tertemiz.. Yani otel odası gibi.. Refaketçinin de rahat etmesi açısından ben beğendim.. Her odada banyosu falan var ki onlarda tertemiz.. Benim için hijyen önemli zaten yoksa hastane odaları hep birbirine benziyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…