İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

canım ekledim seni faceden doğru olmuştur inşallah

canım bebeğini saglıkla kucakla inşallah.ben de egepole cok yakınım hamilelik planlıyoruz sence hakan sabırlı mı cem büyüktosun mu ?

Arkadaşlar egepole Cem Büyüktosun gelmiş müthiş bir doktordur ...belirtmek istedim ..
slmlar hiç biyerde cem büyüktosunla ilgili bilgi bulamadım. siz doğum mu yaptınız kendisinde yoksa muayene mı biraz bilgi verirseniz evimin yakınındakı egepole gelmiş randevu alıcam

aLLAH uzun ömür versin bebeğinize. bende egepole cok yakın oturuyorum da hamilelik planlıyorum malum randevular cok yoğgun arastırma içine girdim haka bey nasıl bir dr sizin isteklerinize önem veriyor mu ?muayeneye yakınınızı alıyormu ? kişilik olarak nasıl bilgi verir misinz.ben sezeryan istiyorum mesela.sorgusuz sualsiz sezeryan yaparmı:44:

merhaba canım yazılarımı okumuşsundur belki ben Gökalp beyin hastasıyım 2011den beri Gökalp beyi neden düşünmüyorsun ben cok memnunum sanada tavsıyem Gökalp bey tarafından olur hakan bey e bır kez yolum düştü bebegımın kalbı durudgunu ögrendıgım gündü o ankı psıkolojımle de bağlantılı olarak hakan beyın ılgısını begendıgımı söyleyemem cem bey yenı bır dr benımde bılgım yok ama eger Gökalp beyı tercıh edecek olursan muayene günün gelinceye kadar bır kerelıgıne de olsa cem beyı denemek ısteyebılırsın belkıde memnun kalır onunla devam edersın.ayrıca tüm dr lar hasta yakınlarını odaya alıyorlar sezeryan konusundada senın ısteklerını gözardı edıceklerını sanmıyorum

gökalp bey cok yoğun olduğu için düşünmüyorm cnm ya

canım bebeğini saglıkla kucakla inşallah.ben de egepole cok yakınım hamilelik planlıyoruz sence hakan sabırlı mı cem büyüktosun mu ?

tez zamanda bebek haberini alırsın inşallah. ben cem bey hakkında pek bişey söyleyemicem çünkü hakan beyden randevu günüm gelene kadar beklerken gitmiştim kendisine.. hakan beyde doğum yapmak istediğim için cem beyi hem çok detaylı araştırmadım hem de bu dr.la devam edilir mi gözüyle hiç bakmadım. ama ilgili, sorularına cevap veren bi doktor. hakan beyden memnun olduğumu söyleyebilirim. insanı sıkıp germeyen, rahat hissettiren, sorularını cevapsız bırakmayan bi doktor. hatta ben 12.haftamda karnımın üzerine düşmüştüm. ertesi gün ilgilenmez diye düşünerek ümitsizce kapısını çalıp durumu anlattm. direkt obstetrik usg.'ye gönderdi, sonrasında direkt odasına aldı. ağrı-sancı durumu sordu. dikkat etmemi söyledi vs... ve bu işlemler için hiç bir ücret ödemedim, kayıt yaptırmadım.. bi derdim olduğunda kapısını çalabileceğimi biliyorum artık ve en basitinden bu bile içimi rahatlatıyor.

merhabalar sayfayı okudum bi arkadaşımız ikili testin fiatını yazmış baya uygum gordum (tabı daha zam gelmeden oncekını) ben ıkılı testı başka bır hastanede yaptırdım.. ve 70 tl verdım.. baya yüksek geldı bana cınku orda doğum 1500 tl baya yuksek nasıpse artık sonrakı kontrollere egepolde devam etmeyı düşünüyorum.. uzun ugraslar sonucu Gökalp beyden randevu aldım 24 aralıkta gıdıcem nasıpse...

Son düzenleme:
egepol'de yakın zamanda doppler ultrason yaptıran var mı? Fiyatı ne kadardı bilgi verebilir misiniz?

egepolde ikili tsestin fiyatı 45 tl

en son 16.haftamda gökalp beye gttim bir sonraki randevum 20..haftamda fakat bana ayrıntılı ultrasonla ilgili bişi demedi
bir sonraki randevunda görüşürüs dedi
ayrıca randevu almalı mıyım yoksa o gün gittiğimde doktor bey beni yönlendirir mi birde fiyatı nedir?
şimdiden teşekkürler

ben de dilak hanım'a gidiyorum. 25 aralık'a randevu verdi. ayrıca radyolojiden de ayrıntılı ultrason için randevual diye yönlendirdi. önce orada ayrıntılı ultrason bakılacak sonra doktoruma kontrole geçeceğim aynı gün. sanırım senin doktorun da yönlendirirdi. benim de 20. haftam oluyor 25/12
ayrıntılı ultrason'un fiyatını ben de bilmiyorum ama eğer ultrason'un cd'sini istersek ekstra ücret alıyorlarmış ve kredi kartı geçerliymiş. 25inden sonra verdiğim ücreti yazarım buradan.

Çok teşekkür ederim cevabın için

Bugün kontrolüme gittim. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin boyutlarına, kilosuna, organlarına, gelişimine bakıldı. Ultrason için herhangi bir ekstra ücret almadı. Sadece Dilek Hanım'ın muayene ücretini ödedim. Ultrasonun cd'sine gelince.. 20. haftada olduğum için oradaki yetkililer cd almamı önermedi ücreti 50 TL idi, ama alıp almamak kararı tabi bana aitti. Şimdi 23/01de bir kontrolüm daha var bu sefer 4 boyutlu doppler ultrason yapılacak. Bu ultrason cd'sinin de ücreti 100 TLmiş. Ultrason için ayrıca ücret alınıp alınmayacağını gittiğimde göreceğim bakalım.

Merhaba benim bir kizim var ve dogumumu egepolde yapmistim dr.um nezahat hanimdi ama simdi yok acaba diger dr.lardan hangisini onerirsiniz bebek dusunuyoruz ama dr bu konuda cok onemli

merhaba akhylis
ben egepol hastanesinde 4 boyutlu ultrason çektirdim hamileliğimin 26. haftasında.
benim tavsiyem boşuna cd için para vermeyin çünkü net anlaşılmıyor görüntü zaten size çıkışta renkli fotokopi ve çıktı veriyorlar.
o kadar cd ücreti vereceğinize özel doktora gidip hem daha iyi bir ultrason cihazında görüp hem de hafıza kartına kopyalatabilirsiniz.
ben hem egepolde hakan beye gittim hem de özel doktora kızımın 5mmken bile görüntüsü var bende :)
giderken bol bol çikolata yemeyi ya da meyve suyu içmeyi unutmayın
benim kızım gibi inatçı değilse bebeğiniz yüzünü daha çabuk gösterir :)

Merhaba benim bir kizim var ve dogumumu egepolde yapmistim dr.um nezahat hanimdi ama simdi yok acaba diger dr.lardan hangisini onerirsiniz bebek dusunuyoruz ama dr bu konuda cok onemli

merhaba uhi
size kesinlikle hakan beyi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.
daha önce gökalp beye gitmiştim hamile değildim o zaman
hamile kalma ile ilgili bir sorundan bahsettim bana 2-3 düşük yaparsan anca o zaman inceleme yaparız demişti
hem bu sözünden hem de aşırı dolu olmasından dolayı hakan beyi tercih ettim iyi ki de etmişim çok rahat bir hamilelik geçirdim
normal doğum istedim zorunlu durum olmadıkça niye seni boşuna keseyim dedi
doğumumda çok rahattı 41. haftada epidural sezaryen oldum ve sezaryenin anlatılan hiçbir yan etkisini yaşamadım çok şükür.
ben tekrar hamile kalırsam izmir de olduğu sürece yine adres hakan bey :)

Cok tesekkur ederim cevabin icin bende gokalp ve hakan bey arasinda kararsizdim ama hakan beye gidicem sanirim cunku baska bir yere gitmek istemiyorum oyuzden bi randevu alip gidicem

Bende gokalp beye gıdıyorum.ancak cok yogun.acıl durumda ulasacagım bır doktor degıl.randevun dısında asla ıcerı almıyor hemsıresıyle muhattapsın,telını vermıyor verdıklerınede acmıyormus ( askerıyeden atılma oldugunu duydum bı kac tanıdıktan.ıyıce tedırgın oldum.cok buyuk ıhtımalle degısterecgım.yınede ılgılendı benımle kontrollerımde.

Ben henüz hamile degilim ama eşimle hakan bey e randevu aldık. Hamilelik Öncesi bilgilendirilme ve vitamin İçin. Eşimin kuzeninin doğumunu hakan bey yapmıştı cok da memnun. Beni de o yonlendirdi. Tatli ve yumuşak konuşan birisiymis. Tabii ben daha henuz tanımadım. Sezeryana karşı oldugunu biliyorum. Zaten bende sezeryandan yana değilim. Bebegimi kendimdeyken dogurmak isterim. Gerçi doğum korkusu herkes de vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…