hayırlı olsn bebeğin. ikili için randevu almana gerek yok. gökalp bey günü geldiğinde kendisi isticek zaten. hastanede kan vericeksin, dr.un ultrasonda bakıcak. yaklaşık 1 hafta içinde çıkıyo sonuçlar. ben gittiğimde yanlş hatırlamıyosam 22-23lira bişeydi. o sırada muayene ücreti de 42tlydi. muayene şimdi 52 olduğuna göre yakın oranda ikiliye de zam gelmiştir heralde.
Ben de bi kere gitmiştim kendisine hakan beyden randevu günüm gelene kadar. baya da araştırma yaptım hakkında ama olumlu-olumsuz pek bişey bulamadığım için devam etmedim. hakan beyden de çok memnunum zaten.
canm bildiğim kadarıyla ayrılmış nezahat hnm ama bi hastaneyi arayıp sor istersen..
canım bebeğini saglıkla kucakla inşallah.ben de egepole cok yakınımKısmen daha tecrübeli olarak şöyle anlatayım sürecimi... Ben ilk çift çizgiyi gördüğümde 29 ağustostu. O gün için Egepol dahil hiç bi yerde randevu bulamadım. Malum 30 Ağustos zaten resmi tatil.. 31 Ağustos'ta Cem Bey de dahil Egepol'de tüm dr.lar doluydu. Yaklaşık 3 saat boyunca İzmir'deki tüm hastaneleri aradım. Sonunda Karataş Hastanesi'nde Osman Bey'in uygun olduğunu öğrendim. İlk randevuda karından ultrasonda keseyi gördük. Kendisi de çok babacan bi doktor ama Egepol bana 100 metre mesafede olduğu için Egepol'e gitmeye niyetliydim. Bir hafta sonrası için Cem Bey'den randevu aldım. Bu sefer mercimekten bile küçücük bebişi gördük. Cem Bey kalp atımının da gözlendiğini söyledi ve dünyalar bizim oldu. Kendisi çok alakalıydı. Uzun uzun baktı usg.de minnacık mercimeğime. Sorduğum saçma sapan soruların hepsine güler yüzle ve büyük bir sabırla cevap verdi. Bazı tahliller istedi ama Hakan Bey'den 26 Eylül'e randevu aldığım için tahlil sonuçlarına o baksın diye yaptırmadım. 26'sında Hakan Bey'e gittim. Hakan Bey de kesinlikle çok rahat bi dr. Hastayı çok rahat hissettiriyor. Uzun uzun baktık usg de bebişe. Kalbi pıtır pıtır atıyodu. 185 ölçüldü kalp atımı. Boyu da 24 mm. olmuştu sıpanın. Hamilelikte karşılaşabileceğim sorunları, uzak durmam gereken yiyecekleri, sebeplerini kısaca anlattı. Sorularımı cevapladı. Eskisi kadar ilgili olmadığını hissettim ama o konuda da kesinlikle haklı. O kadar yoğun ki çay molasında doğum yaptırıyo resmen. Bazı tahliller istedi. Onları da Egepol'de yaptırdık, 2 gün sonra sonuçları gösterdik Hakan Bey'e. Şimdilik bi sorun yok. 22'sinde ikili taramam var. Orda da bi sıkıntı çıkmaz inşallah. Allah tüm anne adaylarına sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
slmlar hiç biyerde cem büyüktosunla ilgili bilgi bulamadım. siz doğum mu yaptınız kendisinde yoksa muayene mı biraz bilgi verirseniz evimin yakınındakı egepole gelmiş randevu alıcamArkadaşlar egepole Cem Büyüktosun gelmiş müthiş bir doktordur ...belirtmek istedim ..
aLLAH uzun ömür versin bebeğinize. bende egepole cok yakın oturuyorum da hamilelik planlıyorum malum randevular cok yoğgun arastırma içine girdim haka bey nasıl bir dr sizin isteklerinize önem veriyor mu ?muayeneye yakınınızı alıyormu ? kişilik olarak nasıl bilgi verir misinz.ben sezeryan istiyorum mesela.sorgusuz sualsiz sezeryan yaparmı:44:Cok tesekkur ederım, tabiiki sen nasıl istiyorsan o asamaya kadar bekliyor bende cok normal doğum istemiştim hatta 40+1'ekadar bkledik maalesef olmadı ki son kontrolde bebegimin kordonunun boynuna dolndıgını öğrndim bir cok kişi bunun doktorun sezeryn yapmak içn mana buldugunu söyledi haata bende biran düşünmedim desem yalan olur:)daha sonra doğum anında cekilen fotoğrflardan gördüm ki gercekten kordon dolanmıştı hakan beyde zatn daha fazla
beklenın sakıncalı olduguu plezantanın zman uzadıkça bebeği beslemediğinden bahsetmişti. Epidural bence olmazsa olmaz 1ay oldu beli çok erken ama hiç bir yan etkisini görmedim.anestezi uzmanınında ilgisini sölemeden geçemiyecğim güvenle kendini teslim edebilirsin ...NTS ye ben daha sezeryan karar vermeden önce hastaneye yatırıldığımda kasılmam varmı yokmu die bakıldı oda yaklasık 15dk surdu hakan bey cok rhat bir doktor asla kasmıyor bence sende cok kasma kendini inan hakan bey o an için yapılması gerekeni yapıyr ben en bastan son ana kdar heryden cok memnun kaldım umarım sende bebeğini kucağına aldığında en az enım kadar menun klırsın allah şimiden yrdımcın olsun ..sorularının devamı glebilir sabırla cevap vermeye hazırım
aLLAH uzun ömür versin bebeğinize. bende egepole cok yakın oturuyorum da hamilelik planlıyorum malum randevular cok yoğgun arastırma içine girdim haka bey nasıl bir dr sizin isteklerinize önem veriyor mu ?muayeneye yakınınızı alıyormu ? kişilik olarak nasıl bilgi verir misinz.ben sezeryan istiyorum mesela.sorgusuz sualsiz sezeryan yaparmı:44:
gökalp bey cok yoğun olduğu için düşünmüyorm cnm yamerhaba canım yazılarımı okumuşsundur belki ben Gökalp beyin hastasıyım 2011den beri Gökalp beyi neden düşünmüyorsun ben cok memnunum sanada tavsıyem Gökalp bey tarafından olur hakan bey e bır kez yolum düştü bebegımın kalbı durudgunu ögrendıgım gündü o ankı psıkolojımle de bağlantılı olarak hakan beyın ılgısını begendıgımı söyleyemem cem bey yenı bır dr benımde bılgım yok ama eger Gökalp beyı tercıh edecek olursan muayene günün gelinceye kadar bır kerelıgıne de olsa cem beyı denemek ısteyebılırsın belkıde memnun kalır onunla devam edersın.ayrıca tüm dr lar hasta yakınlarını odaya alıyorlar sezeryan konusundada senın ısteklerını gözardı edıceklerını sanmıyorum
gökalp bey cok yoğun olduğu için düşünmüyorm cnm ya
canım bebeğini saglıkla kucakla inşallah.ben de egepole cok yakınımhamilelik planlıyoruz sence hakan sabırlı mı cem büyüktosun mu ?
egepolde ikili tsestin fiyatı 45 tl
en son 16.haftamda gökalp beye gttim bir sonraki randevum 20..haftamda fakat bana ayrıntılı ultrasonla ilgili bişi demedi
bir sonraki randevunda görüşürüs dedi
ayrıca randevu almalı mıyım yoksa o gün gittiğimde doktor bey beni yönlendirir mi birde fiyatı nedir?
şimdiden teşekkürler
ben de dilak hanım'a gidiyorum. 25 aralık'a randevu verdi. ayrıca radyolojiden de ayrıntılı ultrason için randevual diye yönlendirdi. önce orada ayrıntılı ultrason bakılacak sonra doktoruma kontrole geçeceğim aynı gün. sanırım senin doktorun da yönlendirirdi. benim de 20. haftam oluyor 25/12
ayrıntılı ultrason'un fiyatını ben de bilmiyorum ama eğer ultrason'un cd'sini istersek ekstra ücret alıyorlarmış ve kredi kartı geçerliymiş. 25inden sonra verdiğim ücreti yazarım buradan.
ben de dilak hanım'a gidiyorum. 25 aralık'a randevu verdi. ayrıca radyolojiden de ayrıntılı ultrason için randevual diye yönlendirdi. önce orada ayrıntılı ultrason bakılacak sonra doktoruma kontrole geçeceğim aynı gün. sanırım senin doktorun da yönlendirirdi. benim de 20. haftam oluyor 25/12
ayrıntılı ultrason'un fiyatını ben de bilmiyorum ama eğer ultrason'un cd'sini istersek ekstra ücret alıyorlarmış ve kredi kartı geçerliymiş. 25inden sonra verdiğim ücreti yazarım buradan.
Bugün kontrolüme gittim. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin boyutlarına, kilosuna, organlarına, gelişimine bakıldı. Ultrason için herhangi bir ekstra ücret almadı. Sadece Dilek Hanım'ın muayene ücretini ödedim. Ultrasonun cd'sine gelince.. 20. haftada olduğum için oradaki yetkililer cd almamı önermedi ücreti 50 TL idi, ama alıp almamak kararı tabi bana aitti. Şimdi 23/01de bir kontrolüm daha var bu sefer 4 boyutlu doppler ultrason yapılacak. Bu ultrason cd'sinin de ücreti 100 TLmiş. Ultrason için ayrıca ücret alınıp alınmayacağını gittiğimde göreceğim bakalım.
Merhaba benim bir kizim var ve dogumumu egepolde yapmistim dr.um nezahat hanimdi ama simdi yok acaba diger dr.lardan hangisini onerirsiniz bebek dusunuyoruz ama dr bu konuda cok onemli
merhaba uhi
size kesinlikle hakan beyi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.
daha önce gökalp beye gitmiştim hamile değildim o zaman
hamile kalma ile ilgili bir sorundan bahsettim bana 2-3 düşük yaparsan anca o zaman inceleme yaparız demişti
hem bu sözünden hem de aşırı dolu olmasından dolayı hakan beyi tercih ettim iyi ki de etmişim çok rahat bir hamilelik geçirdim
normal doğum istedim zorunlu durum olmadıkça niye seni boşuna keseyim dedi
doğumumda çok rahattı 41. haftada epidural sezaryen oldum ve sezaryenin anlatılan hiçbir yan etkisini yaşamadım çok şükür.
ben tekrar hamile kalırsam izmir de olduğu sürece yine adres hakan bey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?