İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yapalım çalış çalış çalış ama gelmiyo kaydirigubbakcemile3

birascık daha sabır :hulya:

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler:))))

yüce rabbim en uygun zamanı bekliyordur siz ve bebiş için:Saruboceq:

aynen bencede ohh inş bebişte gelir onla uğraşır durursun artık kaydirigubbakcemile3

çalışınca daha dinç oluyorum, hem kendi paramı istediğim gibi harcıyorum... kocişte sorun çıkarmıyo sağolsun bana ama, ne bileyim ben yaaaa....
gitmedim zaten görüşmeye, kaldı bakalım şimdilik... kışın zor olurdu hamiş hamiş di mi opuyorumnanaktan :lepi::lepi:

kendi paranı özgürce harcama konusunda haklısın.ama hem senin için hem çalıştığın yer için sorun oluyor malesef.ilk ayları kışa gelirse kolay olur ama son aylar bu sefer yaza gelecek .o zor işte.kışın giyinirsin çıkarsın ama yazın soyunsanda fayda etmiyor.tecrübeyle sabittir:)lmaz:

pembe canım zorlukları olacak konusunda arkadaşlara katılıyom ama
şunu söylemeliyim kendine güveniyorsan dirençliyim diyorsan kesinlikle
çalışmalısın.

çalışmalısın.

ben de ronyaya katılıyorum pembe insanın kendi parası gibisi yok canım hem çalışırım hem çocuk yaparım dersen hiç durma

ben de ronyaya katılıyorum pembe insanın kendi parası gibisi yok canım hem çalışırım hem çocuk yaparım dersen hiç durma

canım geçen hafta izinliydim acayip bunaldım
düzensiz kahvaltı yaptım öğle yemeği hiç yiyemedim
bugün işe başladım herşey düzenli ve daha dinç oluyor insan
gebelikte çalışmak daha iyi daha dinç oluyor insan

aynen canım 2.gebeliğimde çok sorunluydu kusma bayılma şeker düşüklüğü herşey vardı kanama evde istirhatteydim ama olmuyor çok kilo aldım evde devamlı düşün düşün ııh ııh birşeylerle meşgul olmak güzel yada biz alışmışız

çalışmalısın.

işte kendime hamilelik konusunda güvenemiyorum canım yaaa... yoksa dik kafalıyımdır, bu kadar kararsız kalmazdım ben... 1 seneyi geçti evdeyim..eğer ara vermemiş olsaydım, kaldırırdı bünyem. eminim... ama şimdi hiç güvenemiyorum kendime... offff

kızlar çalışmak konusunda çok haklısınız.ama pembedana yeni baştan başlıycak çalışmaya şu an.eskiden beri çalışıyor olsaydı problem olmasdı.ben halen çalışıyorum allaha çok şükür.bugün 33+5 oldu hatta:))))kurban bayramında bırakmayı düşünüyorum.hüseyin beyde onaylıyor zaten çalışmamı şu durumda iken.
düzeni oluyor insanın.yemek saati belli,yatış kalkış saati belli.inanın pazar sabahları geç kalkmaktan pazar geceleri uyuyamaz oldum ne zamandır:))
pembedanacığım şu an çoçuğa odaklanmalı bence.mali konuda sıkıntıda yoksa tabiki.
eskiden bende "çoçukta yaparım kariyerde"modundaydım ama kocamın gözünün içine bakıyorum şu an "çalışma artık oğlan 2-3 yaşına gelesiye kadar" desin diye :))))eyvahedigeldismile

ewet çok düzenli oluyor hayatın ve o tempoda oluyosun zaten... ben şimdi erken kalksam danalar gibi yemek yemeden yatarım akşam... alışma süresi olamayacak bana... keşke biraz daha erken başlasaymışım iş aramaya... belki o zaman olurdu, ben çok üstüne düşmedim. maddi anlamda sıkıntım yok gibi, olsada param benim olacaktı kuafördü bilmem neydi gidecekti yani kaydirigubbakcemile3
havalar beni çarptı benceee...bastı beni bastıııı....sempatiksalakcinni
neyse ben bebek yapiyim kızlarrrr,, cvs im var onu bekleme sürecim var, bana kimse taviz vermez ilk günlerden ... zaten bilseler işe almazlarnaniknanik ama bebeğimde 1 yaşına gelmedende başlarım iş aramayaaaaa :dilcikar:

bende öyle diyorum ama görücez bakalım kucağımıza alınca bırakabilcezmikafamçokkarıştı

evet, ama bu sefer hiç çalışmayız şekerim :roflol::roflol::roflol: zaten rahatıma pek bi düşkünüm ben, boğa burcuyum zemuszemusopuyorumnanaktan

canişkom bende boğayım
ama tam tersi kendime çok gaddarımdır kötükedihüso
öyle fazla uyudummu kızarım kendime yıllık izin bile 1 hafta kullanıyom

canişkom bende boğayım
ama tam tersi kendime çok gaddarımdır kötükedihüso
öyle fazla uyudummu kızarım kendime yıllık izin bile 1 hafta kullanıyom

sen hakiki boğa görmemişsin, karışıksın sen o zaman kaydirigubbakcemile3 yükselenin neki??:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…