ewet canım ya...hormon testlerim vardı salı günü yapıldı hüseyin beyde... dün aramışlar tabii şarjım bitti benim.
kızlar hiçbişeyim yokmuş, herşey yolundaymış, sıra bebek yapmakta artık!!!!!!!:hooray:
hadi gözünaydın canım kolay gelsin diyelim artık
sağol şekerim yaa.... wallahi yüzdük yüzdük kuyruğune geldik artık... çalışmak lazım şimdiii:lepi:
slm kızlar ;
bende salı günü ekadoma gittim ve yumurtlamadığım için tedaviye başlıcaz adetimin 3. günü gidicem acaba o zaman ilaç vericekler şimdi vermediler bilginiz varmı
adetinin 3,günü hormonlarına bakılacak ona göre yumurta geliştirici ve adet düzenleyici verecektir muhtemelen.sonraki aylarda hep yumurta takibine gideceksin 3-5 günde bir.tam gelişmiş yumurtayı görene kadar.
önce adet düzenleyici tarzda ilaçlar verebilir şaşırma.koruma özelliği yok o ilaçların sadece adet düzenliyor.duphaston,cyclo tarzı ilaçlar bunlar.bende, önce seni düzeltelim sonra yumurtalara bakıcaz demişti.eski msjlarımı olursan detaylı bilgi var orada yaşadıklarımla ilgili.
saraçoğlunun soğan suyu kürüne başla bence.sen çareyi onla buldum:)))) hüseyin bey bile şaşırmıştı o kadar uğraşıp beceremeyip 3 ay sonra hocam ben hamileyim dediğimde:))))
yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun:))))))opuyorumnanaktan
slm kızlar ;
bende salı günü ekadoma gittim ve yumurtlamadığım için tedaviye başlıcaz adetimin 3. günü gidicem acaba o zaman ilaç vericekler şimdi vermediler bilginiz varmı
ronyacım, sen neler yapıyorsun??? yeni gelişmelerden haberdar et bizi... kocişine başladınız mı tedaviye???
canım sevgili necmettin çıkılı hocamız eşime antibiyotik tedavisi verdi ve kasımın 5.de tekrar test vercez.duruma göre varikosel ameliyatı olup olmayacağı belli olacak.
canım eşimin durumu düzelir düzelmez hemen hüseyin beye gidip tedaviye başlıcam
biliyorsun malesef bende yumurtlamıyom bende pko var
valla ne verimsiz çıktık sempatiksalakcinni
canım sevgili necmettin çıkılı hocamız eşime antibiyotik tedavisi verdi ve kasımın 5.de tekrar test vercez.duruma göre varikosel ameliyatı olup olmayacağı belli olacak.
canım eşimin durumu düzelir düzelmez hemen hüseyin beye gidip tedaviye başlıcam
biliyorsun malesef bende yumurtlamıyom bende pko var
valla ne verimsiz çıktık sempatiksalakcinni
kızlar slm dün ekadoma ahmet beye gittim adetimin 14. günüydü bir yumurtalığım 10 mm olmuş normalde 18 mm olması gerekirken bakalım şimdi perş. günüde gidivcem ondan sonra adetliylkn gidip klomen kullanıcam hayırlısı rabbim inşallah
canım sen iki tane yumurtlamış kadınsız yaaa..... senden korkumuz yok bizim, kocanı hallet sen yeter :roflol::roflol::roflol:
5 kasım hepimize başlangıç olacak sanırım, benimde sigortamın süresi doluyor, hami,leliği kapsıyor 5inden sonrasında :lepi::lepi::lepi:
inşallah pembecim ya
kızlar bakın diyomki inşallah hepimiz gebiş oluruz
sonrda hüseyin beye aynı güne randevu alalım
hatta hüseyin beye diyebiliriz kk da sizin reklamınızı yapan
süper topiğiz biz diye sempatiksalakcinni
zaten ben bir ara demiştim kkda meşhursunuz diye
şaşırdı adamcağız nerde falan dedi dedim kadınlar kulübü hüseyin bey :roflol: :roflol:
klomen bebeği olucak yaniii...hayırlısı olsun şekerim, ilk ay olmasa bile üzülme 2. ay garanti :lepi::lepi:
ooo hüseyin bey biliyor zaten kk yı:))))
biz bugün gidiyoruz nasipse 5:30 da randevumuz
senin bebeğin kaç haftalık oldu canım bir ticker yapsana kendine bir de cinsiyeti ne
güzelce bebişini gör inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?