kızlar napıyonuz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
kızlar birşey sorcam hüseyin bey cumartesi günleri bakıyormu
kızlar napıyonuz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
kızlar birşey sorcam hüseyin bey cumartesi günleri bakıyormu
her ctesi orda olmuyorrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi ctesi hüseyin bey,ertesi ctesi ahmet bey oluyor....tecrübeyle sabittir.kış tarifesinde değiştirmezse tabiki:))))
bu arada biz iyiyiz.odamızın tadilatı bitti,yerleşmeye çalışıyoruz
her ctesi orda olmuyorrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi ctesi hüseyin bey,ertesi ctesi ahmet bey oluyor....tecrübeyle sabittir.kış tarifesinde değiştirmezse tabiki:))))
bu arada biz iyiyiz.odamızın tadilatı bitti,yerleşmeye çalışıyoruz
ayyy yaa ben erken bunadım galiba kızlar ben gitmiştim ya cumartesi unuttum
hemde ahmet bey bakmıştı hatırladım hatta sağolsun bir yumurtam onun yüzünden gitti demedi hiç çatlar diye boyutunu söyledi sadece.gerçi kalan yumurtada işe yaramadı
ayyy yaa ben erken bunadım galiba kızlar ben gitmiştim ya cumartesi unuttum
hemde ahmet bey bakmıştı hatırladım hatta sağolsun bir yumurtam onun yüzünden gitti demedi hiç çatlar diye boyutunu söyledi sadece.gerçi kalan yumurtada işe yaramadı
sen yumurta zenginisin boşşşwerr... biri gider biri gelir
bazen bana boyutu da demiyo hüseyin bey sormasam dirhemle laf alıyorum ağzıdan herşeyi sorcann
yumurta kaç mm de çatlıyo kızlarr
bazen bana boyutu da demiyo hüseyin bey sormasam dirhemle laf alıyorum ağzıdan herşeyi sorcann
yumurta kaç mm de çatlıyo kızlarr
herkes bilinçli değil ki? adam ne anlatacaksen sorarsan çokta detaylı herşeyi anlatıyoo... ben doğumdayken bile konuşarak operasyonu gerçekleştirdi... sağolsun yaaa... az kaldı çift çizgiyi göreyim uçucam hemen yanına...
canım sorma ne yumurta zengini
klomen bile etki etmedi anca puregon iğneyle oldu yumurta
oda boşa gitti eşimde problem çıktı :26:
canım hüseyin bey şekermi şeker adam
sor kız söyler en azından sorunca cevaplıyor
yani sorunu suratsız bir adama sormuyon her soruyu güler yüzle cevaplıyor
ewt bildiğim için soru soruyorum zaten de bilinçsiz insanlara da dr anlatması lazım
açıkça anlatmalıkı anlasın karşısındakı allahtan zekiyiz araştırmacıyız biliyoruz
tabıkı bende memnunum dr umdan
ya mutlaka anlatıyorr ama dr. gerekli olanı anlatır. fazlası hakikaten fazladır, bizim için bilgi eşiği biraz yüksekte kalıyor sanırsam. O bir sölüyorsa, ben 5 soruyorumonunda hoşuna gidiyor bence, hatta eşimle bana bi kere kendisi demişti. ne kadar bilinçli bir çiftsiniz siz diye
beni asistan alsa yanına, ay ne güzel olurduuuuusabiha'dan daha sewimliyim
ya mutlaka anlatıyorr ama dr. gerekli olanı anlatır. fazlası hakikaten fazladır, bizim için bilgi eşiği biraz yüksekte kalıyor sanırsam. O bir sölüyorsa, ben 5 soruyorumonunda hoşuna gidiyor bence, hatta eşimle bana bi kere kendisi demişti. ne kadar bilinçli bir çiftsiniz siz diye
beni asistan alsa yanına, ay ne güzel olurduuuuusabiha'dan daha sewimliyim
ewt bende ateş ölçümlerimi vermiştim ilk gititğimde ne bilinçlisiniz ne güzel dedi ama çekiniyorumda çok bilmiş demesin diye
sabiha ebe sarışın kısa saçlı olanı:))) kimle konuştuysam sevmiyor onu :))))
parayı alan bayanın adını bilmiyorum ama sen konuşunca konuşuyor.hatta bi kere benim ultrasona da girmişti.güle oynaya hemde.gördükçe şaşırmıştı benim veleti.geçen sene başka bi bayan vardı gençten sarışın .o daha beterdi para konusunda.kart bile kabul etmezdi.binbir nazla çekerdi kartı.
diğer iki bayan kapıda karşılayanlar .biri afet abla biras kilolu uzun saçlı olandır kendisi.diğeri kısa saçlı olan oya abla.
kız valla ben o kadını sevdim çok güleryüzlü bence
bende para alan kadını biraz somurtkan buldum tabi ilk izlenimlerime güvenmem ben tam terside olabilir
canım ben her hüseyin beyin odasında çıktığımda para odasına giriyom borcum ne diye
artık son zamanlar o afet hemşire git senin borcun yok demeye başladı
ayyy valla bu bende huy herhalde 3 günde bir para almıcak ama soruyodum işte komiğim yaa
istediğini sor güzelim hüseyin beye.asla bilgiçlik tasladığını düşünmez merak etme.ben kan tahlillerimi fakslıyordum.sonra o beni aradığında hocam şu yüksek bundan dolayı değilmi,şu düşük şundan dolayı dedikçe gülüyordu bana.siz çözmüşünüz bu tahlil işlerini diye:))allaha şükür bende yok yok hastalık olarak:))insan baka baka okuya okuya öğreniyor ne olduğunu.
onun için devamlı soru sor şekerim.tabi adamı bunaltmamak kaydıylaa:)))
kafayı sıyırmasın sakın ben doğurasıya kadar:karışmam sonraa
sabiha ebe sarışın kısa saçlı olanı:))) kimle konuştuysam sevmiyor onu :))))
parayı alan bayanın adını bilmiyorum ama sen konuşunca konuşuyor.hatta bi kere benim ultrasona da girmişti.güle oynaya hemde.gördükçe şaşırmıştı benim veleti.geçen sene başka bi bayan vardı gençten sarışın .o daha beterdi para konusunda.kart bile kabul etmezdi.binbir nazla çekerdi kartı.
diğer iki bayan kapıda karşılayanlar .biri afet abla biras kilolu uzun saçlı olandır kendisi.diğeri kısa saçlı olan oya abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?