İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

ooo hüseyin bey biliyor zaten kk yı:))))
biz bugün gidiyoruz nasipse 5:30 da randevumuz

canım benim yaa....dünürleri geldi kardeşimin ben gelecektim bugün ama yemeğe çıkıcaz hepberaber. ilk defa olmasa ekerdimde neyse bi dahakine artık... nasıl olsa sen 15 günde bir geliosun buraya:CüvCüv:
hadi bakalım doğumgününüzü öğrenine geriye sayalım artık... şafak sayar gibi:lepi:

Son düzenleme:
slm kızlar klomen ve iğne deneyimimiz olmadı bu ay sanırım döllenmedi regl oldum boshayallersmile
hayırlısı bakalım inşşş

sabahtan beri annemdeyim canım, misafir telaşı var kaydirigubbakcemile3
sıkıldım nete giremeyince bağımlılık yapmış... fırsattan istifade 5 dakika göz atıyorum topiklere:roflol::roflol:

kolay gelsin size canım
valla kk bağımlılık yapıyor sempatiksalakcinni

slm kızlar klomen ve iğne deneyimimiz olmadı bu ay sanırım döllenmedi regl oldum boshayallersmile
hayırlısı bakalım inşşş

canım inşallah önümüzdeki ay size hepimize uğurlu gelir

dün beyefendi bize sırtını döndü yüzünü göremedik malesef(((

ama kilo yerinde maşallahh 2304 gr olmuşuz,boyumuzda yaklaşık 47 cm:))))

annemle kardeşimde girdi ultrasona.ama yüzünü göremedik dediğim gibi

kasım 8-9 gibi kontrolümüz var yine.muhtemel doğum tarihimiz değişmedi şimdilik 9 aralık.hatta önden gidiyor hocam erken doğmaz değilmi dedim.yok biz normal zamanını beklemeye gayret edicez dedi.

çok kalabalıktı dün.hatta ilk defa bu kadar kalabalık gördüm.kongreye gidicekti bugün için.o yüzden sanırsam

maşallah oğluşuna
annesine nazmı yaptı :umursamaz:

arkadaşlar selam bende hüseyin beyin hastasıyım suan 5 aylık hamıleyım cok sukur huseyın bey sagolsun cok ugrastı benımle sonunda hamıle kalmamı sagladı cok sukur benımlede cok ılgılendı cok ıyı bır doktor gercektende bende tavsıye uzerıne gıtmıstım ıyıkı gıtmısım hem ıyı hemde cok sakın bır doktor banada aşılama yaptı ilk aşılamada tuttu arkadaşlar allah herkeze nasip etsin inşallah .....

ne mutlu sana 5 ayı tamamlamışsın :asigim:
doktorumuzdan herkes memnun ... özelliklede sakinliği ve pozitif enerjisi bize iyi gelen... umarım bizde en kısa zamanda hamiş kalırızda hamiş sohbetleri çoğalır topiğimizde...opuyorumnanaktan

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin
canım aşılamanın maliyeti ne kadar tuttu ekadomda
birde sendemi eşindemi problem vardı neden aşılama yapma gereği duyuldu

aynen ronya gibi bende merak ettim geçen gittiiğimde hüseyin beye sorcaktım unuttum anlatırsan detaylı seviniriz cnm opuyorumnanaktan

ne oooo
kimsenin sesi çıkmıyor kaç gündür????
herkes çalışma peşindemi yoksakaydirigubbakcemile

vallahi sormaaa bi iş buldum ben, çocuk mu kariyer mi tartışması var bizde... 1 seneyi geçti ewdeyim sıkıldım artıkk... ama hamiş olursamda masada uyutmazlar beni :sinifsinif: kocişte çalışma diyoooooo.... öle 2 gündür yiyoruz birbirimizi kaydirigubbakcemile2

aa benim saf arkadaşım:))) kocan çalışma diyorsa ne halt yemeye savaşıyonki adamla:)) ne güzel işte..kır totonu otur aşağıya:)))

hem bi kaç ay sonra hamile kalırsan çalıştığın yerede ayıp olur yüzüstü kalırlar...alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…