İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

canım çok sevindim hayırlısı olsun

canım direk keseği görürüm öyle bir durum varsa oda süper olur

canım çok sevindim hayırlısı olsun

sağol bebişim

canım direk keseği görürüm öyle bir durum varsa oda süper olur

sağol bebişim

beta hcg em 58 çıkmıştı.tabi koşa koşa hüseyin beye gitmiştim.sıram gelmeden önce aldı beni.sabiha hemşireye hazırlayın arnavutu dedi.ben gittim bi güzel wc nin karşısındaki ultrason odasına ,hazırlandımyttım.hüseyin bey bi geldi ne işin var senin bu odada dedi gülerek.meğersem ilk günlerde vajinal ultrason yapılmıyormş:))))abdominal ultrasonda da bişey gözükmüyormuş küçük diye:))))2 sn biile tutmadı ultrasonu.derhal kalkalım dedi:)))
kimseye bişey söylemeyin henüz erken dedi.haftaya bi beta hcg yaptırıp arayın tuttumu tutmadımı diye dedi.30 marrtta 58 çıkan sonuç tam bir hafta sonra 2044 çıkmıştı.13 nisanda da minicik kesemizi görmüştük tam tamına 2,11 mm idi :))))
asıl dumuru ben yaşadım yani

kızlar ben randevumu aldım çarşamba gününe :118:
kendisiyle görüştük.ben ta başından beri o malum tüp bebek merkezinde yaptırdığımız sperm testine kadar üroloji doktorunun bizim moralimizi bozmasına kadar herşeyi bir çırpıda anlattım adamcağız ya beni anladı yada anlamış gibi yaptı :86:
valla çok pozitif bir doktorumuz var şimdiden içimi bir ümit kapladı :124:
Allah hüseyin beye uzun ömür versinde biz şanslı kadınlarda onun peşini bırakmayalım

hadi bakalım şeker...güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz.gittiğinde bi daha anlat bunları.hiç sıkılmadan dinler biliyorsun

hadi bakalım şeker...güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz.gittiğinde bi daha anlat bunları.hiç sıkılmadan dinler biliyorsun

yaaa biliyonmu ben sanki hep doktorların ayy artık sussa , ne çok anlattı, sırada çok hasta var gibi ruh haliyle beni dinlediklerini düşünüyorum yani hastalarını.
belkide bana öyle hissettiren doktorlarla muhattap oldum.
hüseyin bey eminim anlattıklarımın yarısını anlamamıştır telefonumda seslerde gidip geliyordu bende hızlı hızlı anlattım
bide genelde orası çok yoğun oluyor kapıda bekleyenlere haksızlık yapmayım diye kısa kesiyom.neyse dediğin gibi hiç sıkılmadan dinleyip sorularımızı cevaplıyor.

içerisi ne kadar kalabalık olursa olsun sakin sakin anlat herşeyi.sonuçta para ödüyorsun sen hizmet iççin.boş şeylerden bahsetmiyorsun ki.laylaylom da yapmıyorsun.soru işaretleriyle gitme evine.ben hem çalıştığım için hem sakin oluyor diye çoğu kez ctesi leri gittim kontrollere.not al da git en azından nokta atış yapmış olursun.yada aklına takılan bişey olursa faks çek ayrıntılı.beni faks kurtardı hep bu güne kadar.hatta yazdığım fakslara sabiha hemşire gülmekten ölüyordu.başlığına "hocam size ulaşmak pentagona ulaşmaktan daha zor" diye yazmıştım bi keresinde.
dediğim gibi sıkılma hiç.tek tek sor hatta sende kendine not al hocam cevaplarken.ben yumurtladıktan sonra şu gün ilişki bugün yok falan demiştide yazayım hocam demiştim .gülmüştü yaz ama eşim görmesin stres olur demişti

canım ya insan alışamıyo nedense ben ağustosta başladım sonunda ama 2 ay oldu hala heyecanlanıyorum utanıyorum
bide insan muayeneden sonra gidince yanına unutuyo çok konuşunca da acaba çok mu soru sordum oluyo dediğin doğru aslında biz para veriyoruz ama iştee
aslında bilgili olmamızı seviyo ama ne güzel bilinçlisiniz demişti
ama bazen sorular kafamda odasından çıkıyorum acele ediyoruz takıpte kalabalık olunca hemşirelerde acele ediyo

canım ne utanıyosun...ben unutuyorum bile odaya girerken. hüseyin bey, geçmiş olsun diyooor aklıma geliyorr... arnavutun dediği gibi bi kağıda yaz, utanmasam ben ajanda falan tutacakdım hamişken. bir sürü şey geliyor insanın aklına. bide ilk olunca bilmiyosun çoğu şeyi...36: anlayacağın çooook çekti benden hüseyin bey.
cumarteside şaşıracakkkkk

ay ne güzelll bebişmi var sende bilmiyodummmmmmmmmm

kızlar dün gittim hüseyin beye
son adet tarihiminin üstünden nerdeyse 2 ay geçti
ve bir tane yumurtam olgunlaşmış onu beklicez
sonrasında adetin 5.günü içme üzere adet düzenleyici ilaç verdi
ve sonraki ayda eper gebelik olmazsa aşılama yapılacak

hadi gözün aydın.bak yumurtlamışsın işte
bide pko liyim diyodun.bak allahın işine:)
eşinde toparlanır bu arada iyicene işallahhh

bide benim yumurtam büyümüyo diyodun hatun :90::90:
maşallaahhhhh....olucak yawrucum bu iş, beraber hemen hemen aynı zamana denk getirirz bebişleri inşallahhhh

şekerim pembe dana bizim veleti görmeye geliyor ctesi:)

onun güzel haberlerinide alırız işallah yakında allahın izniyle

ewet ewetttttt.... minik pandayı görücem, çok heyecanlıyım, bu aylarda bebeği hiç görmedim ben, ayyyyy....çok güzel bişey olsa gerek!!!!!!!!!

bide benim yumurtam büyümüyo diyodun hatun :90::90:
maşallaahhhhh....olucak yawrucum bu iş, beraber hemen hemen aynı zamana denk getirirz bebişleri inşallahhhh

canım sen bunu bilmiyon herhalde benim son adet tarihimin üzerinden yakşalık 60 gün geçti
yani bu 60 günde büyüyen yumurta
normalde 14 günde büyümesi gereken yumurta :))
yani yaklaşık 70.günde adet olcam
ama umarım olmam

yawrucum normal bi süreç değil ama biliosun ki o yumurtayla bebek oluyo canımmcım... takılma hiç sen başka yere... :)) herşeyin hayırlısı olsun be canım

yawrucum normal bi süreç değil ama biliosun ki o yumurtayla bebek oluyo canımmcım... takılma hiç sen başka yere... :)) herşeyin hayırlısı olsun be canım

inşallah pembecim ya inşallah
iki ayda anca büyüttük bari bişeye yarasa
eşimin değerleri baya düzeldi ama hala hareket azlığı var
hüseyin bey ilişki hergün olmasın gün aşırı olsun dedi
ben hala dinleyip dinlememe konusunda kararsızım :111:

gerçekten doğru söylüyor, zaten sayısıda hareketide az olur spermlerin hergün ilişkide... Hem buna can mı dayanır ya huuuu, hegün hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…