İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Bu bayram, topiğimize umarım daha çok mutluluk getirecek, daha çok bebek ve daha çok mutluluk yaşatacak...
Yeni sene yeni umut, her bayram ayrı bir coşku, ama bu bayram umarım, seneye daha kalabalık ailelerle kucaklarımızda bebeklerimizle yaşanacak tatlı telaşlara vesile olsun...
Herkesin bayramı kutlu olsun

bakalım canım çalışmaları bugün itibari ile sonlandırdık sayılır... tuttuysa tutmuştur...
10 güne kalmazzz anlarız ne olduğunu

ben devam edeyim mi daha ne dersin yaa? eşimde son güne kadar çalışalım diyor? son adetim 6 aralık. 14. gün dündü işte...bugünde çalıştık... bilemedimmm ne yapsam... sıkıldımda ama bu işten!

ben devam edeyim mi daha ne dersin yaa? eşimde son güne kadar çalışalım diyor? son adetim 6 aralık. 14. gün dündü işte...bugünde çalıştık... bilemedimmm ne yapsam... sıkıldımda ama bu işten!

sen daha devam hayatım biz 19.gün de dahil olmak üzere çalıştık devam

ee çalışalım bakalım bir-iki daha... şimdiden hamilelik belirtisi arıyorum ben kendimde...hahaayyttt!!

sen nasılsın bu arada kaç gün var gününe şimdi????

önümüzdeki pazara canım bir ihtimal cumada olabilir bende en erken idrar testinde ne zaman çıkar derdindeyim şimdi

hepinize yazıyorum kızlarrrrr..
sonuna kadar çalışın.benim olmam gereken adet tarihi 4 mart idi.ki olmadım adet hamile kaldığım ay biliyorsunuz.17 martta beta hcg em negatif çıkmıştı.sonra 21mart ve 28 martta ilişki oldu.
veeee 30 martta beta hcg sonucum 58 çıktı:)))))

vallahi benim adamın pili bitmek üzere
hergün ilişki sanırım kız olasılığınıda arttırıyor, ne güzel

çarşamba günü sabah 7:30 da hastanede olmak üzere sözleştik doktorumuzla:)))):18::18:

çok az kaldı kavuşmaya demir'e...şimdiden hayırlısı olsun canım... bi ara telefon numaranı yolla banada, doğum sonrası konuşuruz. gelirim ben bebek ziyaretine
internete girebildiğin ilk fırsattada fotoğraf isteriz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…