canım sen bunu bilmiyon herhalde benim son adet tarihimin üzerinden yakşalık 60 gün geçti
yani bu 60 günde büyüyen yumurta
normalde 14 günde büyümesi gereken yumurta :))
yani yaklaşık 70.günde adet olcam
ama umarım olmam
şekerim ne biliyon belki ilk 30 günde yumurtlamadın da ikinci 30 günde yumurtladın.
gördüğünüz yumurta bence ikinci 30 günün yumurtasıdır.
unutma bende hamile kaldığım ay hastalanmadım.mantıken iki yumurta oluşması lazımdı ama bir tane oluşmuş.
pembe danacığımında dediği gibi bir tane olsun bizim olsun
canım zaten öyle yani ikinci 30.günde gelişin yumurta
biliyorsunuzdur normalde kadın yumurtlar ve eğerki döllenmezse 14 gün sonra adet olnur
14 günlük süreye luteal faz dönemi denir
yani ben yumurtlamış olsaydım şimdiye çoktan adet oluştum
kızlar hüseyin beyde ümitle ultrasona bakıyor sonra demezmi evet bebek yok
ama öyle bi sevimli dediki güldüm ben zaten beklemiyordum hüseyin bey dedim
kanda baktırmıştım biliyodum zaten
doktorumuzu gördük:))))
pembedanayı da gördük:)))))sanmayınki pembe renkte:))) bildiğimiz sarışındır kendisi:)))
3040 gr ve 49 cm boyunda demirimiz..ve doğum günümüz öne çekildi .9 aralık gibi konuşuluyordu hep ama 1 Aralıkta kentteyiz nasipseeee
çok iyi bir dr. hüşeyin bey ,zaten bornova da yıllardır ahmet bey ile yer edindiler...
bugüne kadar şikayet hiç duymadım ..
çok naif bir insan kendisi ve her sorunuzun bir cvbı var ...
merhaba Nil,
sanırım seninde doktorun Hüseyn Bey. Bebeğin va mı, evlimisin canım?
çakma sarışınım ama di miHüseyin Bey'de şaşırdı bizi görünce...Yakınlarda bir nick alıp gelirse şaşırmayın kızlar
bu arada demir çok güzel bir bebek olacak, topaç gibi maşallahhh!!! ama yüzünü bi dönmedi bize...utandı sanırsam benden, eliyle yüzünü kapattı durdu.
nts nasıldı arnavut, sorun yok değil mi? bence çok uslu ve sakin bir oğluş olacak...
Kızlar Allah hepimize nasip etsin, ben burda tanıdığım bir arkadaşım için bu kadar duygulandıysam, kendi bebeğimde düşünemiyorum kendimi...
internetten tanıştık dedik kk nin adı geçmedi sanırsam:)))
nst iyi şimdilik.biras benim tansiyonumdan şüphelendi.haftaya ahmet beyle bi daha nst olacağız nasipse.1 aralık a da kentte ok dedik.büyük gidiyor yaa.
bişey sorcammm
yusufyusufyusuf seslerim size kadar geliyormu:18:
minik hediye için teşekkürlerrrrr
internetten tanıştık dedik kk nin adı geçmedi sanırsam:)))
nst iyi şimdilik.biras benim tansiyonumdan şüphelendi.haftaya ahmet beyle bi daha nst olacağız nasipse.1 aralık a da kentte ok dedik.büyük gidiyor yaa.
bişey sorcammm
yusufyusufyusuf seslerim size kadar geliyormu:18:
canım ben bekarken yumurtalıklarımda kist için gitmiştim.
ve hüseyin bey den çok memnun kalmıştım ..
keza çevremde memnun olan çok kendilerinden ..
bebek tedavisi için değildi benim gidişim canım ..genel olarak iyi bir dr. olduğunu belirtmek istedim ben ..sevgiler
canım normal doğummu olacak
mümkünse normal doğum yap
ben oğlumu sezeryanla doğurdum çok pişmanım
korktum sezeryan olsun dedim doktorda tamam dedi
boşa gittim kestirdim kendimi
sanada tavsiyem tıbbi bir engel yoksa normal doğur
ayrıca ses falan duymadım ben :))
ezelden beri ben sezeryan diyordum zaten.ama hepatit b de olduğu için bende doğum kanalında bulaşma riski var bebişe de.hüseyin beyde aynı fikirde benimle.çünkü doğar doğmaz aşılanacak bebek hepatit için.bide sakin sakin gitmek istiyorum doğuma.çok velveleye veririm yoksa kesin.hüseyin bey içinde iyi olacak.adamı gece gece yatağından falan kaldırırız uyku sersemi falan olur mazallah
eşim sakin evet haklısın pembedanacım.benim gibi deliyi anca idare edebiliyor
her gece yatağa girince konuşur demirle.ben bile konuşmadım onun konuştuğu kadar:))
eşimin tarafından ilk torun olacak nasipse.bide soyadımızı yürütecek muhabbeti var yaa:)))
eeee canım madem sezeryan olcan eee niye korkuyon
bişey anlamıcan zaten ama sonrası için bişey diyemem
canım her bebeğe doğar doğmaz hepatit b aşısı vuruyorlar
gönlün ferah olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?