çarşamba günü sabah 7:30 da hastanede olmak üzere sözleştik doktorumuzla:)))):18::18:
demir dünyaya gelmiş herşey yolundaymış kızlar, hadi bakalım topiğimizin 2. bebeğini görelimmmmmm
demir bebeğimiz 3 kilo 420 gram 50 cm boyunda sabah saat 09:38 de dünyaya geldiii....
ben şahsen fotolarıda gördüm, Allah herkese böyle karizmatik yakışıklı oğluşlar versin inşallahhh...pek yakışıklı erkek!!!!
aramadım henüz arnavutu, biraz dinlensin istedim. bir kaç saat sonra arayıp, hepinizin güzel dileklerini ileticemmm...
kızz nerde gördün fotosunu
canım evet güzel dileklerimizi ilet arnavuta
arkadaşlar merhaba doğum yapan arkadaşımızı tebrik ediyorum allah uzun ömür versin
hüseyin bey hakkında öğrenmek istediklerim var
manavkuyu daki ekadomda mı bakıyor acaba?
birde doğumu nerde ne kadar yapıyor bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim?
şimdiden teşekkür ederim
özel sigortam yok malesef
emekli sandığı ve kent hast. çok pahalı olduğunu da biliyorum
cevabın için çok sağol hayırlısı olsun hakkımızda
özel sigortam yok malesef
emekli sandığı ve kent hast. çok pahalı olduğunu da biliyorum
cevabın için çok sağol hayırlısı olsun hakkımızda
kent te herşey dahil 3750 tl ye mal oldu bize.hüseyin bey ahmet beyle beraber girdiler sezeryana.2000tl sini özel sigortamız ödedi.üzerini biz hüseyin beye elden ödedik.hastane 1720 tl talep etmiş sigortadan.mükemmel ilgi var yalnız hastanede.benim hemşirem ayrı idi bebek hemşiresi ayrı.kaldığımız sürece belki 10 ayrı hemşire gördük:)))))her yeni vardiyada gelip kendini tanıtıyor.bi sürü hediyede verdiler demire:)))))18 yaşına kadar %10 indirimli yararlanacak kentten.küçük bi mavi yastık,minik bir polar battaniye,ege ormanınında bir fidanımız bile var:))))yemeklerde güzeldi.çoçuk doktoruda 2 kere muayene etti oğluşumuzu genel olarak.detaylı muayeneye gitmedik henüz.
benim hemşirem her türlü özel bakımımı da yaptı tıbbi anlamda.alın bu ilacı şöyle yapın demedi yani.kendi elleriyle yaptı.
epiduralde problem çıktı mesela.3.denemede takabildiler.ama hemen başka birini çağırdılar anesteziden.o taktı şıp diye hemen:))))hüseyin beyin kentteki ekibi süper yalnız.tansiyonum 16 ya çıkmıştı mesela.ki normalde 10 larda falan gezer.o kadar sakin davrandılar ki aslında paniklemişler .dün söyledi hüseyin bey.herkes birbirine gülerek "tansiyon 16,tansiyon 16" diyordu ama normal değildi bu dedi:)))))ben hiç bişey anlamadım ama bu arada:)))))
ama oğluşumu ilk defa görmek herşeye değerdi inanın:))))))
şimdi bol kakalı,bol gazlı ve viyak viyak yeni dünyaya alışmaya çalışıyor kendisi:))))))
kent te herşey dahil 3750 tl ye mal oldu bize.hüseyin bey ahmet beyle beraber girdiler sezeryana.2000tl sini özel sigortamız ödedi.üzerini biz hüseyin beye elden ödedik.hastane 1720 tl talep etmiş sigortadan.mükemmel ilgi var yalnız hastanede.benim hemşirem ayrı idi bebek hemşiresi ayrı.kaldığımız sürece belki 10 ayrı hemşire gördük:)))))her yeni vardiyada gelip kendini tanıtıyor.bi sürü hediyede verdiler demire:)))))18 yaşına kadar %10 indirimli yararlanacak kentten.küçük bi mavi yastık,minik bir polar battaniye,ege ormanınında bir fidanımız bile var:))))yemeklerde güzeldi.çoçuk doktoruda 2 kere muayene etti oğluşumuzu genel olarak.detaylı muayeneye gitmedik henüz.
benim hemşirem her türlü özel bakımımı da yaptı tıbbi anlamda.alın bu ilacı şöyle yapın demedi yani.kendi elleriyle yaptı.
epiduralde problem çıktı mesela.3.denemede takabildiler.ama hemen başka birini çağırdılar anesteziden.o taktı şıp diye hemen:))))hüseyin beyin kentteki ekibi süper yalnız.tansiyonum 16 ya çıkmıştı mesela.ki normalde 10 larda falan gezer.o kadar sakin davrandılar ki aslında paniklemişler .dün söyledi hüseyin bey.herkes birbirine gülerek "tansiyon 16,tansiyon 16" diyordu ama normal değildi bu dedi:)))))ben hiç bişey anlamadım ama bu arada:)))))
ama oğluşumu ilk defa görmek herşeye değerdi inanın:))))))
şimdi bol kakalı,bol gazlı ve viyak viyak yeni dünyaya alışmaya çalışıyor kendisi:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?