İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

arnavutcum heyecan tavan yaptı anlaşılan :18:
canım Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin

arnavutcum, yolun sonuna geldin artık, heyecanlı bekleyiş yarın son buluyor... dediğin gibi canına kavuşuyorsun...
umarım kolay bir doğum olur, çabucak alırsın Demir'i kucağına...
şimdiden tebrik ederimmmm...

arnavutcum bugün bebişine kavuşucan hayırlısıyla
umarım sağlıklı güzel bir ömrü olur demirinin
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

arnavut hayırlı doğumlar cnm sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle allah kurtarsın cnm

demir bebeğimiz 3 kilo 420 gram 50 cm boyunda sabah saat 09:38 de dünyaya geldiii....
ben şahsen fotolarıda gördüm, Allah herkese böyle karizmatik yakışıklı oğluşlar versin inşallahhh...pek yakışıklı erkek!!!!
aramadım henüz arnavutu, biraz dinlensin istedim. bir kaç saat sonra arayıp, hepinizin güzel dileklerini ileticemmm...

Son düzenleme:

kızz nerde gördün fotosunu
canım evet güzel dileklerimizi ilet arnavuta

arkadaşlar merhaba doğum yapan arkadaşımızı tebrik ediyorum allah uzun ömür versin
hüseyin bey hakkında öğrenmek istediklerim var
manavkuyu daki ekadomda mı bakıyor acaba?
birde doğumu nerde ne kadar yapıyor bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim?
şimdiden teşekkür ederim

canım öncelikle şunu söyleyeyim hüseyin bey süper bir doktor gidersen eminim çok memnun kalcan
yeri manavkuyuda ekadom diye bir merkez var orda bakıyor
doğumu özel sigortayla anlaşamlı özel hastanelerde yaptırıyor kent hastanesi bunlardan biri
eğer özel sigortan yoksa biraz tuzlu kaçıyor
bence önce bir git tanış hüseyin beyle herşeyi konuşursun bilgi alırsın

özel sigortam yok malesef
emekli sandığı ve kent hast. çok pahalı olduğunu da biliyorum
cevabın için çok sağol hayırlısı olsun hakkımızda

Son düzenleme:
özel sigortam yok malesef
emekli sandığı ve kent hast. çok pahalı olduğunu da biliyorum
cevabın için çok sağol hayırlısı olsun hakkımızda

kent te herşey dahil 3750 tl ye mal oldu bize.hüseyin bey ahmet beyle beraber girdiler sezeryana.2000tl sini özel sigortamız ödedi.üzerini biz hüseyin beye elden ödedik.hastane 1720 tl talep etmiş sigortadan.mükemmel ilgi var yalnız hastanede.benim hemşirem ayrı idi bebek hemşiresi ayrı.kaldığımız sürece belki 10 ayrı hemşire gördük:)))))her yeni vardiyada gelip kendini tanıtıyor.bi sürü hediyede verdiler demire:)))))18 yaşına kadar %10 indirimli yararlanacak kentten.küçük bi mavi yastık,minik bir polar battaniye,ege ormanınında bir fidanımız bile var:))))yemeklerde güzeldi.çoçuk doktoruda 2 kere muayene etti oğluşumuzu genel olarak.detaylı muayeneye gitmedik henüz.
benim hemşirem her türlü özel bakımımı da yaptı tıbbi anlamda.alın bu ilacı şöyle yapın demedi yani.kendi elleriyle yaptı.
epiduralde problem çıktı mesela.3.denemede takabildiler.ama hemen başka birini çağırdılar anesteziden.o taktı şıp diye hemen:))))hüseyin beyin kentteki ekibi süper yalnız.tansiyonum 16 ya çıkmıştı mesela.ki normalde 10 larda falan gezer.o kadar sakin davrandılar ki aslında paniklemişler .dün söyledi hüseyin bey.herkes birbirine gülerek "tansiyon 16,tansiyon 16" diyordu ama normal değildi bu dedi:)))))ben hiç bişey anlamadım ama bu arada:)))))
ama oğluşumu ilk defa görmek herşeye değerdi inanın:))))))
şimdi bol kakalı,bol gazlı ve viyak viyak yeni dünyaya alışmaya çalışıyor kendisi:))))))

cnm tebrik ederim ne güzel maşallahhh

canım benim yaaa...o kadar korkmaya değmedi bak kuzunu aldın mı kucağına iş bitiyor demekki
doktorumuz hangi hastaneyi isterse orda yapıcam bende doğumumu, ekiple uyumu çok önemli gerçekten, Gazide öyleydi ama... bide sana özellikle Hüseyin beyin hastası diye hitap ediliyor, ilgi belkide ondan çok çok daha fazlasıyla gösteriliyor.
Ağrın sızın var mı peki şimdi? dikiş nasıl canını çok acıtıyor mu? bende bunları merak ediyorum, bide sezerya sonrası kendini nasıl hissettin? var mıydı b sorun? tansiyonun hemen düzeldi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…