valla müthiş bi hafıza var doktorumuzda:)))) yüzde yüz tanır hepimizi
kızlar slm bende hüseyin beyin yeni hastasıyım 6 ay önce arkadaşım dan duymuştum methini ama gidememiştim eşim istemiyodu erkek diye
ama bebek aşkı arttı bu ara maşallahh tmm dedi gittik heyecandan öldüm hele o çatalda ter içinde kaldım ama çok şker biri ve sakinleştirci biri memnun kaldım hüseyin beyden çok kibar ve moral verici biri opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biliyodum bunu yazacağını evet ronyaaaa başımın etini yedi kzılarkızzz neden demiyon ronya başımın etini yedi git git git
çok memnun kalacaksın kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biliyodum bunu yazacağını evet ronyaaaa başımın etini yedi kzılar
ronya ve emel sayesinde dr gitmem hızlandı keşke önceden gitseymişim ama olsun herşeyde hayır var dimi kaydirigubbakcemile3
sağolll cnmmmopuyorumnanaktan
umarım güzel sonuçlar alırız hep birlikte :Saruboceq:
kızlar slm bende hüseyin beyin yeni hastasıyım 6 ay önce arkadaşım dan duymuştum methini ama gidememiştim eşim istemiyodu erkek diye
ama bebek aşkı arttı bu ara maşallahh tmm dedi gittik heyecandan öldüm hele o çatalda ter içinde kaldım ama çok şker biri ve sakinleştirci biri memnun kaldım hüseyin beyden çok kibar ve moral verici biri opuyorumnanaktan
umarım cnm inş hep beraber hamıle kalırızda bebeiş topiğimizi açarrızz en yakın zamanda
hoşgeldin topiğimize busecan... opuyorumnanaktan valla bizi çatal matal korkutmuyo artık di mi kızlar... hatta özledim dr.umla konuşmayı...sanırım şarjım bitiyoo... anne olucam ve doktorumun tavsiyelerine ihtiyacım var......... ayrıca benim eşim benden çok sewiyo hüseyin beyi... bizim en büyük destekçimiz kendisi,sağolsun...:lepi:
ne güzel inş cnm hepimizin vesilesi olur inşşş hoşbulduk cnm valla ben çataldan korkuyorum ter içinde kaldım vajınal daha kapalı geliyo rahat kaydirigubbakcemile3
ordan sonra yüzyüze konuşma varya odada ayyyy düşün adam şeyimize bakıyo sonra geç karşısına konuş ama gerçekten çok şeker sıcak kanlı moral verici destek oluyo sakın biri o yüzden şükürler olsun hep nasıl bir dr bulcam nerden bulcam derken opuyorumnanaktan
seni utandıracak hiçbir hareket ve davranışta bulunmuyo zatenhem bide geçmiş olsun diyo yaa... bende içimden diyordum bide bana sor diye... ama alıştım, artık hiç çekinmiyoruz, ben vajinal ultrasona eşimle girdim düşün... rahatsız olan eşim bile, o ilgiden öle memnun kaldı ki... her neyse, dediğin gibi umarım vesile olsun topik bebişlerimize...opuyorumnanaktan
ay biliyomusun o çatala yatınca hüsyein bey oturunca şeyimin karşısında kaydirigubbakcemile3 ben uçtum utanctan çekindim yanıı resmen sorularım vardı unuttum çok acayip heyecanlıydım tokamı bile kırdım ayyy fenaydım komık gülmüştür dr ama çok ii bir dr gerçekten inşşş sonuna kadar böyle olurr eşim gelmek istemedi belki ilerde çekinme dedi sen rahat ol gelmedi bide o bakamaz oyle şeylere belki bebeişimizi izlemeye gelir ama ilerdekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
bi zahmet bebişiini izlemeye gelsin lütfennnnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ayy valla ben artık hiç rahatsız olmuyom vajinal muayeneden
hüseyin bey çok kibar adam hiç rahatsız verici bir hali yok
ama o çatalda sohbet edecek hali olmuyor insanın
hüseyin beyin sorduğu sorulara saçma cevaplar verebiliyom :roflol:
ay biliyomusun o çatala yatınca hüsyein bey oturunca şeyimin karşısında kaydirigubbakcemile3 ben uçtum utanctan çekindim yanıı resmen sorularım vardı unuttum çok acayip heyecanlıydım tokamı bile kırdım ayyy fenaydım komık gülmüştür dr ama çok ii bir dr gerçekten inşşş sonuna kadar böyle olurr eşim gelmek istemedi belki ilerde çekinme dedi sen rahat ol gelmedi bide o bakamaz oyle şeylere belki bebeişimizi izlemeye gelir ama ilerdekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Kızlar peki hüseyin bey de maliyetler nasıl?ben pkoluyum .kısırlık tedavisi ile ilgili giden var mı kendisine?
canım bende pkoluyum ve bende malesefki kısırlık tedsvisi için gidiyorum kendisine
çok memnunum çok ilgili güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim gitmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?