İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

değişik bişiler var mı? belirtiopuyorumnanaktan tansiyon falan normal mi?

canım hiç bişey yok valla
baş dönmesi var ama progestan içiyom hüseyin bey baş dönmesi yapar dedi
kasık ağrısı var ama yumurtlama iğnesinden sanırım
bu ayda olmadı herhalde (

hiiç üzülme çok yakın , biliyorum bu iğne ve ilaçlarla hemen hamiş kalındığına birçok kere şahit oldum canım ben... olucak olucak!!!! :teytey:

progestanı ağızdan alıyorsan adamı sarhoş gibi yapıyor:) kanamam olduğunda içmiştim bende 4 gün kadar.3 günü komple uyudum bi yemek yemeye bide wc ye kalkabildim:) 5.gün hüseyin beyi aramıştım hocam ben bunla napacam sarhoş gibiyim deyince gülmüştü:)
bi göle maya çalınsın sonra değiştirir sanırsam.ben 3 ay Crinone jel kullanmıştım.
kasık ağrın var diye olmadı diye düşünme.tutunma aşamasında da ağrı olabliyor bazen.zira vücudun tepki veriyor bebeğe.
allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn

canım inşallah göle maya çalınmıştır
sorma ben mahvoldm bu ilaçtan
hep uyuyasım var baş dönmem çok oluyor
canım hüswyin bey bu ilaç bitince 5 gün içinde adet olmazsan gel dedi
ilacımın bitmesine 2 gün var
dayamayıp test yaparım ben kesin

aman sabrette test falan falan yapma...sonra moralini bozarsın sen hemen.... sabret sık dişiniiiiiii ....

bak mucizelere inanmak lazım birasda:) sabret lütfen test falan da yapma pembedananın dediği gibi.çünkü daha idrarda çıkmaz zaten.ben kan testiyle 30 marrtta öğrendim ama evde eğlence olsun diye idrar testi yaptık kocamla anca nisan sonu çift çizgiyi gördük.
ilacını bitir,hüseyin beyin dediklerini yap lütfen.bekle 5 gün daha sonrasında.
2 gün ilaç bitmesine var,5 günde bekleme süresi.eder 7 gün
bu kadar sabrettin güzelim dayan lütfennnnnnnnnn
herşey allahtan unutma bunu...sizin ve bebiş için en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelir işallahhhhhhhihoyyyt

ronyaaaaaa... test yapmadın di miii... ses ver arada iyi olduğunu bilelim opuyorumnanaktan

canım test yaptım negatif
yani benim ilk yumurta çatlayalı 13.gün
2.yumurta çatlayalı 10 yada 11 gün
1.den ümidi kestim
2.yumurta döllendiyse eğer 2 gün içinde testte çıkar
çıkmazsada yoktur zaten
çok üzüldüm ama yapacak birşey yok bir kaç gün daha beklicem
zaten o zamana gelir benim kırmızılar

üzülmek yokkkkk...kız 2 yumurtan olmuş şaşkın. sakın umudunu kaybetme... önümüzdeki ayı ben bekliyo o :asigim: beraber hamiş olucaz... hüseyin bey düşünsün sonrasını, ikimizi birden doğuma alır bakarsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi hayırlısı canım sağlıklı huzurlu olsunda gebeliğimiz
valla ben sevgili doktorumuza ben hamileyim deyip gitmeyi çok isterdim

ben koridordaki küçük wc ye girmiştiim tam çıkarken hüseyin beyle karşılaşmıştık.aa arnavut hanım hoşgeldiniz nasılsınız dedi.bende iyiyim hocam bir sürpriz var sanırsam dedim.AAAA dedi şaşırarak:)))) hemşiresine dönüp bu muayeneden sonra hemen arnavut hanımı hazırlayın dedi ki ben yaklaşık 45 dk erken gitmiştim randevuma:)))))

sonrası malummm:)))))pembedana bilir az da olsa.ronya ilk defa görünce şaşıracaksın inan ilgisine:))))))
yüce rabbim ikinizinde yardımcısı olsunnnzemuszemus

ayy valla çok merak ettim
zaten yeterince iligili süper biri
birde daha fazlasını düşünemiyom
kızlar benim gebelikte psikolojim çok bozuluyor
gerçekten pozitif ve güler yüzlü bir doktora ihtiyacım var
kızlar bu arada ben hüseyin beye dedimki siz kadınlar kulübünde meşhursunuz
çok şaşırdı güldü hatta sitenin adını tekrardan sordu
istemezmisiniz bir bizi gözetlesin gerçi vakti yoktur ama kaydirigubbakcemile3
ayyy ne matrak olur ama adam hemen bizi tanır
haa bu ronya kısa saçlı pimpirikli hastam
şu pembe dana ....hanım sırnaşık şey
arnavut .... hanım
eminim paylaşımlarımızda bizi tanır çünkü hastasıyla acayip ilgili

ben telefonla aradığımda bile kendimi tanıtırken turnerlı hastanız diyorum... ilginç bir vakaa olduğu için hemen hatırlıyor zemuszemus okursa zaten dediğin gibi pembe kim, ronya kim, arnavut kim anlar ...lülülülülülü
anlasın anam doktorumuzu anlatıyoruz şurda... hayatımızın en önemli zamanında , en büyük destekçimiz... hadi inşallah sağlıklı bir oğluşum olurda, adını hüseyin koyacağımı doktoruma söylerim...o zaman çok daha şaşıracağına eminim...:hooray::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…