İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

ben akşama adar klima altındayım ve akşamstü duş alıp dışarı çıkabiliorum artık...fenalardayımmmmmm

kocam sayesinde 30 yaşımdan sonra klimaya alıştım:)))yatak odasında bile klimayla yatıyordukk boklu oğlum gelene kadar:))))
şimdi bir haftaya kadar Demir i kendi odasına tranfer edeceğim nasipse.artık zamanı geldi sanırsam
sonraaaa ver elini klimaaaaaa

kızlar size bi sorum olucak, bebekleriniz için park yatakmı normal bebek karyolasımı sepet beşikmi veya her kisini mi aldınız neyi tavsiye edersiniz?

kızlar size bi sorum olucak, bebekleriniz için park yatakmı normal bebek karyolasımı sepet beşikmi veya her kisini mi aldınız neyi tavsiye edersiniz?

eheuheuheuheuheueh çok güleceksin okuyunca:)))

evim 2 oda 1 salon

1)salonda sepet beşik var.arkadaştan gelme
2)bizim yatak odamızda oyun parkından yatak var.yeğenimden kalma ama benim bi gün doğuracağım göz önüne alınarak ben seçmiştim alırken:))))Demir hep bunda yattı bugüne kadar
3)Demir in kendi odasında bebek karyolası var ama daha hiç yatmadı.bi haftaya kadar yatacak allahın izniyle

hepsi kullanışlı arkadaşım.ama sepeti artık kaldıracağım zira küçük gelmeye başladı.ama oyun parkı ideal.2-3 yaşına kadar kullanabilir sonrada oyuncaklarıyla oynamak için kullanılıyor.
Bana sorarsanız bebek odası mobilyası almayın boşuna.arkadaşım aldı kavga dövüş 2000tl ye.3-4 sene sonra kendilerini bilmeye başladıklarında istemiycekler kesin o mobilyaları.Demirin odasında 2m lik bi gardop yaptırmıştık geçen sene.bi karyola aldık.bide benim eski tek kişilik yatağım var odada.2-3 yaşına gelince atacam karyoılasını alacam oraya bi baza bide full ortopedik yatak .al sana çoçuk odası:))))
kocam büyük bir yatak-mobilya firmasında çalışıyor benim.uyguna geliyor bize böyle şeyler piyasadan

bu ara herkes park yatakları tavsiye ediyor ama bence çoğu estetik değil. sepet beşikler süslü püslü daha albenili duruyor. ben çok beğeniyorum sepet beşikleri ama kullanışlı değilmiş sanırım. bebek odası mobilyası bence de gereksz nasıl olsa uzun süre kullanılamayacak. demir kaç aylık şuan cnm

merhaba kızlar bizde hala beklemedeyiz...eşimin değerleri hala kötü

slm cnm göremiyorum seni ne zamandır, tatile fln gittin die düşündüm. canım moralini bozma biçoğumuz aynı durumdayız. benimde 4 gün var adetimin gelmesine. eğer gelirse bizde spermiyogram yaptırıcaz ve zaten dr büyük ihtimal eşinde bişi olablr dedi. yani bizde de önümüzdeki hafta başlayabilir bu sıkıntılar. ama ne yapalım, düzelmeyecek bişey değildir herhalde

ayyyyyyyyyy dün iki saat cvp yazdım sana .ama ne hikmetse çıkmamış burda
oğluşum durmuyor şu an (((yzarım gene ilk müsait zamanda.
DEmir 7.ayın içinde bu arada

benim ewimde 2 oda kızlar.... beşik falan yok bizde sadece park yatak aldım... kendi tek kişilk yatağımda war...bi odada idare edicez oğlumla bi süre....arnavutun dediği gibi beğenmicekler 2-3 yıl sonra sıpalarrrr

bizde de sadece oyun parkı olacaktı ama beşik arkadaştan gelince salonda koltukta yatmasın diye kurdum.eşimde mobilya firmasında benim.karyola düşeşe gibi geldi bize.550 tl idi bize 200 tl civarına geldi:)))))benimde Demirin odasında tek kişilik yatağım var.karyolasına geçince bi süre yanında yatarım belki.telsizde aldım zaten.alışması lazım odasına yatağına artık.siyam ikizleri gibi olduk

karyolasını 2-3 yaşına kadar kullanma niyetim var.sonrasında bir baza birde yatak alsana oda işte.2mlik bir gardropta var odasında.bide şifonyer almıştık.

ayrıl diyecem artık yanından ama kıyamıorum düşününce bende oğlumu kucağımdan bırakamıcakmışım gibi geliooo...herkes zor olur bırakamazsın sonra falan diyo ama onun bana ihtiyacı var, benimde onaaa.... satmışım dünyayı valllaaaaaaaaa :))))))))))))) alışırsada alışsın kucağa annem benim yaa... yat sende demirin yanında vallaaaa...büyüdülermi böle sewdirmicekler kendilerini zaten

insan istiyor yanında biliyormusun:)))))oda da birisi varsa problem yok ama yalnız bıraktığpında başlıyor vızıldamaya:)))))

artık kocamla başbaşa yatmak istiyorum odamızda:))))hoş o annesinde sürekli ama arada bir geldiğinde hep Demir var aramızda:))))))birbirimizi unuttuk valla adamla:))))
herkes soruyor nasıl korunuyonuz diye:)))))hiiiçççç gerek kalmıyor:))))))))rahibe teresa gibi oldum:)))))

:=) kızLr ben geldim :=) dün doktorA gittik gazi hastanesine, bebiş 9 haftanın içinde....15 gün sonra ikili test var, insallah güzel çıkar....nolur dua edin...farklı bi hastaneye ilk kez girince o olayları hatırladım...basladım aglamaya...çıkana kadar agladım....doktor da sasırdı....

hadi bakalım hayırlısı.iyi düşün iyi olsun

gazi hastanesi nasıl canım yani izlenimlerin olumlumu? sgk anlaşması vardı sanırım deilmi?

gazi hastanesi nasıl canım yani izlenimlerin olumlumu? sgk anlaşması vardı sanırım deilmi?

eski pembedana yeni minik aren gazi de geçirdi ilk operasyonunu.hüseyin beyin hastası diyince akan sular duruyordu demişti.ama benim yanımda kentte refakatçi kalan annem doğumumdan bir ay sonra gazide menisküs ameliyatı oldu.sana kraliçeler gibi baktılar kentte bizle ilgilenen olmadı dedi.
ayrıcana bi arkadaşım apartopar doğum yapmıştı gazide.gece 8-9 gibi gittim ziyaretine gaziye.katta asansörden indim baktım tam karşıda hemşire desk i var.hayırlı nöbetler dedim ama değil başını başka tarafları ile bile dönüp bakmadı((44:
bizim hemşireler pervane olmuştu kentte

evet cnm kent gerçekten güzel bi hastane zaten. ama maddi olarak doğuma okadar fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum şahsen. onun için ne olur bilmiyorum. bu arada hamileyim daha bu sabah öğrendim. hafta sonu da tatile çıkıyorum dönüşte gideceğim drcuğuma:)
keşke hüseyin beyin egepolle anlaşması olsaydı, hiç düşünmezdm o zmn

Son düzenleme:

eheuheuehue hayyyyy maşallahhhhhh:)))))) ne çok çalışan varmış bu ay:))))ronyaaa senden de bi haber gelirse şaşırmam haaa:))))bi hafta kaldı doğumgünümeee ona göre:)))))

tatilde dikkat et.yüzebilirsin rahat rahat ama ıslak kalma sakın.atnsiyon olaylarınada dikkat et.bide yediklerine

egepol ssk üstüne 700-800 gibi bir rakam alıyormuş bildiğim kadarıyla.konuşun bir kere hüseyin beyle belki anlaşmıştır ama yinede doktor parası ödersiniz hüseyin beye.yaaa son ana kadar hüseyin beyde kontrollerinizi olacaksınız doğuma egepola gideceksiniz yada direk egepole başlayacaksınız.
egepol demişken nerde oturuyorsun????yeşilyurttayım ben

hadi gözün aydın cnm hamile misin çok sevindim darısı bizlere inşşş :))

yok kuzum yok benden haber falan alamayacaksın bu gidişle
45 gün oldu hala adet olmadım
sinirlerim darmaduman eşim varikosel ameliyatı oldu buu cumartesi test vercek
bakalım düzeldimi ne oldu
eğer düzeldiyse bu ay hüseyin beye gidicem
düzelmediysede muhtemelen gidicem pozitif enerjiye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…