İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

kızlar biliyorsunuz eşim 2 ay evvel varikosel ameliyatı oldu
birkaç gün sonra test vercek eğerki değerleri düzeldiyse
ben adetten hemen sonra hüseyin beydeyim
beklemekten çok yoruldum artık iğneylemi yumurtlatcak klomenlemi bilmem
ama bir sonuç alalım artık
bu arada doktorcuğumu çok özledimm
pozitif enerjiye ihtiyacım varr :26:

Son düzenleme:
balla kaymakla besle adamı

hadi bakalımmmmm doğum günüme az kaldııı
bi tane bebiş haberi aldıkkk.bi tanede yumurtlama ve sperm sayısının düzeldiği haberini alayımmmmm

canım bigün denk gelelimde tanışalımmm
bende yakında gidicem takip yaptırcam

olur cnm inşallah. çok memnun olurum. benim yumoş bugün çatlamış veya dün. çalışmalara hız vericez bakalım işe yarıycakmı. bu ay sonuç alamazsak eşime spermiyogram yaptırıcaz. bi sorun varsa eşinden kaynaklıdır bundan snra dedi drcuğum

yaaa pembedanacık doğurmadan toplansak ya bi gün:)))))
o doğurdumu ooo bir kaç ay çıkamaz evden

hatta hepiniz bana gelin.şimdi dışarıda olsak ne benim oğlan durur ne de gebişler için uygun yiyecek bulabiliriz:)))
ciddiyim haaaaa
ev yeşilyurt merkezde.cadde üstü,otobüsten dolmuştan kapımın önünde inersiniz

hadi bakemm bi beyin fırtınası yapın

hohooo süper olur valla bana uyar ama ben erken gelirim sıcak bastırmadannnnn sıcaklarda fena oluyorum yaaaa
ha başka bi yer olur derseniz kızlar onada uyarım, çalışmıosanız bi yerde seri serin kahvaltı yaparız :)))

arnavutcum sen manisalımısın??

ben hüseyin beyle konuştum hanımlar ege sağlık hastanesi herşey dahil 3700 tl dedi.benim de özel sağlık sigortam yok 28+1 hamileyim ve bu saatten sonra hiçbir hastane kabul etmiyor.En baştan beri hüseyin beye gittiğim için başka dr u da düşünemiyorum.parayı gözden çıkarttık yani

hayırlısııı

şifa,egepol kabul ediyor diye duymuştum ama siz bilirsiniz gene de .mali durum müsait ise iç düşünme git özele

eeee kimseden bi ses yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toplanıyormuyuz??????????????

kızlar bu hafta toplanamazsak bi daha zor valla sıcaklardan ve benim telaştan... eksikler alınacak, pijamam geceliğim yok daha...babysling alıcaz arene...ne biliiim çok işimiz var dolap gelecek oda toplanacak...arnavut aklıma siizin oda geliyoooo boyası badanası..... offffffffffff

babysling şu bohça gibi olan değilmi???eğer ondan ise alma boşuna yurtdışında yasaklandı o.
hem bu allahın sıcağında nereye gidicen oğlanıda ona koyup????bendede eski model kanguru var.yalnız çıkacağım zaman takıyorum oğlanı.ama ikimzide çok terliyoruzzzzzz....
bebek arabası al ana kucaklı olanlardan.en kullanışlı olanlar onlar
belin kopuyor taşıycam diye kanguruda.

bu arada kimseden ses çıkmadı yavvvvvvvvvvvvvvv43:

kızlarrr ben sizlerle çok tanışmak istiyorum
ama inanın şu zamanlar işlerim acayip yoğun
birde şu pko den kuırtalayım diye spor salonuna yazıldım
eve ancak enkazımı atıyorum
hafta sonu temizlik iş güç çocuk kendimi göremiyom
kusuruma bakmayın olurmu yakın zamanda buluşmak dileğiyle

en yakın zamanda hepimize uygun bir gün organize edip buluşalım kızlar, bende çok tanışmak isterim hepinizle

yaaa beni bekleyin temmuz başı gelicem ben ya da ev bakmaya geldiğimde buluşun ki bende geleyim:)))

kızlar lütfen acilen bana yardım edin.hamile kalmadan 4 ay öncesinden folik asite başlamıştım folbiol kullanıyordum.hamile kaldığımda ilk kontrole gidince hüseyin bey bana folik asit kullanıyormuydun diye sordu ve decavit yazdı.bende 2 haftadır sadece decavit kullandım.şimdi içime bi kurt düştü kime sorsam ilk 3 ay folbiol yada folic plus kullanmışlar.şimdi ben extradan folik asit almalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…