İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

cnm ben karşıyakadayım aslında bana çok uzak egepol ama arkadaşım oraya başladı ve çok memnun şimdilik. doğum için de fiyatları daha uygunmuş. şuan kararsızım zaten bilemiyorum ne olacak. yarın yazlığa gidiorum dönüşte artık bakıcaz bişiler

kızlar ben gazide 6 yıldızlı otel konforunda bakıldım...hemşireler bile benimle ağladı desem yeridir....o kadar ilgililerdi ki....hüseyin beyden mi kaynaklanıor o zaman bu dava???? ilginç ama hele bi sevgi hemşire vardı hakkını asla ödeyemem...
ben yeni binadaydım bide...belki öbür taraf kötü olabilir bakımsazdı biraz ameliyathanenin olduğu bina...

merhaba hanımlar. busefer kötü haberle geldim.bebeğimin kalbi durmuş geçen hafta.pazartesi son kontrole gidicem hüseyin beye.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp busefer sonuna kadar getirebilirim

merhaba hanımlar. busefer kötü haberle geldim.bebeğimin kalbi durmuş geçen hafta.pazartesi son kontrole gidicem hüseyin beye.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp busefer sonuna kadar getirebilirim

hayyyydiiiii beeee(((((((((((((59:

sıkma tatlı canını.bak tutturabiliyormuşsunuz onu anladınız en azından.

bana sevinmek yaramaz zaten(((senle birlikte 2 hamile haberi daha almıştım.birisi dış gebelikmiş arkadaşımın tüpünü patlatmış son dakika kurtarmışlardı kızı ege de.diğeri de aynı senin gibi kalbi durdu 8 yada 9 .hafta içinde.seninlşe birlikte 3üncü bu (((((
vardır bir hikmeti arkadaşım ...üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum...git sen doktorcuğuma bide o baksın.en azından rehabilitasyon gibi olur.

bak pembedanaya ona da aynı konuşmuştum üzülme vardır bi hikmeti diye.ve dedim oğlun olacak diye.kaybettiği de oğlan dı pembedananın.

haber ver bize doktorcuğumdan dönüştee.
allah sabır versin arkadaşım((((

çok teşekkür ederim evet çok zor ama atlattık çok şükür.dün doktorumuzdaydık.6 ay beklicez dedi ama pazarlıklar sonucu 3 aya indirdik.bugünde kürtaj oldum.iyiyim çok şükür.pembedananın bebeğini kaybettiğini biliyordumda nasıl olduğunu bilmiyorum.inşallah bebeğine sağlık sıhhat versin Allah.

her şerde bir hayır vardır arkadaşımmmm((((
nerde kürtaj oldun??hüseyin beyde mi??bi de ne kadara mal oldu???yarın öbür gün birine lazım olur bilgimiz olsun.

pembedananın ilk bebeğinde Turner sendromu çıkmış.kız bebeklerde olan bir hastalık onun malesef oğlunda çıkmıştı((kız bebeklerin rahim yumurtalık gelişimini etkileyen,çoçukların büyüme hormonlarını etkileyen bir hastalıktı onunkisi.onlarda 4yada 5. ayda sonlandırdılar gebeliği normal doğumla.bak şimdi oğluna kavuşmak üzere:)))ne CVS ler ne tahliller atlattı ama şimdilik çok iyiler allahıma çok şükürrrr:)))))

pembedana da 6 ay bekledi.vardır bi hikmette 6 ay beklemede.siz gene sözünü dinleyin derim doktorcuğumun:))))))hatta ya 6. yada 7.ayda hamile kaldı hemen yanlış bilmiyorsam:)))))

ben geldimmmm....tamamen doğru yazmışsın arnavutcummmm....6 ay bekledim. 7. ayda hamiştim....
17 haftalıktı bebeğim...cinsiyeti belli olmaz dediler, erkek görünümlü ama ne? kimse bişey söleyemedi....olmayacak şeyler yine oluyor hayatta...iayan etmeninde faydası yok...kabullenmek tek çare.

çok geçmiş olsun feryal....herşey gelip geçiyor...önümüze bakmamız lazım...güçlü olmak lazım...güzel haberlerini beklioruz...
Aren gibi mucize bebeklerle dolu dört bir yanımız...unutma bunu...
Aren 3üzlerden yaşayan bi tanesi biliyormuydun? hüseyin bey bile şok oldu ilaç mı kullandın demişti bana... :)) biri gidiyor üçü geliyor...nasıl bir mucizeyse...

evet Aren üçüzdü en başta:))))) 3 ayrı yumurtası olmuştu pembedananın hemde hiç bir ilaç kullanmadan.ben bile korkmuştum ilk defa bana tlf da üçüz müş diyince:))))
bak Arencik sapasağlam çıktı bu savaştan.küçük bir sınavı kaldı sadece.sonra mezun olacak plasenta üniversitesinden:)))))

vardır bir hikmette bunda arkadaşım....Rabbim sabır versin

bizde öyle diyoruz herşeyde vardır bi hayır.şehir dışına çıkmam gerekiyordu onun için hüseyin beye yaptıramadım.sgk ile anlaşmalı bi özel hastanede patoloji dahil 250 tl ödedik.hüseyin bey 3 ay bekleyin hiç olmazsa diyince anlaştık zaten hemen hamile kalabilecepğimi sanmıyorum.İnşallah 2. hamileliğim sağlıklı bi şekilde sonlanırda bebeğimizi kucağımıza alırız.bu günler geçecek biliyorum ama sabretmekte çok kolay değil.şimdiden başladım folik asite :)

:=) kızlar ben geldim...ara haberleri vermeye geldim :=) feryalcım öncelikle gecmiş olsun benim ilk hamileliğim 24. hafftaya 3gün kala sonlandırıldı...kolay değil ama acı azalıyor zamanla...
ben ve bebeğim 3.aya girdik bugun....ikili test yapıldı çok şükür iyi çıktı...tabi ben ağlaya ağlaya ultrasona giriyorum, ağlayarak sonuç bekliyorum....insallah bu aglamalar gülerek son bulucak....hepinizi öptüm...kendimden haber veriyyim dedim bekleyenlere ;=)

melike maşallah size.... bizde 31. haftaya girdik hala ağlıyoruz kuzummmm....ultrasonda oğlumu gördükçe kendimden geçiorum bennnn... herşeyin yolunda olması güzel, mutluuk gözyaşı olsun bunlar yeterki...

ehueheuheuhuehue şimdi gözlerini ağlıyor bebişler doğunca (amiyane tabiriyle) Ananız ağlayacak:))))))

ağlayın kız ağlayın:))))yeter ki iyi şeyler için sevinçten ağlayın:)))))))ben ilk hamile olduğumda bide hüseyin bey "çok yakışıklı bir oğlunuz olacak"dediğinde ağladımmm.sonra gülerek sezeryana girdim, çıktım gülerek.ne zaman odanın olduğu kata geldim sedyede, açlıktan bütün katı ayağa kaldırarak ağlayan oğlumun sesini duydum.o zaman başladım ağlamayaaaa...şimdide bazen usul usul ağlıyorum oğluma sarılıp eski şarkıları dinlerken...

bugün de aplama günüm mesela((((3 yıl önce bugün teyzemi kaybetmiştik.kuzumu görmeden

tesekkürler kızlar... :=) insallah güzel haberler vermeye devam ederim....pembecim senin de masallah az kalmış 31 hafta olmus baksana yaaa :=)

tesekkürler kızlar... :=) insallah güzel haberler vermeye devam ederim....pembecim senin de masallah az kalmış 31 hafta olmus baksana yaaa :=)

herkesi takip ediyoruz oğlumla, hepinizin güzel haberlerini alıcaz en kısa zamanda....

43cm.1570gr. olmuşuz bu hafta...testisler torbaya inmiş...arnavut arenide everebiliriz :))))))

4 hafta daha sabredicez dedi hüseyin bey. ondan sonra rahatız dedi, bebek gelişimi açısından sanırım. mutluyum ama korkular endişeler çoğalıyor...bebeğe nasıl bakıcam korkusu var...altından kalkabilecek miyim acaba?

kızzz maşallahhhh iri olacak sankim bu minik dana:)))) 4 kg ya yakın doğacak galiba:))doktorcum bişey dedimi kilolu olacak falan diye???ama takma kafana nasılsa sezeryan olacan.34.haftada akciğer gelişim tamamlanıyor.benimde ilk hedef 34.hafta idi sonra 38 demişti.39+6 da aldık bokluşumuzu kucağımızaaaa....
bakarsın kuzum hiççç dert etme kendineee....ne annenin yaptığını beğenecen ne de kocanınkini.hep sen yapıcaksın herşeyini.yapa-boza öğrenicen hepsini.takma kafana bişey.olurrrr herşey yoluna girer:)))))

kilomuzda iyi maşallah ama en fazla boyuna takıldım biz....bayaa uzun olacak sıpa...hüseyin bey bişi demedi bu kadar olur diye ama ben şeker var obez falan değil di mi şimdiden dedim güldü tabiii....önde biraz kilosu ama normal dedi....
bayram haftası pazar 38 bitiyor bizim. 39 un içinde alırız dedi bizede sabırsız olduğumuzuda biliyo ama son ana kadar beklicekmişiz....
karnımda oğlumu özlüyorum yaaaa....oturup ağlayasım var bak.... ne manyak oldum bennnnnn

burdayızzzzzzzzz..........sıcaktan bayılmış durumdayızzzzzz:92::92::92::92::92:
bu kadar sıcak hayatımda yaşamadım bennnnnnn.....

aslında geçen sene ağustos daha sıcaktı ama bize şimdi durumumuzdan dolayı daha sıcak geliyor
dün gece 3te yatıp 5 de uyudum sabah 9 buçukta kalktım elektrikler kesilmiş klima kapanmış deliriyordum gerizekalı tedaşçılar tam zamanını buluyorlar iş yapmak için

geçen hafta bizdede su yoktu oğlakcım yaaa hemde 2 gün?????????? annemde artezyen var diye orda kaldım ama onlarda klimadan hasta oluyorlar diye yine rahat edemedim........üfffffffff
doktorun ne zamandı senin yarın mı? bakalım doğum tarihiniz ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…