- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
eheuheuehue hayyyyy maşallahhhhhh:)))))) ne çok çalışan varmış bu ay:))))ronyaaa senden de bi haber gelirse şaşırmam haaa:))))bi hafta kaldı doğumgünümeee ona göre:)))))
tatilde dikkat et.yüzebilirsin rahat rahat ama ıslak kalma sakın.atnsiyon olaylarınada dikkat et.bide yediklerine
egepol ssk üstüne 700-800 gibi bir rakam alıyormuş bildiğim kadarıyla.konuşun bir kere hüseyin beyle belki anlaşmıştır ama yinede doktor parası ödersiniz hüseyin beye.yaaa son ana kadar hüseyin beyde kontrollerinizi olacaksınız doğuma egepola gideceksiniz yada direk egepole başlayacaksınız.
egepol demişken nerde oturuyorsun????yeşilyurttayım ben
merhaba hanımlar. busefer kötü haberle geldim.bebeğimin kalbi durmuş geçen hafta.pazartesi son kontrole gidicem hüseyin beye.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp busefer sonuna kadar getirebilirim
hayyyydiiiii beeee((((((((((((( 59:
sıkma tatlı canını.bak tutturabiliyormuşsunuz onu anladınız en azından.
bana sevinmek yaramaz zaten(((senle birlikte 2 hamile haberi daha almıştım.birisi dış gebelikmiş arkadaşımın tüpünü patlatmış son dakika kurtarmışlardı kızı ege de.diğeri de aynı senin gibi kalbi durdu 8 yada 9 .hafta içinde.seninlşe birlikte 3üncü bu (((((
vardır bir hikmeti arkadaşım ...üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum...git sen doktorcuğuma bide o baksın.en azından rehabilitasyon gibi olur.
bak pembedanaya ona da aynı konuşmuştum üzülme vardır bi hikmeti diye.ve dedim oğlun olacak diye.kaybettiği de oğlan dı pembedananın.
haber ver bize doktorcuğumdan dönüştee.
allah sabır versin arkadaşım((((
çok teşekkür ederim evet çok zor ama atlattık çok şükür.dün doktorumuzdaydık.6 ay beklicez dedi ama pazarlıklar sonucu 3 aya indirdik.bugünde kürtaj oldum.iyiyim çok şükür.pembedananın bebeğini kaybettiğini biliyordumda nasıl olduğunu bilmiyorum.inşallah bebeğine sağlık sıhhat versin Allah.
her şerde bir hayır vardır arkadaşımmmm((((
nerde kürtaj oldun??hüseyin beyde mi??bi de ne kadara mal oldu???yarın öbür gün birine lazım olur bilgimiz olsun.
pembedananın ilk bebeğinde Turner sendromu çıkmış.kız bebeklerde olan bir hastalık onun malesef oğlunda çıkmıştı((kız bebeklerin rahim yumurtalık gelişimini etkileyen,çoçukların büyüme hormonlarını etkileyen bir hastalıktı onunkisi.onlarda 4yada 5. ayda sonlandırdılar gebeliği normal doğumla.bak şimdi oğluna kavuşmak üzere:)))ne CVS ler ne tahliller atlattı ama şimdilik çok iyiler allahıma çok şükürrrr:)))))
pembedana da 6 ay bekledi.vardır bi hikmette 6 ay beklemede.siz gene sözünü dinleyin derim doktorcuğumun:))))))hatta ya 6. yada 7.ayda hamile kaldı hemen yanlış bilmiyorsam:)))))
her şerde bir hayır vardır arkadaşımmmm((((
nerde kürtaj oldun??hüseyin beyde mi??bi de ne kadara mal oldu???yarın öbür gün birine lazım olur bilgimiz olsun.
pembedananın ilk bebeğinde Turner sendromu çıkmış.kız bebeklerde olan bir hastalık onun malesef oğlunda çıkmıştı((kız bebeklerin rahim yumurtalık gelişimini etkileyen,çoçukların büyüme hormonlarını etkileyen bir hastalıktı onunkisi.onlarda 4yada 5. ayda sonlandırdılar gebeliği normal doğumla.bak şimdi oğluna kavuşmak üzere:)))ne CVS ler ne tahliller atlattı ama şimdilik çok iyiler allahıma çok şükürrrr:)))))
pembedana da 6 ay bekledi.vardır bi hikmette 6 ay beklemede.siz gene sözünü dinleyin derim doktorcuğumun:))))))hatta ya 6. yada 7.ayda hamile kaldı hemen yanlış bilmiyorsam:)))))
:=) kızlar ben geldim...ara haberleri vermeye geldim :=) feryalcım öncelikle gecmiş olsun benim ilk hamileliğim 24. hafftaya 3gün kala sonlandırıldı...kolay değil ama acı azalıyor zamanla...
ben ve bebeğim 3.aya girdik bugun....ikili test yapıldı çok şükür iyi çıktı...tabi ben ağlaya ağlaya ultrasona giriyorum, ağlayarak sonuç bekliyorum....insallah bu aglamalar gülerek son bulucak....hepinizi öptüm...kendimden haber veriyyim dedim bekleyenlere ;=)
tesekkürler kızlar... :=) insallah güzel haberler vermeye devam ederim....pembecim senin de masallah az kalmış 31 hafta olmus baksana yaaa :=)
herkesi takip ediyoruz oğlumla, hepinizin güzel haberlerini alıcaz en kısa zamanda....
43cm.1570gr. olmuşuz bu hafta...testisler torbaya inmiş...arnavut arenide everebiliriz :))))))
4 hafta daha sabredicez dedi hüseyin bey. ondan sonra rahatız dedi, bebek gelişimi açısından sanırım. mutluyum ama korkular endişeler çoğalıyor...bebeğe nasıl bakıcam korkusu var...altından kalkabilecek miyim acaba?
kızzz maşallahhhh iri olacak sankim bu minik dana:)))) 4 kg ya yakın doğacak galiba:))doktorcum bişey dedimi kilolu olacak falan diye???ama takma kafana nasılsa sezeryan olacan.34.haftada akciğer gelişim tamamlanıyor.benimde ilk hedef 34.hafta idi sonra 38 demişti.39+6 da aldık bokluşumuzu kucağımızaaaa....
bakarsın kuzum hiççç dert etme kendineee....ne annenin yaptığını beğenecen ne de kocanınkini.hep sen yapıcaksın herşeyini.yapa-boza öğrenicen hepsini.takma kafana bişey.olurrrr herşey yoluna girer:)))))
nerdesiniz yavvvvvvvv:)))
Demir cik diş çıkarıyor 1 haftadır:))))
burdayızzzzzzzzz..........sıcaktan bayılmış durumdayızzzzzz:92::92::92::92::92:
bu kadar sıcak hayatımda yaşamadım bennnnnnn.....
aslında geçen sene ağustos daha sıcaktı ama bize şimdi durumumuzdan dolayı daha sıcak geliyor
dün gece 3te yatıp 5 de uyudum sabah 9 buçukta kalktım elektrikler kesilmiş klima kapanmış deliriyordum gerizekalı tedaşçılar tam zamanını buluyorlar iş yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?