İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

ben önceden kullanmıştım folik asit hamile kalmadan sonrada kullandım (folic plus)bence al ama yine sen bilirisinnnn

decavit i bilmiyorum ama içinde 400mg folik asit varsa yada 200 mg bile olsa günde 2 tane içip toplam 400mg a tamamlanırsa sorun yoktur.haaa ptesi ara sor hüseyin beyi için rahat etmezse.
içtenlikle cvp verecektir

decavit i bilmiyorum ama içinde 400mg folik asit varsa yada 200 mg bile olsa günde 2 tane içip toplam 400mg a tamamlanırsa sorun yoktur.haaa ptesi ara sor hüseyin beyi için rahat etmezse.
içtenlikle cvp verecektir

0,8 mg folik asit var canım içinde.hüseyin beye ulaşamıyoruz cep telefonunu verdiler ama yanlış numara vermişler.

kızlarrr canım çoookkk sıkkkııınnnn
dün gece 12 de oğlum yerde yuvarlanıyordu teyzesiyle.bir anda ağlamaya başladı.tam 2,5 saat ağladı.boğaz enfeksiyonu olmuştu ilk defa antibiyotik verdik ondan mı acaba dedik ama nafile.banyo bile yaptırdım gece 2 de .banamısın demedi((eşimde annesinin başında ege ünv.de
baktıkkisol kolunu hiç oynatmıyor.biz ellediğimzde de avaz avaz bağırıyordu.
en son gece 2:40 ta çağırdım taksiyi.gittik behçet uz a .demezlermi bizde ortopedi yok ege,9 eylül yada tepeciğe gidin diye.hadiii ege çoçuk acile gittik.ordaki 2 salak doktor çoçuğun kolunda problem var dememe rağmen bağırsaklarını dinlediler!!!!en sonunda lütfedip koluna baktılar.gene aynı lafı duyduk.çoçuk acilde ortopedi uzmanı yok.büyük acile gidin diye.
neyse gittik büyük acile.dakikada anladılarki SOL DİRSEĞİ yerinden çıkmış!!!!!!!!yerleştirdik dediler.demirinde sesi kesildi.geldik eve sabahın 4 ünde.zor uyudu ama kolunu halen düzgün oynatmıyor.
sabah eşimi aradım böle böle diye.o da 2 gibi anca gelebildi aldık oğlanı.el ve mikrocerrahiye gittik.baktılar yerleşmemiş tam yerine dediler.3 sn de yerleştirdiler tekrar.biras takip edelim dediler.anaa bizimki başladı oyuncaklarını çekiştirmeye:))sevindik neşeside yerine geldi allahtan
sonra özel sağlık sigortası işlemleri için bankoya gitti eşim.gitti gelmez gitti gelmez noluyo diye ben yanaştım yanına.ne kadar çekecekler dedim sigortadan.adamcağızgölzerini patlatmış bi şekilde 510 TL dedi!!!!!!ohaaaa diyemedim adam karşımda diyeee.
afedersiniz bir bok yapmadan ne röntgen ne tahlil ne mr hiç bir şey.sadece 3 saniyede yerine oturttukları için dirseği bu kadar para çektiler sigortadan.
aradım hemen sigortacımı.küçük üdahale limitinde ödendiği için bizi etkilemedi allahtan.ama ne bu böle bup parayı çektiler deyince adam evet emot pahalı biras işin uzmanıyız diye bi dolu para istiyorlar dedi.bi parmak kopmasında 7-8 milyar alıyorlarmış.

ohaaa diyemedim suratlarına içimde kaldı:))))))
ama mail yazacak ptesi onlara.yazık günah yaaaa

teşekkürler canım ilgin için hüseyin beyle konuştum doz yeterliymiş.buarada çok geçmiş olsun nazarmı var nedir tpoic imizin tek bebeğinin üzerinde nedir

teşekkürler canım ilgin için hüseyin beyle konuştum doz yeterliymiş.buarada çok geçmiş olsun nazarmı var nedir tpoic imizin tek bebeğinin üzerinde nedir

sorma vallaa.
yıldızı çok düşük zaten oğlumun aynı benim gibi.sokağa her çıkışımda dualar okumaktan ağzım kapanmıyor ama gene de gelip buluyor işte insanı böle

arnavuttt canım çok geçmiş olsunn
canım böyle durumlarda üniversite hastaneleri çok sıkıcı olabiliyor
genelde geceleri intörnler bakıyorr yani bu alanda uzman doktor bulmak zor oluyor
canım tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun arnavutcum, daha büyük dertlerden korusun Allah demiri. demek ki dikkatli olmak lazım çocukla boğuşurken, Allah korusun

aklım çalışmadı o dakikada yoksa direk el mikroya giderdim.

sövüyordum sigortacılarıma ama bize pek faydası dokunmasa da Demir de çok kullandık sigortayı.ilk sene aşı paralarıyla karlı çıkmak üzereyiz işallahh

kocaa izmirde anca egede ortopedist var dediler gece düşünün artık.haa el mikroda da uzmanlar gitmişti ordaki de pratisyendi sanırsam ama en azından bir telefonla uzman çağırabilirlerdi allah korusun daha ciddi bişey olsaydı

çok geçmiş olsun arnavuut şok oldum duyunca zaten...
demir hassas bi bebek demekki canım, minik erkekimin canıda acımış yaaa...kıyamam ben sanaaa...

kızlar yanıorum sıcakta pişiyorum yaaa...yaşlı teyzeler gibi oldum sabah akşam yatıorummmmm

bana da izmirin sıcakları yaramadı cnm yaa. ben ankaranın soğuğuna alışmış biri olarak yanıorum burda

bana da izmirin sıcakları yaramadı cnm yaa. ben ankaranın soğuğuna alışmış biri olarak yanıorum burda

siz gelinde bizim evdeki sıcağı görün:))))evde 2 tane klima var ama açamadıktan sonra neye yarar ki:)))))

25-26 derecede cam kapı açık çalışabilir klimalar anCA.DOKTORUMUZ ÖYLE DEDİ:))))

1 hafta sonra test yapıcam kızlar, bakalım ne olucak bu ay. eğer hamilelik olmazsa önümüzdeki ay eşimden spermiyogram istedi drcuğum.:44:

siz gelinde bizim evdeki sıcağı görün:))))evde 2 tane klima var ama açamadıktan sonra neye yarar ki:)))))

25-26 derecede cam kapı açık çalışabilir klimalar anCA.DOKTORUMUZ ÖYLE DEDİ:))))

ben akşama adar klima altındayım ve akşamstü duş alıp dışarı çıkabiliorum artık...fenalardayımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…