Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
ronyaaa....dün kulaklarını çınlattık ekadomda
bebişim kocaman olmuş tepetaklak duruyor artık teyzoşlar....
2140gr. 45 cm bir danacan ....
bayram dönüşü hemen kavuşucaz Aren imize inşallah...doğumumuz Kentte olacak...
onun dışında kilom şekerim kanım herşey olumlu.... daha ne isterim ki?
tek korkum doğum artık....
slm kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım??
kızlar bende hala doktora gitmedim biraz büyüsün diye bekliyom
ama bu arada içimde bir tuhaf korku sanki gittiğimde içerisi bomboş olacak gibi :18:
u haaaaaa diyorum vallaaaa nasıl bir sabır bu yaaaaaaaaaa:92::92::92:
kalk kalkkkkk hadi al bi randevuuu
canım randevu aldım ayın 17 sinde gidicem
hayırlısı artık ya
en büyük korkum hüseyin bey bakıyormuş
ve yok bişey bebek falan yok diyormuşş şaka gibii :18:
bu topiğin en pimpiriklileri benle pembedana heralde:))))
nasıl bekliycen ronyacım 17 sine kadar:))))))ben bile merak ederim o güne kadar:))))))
canım randevu aldım ayın 17 sinde gidicem
hayırlısı artık ya
en büyük korkum hüseyin bey bakıyormuş
ve yok bişey bebek falan yok diyormuşş şaka gibii :18:
yarın ekadomdayım.... çok heyecanlıyım oğlum artık sığmıyor karnımaaa.... offfff nasıl bi duruşu var kilosu boyu ne kadar? doğumda yaklaşık kaç kilo olur? gelişimi normal mi? o kadar çok soru var ki aklımda...........
yarın haber veririm artık sizedeakşama tabiiii...
bi gelse sağ salim oğluşum yaaaaa
yarın ekadomdayım.... çok heyecanlıyım oğlum artık sığmıyor karnımaaa.... offfff nasıl bi duruşu var kilosu boyu ne kadar? doğumda yaklaşık kaç kilo olur? gelişimi normal mi? o kadar çok soru var ki aklımda...........
yarın haber veririm artık sizedeakşama tabiiii...
bi gelse sağ salim oğluşum yaaaaa
oooooooooooooooooo bunaltma doktorumu:))) ileride lazım olur belki yine bize:)))))doğum kilosu biras daha fazla çıkıyodu sanırsam 3200 gibi demişti 3420 çıktı boklu oğlum...ki cuma günü baktık çrş doğdu biliyon.gelişimi anormal olsa bu zaman kadar çıkardı zaten.
ya ben şekerden korkuorum duygu 3 aydır di,yetteyim ya her kontrolde acaba aren iyi mi derdi korkusu sarıyo beni...ama iki dr.da ( hematolog) oldukça iyi olduğumu sölüyolar. insanın elinde değil ki....
:=) bende haftaya çarşamba randevu aldım 14,30a. çok stresliyim....detaylı bi muayene olucak........çok korkuyorum çok........bu arada ilk tekmeler basladı 17 haftadayıgaliba z. :=) Allahım nolur bu sefer benim de güzel olsun hersey................kocamı delirttim.....şöylemidir, böylemidir diye diye.....hersey aklıma takılıyo, aklıma geliyo..........ahh kızlar bu bebekler nasıl kıymetli olucaklar....insallah sağlıkla doğsunlarda.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?