İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

bir haftadır annemdeydim.ordaykn rüyamda külot görmüştüm.pc yi açmadan önce baktım hediye alacaksınız diyordu:))))))

bundan güzel hediyemi olur yavvvvvvvv:))))))))))hadi işallahhhhhhhhhhhhhhhhh.

varikosel den sonra 3 ay olayını bir arkadaşımdan daha duydum memlekette.onunda eşi varikosel ameliyatı olmuş,3 ay sonra hamile kalmış:))))

bak öle mi böylemi derken hiç beklemediğin bir anda hamile olduğunu öğrendin:))))))178 çıktıysa tamamdır o iş:)))))bu güne 1000 lere dayanmıştır betA hcg :))))))

oğluşlarımıza arkadaş lazımdı:))))))bak çoğalıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızım senin bu dana 4 kg yu bulacak bak haaaa:))))maşallahhhhhh
doğumdan ne korkuyorsun ki:))))))hiç korkmaaaaa.iyi düşün ki iyi olsun:))))ben amniyo da bile kendi kendime "bişey yok biliyorum " diye gönül rahatlığıyla girdim bide ne kocam ne anam vardı başımda:))))doğuma da gülerek dil çıkararak gittim .hiç bişey hissetmiyorsun ki epidurali takacakları zaman i tek .o da enjeksiyon yaptırmak gibi bişey.zaten önce uyuışturucu bir iğne vuruyorlar.zaten hüseyin beycim seni bi rahatlatıyorki.ekipte komik:))))bi hemşiresi vardı "yokmu başka gidecek doktor da hüseyin beye gittin "dedi.bende fizana gitse yine ona giderdim demiştim:)))meğersem uzun zamandır hüseyin beyle çalışıyormuş hatta doğumumu bile o yaptı demişti:)))))kentten yana bi sıkıntın olmasın.terslik olmadığı sürece hastane çoookk rahattttt:)))))))bide izmirdeki en kapsamlı çoçuk hast.bölümü kentte biliyormusun???????behçet uzda bileyoktur öle donanım.zira yokmuş zaten.

slm kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım??

Demir le uğraşıyorum.Alttan 2 tane dişi çıktı.uyanıken asla emişemiyoruz zira ısırıyor mememi:)))) ancak uykuda emzirebiliyorum

yarın doktor randevumuz var bakalım kilomuz boyumuz ne olmuşş:))))malum diş nedeniyle yemeden içmeden kesildi

kızlar bende hala doktora gitmedim biraz büyüsün diye bekliyom
ama bu arada içimde bir tuhaf korku sanki gittiğimde içerisi bomboş olacak gibi :18:

u haaaaaa diyorum vallaaaa nasıl bir sabır bu yaaaaaaaaaa:92::92::92:
kalk kalkkkkk hadi al bi randevuuu

canım randevu aldım ayın 17 sinde gidicem
hayırlısı artık ya
en büyük korkum hüseyin bey bakıyormuş
ve yok bişey bebek falan yok diyormuşş şaka gibii :18:

çarşamba gidiyorum bende oğluma bakmaya artık son kontroller... bakalım doğum tarihimiz değişecek mi öne alınır mı ? bayram sonrasını mı bekleriz?

bu topiğin en pimpiriklileri benle pembedana heralde:))))
nasıl bekliycen ronyacım 17 sine kadar:))))))ben bile merak ederim o güne kadar:))))))

bu topiğin en pimpiriklileri benle pembedana heralde:))))
nasıl bekliycen ronyacım 17 sine kadar:))))))ben bile merak ederim o güne kadar:))))))

canım ne olacağı varsa onu görecez
hem 7+2 günlük olcak o zamana
hiç heyecan yok desem yeridir
sadece içerisi dolumu boşmu onu merak ediyom :97:

canım randevu aldım ayın 17 sinde gidicem
hayırlısı artık ya
en büyük korkum hüseyin bey bakıyormuş
ve yok bişey bebek falan yok diyormuşş şaka gibii :18:

olur mu hiç canım....keseyi bile merak ettimde 5. haftaya girer girmez gittim ben . o hoooooo ben mi sabırsızım yaaa

Son düzenleme:
yarın ekadomdayım.... çok heyecanlıyım oğlum artık sığmıyor karnımaaa.... offfff nasıl bi duruşu var kilosu boyu ne kadar? doğumda yaklaşık kaç kilo olur? gelişimi normal mi? o kadar çok soru var ki aklımda...........
yarın haber veririm artık sizede akşama tabiiii...

bi gelse sağ salim oğluşum yaaaaa

hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah

oooooooooooooooooo bunaltma doktorumu:))) ileride lazım olur belki yine bize:)))))doğum kilosu biras daha fazla çıkıyodu sanırsam 3200 gibi demişti 3420 çıktı boklu oğlum...ki cuma günü baktık çrş doğdu biliyon.gelişimi anormal olsa bu zaman kadar çıkardı zaten.

ya ben şekerden korkuorum duygu 3 aydır di,yetteyim ya her kontrolde acaba aren iyi mi derdi korkusu sarıyo beni...ama iki dr.da ( hematolog) oldukça iyi olduğumu sölüyolar. insanın elinde değil ki....

:=) bende haftaya çarşamba randevu aldım 14,30a. çok stresliyim....detaylı bi muayene olucak........çok korkuyorum çok........bu arada ilk tekmeler basladı 17 haftadayız. :=) Allahım nolur bu sefer benim de güzel olsun hersey................kocamı delirttim.....şöylemidir, böylemidir diye diye.....hersey aklıma takılıyo, aklıma geliyo..........ahh kızlar bu bebekler nasıl kıymetli olucaklar....insallah sağlıkla doğsunlarda.........

ya ben şekerden korkuorum duygu 3 aydır di,yetteyim ya her kontrolde acaba aren iyi mi derdi korkusu sarıyo beni...ama iki dr.da ( hematolog) oldukça iyi olduğumu sölüyolar. insanın elinde değil ki....

uyuzlanma boş yere:)))bak şu an doktordasın.görücen bokluşunu iştee:))))şekerin bir anda tavan yapacak değil yaaa.dikkat ediyon ne zamandır.hematolog ta tamam diyosaa bayram gibi görüşürüz işte kentteee:)))))

galiba ronya da 17 sine randevu almıştı.belki görüşürsünüz:)))))doktorcuğumun her muayenesi detaylıdır arkadaşımmm:))))))
Gelsin boklu oğluşumun arkadaşlarııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…