İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

galiba ronya da 17 sine randevu almıştı.belki görüşürsünüz:)))))doktorcuğumun her muayenesi detaylıdır arkadaşımmm:))))))
Gelsin boklu oğluşumun arkadaşlarııııııııııııııııııııııı

ne kadar guzel yazmis kimligini bilmedigim arkadsim bu topicdeki kizlar size sesleniyorum lutfen beni de duyun bende bu arkadasla tipatip ayni durumdayim sanki ben anlatmisim o yazmis kendisine burdan tesekkur ediyorum cunku benim bu kadarini bastan ozetleyecek gucum bile kalmamisti beni bu yukten kurtardi farkinda olmadan yalniz sunu soylemelyim benm sgk+ozel sigortam var ucretlendrme nasil bilgi verir misiniz ? beni de gercekten tatmin eder mi bu doktor acaba yoruldum artik cunku hastayi ticari meta goren basindan savan doktor bozmalarindan.....sadece benimle gercekten ilgilenicek bi doktor istiyorum cok sey mi bu bu arada ekadomun sitesi felan yok sanirim ulasamadim cunku yazacaginz her bir yorum icin sizlere minnettar kalacagim
sevgiler......

sevgili nursel 35 doğru adresindesin hüseyin bey tamda aradığın bir doktor
işinin ehli güler yüzlü sabırlı ve paracı değil tahlillerini istediğin yerde yapttırabilirsin
ayrıca tüm bilgilerini pc ye kaydediyor her gittiğinde bir daha bir daha sormuyor
gönül rahatlığıyla gidebilirsin ben kendisini çok seviyorum
şuan yeni hamileyimm kendisinin uyguladığı tedavi sayesinde
inşalah takibimide ona yaptrıcam
sende rahat rahat gidebilirsin

canım öncelikle az evvelki arkadaşa dediğim gibi sanada diyeyim doğru adresdesin
şuana kadar izmirde çok doktora gittim ama hiç biri hüseyn bey gibi olmaz
hem ilgili bilgili sakin güleryüzlü kasıntı bir tip değil normal yurdun insanı
canım özel sigortanın olması çok güzel anlaşmaları var
http://www.ekadom.com.tr/ burdan inceleyebilirsin

özel sigortanız varsa süper:)))))normal para ile 120 tl muayenesi.paracı değildir kesinlikle:))))bizim doğum paramızı bir hafta sonra ödedik kendisine mesela:))))
ekadomun sitesi var hatta foto su bilem var doktorcuğumun.mükemmel bir seçim olacağına emin olabilirsin.

ronyacımm nursel 35 eski msj:))))

yeni arkadaşımız rose86

hepinize tesekkur ederim kizlar
bu kadar hizla bana dondugunuz icin..
ozellikle ronya sana...
cunku en cok senin yorumlarindan etkilendim izmir de o kadar doktor varken bu kadar met edilen huseyin bey e gtme konusunda karar verdim..
sifa hastesine gtcektim son anda caydim gerci ordakiler hakkinda da bilgim yok ama sirf hastane genel anlamda iyi oldugu icin gtcektim ama su an yon degstrdim bana once insan sonra doktor lazim cunku.....
bu arada ben izmir e sehir disindan gelicem git gel zaten basli basina sikinti olucak o yuzden bu kadar ince eleyip sik dokuyorum netten ve burdan bi suru yorum okumaktan gozlerim bozuldu ama en sonunda icim sizin yazdiklarinza isindi huseyin bey e simdiden sempati duymaya basladim umarim yuzeyuze gelince de yildizimiz tutar bi haylkirkligini daha kaldramam cunku .......

mrb ronya.. kendımı tanıtmadan arkadas olmak ıstemekle kabalık etmemısımdır umarım..msj sayım 100e ulasmadgndan ozel msj atamıyorum o yuzden buraya yazdım yazdgın gıbı daha once hıc bır ortak topıkte bulunmadık zaten bnde yenı geldım sayılır kk ya.. senı ızmırde jınekolog tavsıyesı ararken tesadufen buldum bu huseyın ceyberı ve hastaları topıgınde.. hatta sorularıma cevap yazıyosun ya.. ama haklısın aklında tutamamıs olabılırsın kullanıcı adımı.. yorumlarından cok etkılendım ıyı bır doktor tavsıyesı ararken yazdıklarına cok ıcım ısındı butun umutlarım tukenmısken umut cıcegımı yeserttın farkında olmadan ıste bu yuzden arkadas olmak tanısmak ıstedım senınle kabul edersen eger tabıkı...

sana burdan baska ulasabılmemın yolu yok ronya.. ve su an cıkmam lazım.. umarım acıklamalarımı burdan okursun...
sevgıler..

sana burdan baska ulasabılmemın yolu yok ronya.. ve su an cıkmam lazım.. umarım acıklamalarımı burdan okursun...
sevgıler..

canım senin içini ferahlatabildiysem ne mutlu bana
bak git gör nasıl için ısınacak
ben geçen ay çok ümitsizdim 2 senedir gebelik için uğraşıyordum olmuyordu
neyse takibin sonu günü hüseyin bey bana nasıl moral verdi anlatamam
bu ay olcak ben hissediyorum dedi çıktı kapıdan
ben o kelimeye o kadar odaklandımki arada bir canım sıkılıp ümitsiz düşünsemde
hep hüseyin beyin o lafı aklıma geldi
olcak hüseyin beyde hissetti aylarca hiç hissediyorum dememişti demekki hissetti falan dedim kendi kendime
yani acayip pozitif bir doktor ben izmirdeki en iyi kadın doğumcularıda bilirim
ama bir tarafları hep yarım ya çok suratsızlar ya çok paracılar ya empati yapamıyorlar
yani emin olki doğru adrestesin hiç sıkma canını
eminim çok memnun kalacaksın

ayy cok sevindim seni burda gordugume ben daha cok acemiyim forumu kullanma konusunda ama bak farkli zaman dilimlerinde olsa da irtibat kurabiliyoruz ya bi sekilde bu benim icin cok guzel bi ayrinti..:34

daha bu sabah iki gozum iki cesme sizlanirken buraya yazmamla bile metabolizmam degisti
cunku yine her ay ki krizlerden birini yasiyordum ve bi an once bu ruh halinden kurtulup krizi yonetme asamasina gecmeliydim
ilk ihtiyacim iyi bi doktor bulmakti.. icimden gelen ses bu kez aradgimi buldugumu fisildiyor kulagima sayende...
doktor iyidir muhtemelen dye dusunuyorum ama biraz da olsa tedirginlik var ben doktor hasta uyumunu onemserim insallah yildizimiz tutar huseyin beyle..
sabirsizlaniyorum biliyo musun ole istahlandim ki sabah sayip sovdugum kirmizilara bile kizmayi unuttum simdi sadece izmire gelmeye odaklandim bi an once gitsinlerde sizler gibi doktorcuma kavusayim bende
ben genelde baska bi topikte oluyorum ama sanirim ihtiyacim oldugunda sen (ve siz) burdasin(iz )
daha SIK rahatsiz edebilirim sizi (yani muhtemelen gorunen o:)

rose cum hüseyin beyle bir kere tanışınca kaygılarının ne kadar yersiz olduğunu anlayacaksın.... yıldızınız öyle bir uyuşacak ki keşke 1 gün önce tanısaydım diyeceksin, eminim ben.
ben eski nickimle pembedanayım, en başta yazdıklarımı gördüysen, neler yaşadığımı belki biraz hissedersin ve zor durumda bana destek olan sevgili dr.uma olan vefa borcumun hala eksilmeden devam ettiğine inanırsın...
36 haftalık hamileyim, çok zor durumlar atlattık,hep yanımdaydı....telefonla aradığımda oğlşun nasıl diye soran bir dr. var mı acaba? beni hatırlamasını bıraktım, bebeğimin cinsiyetini bile o an hatırlaması innaılmaz bir güç veriyor insana....
neyse uzatmayalım bence sen bize düşündüklerini anlatmalısın ilk muayeneden sonra...
gönlünü ferah tut...

kızlar çarşamba ekadomdayım ama saat 5te!!!!! bana yakın saati olan var mı tanışalım melike ile aramız bayaaa var 2:30 tu sanırım....
dün nstye girdim ben sadece,ultrason haftaya kaldı...onun için aren le ilgili bişi yok söyleyeceğim.... haftaya kaldı kilo boy falan

arnavut45, minikaren, ronya..... ve adini aklimda tutamadgm cevap veren tum arkadaslarim...
bu sancili donemimde yanimda oldugunuzu hissettrdgniz icin cok saolun gercekten ole ikna edici yorumlariniz var ki artik huseyin bey disinda baska bi doktor istesede beni iyi edemez heralde psikolojik altyapim coktan olustu cunku ona karsi
simdi kirmizilarin gtmesini bekliyorum sonrasinda burda bi film cektrmem lazim onu halledip ole randevu alicam ekadomdan
ve bu surecimde baslar baslamaz yani kesinlesince haber vercem size o zamana kadar giremezsem unutmayin beni sakin olur mu
randevu gunu belki denk gelir tanisirz belli mi olur....
hepinizi opuyorum kizlar gorusmek uzere ..:89:
siz de gobisinizdeki melekleriniz de allaha emanet olun:79:

çabucak hallet işlerini bekleyemeyiz çok fazla biz...sabırsızızzzz.....

topiğimizin ilk bebeği boklu oğlum Demir dir:)))minik Aren de bayram civarı aramızda olacak Allahın izniyle:))))oğlak75 ın kızı da geldi :)))))popülasyon çoğalıyor...yeni üyeler lazımmmmmm:))))
izmir dışındayım dedin???nerelisin??? face varsa minikarenle ben face teyiz:))))

ayy masallah kalabalikmissiniz sizinle tanismistim ufakliklarla da tanismis oldum daha da memnun oldum DEMIR, AREN ve oglak75in hanimefendisi.....
keske benim de size tanistrabilcegim bi melegim olsaydi o gunleri gorur muyum acaba
simdilik tek basima yeni uyeniz olmaya gonulluyum oleyse populasyon cogalmaya devam etsin
aslinda sizi gormeyi cok istiyorum face varmis sizde ama ben face kullanmiyorum msn im var sadece adresiniz varsa ozelime yazin ordan gorusebilirz forumun guvenilirligi konusunda bi bilgim olmadgi icin kisitli seyler yazabiliyorum ama msn olursa beklerim eger istersiniz tabiii.. ben adresimi ozelden atayim dcem ama henuz yeni oldgum icin msj yollayamiyorum

Valla Demir yüzünden msn ye hiç girdiğim yok desem yeridir:)))buaraya bile zar zor bakıyorumm

takma kafana:)))))seninde bu duvarda bebiş haberleri vereceğin zamanlar yakındır.hepimiz uğraştık bebek için.ben 9 ay uğraştım.pembedana kaybından sonra 6 ay zor dayandı üçüzlere hamile kaldı.her şey yoluna girecek meraklanmaa.sen bizim msjlarımızı ilk sayfadan itibaren oku lütfen müsait zamanında.yaşadıklarımızı öğrenmiş olursun böylece:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…