İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

anliyorum seni canim cocukla zor oluyodur tabiki... bende ole bi ugras da olmayinca vakitten bol bse yok:) su anlattgin kadariyla bile ben sizin oldgunuzdan daha umitsiz vakaymisim gbi hissediyorum kendimi cunku benim yakinda 1.5 sene olucak bebis yolu gozleyeli
en musait zamanimda yazdiklarinizi okuyacagim ben girdgm zmanlarda hic birinizle denk gelemiyorum btun kizlar toplansak da bi kaynatsak diyorum hic fena olmazdi
pembedana ucuz bebek sahibi miiiii !!!!!!!!!!!! ay cok guzel yaaa inanamiyorummmm masallah

yok canımm:)) bi tek Arencik geliyor:))))Allahın izniyle

senin durumun ne bilmiyorum ama soğan suyu içmeyi dene.ben onla hamile kaldım:))))))hüseyin beye de sormuştum içeymmi diye "iç iç ne zararı olablirki soğan suyunun"demişti.ben adet olayım diye 3 ay içtim saraçoğlunun soğan suyunu.ilk 2 ay gününde adet oldum.3.ay gelmek bilmedi.mart başı adet görmem gerekiyordu oysaki.17-18 mart gibi beta hcg bile yaptırdım negatif çıktı.ben habire soğan suyuna devam tabi ha buügn gelir ha yarın diye:)))))21 ve 28 martta ilişki olmuştu.annemin zoruyla 30 martta bi daha beta hcg yaptırdım.lab daki kıza aman kaç paraysa alın kanımıda çenesi kapansın demiştim hatta:)))58 çıkmıştı sonuç.koşarak doktorcuğuma gitmiştim.randevudan tam 45 dk önce hemde:))))bak bu gün ne haldeyim:))))))
umudunu yitirme sakın....anatomik bir durum yoksa mutlaka olur bebiş:)))))pembedana sabırsızlanıyordu ya olmassa bi daha diye.tlf da bana üçüzmüş deyince dilim tutuldu:)))hemde hiç bir ilaç kullanmadan:))))))ama bu savaştan sadece Aren sağsalim çıktı:)))bayram gibi görücez onuda hayırlısıylaaa

benim de face var, sizleri çok merak ediyorum ama burdan söylemek yasak diye daha önce hiç soramamıştım. nasıl yapılcaksa faceden eklesek birbirimizi...gercek adlarınızı bilmediğimden bulamadım sizleri

:=) kızlar, kontrolden şimdi geldik...çok şükür güzel gecti...4lü test için kan verdim, insallah iyi çıkar....

bebek erkekmiş, pipiyi gördük :=)

mrb kizlar... yine ben
ya benim bu haftasonu ekadom a gelme hayallerim suya dustu...
esimin sehir disinda isi cikti oraya gtmesi gerekiyo ustelik bi tek bu degil cektrmem gereken hsg filmi icin ozel bi hastaneye gttim sigorta kapsami disindaymis 250 tl dediler (ohhaaa dedim tabii icimden:) onu cektrip ole gelicektim huseyin bey e ama ne zaman gelicegm tam bi muamma oldu esim filmi biraz ertesek olmaz mi dedi bu ay harcamalarimz cok fazla oldugundan... film isi de yatti yani simdilik ya bde ayni filmi ekadom a sordum ordan 500 dediler yuh ya bu ne bole burda 250 orda 500?! ekadom hakkinda onyargim olustu sogusleyen cins ten bi hasteneyle karsi karsiya degilmdr umarim ama gelirsem eger bizzat sorcam huseyn bey e nye bu kadar fiyat farki oldgunu.. bde simdi arastriyorum eger ssk yda devlet hastanelerinde cektrilebiliyosa oraya cektrcem bos bosa neden o kadar parayi vereym ki dmi

canım ekadom hastane değil özel bir muayenehanenin daha büyüğü
ayrıca rahim filmini hüseyin bey özel bir hastanede çekiyor tüm masraflar 500 tl çokda pahalı değil
ayrıca hiçte insanların söğüşleyen bir yer değil öyle düşünüyorsan
bence hiç gitme bulduğun 250 tl olan yeride hiç kaçırma
bence kadın hastalıklarında her yere gidilmez güvenilir bir merkez olmaıl
ben doktorumdan sonuna kadar memnunum

kızlarrr ben bugün hüseyin beydeydim
bebişimin pıt pıtlarını duyduk
hüseyin beyde nasıl sevindi sağolsun
nasıl ilgilendi eşimde çok memnun kaldı çok sevdi hüseyin beyi
Rabbim isteyen tüm kullarına bu sevinci nasip etsin

yaaaa dün bende ordaydımmmmmmm..... neden önceden sölemedin saatini yaaa...
bizde oğluşumuz baktık .... 3120gr. ve 50 cm. olmuş tosunummmmmm.... 7 eylülde kentte doğumdayız inşallahhh.....
ronya tekrar tebrik ederim canım bu yaşadığın en küçük heyecan inan bana....daha nelere tanık olacaksınnnn

Son düzenleme:

neresiyle konuştun bilmiyorum ama asla senin aldığın fiyattan pahalı olmaz hüseyin beyin fiyatları. mesela doğum fiyatlarıda öle.... sen hastaneden fiyat alırsın sonra hüseyin beyle konuşursun bakarsın ki seninkinden uyguna geliyor....

hem daha hüseyin beyle tanışmadın bile söğüşleme lafıda hiç hoşuma gitmedi....sana şunu söyleyeyim 1,5 sene oldu 17 haftalık bebeğimi kaybedeli, ben özel hastanede hüseyin beyle doğum yaptım. ama verdiğim para ile vefa borcumu minnet borcumu ödemiş gibi hissetmiyorum hala kendimi. hep borçluymuşum gibi hala....

:=) kızlar, kontrolden şimdi geldik...çok şükür güzel gecti...4lü test için kan verdim, insallah iyi çıkar....

bebek erkekmiş, pipiyi gördük :=)

melikeee kağıdını gördüm bendeee....kan vermişsinn akşam ordaydık bizde.... sağlıklı olsun bizim olsun di mi.... hadi bakalım bizim topik erkekten gidiyor belki ronya bi atakla prenses haberi verir bizeeeee....

canimmmbeni yanlis yorumladgini dusundum ve cok uzuldum oncelikle sunu solemeliyim ki ben ekadom u gidip gormedigimden hastane mi yoksa muayenehane mi onun ayrimina takdir edersin ki varamadim taa ki sen belirtene kadar..
eger bahsettgn gibiyse ve disardan baska bi kuruma yaptirilmasi soz konusuysa zaten diyecek sozum olmaz..
ama ben orayi kompleks ozel bi hastane olarak dusundugumden bde medicalpark in ucretinin iki kati oldugu bilgisini (telefondan) ogrenince biraz endiselendim..
neden dersen bunun ornekleri de cok cunku bilirsin bu gbi durumlarda bazi kurumlar gereginden fazla paragoz olabiliyolar bunu yasayan birisi oldugum icin belki de gereginden fazla tedirgin olan benimdir bilmiyorum
ama yazdiklarima tekrar goz atarsan eminim anlayacaksin ben orayi direk soguscu ilan etmedim ki zaten
acaba mi dye sizlere bi danismak istedim
ayrica rakam farki olsa bile sirf tamamen sadece bu yuzden ben orayi suclamam cunku gidip gormeden yasamadan orasi hakkinda bi hukum vermem hic dogru olmaz bunun da bilincindeyim belki 500 demesinin altinda yatan baska sebepler vardr cihazlarin teknigiyle,kalitesiyle alakali olabilir yani bilemem... dedim ya ben bi anda rakami duyunca ve medicalparkta o rakamin yarisi oldgunu ogrenince bu isin standard, piyasasi ne onu anlamaya calistim..
huseyin bey e yada kuruma dair yanlis bi degerlendirmem olmadigini dusunuyorum
yalnizca bazi islemlere girismeden once ince eleyip SIK dokuyorum cunku hem maddi hem manevi cok yiprandim........!!!
butun sorgulayiciligim bu sebet\pten ronya..
yoksa farkli bi tavrim zaten yok hele de huseyin beyi gormeden bile coktann kendi doktorum ilan etmisken...
farkinda olmadan uzduysem kusuruma bakmayin
umarim kendimi anlatabilmisimdir.......
hoscakaliNN

minikaren.... dur bi dakka kizma hemen ronya icin bi aciklama yaptim simdi onu bi okursan cok sevinirim
ve senin gbi dusunecek olan tum arkadaslarim sizin icin de gelsin bu ifadelerim......................................

canimmmbeni yanlis yorumladgini(Zi) dusundum ve cok uzuldum oncelikle sunu solemeliyim ki ben ekadom u gidip gormedigimden hastane mi yoksa muayenehane mi onun ayrimina takdir edersin ki varamadim taa ki sen belirtene kadar..
eger bahsettgn gibiyse ve disardan baska bi kuruma yaptirilmasi soz konusuysa zaten diyecek sozum olmaz..
ama ben orayi kompleks ozel bi hastane olarak dusundugumden bde medicalpark in ucretinin iki kati oldugu bilgisini (telefondan) ogrenince biraz endiselendim..
neden dersen bunun ornekleri de cok cunku bilirsin bu gbi durumlarda bazi kurumlar gereginden fazla paragoz olabiliyolar bunu yasayan birisi oldugum icin belki de gereginden fazla tedirgin olan benimdir bilmiyorum
ama yazdiklarima tekrar goz atarsan eminim anlayacaksin ben orayi direk soguscu ilan etmedim ki zaten
acaba mi dye sizlere bi danismak istedim
ayrica rakam farki olsa bile sirf tamamen sadece bu yuzden ben orayi suclamam cunku gidip gormeden yasamadan orasi hakkinda bi hukum vermem hic dogru olmaz bunun da bilincindeyim belki 500 demesinin altinda yatan baska sebepler vardr cihazlarin teknigiyle,kalitesiyle alakali olabilir yani bilemem... dedim ya ben bi anda rakami duyunca ve medicalparkta o rakamin yarisi oldgunu ogrenince bu isin standard, piyasasi ne onu anlamaya calistim..
huseyin bey e yada kuruma dair yanlis bi degerlendirmem olmadigini dusunuyorum
yalnizca bazi islemlere girismeden once ince eleyip SIK dokuyorum cunku hem maddi hem manevi cok yiprandim........!!!
butun sorgulayiciligim bu sebet\pten ronya..
yoksa farkli bi tavrim zaten yok hele de huseyin beyi gormeden bile coktann kendi doktorum ilan etmisken...
farkinda olmadan uzduysem kusuruma bakmayin
umarim kendimi anlatabilmisimdir.......
hoscakaliNN

buraya hüseyin beyin sadece adını duyanda gelip okuyor, kızdığım konu o benim. bak sende bilmiosun nasıl bi yer ekadom....onun için düşünerek yazmak lazım biraz....

buraya hüseyin beyin sadece adını duyanda gelip okuyor, kızdığım konu o benim. bak sende bilmiosun nasıl bi yer ekadom....onun için düşünerek yazmak lazım biraz....

bu SON aciklamam olsun madem bakin arkadaslar benim kasten bilerek ve isteyerek saygisizca davranmak hic tarzim degildir..
ucret konusunda ikileme dusup aydinlatilmak istedim ve EN BASINDA OLDUGU GIBI samimi yorumlardi tek bekledgim
soruma hayir dusundugun gbi degil her yerin kalitesi ucretlendrmesi ayridir belki fazla olabilir sana gore ama biz ekadom da ole bse hic yasamadik deseninz ve konu kapansa butun bunlara gerek kalmayacakti...
beni hemen neden hedef tahtasina oturtunuz hic anlamadim, kirildim ama gercekten...
benimle ayni pozisyonda olan kim olsa sorardi size bunu..
ifadelerimdeki yanlisligi gerektigi olcude kabul edip duzelttim yukarda okunmustur sanirim ustelik sadce dr adini duyup gelip okuyan devamini da okur nihayetinde dye dusunuyorum
sadece pimpirikli oldugum icin bi suphemi paylasmak istedim ben nerden bileyim konunun buralara varacagini...
insanlarin sozune kayitsiz sartsiz inanmamayi ogretti bana bu hayat butun tedirginligim bu yuzden...
daha ne kadar vurgulmam gerekicek bunu bilmiyorum..
dusunerek yazmak kadar dusunerek yorumlamak da lazim biraz bence..
zor gunler geciriyorum, haddinden fazla olcude hassasim...
anlayisiniza ihtiyacim var...
istemeden kirdiysam BI KEZ DAHA ozur dilerim
eger bu konuda bir kez daha aciklama yapmam gerekirse
bana dusen sadece susmak olur
burda olmayabilirim o yuzden
hersey icin saolun
zamaninizi alip zihninizi mesgul ettiysem
hakkinizi helal edin,,,

melikeee kağıdını gördüm bendeee....kan vermişsinn akşam ordaydık bizde.... sağlıklı olsun bizim olsun di mi.... hadi bakalım bizim topik erkekten gidiyor belki ronya bi atakla prenses haberi verir bizeeeee....

:=) insallah bide kız bebiş olur topikte :=) evet kan verdim....bi pişman oluyorum keske vermesemiydim diye...gereksiz yere risk çıkarsa bide diye...aynı endişeleri tekrar yasamak istemiyorum....çok korkuyorum çok....en iyi sen anlarsın beni....insallah güzel haberler alırım....2li test iyi çıkmıştı,şifa da yaptırmıştım. teyit edelim dedi tamam dedim bende...ama gece hiç uyuyamadım endişeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…