Valla Demir yüzünden msn ye hiç girdiğim yok desem yeridir:)))buaraya bile zar zor bakıyorumm
takma kafana:)))))seninde bu duvarda bebiş haberleri vereceğin zamanlar yakındır.hepimiz uğraştık bebek için.ben 9 ay uğraştım.pembedana kaybından sonra 6 ay zor dayandı üçüzlere hamile kaldı.her şey yoluna girecek meraklanmaa.sen bizim msjlarımızı ilk sayfadan itibaren oku lütfen müsait zamanında.yaşadıklarımızı öğrenmiş olursun böylece:)))))
anliyorum seni canim cocukla zor oluyodur tabiki... bende ole bi ugras da olmayinca vakitten bol bse yok:) su anlattgin kadariyla bile ben sizin oldgunuzdan daha umitsiz vakaymisim gbi hissediyorum kendimi cunku benim yakinda 1.5 sene olucak bebis yolu gozleyeli
en musait zamanimda yazdiklarinizi okuyacagim ben girdgm zmanlarda hic birinizle denk gelemiyorum btun kizlar toplansak da bi kaynatsak diyorum hic fena olmazdi
pembedana ucuz bebek sahibi miiiii !!!!!!!!!!!! ay cok guzel yaaa inanamiyorummmm masallah
topiğimizin ilk bebeği boklu oğlum Demir dir:)))minik Aren de bayram civarı aramızda olacak Allahın izniyle:))))oğlak75 ın kızı da geldi :)))))popülasyon çoğalıyor...yeni üyeler lazımmmmmm:))))
izmir dışındayım dedin???nerelisin??? face varsa minikarenle ben face teyiz:))))
benim de face var, sizleri çok merak ediyorum ama burdan söylemek yasak diye daha önce hiç soramamıştım. nasıl yapılcaksa faceden eklesek birbirimizi...gercek adlarınızı bilmediğimden bulamadım sizleri
:=) ekledim canım
mrb kizlar... yine ben
ya benim bu haftasonu ekadom a gelme hayallerim suya dustu...
esimin sehir disinda isi cikti oraya gtmesi gerekiyo ustelik bi tek bu degil cektrmem gereken hsg filmi icin ozel bi hastaneye gttim sigorta kapsami disindaymis 250 tl dediler (ohhaaa dedim tabii icimden:) onu cektrip ole gelicektim huseyin bey e ama ne zaman gelicegm tam bi muamma oldu esim filmi biraz ertesek olmaz mi dedi bu ay harcamalarimz cok fazla oldugundan... film isi de yatti yani simdilik ya bde ayni filmi ekadom a sordum ordan 500 dediler yuh ya bu ne bole burda 250 orda 500?! ekadom hakkinda onyargim olustu sogusleyen cins ten bi hasteneyle karsi karsiya degilmdr umarim ama gelirsem eger bizzat sorcam huseyn bey e nye bu kadar fiyat farki oldgunu.. bde simdi arastriyorum eger ssk yda devlet hastanelerinde cektrilebiliyosa oraya cektrcem bos bosa neden o kadar parayi vereym ki dmi
kızlarrr ben bugün hüseyin beydeydim
bebişimin pıt pıtlarını duyduk
hüseyin beyde nasıl sevindi sağolsun
nasıl ilgilendi eşimde çok memnun kaldı çok sevdi hüseyin beyi
Rabbim isteyen tüm kullarına bu sevinci nasip etsin
mrb kizlar... yine ben
ya benim bu haftasonu ekadom a gelme hayallerim suya dustu...
esimin sehir disinda isi cikti oraya gtmesi gerekiyo ustelik bi tek bu degil cektrmem gereken hsg filmi icin ozel bi hastaneye gttim sigorta kapsami disindaymis 250 tl dediler (ohhaaa dedim tabii icimden:) onu cektrip ole gelicektim huseyin bey e ama ne zaman gelicegm tam bi muamma oldu esim filmi biraz ertesek olmaz mi dedi bu ay harcamalarimz cok fazla oldugundan... film isi de yatti yani simdilik ya bde ayni filmi ekadom a sordum ordan 500 dediler yuh ya bu ne bole burda 250 orda 500?! ekadom hakkinda onyargim olustu sogusleyen cins ten bi hasteneyle karsi karsiya degilmdr umarim ama gelirsem eger bizzat sorcam huseyn bey e nye bu kadar fiyat farki oldgunu.. bde simdi arastriyorum eger ssk yda devlet hastanelerinde cektrilebiliyosa oraya cektrcem bos bosa neden o kadar parayi vereym ki dmi
:=) kızlar, kontrolden şimdi geldik...çok şükür güzel gecti...4lü test için kan verdim, insallah iyi çıkar....
bebek erkekmiş, pipiyi gördük :=)
canım ekadom hastane değil özel bir muayenehanenin daha büyüğü
ayrıca rahim filmini hüseyin bey özel bir hastanede çekiyor tüm masraflar 500 tl çokda pahalı değil
ayrıca hiçte insanların söğüşleyen bir yer değil öyle düşünüyorsan
bence hiç gitme bulduğun 250 tl olan yeride hiç kaçırma
bence kadın hastalıklarında her yere gidilmez güvenilir bir merkez olmaıl
ben doktorumdan sonuna kadar memnunum
neresiyle konuştun bilmiyorum ama asla senin aldığın fiyattan pahalı olmaz hüseyin beyin fiyatları. mesela doğum fiyatlarıda öle.... sen hastaneden fiyat alırsın sonra hüseyin beyle konuşursun bakarsın ki seninkinden uyguna geliyor....
hem daha hüseyin beyle tanışmadın bile söğüşleme lafıda hiç hoşuma gitmedi....sana şunu söyleyeyim 1,5 sene oldu 17 haftalık bebeğimi kaybedeli, ben özel hastanede hüseyin beyle doğum yaptım. ama verdiğim para ile vefa borcumu minnet borcumu ödemiş gibi hissetmiyorum hala kendimi. hep borçluymuşum gibi hala....
buraya hüseyin beyin sadece adını duyanda gelip okuyor, kızdığım konu o benim. bak sende bilmiosun nasıl bi yer ekadom....onun için düşünerek yazmak lazım biraz....
melikeee kağıdını gördüm bendeee....kan vermişsinn akşam ordaydık bizde.... sağlıklı olsun bizim olsun di mi.... hadi bakalım bizim topik erkekten gidiyor belki ronya bi atakla prenses haberi verir bizeeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?