İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

merhaba arkadaşlar..yardımınıza ihtiyacım var..ben 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım.negatif sonuçlandıktan sonra tekrar çareler aramaya başladım.bende endometriozis,troid,rezerv azalması,eşimde ise spermlerinde sorun var..yani bizim sorunlarımız çok.3,5 yıldır yorulduk ve çok yıprandık..sadece başım sıkıştığında beni cevapsız bırakmayacak,bize bi yol haritası çizebilecek,sadece parayla ilgilenmeyen bi doktora ihtiyacım var.çok büyük bi çıkmazdayım..izmirde bildiğim bi yer yok,şehir dışından gelicem.sizin sayfanıza takıldı gözüm ve baştan biraz okudum.hüseyin beyle ilgili anlattıklarınızdan etkilendim..hüseyin bey tüp bebek tedaviside yapıyomu?kent hastanesindemi yapıyo operasyonlarını falan?aranızda hiç laparoskopi yada histeroskopi vs.. olan varmı(ben tekrar olmak zorunda kalabilirim)? bana cevap verirseniz çok sevinirim.Allah herkese bu yolda kolaylık versin....

canım hüseyin bey benim bildiğim tüp bebek yapmıyor
ama kendisinden randevu alıp görüşmende yarar var
acayip ilgili ve yol gösteren bir doktor
ben 2 yıl uğraştım sonunda hüseyin beyin tedavisiyle hamile kaldım
yani tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kalacaksın

sağol canım,cevabın için..benim tüp bebekten başka çarem yok.ama kendi sağlığım açısından da kontrol altında olmam lazım,sorun sadece bebeğimin olmaması değil çünkü,endometriozis çok ağrılı bi hal almaya başladı.bu yüzden hüseyin beyi tanımak istedim açıkçası.çok doktora gittim.prof.lara muayene olabilmek zaten büyük masraf.hem inancım kalmadı sanki.iletişim sorunu oluyo çoğunda.eylülde gidicem..peki ücreti falan nasıl?benim eşimde de sıkıntı var.birde ürolog bulmam lazım..keşke kendiliğinden olsa..çok zor..

canım eşine çok süper bir hoca tavsiye edicem prof.dr. necmettin çıkılı
benim eşimin değerleri çok kötüydü %87 hareketsizdi spermler
sayı milimde 2 buçuk milyona kadar düşmüştü
eşim variksoel ameliyatı oldu ve ben yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım
canım hüseyin beyin muayene ücreti 120 tl
ama özle sigortan varsa çok az bir miktar ödüyorsun
necmettin hocanın biraz pahalı yani 200 tl falan diye biliyorum

sağol canım:) valla başkasına sormamışım iyiki eşim üroloğa göründü ama hafif varikosel,ameliyata gerek yok dediler.ama bi tanesi ilerleyebilir,yani 2.çocukta falan sorun yaşarsın demişti.bu 3 yıl önceydi.o zamandan bu yana değerler aynı sayılır.sadece morfoloji %3 ken şimdi %1 çıktı..ama tahlillerin yapıldığı merkez bunun testi yapan kişiye göre bile değişebileceğini ayrıca %3 le %1 arasında gidiş gelişler olur dediler..demek istediğim kötüye gisişe yok onlara göre..ama ben ikna edebilrsem bi doktora daha görünmesini istiycem..hüseyin beye kendim mutlaka gidicem.en azından tüp bebek merkezi önerebilir bana..bebeğin ne kadarlık?sağlıkla büyütürsün inşallah..

kızlar ekadomdan ahmet akkoca nasıl bilginiz varmı?hüseyin beyden istediğim güne randevu alamayınca ahmet beyden aldım .5 haftalık hamileyim..

pembecim doğumuna ne kadar kaldı canım
kentte yapıcaksın sanırım
sen bir yap bakalım eğer memnun kalırsan bende düşünüyorum
yani ömrümde bir daha doğum yaparmıyım bilmiyom (güya 3 tane yapacaktım şimdiden tırstım )
onun için bu sefer gönlümce olsun istiyorum tabi kısmet yinede

sen o tırsma işini son aylarda gör ronya...bende çatır çatır doğururum diyordumda....çatı muayenesinden bile tırstım...allahtan yinez kansızlık gibi sorunum varda sezeryana döndük....

pazar günü 37. haftamız doluyo bizim... 39+3te doğum dedi hüseyin bey.... kentte rahat edersin dedi bize, hoş onun rahatı önemli birde oğlum için şartlar iyi olsun ben son plandayım dedim. rahat ol dedi, en iyisi kent dedi.... benim özel sigortamda var ya sıkıntı yok yani....

ayyy bir hafta anneme gittim neler olmuş sayfada:))))

rose86 canım biz doktorumuz konusunda çok hassas insanlarız malesef:)))))medical dan aldıysan fiyatı onlar yeni açılıyor izmirde.onun için fiyat kırmış olabilirler.bir de ssk yı kullanacaklarsa 250 tl fiyat farkıdır onların.sen bizi takip etmeye devam et lütfen.doktorcuğumuzla da tanışmanı tavsiye ederim.

melikecimmm erkek furyasını bozmamışsın topiğimizin:))))oğluma takım arkadaşları lazım futbol oynarken:)))))

minikarenin bilgilerinini alıyorum zaten.nsaipse 7 eylül akşamı kentte gidiceğiz bizde görmeye boklu areni:))))

diğer arkadaş tüp bebek soran adınızı unuttum kusura bakmayın.madem tüp bebekle beraber tedavide görmen lazımsa bi görüş hüseyin beyle.kendi yapmasa bile arkadaşlarına yönlendirir.

şimdilik bu kadar :)))))yeni geldim daha izmire :)))yazarım sonra

Kent hastanesi konusunda yanılmazsınız:))))))ben kentte doğurdum biliyorsunuz paşalar gibi baktılar hem bana hem oğluşuma:)))çrş sabah 8 den prş akşam5 e kadar en azından 10-15 ayrı hemşire gördük.bana ayrı oğluma ayrı hemşire baktı:)))annem bebek şekerlerimin yarısını onlara dağıttı:)))çok ilgililer.ayrıca kat doktoru da geliyor varmı bir istediğiniz diye:)))size tavsiyem arka taraftan oda isteyin ama...ön taraf komple güneş görüyormuş perdeler kapalı duruyormuş millet:)))))Demir ilk doğduğunda genel muayenesini yaptılar.ertesi gün çoçuk doktoru odaya gelip bir daha genel kontrolünü yaptı.tabi 10 gün sonra başka bir çoçuk doktoruna götürmeniz gerekir bilginiz olsun.kilo alımı oldu mu gelişimi göz korelasyonu falan filan işte...

rahat ol arkadaşım.benim hem 2li de hem 4lü de %10-15 risk çıkmıştı.sadece 4lü sonucunu hüseyin beyle tlfda konuşurken ağladım.sonra amniyosenteze karar verdim.eşim ameliyat olan babasının yanında ist da idi.anneme bile haber vermedim.arkadaşımla gittim egeye fuat beye oldum amniyoyu geldim eve.ertesi günde işe gittim gayet güzel bi şekilde.biliyordum çünkü oğlumda bi problem yoktu.ama yaa olursa diye yaptırdım amniyoyu yaşım 35 idi zira.3 hafta sonucu bekledim sükunetle hemde.ama ne zaman aradım kadının dedi ki "çıktı sonuç imza bekliyorum çıkınca fakslıycam".bekle allah bekle o 1,5 saat hiç geçmedi sanki:))))sonra aradım yine kadını dedim "bana imza lazım değil sonucu söyle bana".sonucu duydum faksımıda elime aldım aradım hemen doktorcuğumu .dedim böyle böyle çıktı sonuç.biliyorduk zaten arnavut hm beklediğimiz sonuç buydu dedi doktorcum:))))

kaybınızı biliyorum ama endişelenmeyin .iyi düşünün iyi olsun.ben hamile kaldığımda eyvahhh şu da olur bana bu da olur bana dediğim hiç birşey başıma gelmedi:))))midem çokkk hassastır milley yer yemeği bişey olmasdı ben yer istifra ederdim.ohhh habire kusarım dedim bir kere bile kusmadım biliormusun:)))))gazlıyım oğlan yandı habire zırt pırt gider dedim.verdim rezeneyi ohhhh habire gaz çıkardı allaha çok şükür:))))
gayet sakin gitttim doğuma gayet sakin çıktım.hatta 16 ya çıkmış tansiyonum ama ben hiç bişey hissetmiyordum.tatlı bir anestezist vardı başımda.biras daha sakinleşmesseniz uyutuyorum sizi arnavut hm demişti.ama bende hiççççç bir negatiflik yokktu:)))

daha yazacam ama Demir atlıyor pc ye:)))))))yazamıyorummm o yüzdennnn:)))))

:=((((((((((((((( 4lü testim riskli çıkmış. Aminiosentez dedi doktor....2lim güzeldi..............ilk bebeğim sonlandırıldı..... Nasıl dayanıcam :=((((

:=((((((((((((((( 4lü testim riskli çıkmış. Aminiosentez dedi doktor....2lim güzeldi..............ilk bebeğim sonlandırıldı..... Nasıl dayanıcam :=((((

korkulcak bişey yok kiiiiiii......
eminol bişey yok ama hüseyin bey risk almak istemiyordur. eminim......
hiççççç bişey olmucak hiççççççççç inan bana!! o yollardan ben daha acı şekilde geçtim melike...

ne kadar rahat olursan bebeğinda en az o kadar sakin olur... ben oğlumu sıktığım üzdüğüm için çok pişmanımmmmm

melike o testlerin hiç bir kesiliği yok
sadece risk hesaplıyorlar
onlara göre riskli çıkanlar genelde amniyosentezle temiz çıkıyor
dualarımız seninle Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın

sakin ol arkadaşımmmmm.daha önce dediğim gibi bende ikisinde de %10-15 risk var demişti doktorcum.ege de fuat akercan var.perinatalog yani doğmamış çoçukların doktoru.çok iyi kalpli bir adam ayrıca benim memleketlim:)))pembedana da ona gitti cvs için bende amniyo için gittim.zaten hüseyin ceyberi gönderdi dedin mi herşey halloluyor:)))))yalnız ulaşması zor kendisine.duyduğuma göre muayene açacakmış yakında...istersen cebini verebilirim sana.hatta beni memleketinizden bile yönlendirdiler size dersen(yazarım sana neresi olduğunu özelden)ilgilenior çok.hatta kendisi bakamasa bile asistanlarını seferber ediyormuş.benim şansıma direk kendisini buldum.hatta kuzenimin arkadaşı çıktı:)))kızkardeşi de benim arkadaşım:))))
hiç kafanı yormaaaa....git yaptır amniyoyu rahatla....giden para olsun sadece.ben verdim 570 tl huzurumu satın aldım o gün için:)))))

unutma İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUNNNNNNNNN:))))))))))))))))))))))))))
Fuat bey konusunda bana yaz olurmu????ya burdan ya da face ten

az kaldı bende doğum hikayemi yazıcam buraya 16 gün sonraaa.......,

sayma beeee şu günleri:))))))zor yazarsın sen 16 gün sonra.anca doğurursun o güne.2-3 hafta habire cıyaklayan, altını kirleten bir oğlan olacak:)))))nerden vakit bulacan da girecen nete:)))))ben yazarım senin yerine artıkın:))))))))))))))))eheuheuehuehuehueh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…