merhaba arkadaşlar..yardımınıza ihtiyacım var..ben 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım.negatif sonuçlandıktan sonra tekrar çareler aramaya başladım.bende endometriozis,troid,rezerv azalması,eşimde ise spermlerinde sorun var..yani bizim sorunlarımız çok.3,5 yıldır yorulduk ve çok yıprandık..sadece başım sıkıştığında beni cevapsız bırakmayacak,bize bi yol haritası çizebilecek,sadece parayla ilgilenmeyen bi doktora ihtiyacım var.çok büyük bi çıkmazdayım..izmirde bildiğim bi yer yok,şehir dışından gelicem.sizin sayfanıza takıldı gözüm ve baştan biraz okudum.hüseyin beyle ilgili anlattıklarınızdan etkilendim..hüseyin bey tüp bebek tedaviside yapıyomu?kent hastanesindemi yapıyo operasyonlarını falan?aranızda hiç laparoskopi yada histeroskopi vs.. olan varmı(ben tekrar olmak zorunda kalabilirim)? bana cevap verirseniz çok sevinirim.Allah herkese bu yolda kolaylık versin....
canım hüseyin bey benim bildiğim tüp bebek yapmıyor
ama kendisinden randevu alıp görüşmende yarar var
acayip ilgili ve yol gösteren bir doktor
ben 2 yıl uğraştım sonunda hüseyin beyin tedavisiyle hamile kaldım
yani tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kalacaksın
sağol canım,cevabın için..benim tüp bebekten başka çarem yok.ama kendi sağlığım açısından da kontrol altında olmam lazım,sorun sadece bebeğimin olmaması değil çünkü,endometriozis çok ağrılı bi hal almaya başladı.bu yüzden hüseyin beyi tanımak istedim açıkçası.çok doktora gittim.prof.lara muayene olabilmek zaten büyük masraf.hem inancım kalmadı sanki.iletişim sorunu oluyo çoğunda.eylülde gidicem..peki ücreti falan nasıl?benim eşimde de sıkıntı var.birde ürolog bulmam lazım..keşke kendiliğinden olsa..çok zor..
canım eşine çok süper bir hoca tavsiye edicem prof.dr. necmettin çıkılı
benim eşimin değerleri çok kötüydü %87 hareketsizdi spermler
sayı milimde 2 buçuk milyona kadar düşmüştü
eşim variksoel ameliyatı oldu ve ben yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım
canım hüseyin beyin muayene ücreti 120 tl
ama özle sigortan varsa çok az bir miktar ödüyorsun
necmettin hocanın biraz pahalı yani 200 tl falan diye biliyorum
kızlar ekadomdan ahmet akkoca nasıl bilginiz varmı?hüseyin beyden istediğim güne randevu alamayınca ahmet beyden aldım .5 haftalık hamileyim..
pembecim doğumuna ne kadar kaldı canım
kentte yapıcaksın sanırım
sen bir yap bakalım eğer memnun kalırsan bende düşünüyorum
yani ömrümde bir daha doğum yaparmıyım bilmiyom (güya 3 tane yapacaktım şimdiden tırstım)
onun için bu sefer gönlümce olsun istiyorum tabi kısmet yinede
:=) insallah bide kız bebiş olur topikte :=) evet kan verdim....bi pişman oluyorum keske vermesemiydim diye...gereksiz yere risk çıkarsa bide diye...aynı endişeleri tekrar yasamak istemiyorum....çok korkuyorum çok....en iyi sen anlarsın beni....insallah güzel haberler alırım....2li test iyi çıkmıştı,şifa da yaptırmıştım. teyit edelim dedi tamam dedim bende...ama gece hiç uyuyamadım endişeden...
rahat ol arkadaşım.benim hem 2li de hem 4lü de %10-15 risk çıkmıştı.sadece 4lü sonucunu hüseyin beyle tlfda konuşurken ağladım.sonra amniyosenteze karar verdim.eşim ameliyat olan babasının yanında ist da idi.anneme bile haber vermedim.arkadaşımla gittim egeye fuat beye oldum amniyoyu geldim eve.ertesi günde işe gittim gayet güzel bi şekilde.biliyordum çünkü oğlumda bi problem yoktu.ama yaa olursa diye yaptırdım amniyoyu yaşım 35 idi zira.3 hafta sonucu bekledim sükunetle hemde.ama ne zaman aradım kadının dedi ki "çıktı sonuç imza bekliyorum çıkınca fakslıycam".bekle allah bekle o 1,5 saat hiç geçmedi sanki:))))sonra aradım yine kadını dedim "bana imza lazım değil sonucu söyle bana".sonucu duydum faksımıda elime aldım aradım hemen doktorcuğumu .dedim böyle böyle çıktı sonuç.biliyorduk zaten arnavut hm beklediğimiz sonuç buydu dedi doktorcum:))))
kaybınızı biliyorum ama endişelenmeyin .iyi düşünün iyi olsun.ben hamile kaldığımda eyvahhh şu da olur bana bu da olur bana dediğim hiç birşey başıma gelmedi:))))midem çokkk hassastır milley yer yemeği bişey olmasdı ben yer istifra ederdim.ohhh habire kusarım dedim bir kere bile kusmadım biliormusun:)))))gazlıyım oğlan yandı habire zırt pırt gider dedim.verdim rezeneyi ohhhh habire gaz çıkardı allaha çok şükür:))))
gayet sakin gitttim doğuma gayet sakin çıktım.hatta 16 ya çıkmış tansiyonum ama ben hiç bişey hissetmiyordum.tatlı bir anestezist vardı başımda.biras daha sakinleşmesseniz uyutuyorum sizi arnavut hm demişti.ama bende hiççççç bir negatiflik yokktu:)))
daha yazacam ama demir atlıyor pc ye:)))))))yazamıyorummm o yüzdennnn:)))))
:=((((((((((((((( 4lü testim riskli çıkmış. Aminiosentez dedi doktor....2lim güzeldi..............ilk bebeğim sonlandırıldı..... Nasıl dayanıcam :=((((
:=((((((((((((((( 4lü testim riskli çıkmış. Aminiosentez dedi doktor....2lim güzeldi..............ilk bebeğim sonlandırıldı..... Nasıl dayanıcam :=((((
az kaldı bende doğum hikayemi yazıcam buraya 16 gün sonraaa.......,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?