İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

bak canım hani biz hormonalrımız veriyoruz sğrekli değişim oluyo sanırım onlarda da değişim olabilir bence yorgundur vs. bişey olmuştur ben öyle tahmın ediyorum
hormonlarımız gibi sprm değişimleri olacağı düşüncesindeyim isterseniz altınordu özele de gidin 30 tl birde orrda yaptırın cnm yaa üzülme bi hüseyin bey görsün bide
bizde gidelim bakalım kötü çıkrsa bunlara bi nane var deriz ve bizde test tekrarlatırız
hayırlısı olsun

kızlar hareketlilik %40 ama ileri hareketlilik hiç yok
yani aslında yükselme yok hatta düşüş var şimdi teste dikkat ettim
ilk testimizde ileri hareketlilik %9 du şimdi hiç yok
neyse artık o bahsettiğim aktar gitmeyi düşünüyom

biolab diye bir yer var alsancakta orayıda çok duyuyorum
oraya gideriz bu sefer herhalde

canım özel hastanelerin laboratuarlarına hiç güvenim yok
o dedğim yer 70 tl

ciddi anlamda korktum yaa inan gitmeyelim bizde ama ben bu konuyu hüseyin beyle kesin konuşcamm kesinnn oraya yönledniriyo böyle yaparlarsa ayıp insanların duygularıyla oynamak

ciddi anlamda korktum yaa inan gitmeyelim bizde ama ben bu konuyu hüseyin beyle kesin konuşcamm kesinnn oraya yönledniriyo böyle yaparlarsa ayıp insanların duygularıyla oynamak

ya o geçen senelerde orada doğum yaptırıyordu. sanırım şimdi anlaşması yok. tanıyor diye doktorları yönlendiriyor olmalı. ama dediğim gibi onlar işin maddi kısmına bakıyorlar biraz. en azından ben öyle düşünüyorum...
hem ronya o aktara biran önce git, hiç sorun olacağını düşünmyorum canım. testide güvenli bi labaratuarda tekrar ettirin... ciddi farklılıklar olması garip değil mi? olumlu düşünün kızlarrrr, bizim çocuğumuz olacakkkkkkkkkkkk....bu kadar basit, nasıl olursa olsun...opuyorumnanaktan

ronya cım
saraçoğlunu sitesine gir lütfen...adama otlar içirip sonra alerji yaparsın mazallah
ben soğan kürünü uyguladım sonucunu aldım çok şükür.kocana da keçiboynuzlu kürü yap önce benim fikrimce.o aktarlara güvenme derim .zira meksika biberini peynir ekmek gibi satıyorlardı şerefsiz olanları.gördük sonuçlarını onunda

önce saraçoğlunu deneeeeeeee.abla tavsiyesi dinleeeelmaz:

arnavut anladığım kadarıyla kimyasal bişey değil alacağı zaten... ot falan değil mi ronya? ben öyle anladım...kafamçokkarıştı

canım zaten ilginç olanı iki ayrı yerde 3 hafta arayla yapılan testlerde nasıl bu kadar farklılık oluyor.birde canım zaten benim 3 yaşında bir oğlum var sen bilmiyorsun sanırım
Rabbim isteyen herkese versin biz ikinciyi istiyoz
canım ben hüseyin beyi çok seviyorum ve çok güveniyom
ancak kendisine bu durumu anlatıcam
yani bu kadar net nasıl söylüyebiliyorlar
olmaz ancak tüp bebekle olur dedi adam direk.
ben henüz 29 yaşındayım ve bir çocuğum olduğu için acele etmicem
yarın o bahsettiğim aktara gitcem bakalım birazda bitkisel birşeyler deniyelim
umarım faydası olur.Rabbim hayırlı güzel zamanlarda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

eşim geçen sene idrar yollarından hastalanmıştı.o sırada ürologu spermede bakalım iltihap olabblidr diye demişti.o zaman biolab da yaptırmıştı.perhize falan uymadan hemde.20 milyon çıkmıştı.yanılmıyorsam hareketlilikte azdı.
sonrasını biliyorsunuz zaten.
ronyacım daha öncede yazdığım gibi siz bu işi bir kere başarabildiğinize göre bir kere daha başarabilirsiniz.bunu aklından çıkarmaaaaaaaaa

arnavut anladığım kadarıyla kimyasal bişey değil alacağı zaten... ot falan değil mi ronya? ben öyle anladım...kafamçokkarıştı

pembe canım aynen dediğin gibi ot falan almayı düşünüyom yadan ballı macunlu bişeyler
bakalım duruma göre konuşcam aktarla
arnavut canım saraçoğlunun tavsiye ettikleride ot çöp benzeri şeyler değilmi

canım biz 3.testi biolabta yaptırmayı düüşünüyoruz
yani test sonuçları güvenilir değilmi diyorsun

yok şekerimm
soğan suyu içtim dedim yaaihatta hüseyin beye sordum iç,iç ne zararı olabilirki soğanın dedi.
bak senden ricam gir şu adamın sitesine bi kere.ziyaterçi defterindeki yazıları oku.
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU

sol alt tarafta ziyaretçi defterini oku.adamcağıza mavun yedirme boşuna.aktar dediğin ot koyacak o balın macunun içinede.biliyon mesela adaçayını hamilelere asla önermiyorlar düşüğü tetiklediği için.bi kupa bile içme demişti bi kere başka doktor bana.
mazallah ters teper uğraşırsınız boşuna.
yüklenmeyin bu kadar kendinize.bi kere daha tekrar edin testi.yanlışlık olablir inanırım.
hıfzısıhha geçen sene benim tsh hormonlarıma yanlış bakmıştı.3 gün sonra başka bi yerde yaptırdım da anladık.orası bile yanlış yapıyorsa her tarafta normaldir.
stres yapmıştır eşin belki.bide hoş bi durum değil yaşadıkları lab da.tuvaletlerde numune vermek zorunda kalabiliyorlar biliyon

kızlar günaydınn
ay kafam karıştı biz yarın gidiyoruz test için gitmiyim mi smyrna tüp bebek olana nereye gidiyim yaaa offfffffffffffffffff bide wc demi adam yapcak şeyini labaratuvar oylemi nasıl yapcak yaa aman valla nereye gitsekki :bbo::çok üzgünüm:

bildiğim kadarıyla özel lab larda öle özel oda falan yok bu iş için.direk wc ye yönlendiriyorlar.ama tüp bebek merkezlerinde durum nedir bilemem.

bildiğim kadarıyla özel lab larda öle özel oda falan yok bu iş için.direk wc ye yönlendiriyorlar.ama tüp bebek merkezlerinde durum nedir bilemem.

ay ne yapsamkı yaaa ronyanın gittiği yere gitcez bizde dr larımız aynı oraya yönlendirdi bizide
güvenilir ve işinde ii bir yerde yaptırmak lazım bu testleri dedi şimdi ronyada oyle olunca korktum oraya gitmeye yaa ne yapsam kafamçokkarıştı
olmazsa test tekrar yaptırızz başka yerde dimi CADIARZU

kızlar günaydın
busecim ilk biz özel laboratuara gitmiştik
orda wc ye giriyor
bu gittiğimiz yer odaymış
aman ne farkeder zaten adamın bence her durumda canı sıkılıyordur.
canım gidin bakalım eğer bozuk çıkarsa
başka yerde yaptırırsınız

ay valla hüseyin bey başka yerlerde yaptımayın bu ciddi bir iş ve dikkat özen ister burası güvenilir dedi ondan valla hatta ben biolabda yaptırcaktık oyleydi
biz zaten dr gitmiycez sadece test vercez alcaz gelcez hüseyin beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…