kızlaar ben daha önce alsancak yaşam laboraturında yaptırdım
banada orayı kemeraltında bir aktar var oraya girmiştik adam dediki eşinin sperm sonucunu al gel
ve izmirde en güvenilir laboratuarlardan biri yaşam dedi
bizde orda yaptırdık samırım 3 hafta oldu
sonuç eşimde sadece problem hareketsizlikdi
hüseyin bey sağolsun vitamin verdi arginmax bunu içsin dedi
içtikten 7 gün içinde düzelir dedi
ancak bugünki testte morfoloji çok kötü
sayı 21 milyondan 13 milyona düşmüş
birtek hareket %13 den %40 a çıkmış ama oda yetersiz
napıcağımı yaşırdım testti tekrarlatmak en mantıklısı
ama hangi testte güvencez onuda bilmiyorum
birde üroloji doktoru eşimden dopler ultrason istedi
varikosel olabilir ama oda ameliyatla bile 1yılda düzelir ancak önemlikayda değer bir düzelme beklemeyin dedi
acayip sinir bozucu bir gündü kızlar
bak canım hani biz hormonalrımız veriyoruz sğrekli değişim oluyo sanırım onlarda da değişim olabilir bence yorgundur vs. bişey olmuştur ben öyle tahmın ediyorum
hormonlarımız gibi sprm değişimleri olacağı düşüncesindeyim isterseniz altınordu özele de gidin 30 tl birde orrda yaptırın cnm yaa üzülme bi hüseyin bey görsün bide
bizde gidelim bakalım kötü çıkrsa bunlara bi nane var deriz ve bizde test tekrarlatırız
hayırlısı olsun
biolab diye bir yer var alsancakta orayıda çok duyuyorum
oraya gideriz bu sefer herhalde
ewt orayıda aradım ben cnm olabilir orda da sordum ben yapıyolar 50 miydi 70 mi ne
canım özel hastanelerin laboratuarlarına hiç güvenim yok
o dedğim yer 70 tl
ciddi anlamda korktum yaa inan gitmeyelim bizde ama ben bu konuyu hüseyin beyle kesin konuşcamm kesinnn oraya yönledniriyo böyle yaparlarsa ayıp insanların duygularıyla oynamak
ronya cım
saraçoğlunu sitesine gir lütfen...adama otlar içirip sonra alerji yaparsın mazallah
ben soğan kürünü uyguladım sonucunu aldım çok şükür.kocana da keçiboynuzlu kürü yap önce benim fikrimce.o aktarlara güvenme derim .zira meksika biberini peynir ekmek gibi satıyorlardı şerefsiz olanları.gördük sonuçlarını onunda
önce saraçoğlunu deneeeeeeee.abla tavsiyesi dinleeeelmaz:
ya o geçen senelerde orada doğum yaptırıyordu. sanırım şimdi anlaşması yok. tanıyor diye doktorları yönlendiriyor olmalı. ama dediğim gibi onlar işin maddi kısmına bakıyorlar biraz. en azından ben öyle düşünüyorum...
hem ronya o aktara biran önce git, hiç sorun olacağını düşünmyorum canım. testide güvenli bi labaratuarda tekrar ettirin... ciddi farklılıklar olması garip değil mi? olumlu düşünün kızlarrrr, bizim çocuğumuz olacakkkkkkkkkkkk....bu kadar basit, nasıl olursa olsun...opuyorumnanaktan
arnavut anladığım kadarıyla kimyasal bişey değil alacağı zaten... ot falan değil mi ronya? ben öyle anladım...kafamçokkarıştı
eşim geçen sene idrar yollarından hastalanmıştı.o sırada ürologu spermede bakalım iltihap olabblidr diye demişti.o zaman biolab da yaptırmıştı.perhize falan uymadan hemde.20 milyon çıkmıştı.yanılmıyorsam hareketlilikte azdı.
sonrasını biliyorsunuz zaten.
ronyacım daha öncede yazdığım gibi siz bu işi bir kere başarabildiğinize göre bir kere daha başarabilirsiniz.bunu aklından çıkarmaaaaaaaaa
canım biz 3.testi biolabta yaptırmayı düüşünüyoruz
yani test sonuçları güvenilir değilmi diyorsun
kızlar günaydınn
ay kafam karıştı biz yarın gidiyoruz test için gitmiyim mi smyrna tüp bebek olana nereye gidiyim yaaa offfffffffffffffffff bide wc demi adam yapcak şeyini labaratuvar oylemi nasıl yapcak yaa aman valla nereye gitsekki :bbo::çok üzgünüm:
bildiğim kadarıyla özel lab larda öle özel oda falan yok bu iş için.direk wc ye yönlendiriyorlar.ama tüp bebek merkezlerinde durum nedir bilemem.
kızlar günaydın
busecim ilk biz özel laboratuara gitmiştik
orda wc ye giriyor
bu gittiğimiz yer odaymış
aman ne farkeder zaten adamın bence her durumda canı sıkılıyordur.
canım gidin bakalım eğer bozuk çıkarsa
başka yerde yaptırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?