İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

merhaba
hüseyin bey derdine derman olacaktır eminim :) 140 TL muayene ücreti, özel sigorta geçiyor, manavkuyu bornova da. nereden geleceksen oraya göre tarif edebillirim

ben normal çok istiyorum ama dediğin gibi emiim hüseyin bey öle bi doktor değildir ona güveniyorum

86 kilo ile doğum kontrolünü bıraktım .kendimi bildim bileli pko dim.önce kilo verebilirsek iyi olur demişti doktorcum.hatta insülin dierenci için şeker hapı bile içtim ama gram kilo veremedim.bi yandan da yumurta geliştirici haplar içiyordum(estrofem serofen duphason cyclo gibi)ama sonuç hep aynı idi.sonracıma tuttum son 3 ay hiç doktorcuğuma gitmedim.başladım saraçoğlunun soğan suyunu içmeye.2 ay düzenli adet gördüm(ömrümde 2.defa gününde adet oldum)
sonraki ay anaaa tık yok.kan testi negatif,idrar testkleri negatif kafayı yemek üzereydim.

17-18 mart 2010 da negatif çıkan kan testi 30 mart 2010 da 58 ile pozitif çıktı soğan suyu ile:))))))

hamile kaldığımda da 86 kiloidim:)))doktorcum ama anavut hm en fazla 10 kilo almamız lazım dikkat demişti.çok sevdiğim nutellayı bile 1 çay kaşığı yiyeiliyordum.baktık 4-5 ayda 3-4 kilo almışım gerisini koyverdik doktorcuğumla:))ALlah ne verdiyse yedim .yürüyüiş yapayımmı diyordum hiç gerek yok arnavut hm diyordu:))))toplamda 8 kilo aldım oğlum 3420 gr doğdu:)))
şimdi 19 aylık bir çete oldu:))) Önce rabbimin izni sonra hüseyin beyin yardımlarıyla

ben hem akdeniz anemisi taşıyıcısıyım hem hepatit b taşııcısıyım.ben yıllardır sezeryn olmaktan yanaydım zira sezeryan bebek için iyi,anne için kötü bir durumdur.ben bu yaşımla sezeryanın etkilerini atlatabilirdim ama bebişim o küçücük haliyle buna dayanamayablirdi.uyuz eşim ne kaar normal desede doktorcum gülmüştü "sizin kararınız nedir"diye bana sormuştu gülerek.sonuçta oğlumu ben taşıdı ben doğuracaktım kocama ne doğum şekli konusunda:))))
benim kararım belli doktorcum ,sizinle aynı düşünceyi paylaşıyorum dediğimde sezeryan olma kararım resmileşti
normalde yapabilirdim ama doğum kanalında hepatit virüsleri oğlumun ağzından burnundan vücüdüna gireblirdi mazallah.hatta doktorcumda isterseniz normal yapalım demişti.ama hepatit riskini gözardı etmeyin sakın dedi.ya ben sezeryan olup sıkıntı çekecektim yada oğluma hepatit bulaştırma riskini alacaktım ve mazallah ömrümüz boyunca onun hastalığıyla uğraşacaktık

kesinlikle o riske girmedim tabiki paşa paşa gidip sezeryan oldum:))))mis gibi de oldu valla:)))dikiş yerim belli bile dğil inanın.sadece bir hafta kadar yataktan kalkarken zorlandım o kadar.ama oğluşumu hepatit b ' den kurtardım:)))))

yani sözün özü doktorcum sizin isteklerinize ve durumun vehametine göre sizinle beraber karar veriyor doğum şekline

mrb.bende hüseyin beye gittim .muayene oldum bazı tahliller verdi.özel sigortam olmadığı için orda yaptırmadım.hangi hastanede yaptırabilirim.?bu şekilde yaptıran arkadaşlar varmı.?

Selam kızlar,

hüseyin ceyberi'nin adresini ve telefonunu verirmisiniz.Ben de gıtmek ıstıyorum ama adresi goremedım bı turlu.Bornova tarafında diye okudum bıyerde

Selam kızlar,

hüseyin ceyberi'nin adresini ve telefonunu verirmisiniz.Ben de gıtmek ıstıyorum ama adresi goremedım bı turlu.Bornova tarafında diye okudum bıyerde

Aynı merkezde çalışan Ahmet Beyi kesinlikle tavisye ederim size. Kendisi Memorıal Hastanesinde çalımış başarılı bir hekimdir. Tel:4356568. Yer. Manavkuyuda telefonla arayıp Sabiha Hanım dan randevu alabilirsiniz.

Selam kızlar,

Sakarya Caddesi Merve Apt. No:77 Kat:1 Daire:1 (Ziraat bankası Üstü)
Manavkuyu - Bornova - İZMİR

Tel : 0232 435 65 68 - 435 69 68
Büro : 0533 745 50 24

zaten çok belirgin bi yerde arkadaşım yol üstünde hamile misin ne için gitceksin :)

merhaba,

yok canım daha değilim.ama artık en kısa sürede bende hamiş olmak istiyorum.Bebeğimiz olsun istyorum.1 yıllık evlıyım zamanı geldi diye düşünüyruz.sizin yorumlarınızdanda cok güç aldım ve en kısa zamanda gideceğim :)))

canım,bu arada adres için çok teşekkür ederim:) ön tahliller yaptırmak istıyorum genel taramadan genetik sorunlar varmı dıye her sekılde baktırmak ıstıyorum.tıp bu kadar ılerlemısken işi şansa bırakmamak lazım:)..Allah'ın izniyle artık bizde bebğimizi kucağımıza alalım

gecen sene bu zamanlar 9. aya girmiş bulunmakla beraber uyku falan kalmamıstı bende...klimanın altında ter döke döke yatıyordum. bu senede doğumgünü hazırlığı içindeyiz...emeklemeye başladık, azı dişlerimizi bile cıkartıyoruz artık... oğlum büyüdü bile...hüseyin amcasına götürünce şaşırak eminim ki... bu sene bayramdan sonra görelim doktor amcamızı :))) gecen sene yatağından kaldırmıstık adamcağızı, bayramın 2. günüydü... hadi bakalım anne uyusun biraz sabah erkenciyiz

Hüseyin Ceyberi bana başka soracağınız bir şey var mı dediğinde 'iyi ki varsınız 2 demiştim tanıştığımız gün. Şimdi keşke daha önce tanısaymışım diyorum. İnşallah Allah ın izniyle yaklaşık 5 ay sonra bebişlerimi kucağıma alacağım sağlıkla. Mutlaka sizin de tanımanızı içtenlikle tavsiye ediyorum

Ben cook uzun zamandır Hüseyin beyi anlattığınız kadarıyla tanıdım cok gitmek istedim fakat her ay o kadar para verememki maalesef biraz daha makul olsaydı uca uca gidicektim ama maalesef tek maasla geçindiğimiz için gidemedim ( simdi hayıt suyu ve soğan suyu denicem bakalım

benim yorumlarımı okuyun lütfen.

ben oğluma soğan suyu sayesinde kavuştum.kk ya hiç giremiyorum bu aralar.

ama tüm sorularının cevabı benim yorumlarımda olabilir sanırsam

özledim sevgili doktorumu... oğlum oldu 16 aylık sanki daha gecen ay doğum yaptım ... yok mu baska dr.daşımız, gruba fazla giremiyorum bir sarı ejder yüzünden. hadi anlatın kızlar? hüseyin beyi gören var mı? nasıl? bebek bekleyenimiz var mı? kac haftalık?

bende varımm
bdt: 15 ocak bekliyoruz kızımızı hüseyin bey süper bir doktor gerçekten
insan kendini o kadar güvende hissediyor ki doğumdan hiç korkmuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…