bende bir türlü izmirde söyle bana derman olucak pkolu ve kilolu biri oldugum icin beni basından savmıcak bir doktor bulamadım ya
bakalım hüseyin bey hakkında hic kötü bi sey duymadım..
ama insallah bu da gittigim bütün doktorlar gibi kilo ver öyle hamile kalırsın demez(
veremiyorummm veremiyorumm birtürlü kilo veremiyorum ama evleneli 3 yıl oldu artık cocuk askıyla yanıp tutusuyoruz
muayene ücreti ne kadar acaba? ve nerde ? lütfen yardımcı olun bana
genelde istege bağlı ya bu durumlar...ama hüseyin bey erkenden gel keseyim seni diyen bi dr. değil asla 31 agustosta o sıcaklarda erken doğum yapmama ragmen gel 1 hafta erken olsun demedi bana mesela... hatta kan seviyem müsaade etseydi normal olucaktı benimkide :)))
bende bir türlü izmirde söyle bana derman olucak pkolu ve kilolu biri oldugum icin beni basından savmıcak bir doktor bulamadım ya
bakalım hüseyin bey hakkında hic kötü bi sey duymadım..
ama insallah bu da gittigim bütün doktorlar gibi kilo ver öyle hamile kalırsın demez(
veremiyorummm veremiyorumm birtürlü kilo veremiyorum ama evleneli 3 yıl oldu artık cocuk askıyla yanıp tutusuyoruz
muayene ücreti ne kadar acaba? ve nerde ? lütfen yardımcı olun bana
Selam kızlar,
hüseyin ceyberi'nin adresini ve telefonunu verirmisiniz.Ben de gıtmek ıstıyorum ama adresi goremedım bı turlu.Bornova tarafında diye okudum bıyerde
Selam kızlar,
hüseyin ceyberi'nin adresini ve telefonunu verirmisiniz.Ben de gıtmek ıstıyorum ama adresi goremedım bı turlu.Bornova tarafında diye okudum bıyerde
Sakarya Caddesi Merve Apt. No:77 Kat:1 Daire:1 (Ziraat bankası Üstü)
Manavkuyu - Bornova - İZMİR
Tel : 0232 435 65 68 - 435 69 68
Büro : 0533 745 50 24
zaten çok belirgin bi yerde arkadaşım yol üstünde hamile misin ne için gitceksin :)
Sakarya Caddesi Merve Apt. No:77 Kat:1 Daire:1 (Ziraat bankası Üstü)
Manavkuyu - Bornova - İZMİR
Tel : 0232 435 65 68 - 435 69 68
Büro : 0533 745 50 24
zaten çok belirgin bi yerde arkadaşım yol üstünde hamile misin ne için gitceksin :)
Ben cook uzun zamandır Hüseyin beyi anlattığınız kadarıyla tanıdım cok gitmek istedim fakat her ay o kadar para verememki maalesefbiraz daha makul olsaydı uca uca gidicektim ama maalesef tek maasla geçindiğimiz için gidemedim ( simdi hayıt suyu ve soğan suyu denicem bakalım
bende varımm
bdt: 15 ocak bekliyoruz kızımızı hüseyin bey süper bir doktor gerçekten
insan kendini o kadar güvende hissediyor ki doğumdan hiç korkmuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?