bende 4 ekimde egede tahlillerimi yaptırmaya gelicem hayırlısı hepimiz için
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım pco luyum ve anne olmak stiyorum Bende ekadomdayım ama Ahmet bey ilgileniyor .ilk defa beebk için 4 ekim de gidicem hayırlısı inşallah olumsuz bişeyle karşılaşmam:
bende 4 ekimde egede tahlillerimi yaptırmaya gelicem hayırlısı hepimiz için
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım pco luyum ve anne olmak stiyorum Bende ekadomdayım ama Ahmet bey ilgileniyor .ilk defa beebk için 4 ekim de gidicem hayırlısı inşallah olumsuz bişeyle karşılaşmam:
bende 3,ayın sonunda kanama geçirince apar topar gitmiştim.hüseyin bey dışarıdaydı ve ahmet bey ilgilendi sağolsun..iki doktorun beraber çalışmasının güzelliğini o gün yaşadım bende.hatta tahlil istedi aynı gün.sonuçları tlfda konuşurken hüseyin beye haber veririm ben dedim.gerek yok sizden önce kendisini aradım ben dedi gülerek:))))
bende pko liyim kendimi bildiğim bile.ümitsizliğe kapılma sakın.eski msjlarımı okursan geçtiğim aşamaları daha kolay anlarsınnn
çok sağol gerçekten iyi şeyler duymaya ihtiyacım var. Biliyorum gerçi bişeyleri kabul ettim benim diğer kadınlar kadar kolay olmayacak ama Allah aratmasın diyorum işte hayırlı zamanda inşallah hayırlı evlat hepimize
ronyacım nasılsın? nerelerdesin? gittin mi hüseyin beye;? son gelişmelerden bizide haberdar et... birlikte aşıcaz bu zorlu dönemi... sıkılma sakın arkadaşım...opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız
ben bu ay hüseyin beye gitmedim
eşimin değerleri kötü çıktı
sayı hareket ve morfoloji bozuk çıktı
bir kaç ay onunla ilgilencez
bu arada iyi bir üroloji doktoru arıyorum tavsiye edebileceğiniz
bir doktor varmı belki ameliyatlık durumumuz olabilir varikosel ameliyatı.
eşimin sonuçlarında düzelme olunca hiç beklemeden
hüseyin beye gidicem aşılama için
hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız
ben bu ay hüseyin beye gitmedim
eşimin değerleri kötü çıktı
sayı hareket ve morfoloji bozuk çıktı
bir kaç ay onunla ilgilencez
bu arada iyi bir üroloji doktoru arıyorum tavsiye edebileceğiniz
bir doktor varmı belki ameliyatlık durumumuz olabilir varikosel ameliyatı.
eşimin sonuçlarında düzelme olunca hiç beklemeden
hüseyin beye gidicem aşılama için
hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bencede vakit geçirmeden kocişi bi düzelttir yawrucum yaaa.... benim hiç bildiğim yok ürolog ama egeden falan bakılabiliryani... istersen egeyi araştırayım...
kızlar bende bugün saçımı boyattım, tam olarak hazırım hüseyin beye gitmeye... inanılmaz bir heyecan var, birazda korkuyla karışık sanırım... bakalım ne dicek umaım problemsiz atlatırım bu muayeneyide, çalışmalara başlarım hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım günlünce olur inşallah
hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar gelsin
canım biz egeye gitmek istemiyoruz
belki dokuz eylül, bornova şifa veya özel gazi hastanesi olabilir
bakalım biraz daha araştırayım umarım iyi doktorlarla karşılaşırız
benim dediğim ruşen aydın gazi hastanesinde de gözüküyor netteki siteye göre.paragöz bi adam değil gibi geldi bana.annemin taşını kırmadı mesela.sorunu çözmez kırmak demişti o gün için.
şifayı kol gibi fatura çıkarıyor ssk nın üstüne bilginize.iligili olabilirler ama bi gebelik testini 44 tl ye yaptılar geçen ocakta.alsancakta özel lab da 10 tl ye yaptırdım aynı testi hamile olduğumu öğrendiğimde.ayrıcana normal bi hemogram tahlili için 30 tl ek ücret istediler şifada.
9 eylül de de doç güven aslan var.eşi irenbedeki dilek aslan.hemşerimdir dilek hanım.
eğer ona gitmeyi düşünürseniz en azından ilçemizin ismini yazarım size ve dilek hanım dolayısıyla sizi tavsiye ettiler falan dersiniz.birebir tanışmıyoruz ama genede bi faydası olur belki.
eşinide sakinleştirmeye çalış.erkekler için gerçekten zor bu durumlar.ama dayanağınız hep oğluşunuz olsun.bi kere olduysa yine olacaktır.sende hüseyin beyi ihmal etme sakın.hazırlayıcı ilaçlar verebilir.birbirinize destek olmaya çalışın.akışına bırakın biras.mümkünse kafa dağıtın kısa bir tatille mesela.
yüce rabbim yardımcınız olsunnnn
benim dediğim ruşen aydın gazi hastanesinde de gözüküyor netteki siteye göre.paragöz bi adam değil gibi geldi bana.annemin taşını kırmadı mesela.sorunu çözmez kırmak demişti o gün için.
şifayı kol gibi fatura çıkarıyor ssk nın üstüne bilginize.iligili olabilirler ama bi gebelik testini 44 tl ye yaptılar geçen ocakta.alsancakta özel lab da 10 tl ye yaptırdım aynı testi hamile olduğumu öğrendiğimde.ayrıcana normal bi hemogram tahlili için 30 tl ek ücret istediler şifada.
9 eylül de de doç güven aslan var.eşi irenbedeki dilek aslan.hemşerimdir dilek hanım.
eğer ona gitmeyi düşünürseniz en azından ilçemizin ismini yazarım size ve dilek hanım dolayısıyla sizi tavsiye ettiler falan dersiniz.birebir tanışmıyoruz ama genede bi faydası olur belki.
eşinide sakinleştirmeye çalış.erkekler için gerçekten zor bu durumlar.ama dayanağınız hep oğluşunuz olsun.bi kere olduysa yine olacaktır.sende hüseyin beyi ihmal etme sakın.hazırlayıcı ilaçlar verebilir.birbirinize destek olmaya çalışın.akışına bırakın biras.mümkünse kafa dağıtın kısa bir tatille mesela.
yüce rabbim yardımcınız olsunnnn
arnavut ve pembe sağulun kızlar
arnavut dediğin gibi maddiyat önemli
yani şifa hastanesi onun için korkutuyor beni zaten
ruşen bey gazi hastanesindeyse orayı düşünebilirim
hem varikosel ameliyatı falan olması gerekirse orda yaptırırız
egede prof necmettin çıkılı var canım bu işin ehli yaşlı bir hoca ben dayımı ona götürdüm asla çocuğu olamaz dedi hiç boşuna paralar dökmeyin başka yerlere dedi dinlemedi bizimkiler parayı harca harca doktorlara ama çocuğu hiç olmadı
yani bu işi iyi bilir güvenebilirsiniz
canım ben 29 yaşındayım eşim 32 yaşındaronyacım ya, yaşın kaçtı senin canım????
canım dediğin gibi işiin ehli doktorları bulmak gerek
canım ben 29 yaşındayım eşim 32 yaşında
canım dediğin gibi işiin ehli doktorları bulmak gerek
canım ben 29 yaşındayım eşim 32 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?