ay valla hüseyin bey başka yerlerde yaptımayın bu ciddi bir iş ve dikkat özen ister burası güvenilir dedi ondan valla hatta ben biolabda yaptırcaktık oyleydi
biz zaten dr gitmiycez sadece test vercez alcaz gelcez hüseyin beye
canım sıkılma pimpirik yapma
zaten bizim testin bozuk olduğu belli
bozuk değilse bu kadarda sonuçla oynanmaz
ama benim kızdığım doktorun kestirip atması
yani hemen ancak tüp bebekle olur demesi
yani artık takılmıyom
Rabbim ne zaman isterse o zaman gelir
artık kafam daha rahat olursa olur
canım sıkılma pimpirik yapma
zaten bizim testin bozuk olduğu belli
bozuk değilse bu kadarda sonuçla oynanmaz
ama benim kızdığım doktorun kestirip atması
yani hemen ancak tüp bebekle olur demesi
yani artık takılmıyom
Rabbim ne zaman isterse o zaman gelir
artık kafam daha rahat olursa olur
salalım salalım, içimizdeki kötülükleri salalım:)) (recep ivedik misali)
kafanız rahatladığında olacak inanın bana.ben denedim ve başardım.
bende oğlum için hamile kamaya karar verdim aylülde bıraktık korunmayı bir adet düzensizliği resmen psikolojik 15 günde bir 50 günde bir hastalandım doktora gittim yumurtlamıyorsun ama sebebi yok kist mist yok dedi rahatla dedi takma kafana düzelir 2 ay daha kontrol et kendini düzene girmezse cyclo progynova iç dedi o ay hiç düşünmedim gerçekten çocuğum daha küçük sayılır niye acele ediyorumki dedim kendi kendime eşimde rahattı o şubat ayında haftada bir olna cinsel ilişki ile hamile kaldım takmayın yani gün mün de hesaplamayın ne zaman stres yok ozaman gelir
ben diyorum ama bu defa başarabilecek miyim bunu bilmiyorum
geçen sene hazirdanda kırunmayı bıraktım.zaten pko olduğumdan adetlerim iyicene şaşmaya başladı.cyclo içtim duphaston içtim hüseyin bey kontrolunde.yumurta yı kasımda gördük mama döllenme olmadı.aralıkta kayınpederimin ameliyatı nedeneiyle tedavimi bıraktım.3 ay boyunca hep soğan suyuyla adet oldum.baktım her ay hastalanıyorum bebişin geleceği yok.eşime dedim eylüle kadar zaman veriyorum ikimize.oldu oldu olmadı aşılama yapacaz hazırla paraları dedim. o da ok dedi sağolsun.
aralık-ocak-şubatta soğan suyuuyla günü gününe hastalandım ömrümde ilk defa ilaçsız.mart 4 gibi yine hastalanmam lazımdı ama gelen giden yoktu.ama ne gün takip ediyordum ne de ateş falan ölçüyorum.laylaylom misali.
mart 10 oldu hala tık yok.ama ben soğan suyu içmeye devam aklımca adet olacam yaaa.mart 18-19 oldu eee yeter deyip bi beta hcg yaptırdım kandan, sonuç negatif çıktı.ben iyicene laylay moduna geçtim.bu tarihten sonra 21 mart ve 28 martta ilişki oldu.
halen gelen giden yok ama.
30 martta annemi ürolojiye götürmüştüm ayrıcana hüseyin beyden de randevu almıştım o gün için bari bi iğne falan vursunda adet olayım bari diye.annemin zoruyla bi beta hcg daha yaptırdım.sonuç çıkasıya kadar yemek yiyelim dedik.dönerleri çiğ köfteleri götürdüm ben loplop:)))
sonucu almaya gittim eminim yaa bebiş yok diye.kağıdı elime aldım bari idrarımada iltihapmı ne var ona bakayım diye.kan tahliline sonra bakarım dedim.
şokkkkk beta hcg 58 :)))))))))) beynimden vurulmuşa döndüm.annemin doktoruna gittik onun işini hallettik.sonra annem sordu senin tahlil ne oldu diye...
sonucu söyleyince başladı hemen ben sana demiştim sen hamilesin falan filan.
hüseyin beyle olan randevuma tam 45 dk ERKEN gittim:))) koşa koşa resmen
hüsey,n beyin kırmızı koltuklarından aradım hatta eşimi sonuç 58 çıktı hamileyim galiba diye ağlayarak:)))))))
gerisi malumunuzzz.karnımda tepişen bir veletle geçen 29 hafta bu gün doldu yüce rabbimin izniyle:))))
demek istediğim kafanızı rahatlatın.eşinizde bunu hissetsin ki o da rahatlasın.gün mün takibini bırakın.koyverin gitsin.hüseyin bey bi probleminiz yok,bebişiniz olacak diyorsa olacaktır.ha bugün ha yarın yüce rabbim bilir en uygun zamanı...
güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmmzemuszemus
ne güzel maşallah 3 ncüyümü düşünüyosunnn evet çok takıyoruz sanırım bende aynen taktığım için geçen seneden beri adetlerim 50 güne uzadı senin gibi cyclo içtim bende ama şimdi artık hüseyin bey kontrolüne girdim inşş bebişim gelirrr opuyorumnanaktan
haftaya randevumu alıyorum .... ay nasıl bi heyecan bu yaaa....
3.değil canım 2.bebeğim erketi ama 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı şimdi 2. için uğraşmaya yeniden başlıycam ekim ortası gibi
inş hayırlısı olsun cnm tez zamanda
haftaya cumartesi bizde kırmızı koltuklar da olucaz bizde:))))
olur neden olmasın:))))delikafadulden
biz ctesileri gidiyoruz hüseyin beye.eşim kamerayla girdiği için onun çalışmadığı gün olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?