İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

kızzzz en kart olan ben miyim aranızda:)))))

ronya 29, pembedanacık 31 yaşında.ben 35 :)))))

umudunuzu hiç yitirmeyin cancazzlarımmm:))))ikinizde bir kere başarmışsınız.
pembedanacığımın sorunları olmuş malesef ama hiç değilse bikere yapabildiğinizi bilmek güzel olmalı.
ben hep onun korkusuyla yaşadım. yaa hiç olmassa diye.kocamda içten içe hep aynı şeyi düşünmüş acaba kendinden dolayı mı olmuyor diye.allah yüzümüze baktı da gönlümüzün istediği oldu:))))

31 yaşında evlendim ben ve balayının 3.günü ben çoçuk istiyom haberin olsun dedim:))) insafsızlıktı biras ama istiyordum işte.3 sene dolu dolu korunduk eşim istemiyordu çoçuk diye.ağlıyordu resmen yaa ben çoçuk diyince:))))sen benle ilgilenmiycen,hep çoçukla ilgilenicen diye çünkü aşırı derecede seviyorum çoçukları:)))
şimdi var yaaa.her dakika eli karnımda:)))oğlummm ,babam seni çok merak ediyorum diyor:)))
sizden de bu tip cümleleri duymamız yakındır arkadaşlarrrr...sadece biras daha sabır lütfennnn.
unutmayın beklenen gün gelecekse,çekilen çile kutsaldırrrolumunekankayizsmile

evet necmettin çıkılı çalışıyor hala kıdemli çok da iyi bir doktordur

kızlar eşime gazi hastanesinden randevu aldım
varikosel falan varsa bir an önce ameliyat olsun istiyorum
devlet hastanesinde bu süreç uzuyor
bornova şifada çok pahalı maelsef biz aşar
hayırlısı olsun inşallah
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kolay bi operasyon o zaten :lepi: bir an önce sahalara dönmenizi bekliyoruzz....kaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun kolay gelsin

yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun işallahhhh..
güzel haberlerinizi bekliyoruzzz.olumunekankayizsmile

sağolun sevgili arkadaşlarım
güzel dilekleriniz için
umarım burdan hep güzel haberler veririz birbirimize

artık sorunlar bitti zaten şekerim.... güzel haberler gelmeye başladımı birbirini izler zaten...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bende 10. gün çatlama iğnesi yedim korktuğum gibi değilmiş.kaydirigubbakcemile3
ama şu an kasık ağrım var acayıp solda zaten yumurta soldaydı
inş bu ay tutunur bu ay bebeğimm
pzt tekrar gitcem kontrole

hadi bakalım.... çatlasın yumurtalar hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

ay ben salı gideyimde, ondan sonra gitsin o opuyorumnanaktan işimiz gücümüz var bizim bu ay.. çok yoğun olcezz...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

pembe kız
baya coşmuş gördüm seni azcık sakin ol kuşum sempatiksalakcinni
az kaldı gelcek bebişin kaydirigubbakcemile3

pembe kız
baya coşmuş gördüm seni azcık sakin ol kuşum sempatiksalakcinni
az kaldı gelcek bebişin kaydirigubbakcemile3

vallahi tak etti canıma... hamiş olmak çok güzel bir duygu, biz kadınlarda dünyanın en güçlü varlıklarıyız. bunu anladım ben. acı çektik üzüldük, hangi erkek katlanırdı ki bunlara di mi ya.... valla kızlar herşeyin üstesinden gelebilecek güç var bizde...
ben hemen başlıcam çalışmalara, hemen olmaz zaten bebiş, bir an önce çalışmalara başlamakta fayda var delikafadulden-tatlicadiarzu-:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…