Suleyman köken, candan mezilli, mustafa durgun, Hakan Aydogan, Nazmi yogurtcu.Telefonla gorustum geneliyle hala arastirmaktayim.Bu doktorlara birsey yaptirmis olan varsa görüş alsam tabi daha rahat karar verecegimgeçmiş olsun. kimlerle görüştünüz acaba, ben de izmir'de arayıştayım.
mustafa durgun ile ben de görüştüm daha doğrusu fiyat aldım telefonda da denilebilir. abdülcebbar siyer ile görüştüm telefonda yine, araştırınca da biraz yakın hissettim kendime. ona da bi bakın istersenizSuleyman köken, candan mezilli, mustafa durgun, Hakan Aydogan, Nazmi yogurtcu.Telefonla gorustum geneliyle hala arastirmaktayim.Bu doktorlara birsey yaptirmis olan varsa görüş alsam tabi daha rahat karar verecegim
Yarin da Nazmi yogurtcudan randevu aldim gorusmek icinmustafa durgun ile ben de görüştüm daha doğrusu fiyat aldım telefonda da denilebilir. abdülcebbar siyer ile görüştüm telefonda yine, araştırınca da biraz yakın hissettim kendime. ona da bi bakın isterseniz
hayırlısı olsun. onun instagramındaki öncesi sonrası görselleri bana hiç güven vermedi o yüzden direkt elemiştimYarin da Nazmi yogurtcudan randevu aldim gorusmek icin
Öncesi sonrasi fotolara hic bakmadim ama guvenilir gelmisti bugun olumluydum bilemedim simdi.Sali gunude mustafa durgunla yuzyuze gorusmemiz var.hayırlısı olsun. onun instagramındaki öncesi sonrası görselleri bana hiç güven vermedi o yüzden direkt elemiştimdikkatli olun derim ben
instagramındaki öne çıkanlarına bakın mutlaka. özellikle öne çıkanların ilk story'si fecaat. karın germede kulakçık kalmış gün gibi ortada, memeler yamuk olmuş. bi çoğu çok kötü de en kötü hastası da o sanırım. ben onu görünce kaçmıştım direkt.Öncesi sonrasi fotolara hic bakmadim ama guvenilir gelmisti bugun olumluydum bilemedim simdi.Sali gunude mustafa durgunla yuzyuze gorusmemiz var.
Hangi fotograf goremedim.Kadinlar kulubunde ovguyle bahsetmisler Nazmi hocadan birazda ona guvendiminstagramındaki öne çıkanlarına bakın mutlaka. özellikle öne çıkanların ilk story'si fecaat. karın germede kulakçık kalmış gün gibi ortada, memeler yamuk olmuş. bi çoğu çok kötü de en kötü hastası da o sanırım. ben onu görünce kaçmıştım direkt.
Mustafa durgun'da benim de aklım kaldı çok. merak ettim nasıl geçecek görüşmeniz. :)
instagram hesabında öne çıkanlardaki ilk fotoğrafHangi fotograf goremedim.Kadinlar kulubunde ovguyle bahsetmisler Nazmi hocadan birazda ona guvendim
Yigit tiftikcioglunu hic arastirdinizmi bir de onami muayne olsaminstagram hesabında öne çıkanlardaki ilk fotoğraf
onu hiç duymadım inanınYigit tiftikcioglunu hic arastirdinizmi bir de onami muayne olsam
Ben 5 doktordan telefonla fiyat aldim 2 doktora muayneye gittim bir de yarin bir prof.la gorusecegim ondan sonra da gözümü karartip aklima en yatani sececegim.onu hiç duymadım inanın
evet gözü karartmak lazım galiba kesinlikle. ben de yüzyüze görüşmek istediğim doktorlardan önce fiyat aldım inşallah sıraya koyup görüşmelere devam edeceğim. yüzyüze görüşmeden kesin olmuyor tabii. bi kaç ay önce yorumlarını çok beğendiğim bi doktor vardı gözü karartıp gitmiştim, fiyatı bütçemi çok aşmayacaksa direkt o gün ameliyat günümü alıp çıkacaktım. fiyat da aşmadı ama doktor çok hevessizdi benim de hevesimi söndürdü sanki :) öylece kaldı. yüzyüze görüşüp elektriği tutturmak da çok önemliymiş meğersem. mustafa durgunla görüşecektiniz yüzyüze değil mi, nasıl geçti acaba görüşmenizBen 5 doktordan telefonla fiyat aldim 2 doktora muayneye gittim bir de yarin bir prof.la gorusecegim ondan sonra da gözümü karartip aklima en yatani sececegim.
Kimdi acaba hevessiz doktorunuz.Evet mustafa durgundan randevu almistim gidecegim gun arayip randevuyu iptal ettiler sabah ameliyat yaptigi hastanin tekrar yanina gitmesi gerekmis sonrada aramadilar yeni randevu icinevet gözü karartmak lazım galiba kesinlikle. ben de yüzyüze görüşmek istediğim doktorlardan önce fiyat aldım inşallah sıraya koyup görüşmelere devam edeceğim. yüzyüze görüşmeden kesin olmuyor tabii. bi kaç ay önce yorumlarını çok beğendiğim bi doktor vardı gözü karartıp gitmiştim, fiyatı bütçemi çok aşmayacaksa direkt o gün ameliyat günümü alıp çıkacaktım. fiyat da aşmadı ama doktor çok hevessizdi benim de hevesimi söndürdü sanki :) öylece kaldı. yüzyüze görüşüp elektriği tutturmak da çok önemliymiş meğersem. mustafa durgunla görüşecektiniz yüzyüze değil mi, nasıl geçti acaba görüşmeniz
Süleyman Çakmak'tı. yorumları çok güzel içime çok sinmişti gidince biraz sürpriz oldu. kötülüğünü görmedim ama böyle yorgun gününe mi denk geldim bilmiyorum. zorla laf alıyomuşum ağzından gibi geldi. çok kararlı gitmiştim havam söndü geri geldim. hala daha asla olmaz demiyorum belki tekrar görüşürüm ama fiyat da bi tık yüksek kaldı benim için.Kimdi acaba hevessiz doktorunuz.Evet mustafa durgundan randevu almistim gidecegim gun arayip randevuyu iptal ettiler sabah ameliyat yaptigi hastanin tekrar yanina gitmesi gerekmis sonrada aramadilar yeni randevu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?