İzmir estetik cerrah

Ben meme kucultme liposuction ve karin germe ameliyatim icin tarih aldim doktora da karar verdim.İnsallah içime siner.14 ekimde olacagim
ay hayırlı olsun çok sevindim:) en zoru başardınız bence. kolaylıkla geçsin inşallah

ay ben çok korkarım. hepsi bir arada nasıl olacak çok korkuyorum. can acısından acayip derecede korkuyorum. karın germe ameliyatından çok ama çok korkuyorum. hepsi bir arada nasıl cesaret ettiniz? lütfen gelişmelerden haberdar edin. size sabır ve acil şifalar diliyorum.

Ben de tırsmıyor degilim ama böylede kendimden hic memnun degildim gözümü kararttim artık.Yarin oluyorum ınsallah

Hiç sormayın nasıl olacagini dusunuyorum bana evde bakacak kimse bile yok.Haberdar ederim sizi herseyden.Fiyat bilgisinide merak ederseniz ozelden paylasirim
aklım sizde. bugün doktorun ameliyat hazırlığı story'sini gördüm sanırım sizinkiydi:)) çok heyecanlandım. umarım çok güzel geçer ve kolaylıkla atlatırsınız. haberlerinizi bekliyorum

aklım sizde. bugün doktorun ameliyat hazırlığı story'sini gördüm sanırım sizinkiydi:)) çok heyecanlandım. umarım çok güzel geçer ve kolaylıkla atlatırsınız. haberlerinizi bekliyorum
Merhaba bugun ciktim hastaneden direnlerim cuma gunu cikacak meme degilde karın germe çok zorladı beni yatarken kalkarken cok aciyor şu an karın germe işine girdigim icin pismanim ama bu acı geçince iyiki diyebilirim simdi acidan ötüru oyle dusunuyorum.Bakayım storye ben de

aaa çok geçmiş olsun. zaman hızlı geçiyor. neden hemen eve yolladılar yaaa kaç gece kaldın? 3 gece kalınmıyor mu en az?

çook geçmiş olsun. hiçç pişman olmayın sonunda bitti gitti, acısı da geçince her şey çok güzel olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…