Insallah sagolunTeşekkür ederim, inşallah saglikcakla istediğiniz görüntüye ulaşırsınız.
ay hayırlı olsun çok sevindim:) en zoru başardınız bence. kolaylıkla geçsin inşallahBen meme kucultme liposuction ve karin germe ameliyatim icin tarih aldim doktora da karar verdim.İnsallah içime siner.14 ekimde olacagim
ay hayırlı olsun çok sevindim:) en zoru başardınız bence. kolaylıkla geçsin inşallah
[/QUOTEçok teşekkür ederim umarım pişman olmam memnun olurum
Cok teşekkür ederim umarim pişman olmam memnun kalirim.ay hayırlı olsun çok sevindim:) en zoru başardınız bence. kolaylıkla geçsin inşallah
güzel düşünelim artık. ben bile buradan acayip heyecanlandım sizin için:))Cok teşekkür ederim umarim pişman olmam memnun kalirim.
Hiç sormayın nasıl olacagini dusunuyorum bana evde bakacak kimse bile yok.Haberdar ederim sizi herseyden.Fiyat bilgisinide merak ederseniz ozelden paylasirimgüzel düşünelim artık. ben bile buradan acayip heyecanlandım sizin için:))
Bana da özelden fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz rica etsem.Hiç sormayın nasıl olacagini dusunuyorum bana evde bakacak kimse bile yok.Haberdar ederim sizi herseyden.Fiyat bilgisinide merak ederseniz ozelden paylasirim
Merhaba en kısa zamanda izmir de meme küçültme ve liposuction birde tam karar veremedim ama verirsem karın germe ameliyatı olacağım.Bir kaç doktorla görüştüm fiyat aldım ama doktora tam karar veremedim.Şikayet varda şikayet edilenleri eledim bilmiyorum mantıklımıydı.İzmir de yakin zaman da estetik düşünen arastirma yapmış olan yada estetik yaptirip memnun olanlar fikir paylaşırsak
Ben İzmir’de yaşıyorum ama ameliyatımı İstanbul’da oldum. Bence bu işin gerçek ustaları İstanbul’da! Ben doçent Dr. Burhan Özalp’e oldum ve çok memnun kaldımHiç acı çekmedim, her şey çok rahat geçti. Kafanda soru işareti olmasın, gönül rahatlığıyla düşünebilirsin Kesinlikle doktorla görüştüğün zaman sen de tatmin olacaksın.”
Ben de tırsmıyor degilim ama böylede kendimden hic memnun degildim gözümü kararttim artık.Yarin oluyorum ınsallahay ben çok korkarım. hepsi bir arada nasıl olacakçok korkuyorum. can acısından acayip derecede korkuyorum. karın germe ameliyatından çok ama çok korkuyorum. hepsi bir arada nasıl cesaret ettiniz? lütfen gelişmelerden haberdar edin. size sabır ve acil şifalar diliyorum.
aklım sizde. bugün doktorun ameliyat hazırlığı story'sini gördüm sanırım sizinkiydi:)) çok heyecanlandım. umarım çok güzel geçer ve kolaylıkla atlatırsınız. haberlerinizi bekliyorumHiç sormayın nasıl olacagini dusunuyorum bana evde bakacak kimse bile yok.Haberdar ederim sizi herseyden.Fiyat bilgisinide merak ederseniz ozelden paylasirim
Merhaba bugun ciktim hastaneden direnlerim cuma gunu cikacak meme degilde karın germe çok zorladı beni yatarken kalkarken cok aciyor şu an karın germe işine girdigim icin pismanim ama bu acı geçince iyiki diyebilirim simdi acidan ötüru oyle dusunuyorum.Bakayım storye ben deaklım sizde. bugün doktorun ameliyat hazırlığı story'sini gördüm sanırım sizinkiydi:)) çok heyecanlandım. umarım çok güzel geçer ve kolaylıkla atlatırsınız. haberlerinizi bekliyorum
aaa çok geçmiş olsun. zaman hızlı geçiyor. neden hemen eve yolladılar yaaa kaç gece kaldın? 3 gece kalınmıyor mu en az?Merhaba bugun ciktim hastaneden direnlerim cuma gunu cikacak meme degilde karın germe çok zorladı beni yatarken kalkarken cok aciyor şu an karın germe işine girdigim icin pismanim ama bu acı geçince iyiki diyebilirim simdi acidan ötüru oyle dusunuyorum.Bakayım storye ben de
Sagolasin.Yok 1 gece kaldim sadece direnlerle gonderdiler onlarda cuma gunu cikacakaaa çok geçmiş olsun. zaman hızlı geçiyor. neden hemen eve yolladılar yaaa kaç gece kaldın? 3 gece kalınmıyor mu en az?
1 gece çok az bence bu acıyaSagolasin.Yok 1 gece kaldim sadece direnlerle gonderdiler onlarda cuma gunu cikacak
çook geçmiş olsun. hiçç pişman olmayın sonunda bitti gitti, acısı da geçince her şey çok güzel olacak :))Merhaba bugun ciktim hastaneden direnlerim cuma gunu cikacak meme degilde karın germe çok zorladı beni yatarken kalkarken cok aciyor şu an karın germe işine girdigim icin pismanim ama bu acı geçince iyiki diyebilirim simdi acidan ötüru oyle dusunuyorum.Bakayım storye ben de
Bugun bir tık daha iyiyim yataktan kendim kalkmaya başladim.Yarin direnler cikinca inaniyorum daha iyi olacagim.Insallah güzel olurçook geçmiş olsun. hiçç pişman olmayın sonunda bitti gitti, acısı da geçince her şey çok güzel olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?