Amin sagolun.Siz ne yaptirmistiniz.Bu gece kesilen yerlerim cok aciyor korse baski yaptigi icin daha cok aciyoracil şifalar dilerim. direnler zor evet. çıkınca da bi süre yerleri acıyor. çıkma aşaması da yakmıştı beni. bu diren işi zor.
Yok hastanede 1 gece kaldim ama yanin da biri olmadan olmaz en az 5 gün sana bakacak biri lazim.Desteksiz yataktan kalkamiyorsun bileBende düşünüyorum arayış içerisindeyim açıkçası ben buplis,mini karın germe ve meme küçültme istiyorum en çok korktuğum şey hastanede uzun süre kalmak bide ameliyat olursam yanımda kalacak kimse Yok sıkıntı olur mu acaba
Hiç öyle demeyin ben olalı 7 gün oldu1 gece çok az bence bu acıya
Size de gecmiş olsun koldan yağ aldirip germe yaptirmak bundan sonraki hedefim.Benim kollarimda sikayetci oldugum yer pazilarin oldugu yer kalin.Sizin niye ellerinizde bile korse varki.Sizin kollarinizin neresine yapildi germe islemi.Tabi korse insani cok rahatsiz ediyor sıkıyor yara yerlerine iyice baskı yapiyor kenarları kesiyor acaba altina atlet giysem faydası olurmuki.acı oluyor. insan dayanıyor bir şekilde. ben de 22. günümdeyim benimki size göre daha hafif bi op. meme dikleştirme op. olacaktım son anda vazgeçtim. ameliyat günü vazgeçtim. çok korktum. canım acıyacak diye vazgeçtim pişman değilim. kim için ne için memelerimi dikleştireyim mi sanki genç kızım. yaşım 43. ben sadece en elzem olan kısmı düzelttirdim. kol germe op. yağ alınıp fazla deri çıkarıldı. 22.günüm ve hala canım yanıyor. açılan dikişlerim var. ödemlerim var kollarımda ellerimde. korseye devam ediyorum. en zoru da korse. korse çok kesiyor kollarımı. koltuk altımda yara oldu. 1 haftadır pansumana gidiyorum.
zorluğu çok. iyi yanı da çok. insan sabretmeli işte. biz seçtik bunu. ben hiç ağrı kesici içmedim böbreklerime yük binmesin diye. ama antibiyotik içiyorum. enfeksiyon riski için. iyileşmek istiyorum artık. çok sıkıldım bu durumdan. hayatım sekteye uğruyor.
ben atlet giydim sırtımı kesmesin diye çok şey fark etti. keşke en baştan atlet giyseymişim.Size de gecmiş olsun koldan yağ aldirip germe yaptirmak bundan sonraki hedefim.Benim kollarimda sikayetci oldugum yer pazilarin oldugu yer kalin.Sizin niye ellerinizde bile korse varki.Sizin kollarinizin neresine yapildi germe islemi.Tabi korse insani cok rahatsiz ediyor sıkıyor yara yerlerine iyice baskı yapiyor kenarları kesiyor acaba altina atlet giysem faydası olurmuki.
geçmiş olsun :))Bugun direnleri çıktı banyomu yaptım rahatladım.Bir daha 1 ay sonra kontrole çağırdı o kontrolde kesi yerlerine yapıştırdıkları bantları çikartip korse yeterlimi biraz daha giymem gerekiyormu ona karar verecekler.Korse rahatsız ediyor ve karnımın içi acıyor öksüremiyorum bile canım yanıyor ama hergün bir oncekinden iyi oluyorum.Yarin kızımı araba kullanıp doktora goturecegim goturecek kimse yok yarın 5.gün.
Banyoyu nasıl yaptınız? Kesi yerlerine değdi mi su?Bugun direnleri çıktı banyomu yaptım rahatladım.Bir daha 1 ay sonra kontrole çağırdı o kontrolde kesi yerlerine yapıştırdıkları bantları çikartip korse yeterlimi biraz daha giymem gerekiyormu ona karar verecekler.Korse rahatsız ediyor ve karnımın içi acıyor öksüremiyorum bile canım yanıyor ama hergün bir oncekinden iyi oluyorum.Yarin kızımı araba kullanıp doktora goturecegim goturecek kimse yok yarın 5.gün.
Size de cok gecmis olsun. Ben de kol ve bacak dusunuyorum da kol gerdirme hep cok kolay olacak gibi gelmisti. Simdi siz boyle diyince bi urperdimacı oluyor. insan dayanıyor bir şekilde. ben de 22. günümdeyim benimki size göre daha hafif bi op. meme dikleştirme op. olacaktım son anda vazgeçtim. ameliyat günü vazgeçtim. çok korktum. canım acıyacak diye vazgeçtim pişman değilim. kim için ne için memelerimi dikleştireyim mi sanki genç kızım. yaşım 43. ben sadece en elzem olan kısmı düzelttirdim. kol germe op. yağ alınıp fazla deri çıkarıldı. 22.günüm ve hala canım yanıyor. açılan dikişlerim var. ödemlerim var kollarımda ellerimde. korseye devam ediyorum. en zoru da korse. korse çok kesiyor kollarımı. koltuk altımda yara oldu. 1 haftadır pansumana gidiyorum.
zorluğu çok. iyi yanı da çok. insan sabretmeli işte. biz seçtik bunu. ben hiç ağrı kesici içmedim böbreklerime yük binmesin diye. ama antibiyotik içiyorum. enfeksiyon riski için. iyileşmek istiyorum artık. çok sıkıldım bu durumdan. hayatım sekteye uğruyor.
Herkesin deneyimi farklı bence. Ben kolay sanmıştım. Dayak yemiş gibi ağrıyor hala 2 kolum ve çok acıyorSize de cok gecmis olsun. Ben de kol ve bacak dusunuyorum da kol gerdirme hep cok kolay olacak gibi gelmisti. Simdi siz boyle diyince bi urperdim
Evet degebilir dedi sorun yokmus bantli kesi yerleri zaten cikinca kurutma makinesiyle iyi kurut dedi.Kimin de pansuman olayi var ben de yokmus 1 ay sonra bantlari cikartacakmisBanyoyu nasıl yaptınız? Kesi yerlerine değdi mi su?
Kolay olurmu ya hergun pisman oluyorum hele bugun kotuyum ınsallah iyiki dedigim gunlerde gelirHerkesin deneyimi farklı bence. Ben kolay sanmıştım. Dayak yemiş gibi ağrıyor hala 2 kolum ve çok acıyor23 gün oldu. Geçecek sanmıştım geçmiyor acılar ağrılar. Lipo da yapıldı. Belki ondan dolayı bu kadar acıyor bilmiyorum ama bence kolay değil asla.
insan hep böyle kalırım sanıyor. eski sağlıklı günlerimi özledim açıkçası. o bedenen özgür ve acısız günlerimi iple çekiyorum. doya doya duş alacağım ev temizleyeceğim kolay giyineceğim günleri özledimKolay olurmu ya hergun pisman oluyorum hele bugun kotuyum ınsallah iyiki dedigim gunlerde gelir
Merhaba ameliyat oldunuz muMerhabalar İzmir medikana Hastanesi'nde prof. Ayşe Özlem Gündesliogluna ameliyat günü aldım karımn germe olacağım, yakınınızda yada kendi medikanada karın germe olan var mı yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?