Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir Gelin Saçı & Makyajı Acil Yardım

muhendis1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
Merhabalar,

benim 18 haziranda dügünüm var izmiri de hiç bilmiyorum lütfen asagıdakileri bilen varsa yardımcı olabilir mi çok az kaldı ; 2 secenegim var;

1- Kuaför Aytekin - Makyöz Tugberk (Alsancak)

2- Kuaföre Osman -Serkan ( Güzelyalı ) ve Makyöz Pemla

eger gittiginiz yerlerse herhangi bir tavsiyeniz referansınız varsa lütfen yardımcı olun bana :)

özellikle makyaj tugberk i cok övdüler ama öteki kuaför de tugberke cok asırı makyaj yapıyor filan dedi ..Pemla yı ve tugberi duyan nolur karsılastırma yapabilir mi ?
çok teşekkürler

Bu yazdıklarını tanımıyorum;ama kuaför olarak bornovadaki ibrahim&ibrahim iyidir...

Tabii randevu şart istersen şimdiden randevu al ya da bir saç yaptır bakalım beğenecek misin...

diğerlerine de birkaç model yaptır ya da yapılanları görmeye git

bende söylediklerini bilmiyorum ben soner saç tasarımında yaptırdım daha geçen hafta bornovada yeri makyaja bayıldım ama saçı pek beğendiğimi söyleyemicem sıradan bir topuz gibi geldi bana ama herkes bayıldı

merhaba bende istanbuldan taşınalı 1 yıl oldu tuğberki biliyorum ama fiyatları 1500 tl den başlıyor bazen güzel çalışmaları oluyor tarz meselesi tabi ama makyajda bence iyi ben profesyonel anlamda söylüyorum fiyat olarak size uygunsa tercih edin derim

merhaba,

tanıyan bir olduguna cok sevindim..ya fiyat konusunu halletik ama tarz olarak cok mu abartı yapıyor güzel oluyor mu hiç gördünüz mü?

korkum abartı olur mu bir de değer mi acaba?

eger kesin kesin bir numara diorsan yaptırıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…