- Konu Sahibi canayakxixn
-
Bugün güzel bir gündü.Yeni dostlar katıldı aramıza.
mavibiberon,eliznil ve gck_35 sizi tanımaktan çokkk mutlu oldum.Çok şekersiniz çok içtensiniz.Sanki daha önceden tanışıyormuş gibiydik.eliznil tatlı sohbetine doyum olmadı canım.:)En kısa zamanda yeniden buluşalım.Eeee tabiki canım ablalarım efsanegulser ve peri sizi çok seviyorum.Hasret giderdik ne iyi oldu.
Gün batımını çekmende çok güzel olmuş mehtapcığım.ama yemeklerimizi yerken çekinmemişiz yaa olurmu_???eyvahedigeldismilemafoldumben
ne güzel dostluğunuz daim olsun bende gelmek isterdim misafirim geldi inş birdahakine
hatunlar güzel manzara güzel çok imrendim size:)arkadaşlığınız daim olsun inş
ne güzel dostluğunuz daim olsun bende gelmek isterdim misafirim geldi inş birdahakine
Gün batımını çekmende çok güzel olmuş mehtapcığım.ama yemeklerimizi yerken çekinmemişiz yaa olurmu_???eyvahedigeldismilemafoldumben
hatunlar güzel manzara güzel çok imrendim size:)arkadaşlığınız daim olsun inş
mehtabım ellerine sağlık çok güzel kareler,,sayenizde çok güzel bir gün geçirdim, yeni kardeşlerimizide tanımaktan çok memnun oldum, gülser,,peri mehtap,sizlerlede haster giderdim,,hepinize çok teşekkür ederim ,bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız ,geldiğiniz için opuyorumnanaktan
İzmir'in güzel hatunları buluşmuş ne güzel maşallah diyelim hepinizedostluğunuz hep daim olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan.
Efsana ablam sevgili canayakın peri ve diğer arkadaşlarımız sizleri görmek çok güzeldi.
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile3 :teytey:
ne güzel bir buluşma olmuş benim çocuk olduğu için gözüm almadı okadar yolu çok uzak bana bostanlı ama sizin adınıza çok sevindim
YAAAAAAAAAAAAA CANAYAKINIM bu nasıl bir izmir aşkıdır :) senden bana geçmeye başladı haberin olsunopuyorumnanaktan
ne güzel bir buluşma olmuş benim çocuk olduğu için gözüm almadı okadar yolu çok uzak bana bostanlı ama sizin adınıza çok sevindim
YAAAAAAAAAAAAA CANAYAKINIM bu nasıl bir izmir aşkıdır :) senden bana geçmeye başladı haberin olsunopuyorumnanaktan
canayakıncım efsane ablam hepiniz çok guzel cıkmıssınız dostlugunuz daım olsun vallahı bende orda olmayı cok ısterdım yaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?