İzmir Hanımlarının Bahar Buluşması

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
İzmir de yaşamak kim olduğunu düşünmeden o şehre ait olmaktır. Tanımak ve bilmektir.

Göz alabildiğine bir deniz manzarası, masmavi gökyüzü, yemyeşil çimenler ve o tatlı imbat… İşte Bostanlı’da bu Yasemin Kafe Restorantta izmirli hanımlar baharı dostlukla karşıladı.

İşte dostlar

mavibiberon ve gulser

canayakın,efsane,Peri

Soldan Sağa:mavibiberon,gulser,gck_35,eliznil,canayakın,efsane,Peri

Ben gün batımına kadar orada kaldım.İşte İzmir'de Gün batarken:)

Bugün güzel bir gündü.Yeni dostlar katıldı aramıza.

mavibiberon,eliznil ve gck_35 sizi tanımaktan çokkk mutlu oldum.Çok şekersiniz çok içtensiniz.Sanki daha önceden tanışıyormuş gibiydik.eliznil tatlı sohbetine doyum olmadı canım.:)En kısa zamanda yeniden buluşalım.Eeee tabiki canım ablalarım efsanegulser ve peri sizi çok seviyorum.Hasret giderdik ne iyi oldu.

Canım mehtabım benim yaaa ellerine,emeğine sağlık.Resimlerimizi hemen yüklemişsin. ve yeni dostlar...Sizleri tanımak benide çok mutlu etti.hepinizin sayesinde güzel bir gün daha geçirdik. Mavibiberon,gkc_84,ve eliznil iyiki geldiniz ayaklarınıza sağlık.Tabiiki can dostlarım Efsanem,Canayakınım sizlerinde ayakalarınıza sağlık.iyiki varsınız kızlarrrrrrr.hepinizi çok seviyorum.oğlunda çok tatlı Mehtabım..allah size bağışlasın...olumunekankayizsmile:lepi:a.s.:enbuyukkk:

Gün batımını çekmende çok güzel olmuş mehtapcığım.ama yemeklerimizi yerken çekinmemişiz yaa olurmu_???eyvahedigeldismilemafoldumben

Gün batımını çekmende çok güzel olmuş mehtapcığım.ama yemeklerimizi yerken çekinmemişiz yaa olurmu_???eyvahedigeldismilemafoldumben

Eve gelince ya dedim bu kadarmı çekmişiz.Eeeee sohbet etmekten kendimizden geçtik unuttuk resimleri......Bu seferlik bu kadar olsun artık.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

hatunlar güzel manzara güzel çok imrendim size:)arkadaşlığınız daim olsun inş

mehtabım ellerine sağlık çok güzel kareler,,sayenizde çok güzel bir gün geçirdim, yeni kardeşlerimizide tanımaktan çok memnun oldum, gülser,,peri mehtap,sizlerlede haster giderdim,,hepinize çok teşekkür ederim ,bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız ,geldiğiniz için opuyorumnanaktan

İzmir'in güzel hatunları buluşmuş ne güzel maşallah diyelim hepinize dostluğunuz hep daim olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan.
Efsana ablam sevgili canayakın peri ve diğer arkadaşlarımız sizleri görmek çok güzeldi.
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile3 :teytey:

o kadar açıkmışızki yemek yerken aklımıza bile gelmedi,resim çekilmek,tüh bak şimdi yine yorumlara masalar boş denilcek...sempatiksalakcinni

hatunlar güzel manzara güzel çok imrendim size:)arkadaşlığınız daim olsun inş

ne güzel dostluğunuz daim olsun bende gelmek isterdim misafirim geldi inş birdahakine

ne güzel bir buluşma olmuş benim çocuk olduğu için gözüm almadı okadar yolu çok uzak bana bostanlı ama sizin adınıza çok sevindim

YAAAAAAAAAAAAA CANAYAKINIM bu nasıl bir izmir aşkıdır :) senden bana geçmeye başladı haberin olsunopuyorumnanaktan

a.s.Sana demiştim canım bir gün sende İzmir'in vazgeçilmez olduğunu anlayacaksın diye.Sevindirdin beni canım.Öptümmmm.....opuyorumnanaktan

canım benim İzmir kocaman bir TUTKUDUR.Peri ablam demişti dersin..a.s.

canayakıncım efsane ablam hepiniz çok guzel cıkmıssınız dostlugunuz daım olsun vallahı bende orda olmayı cok ısterdım yaaa mafoldumben

canayakıncım efsane ablam hepiniz çok guzel cıkmıssınız dostlugunuz daım olsun vallahı bende orda olmayı cok ısterdım yaaa mafoldumben

Canımmm keşkeeeee olsan ne iyi olur.Bir gün eski yaşadığın kenti görmeye gelsene canım.Ne iyi olur ama........opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…