- Konu Sahibi canayakxixn
-
Canımmm keşkeeeee olsan ne iyi olur.Bir gün eski yaşadığın kenti görmeye gelsene canım.Ne iyi olur ama........opuyorumnanaktanŞeniz
ben sizlerden uzakkaldım....(( süper bir buluşma olmuş....eee bnm canlarım yapar da olmaz mı? hepinizi seviyorum güzeL insanlar....boshayallersmile
canım benim İzmir kocaman bir TUTKUDUR.Peri ablam demişti dersin..a.s.
Şeniz opuyorumnanaktanohhh ne güzdl bir gün geçirmisinizz ...
opuyorumnanaktan zemuszemus
Şeniz opuyorumnanaktançok güzel dostluğunuz daim olsun inşallah a.s.
Aradı gözlerimiz sizide betül ablacım.İnşallah bi dahaki buluşmaya diyelim.....opuyorumnanaktanben ne yazık ki bu sefer aranızda değilim.gelmeyi istiyordum aslında. kızın işi çıkınca gelemedim. yeni arkadaşlarla tanışmayı çok arzu ederdim. inşallah başka buluşmalarda tanışır ve görüşürüz. hepinizi seviyorum.opuyorumnanaktan
Çok güzel bir buluşma olmuş anlaşılan ama ben gelemedim bugüünnnGelmeyi çok istiyordum fakat işlerimden dolayı sizlerle tanışma fırsatını kaçırdım. İnşallah önümüzdeki en yakın buluşmaya kısmet
en kısa zamanda tekrar buluşuruz umarım..izmirin güzel yerlerinde güzel insanlarla buluşmak harika...sizi tanımak çok eğlenceliydi...aranıza katılmaktan mutluyum :)
hanımlar çokgüzelsiniz doslunuz daimolsun
muhteşem olmuş :)
ya ablacım fotolar harika bizde dün eşimle akşam dışarı çıktık geç geldik fırsat bulamadım girip bakmaya az önce gördüm harika çıkmışızz sizi tanıdığım için çok mutlu oldum en kısa zamanda yeni bi buluşmada görüşürüs inşallah hepinizi kocamcamaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüorumm
bnde aranızda olmak isterdim...cok güzel görünüyorsunuz...
bence de iyi bir buluşmaydı,sıcak bir sohbet vardı.mekan da süperdi.iyi ki tanışmışız.:teytey:
görüşmek üzere arkadaşlar
:lepiewet bencede çok güsel bi gündü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?