Doğuma Hazırlık İzmir Hayat Hastanesine giden var mı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.996
448
İstanbul
Arkadaşlar İzmir Konak da, özel hayat hastanesine giden yada orda doğum yapan var mı, memnuniyet yada şikayet duyan vs.
Bugün oraya gittim ve Dr u beğendim ama hastane hakkında hiçbir fikrim yok..
Yardımcı olabilecek var mı..

Izmirde hastane ve dr bulabildiniz mi?

Izmirde hastane ve dr bulabildiniz mi?
Medical parka gideceğim yarın, Dr. Ahmet bal.
Bu zamana kadar hayat hastanesine gittim ama, oğlumu da Medical park da doğum yapmıştım.
Bu da öyle olsun diye böyle bir karar aldık.
Ama benim tanıdığım Dr lardan kimse kalmamış, bakalım deneyip göreceğiz artık

İzmir'de TINAZTEPE , EGE YAŞAM, BATI ANADOLU , MEDİCALPARK, GAZİ , GÖZDE , KARATAŞ, SU , ÖZEL İZMİR, MEDİFAMA bu hastanelere giden var mı arkadaşlar? varsa eğer deneyiminizden bahsedir misiniz, bu hastaneler dışında tavsiye edebiliceğiniz yer varsa da çok memnun olurum, kafam çok karışık, bakıp araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum. bide Demir Hayattan iki can sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur daha önce tecrübe eden var mı?

Canım aynı sigortayı yaptırdım Medical parka gidiyorum, çok memnunum.
İlk dogumumu da orda yapmıştım.
Tertemiz steril ilgili bir hastane.

Diğerlerinin içinde en iyisi.

Medical park doğum ücreti nedir, hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

Medical park doğum ücreti nedir, hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Canım ben özel sağlık sigortasi ile gidiyorum.
En son muayene ücreti 230 liraydı, yanlış hatırlamıyorsam.
Doğum da 4000 i geçiyordu ama tam hatırlamıyorum dediğim gibi.

Dr Mehmet Bal a gidiyorum, tavsiye ederim.
Volkan Emirdar var, ona da gidenler gayet memnun.

Doğum sigortası hakkında bilgi alabilirmiyim.olsa nolur olmazsa nolur ? Normal sigortamız bı ise yaramiyormu devlet personeliyiz?

Fiyatları nedir normal dogum

Özel ssglik sigortasına harcanan para nedir mesela ..hastaneye 4000 yazmışsınız yeni gördüm

2017 de orda doğum yaptım çok ilgili Dr lar Vs gerçekten begenmiştim Dr um Nalan hanımdı şimdi orada mı bilmiyorum

Merhabalar.
Hanımlar Egepol hastanesinde doğum yapan var mı acaba? Memnun kaldınız mı? Orda Dr Şükran Kopal a gidiyorum. Genel olarak memnunum, sadece tahlilleri gecikmeli söylüyorlar, bazen randevumu 20 dk koridorda beklemek zorunda kalıyorum. Ama doktorum çok iyi değiştirmek istemiyorum. Doğumu orda yapanlar hijiyen konusunda nasıl Doğum bölümü?
Çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…