Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Canim selam .tedavin ne durumda merak ettim .ümit hanim ile mi devam ediyorsun

merve merhaba. ablam mide kanseri oldugunda internetten arastırırken senin röportajını okumustum. umut olmustun bize.lakin ablamı amelıyat etmedıler. oda senın gıbı mide ca 4.evre taslı yuzuk hücreli yumurtalık metastazlı idi. çok agır kemo gördü. 12 kür üstüne 12 kür radyoterapi gördü. ancak bırak küçülmeyi arttı. karın zarınada gecmişti. şimdi cok kötü durumda dokrto az vaktının kaldıgını söylüyor. yazını okuduktan sonra aklımdan cıkmaz oldu acaba amelıyat olsa ıyı olur muydu? neden senı amelıyat ettılerde ablamı etmedıler. com üzülüyorum

Arkadaşlar Ekim ayında irenbe sen ön görüşme için randevu alacağız bir aksilik olmazsa... Bana tavsiye eder misiniz bu kliniği? Ümit hanımı düşünüyorum hakkında bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar Ekim ayında irenbe sen ön görüşme için randevu alacağız bir aksilik olmazsa... Bana tavsiye eder misiniz bu kliniği? Ümit hanımı düşünüyorum hakkında bilgi verir misiniz?
Merhaba, ben de Ümit hanımın hastasıyım. Şimdiye kadar gittiğim en iyi jinekolog diyebilirim, aynı zamanda çok da ilgili. Tavsiye ederim.

Biz de o dr u düşünüyoruz sizin durum nedir? Hamile misin?
Henüz değilim, ama ben Eylül’den beri gidiyorum kendisine. En son eşimde de bende de bütün testler tam ve sorunsuz olduğu için bana rahim filmi çektik; her iki tüpüm de açık çıktı. Bu ay beklemedeyim inşallah hayırlı olur

İnşallah.. Bizde hız yok tüp bebekten başka çaremizde yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…