Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

pegasusunicorn

AZRA'm 2014 ALYA'm 2017 minik ...01.2022
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
1.117
901
448
arkadaşlar merhaba.ben pko sendromu yüzünden 3 yıldır bebek sahibi olamıyorum.geçen yıl bir kez smyrnada olumsuz bir denemem oldu
bu yılda irenbede şansımı denemek istiyorum.bu yolda irenbede tedavi görenlerle birlikte ilerliyebileceğimizi düşünüyorum.
cuma günü ilk görüşmeme gidiyorum doktorum AHMET ZEKİ IŞIK olacak hadi buyrun sohbete başlayalım

merhabalar.tedaviniz hayırlı olsun öncelikle.bende önümüzdeki ay transfer yaptıracağım irenbede.ahmet beyle 1 sefer tanışma fırsatım oldu çok sıcakkanlı birisi.umarım sende memnun kalırsın.

merhabalar.tedaviniz hayırlı olsun öncelikle.bende önümüzdeki ay transfer yaptıracağım irenbede.ahmet beyle 1 sefer tanışma fırsatım oldu çok sıcakkanlı birisi.umarım sende memnun kalırsın.

teşekkürler yarın ilk defa görüşeceğim çok heyecanlıyım aslında .nasıl bir tedavi süreci olur bilemiyorum.yarın ilk görüşlerimi tekrardan iletirim.sizinde tedaviniz hayırlı olsun.

teşekkürler yarın ilk defa görüşeceğim çok heyecanlıyım aslında .nasıl bir tedavi süreci olur bilemiyorum.yarın ilk görüşlerimi tekrardan iletirim.sizinde tedaviniz hayırlı olsun.

tşk ederim neticesi pozitif olsun inşallah.sizde sebep nedir ne kadar zamandır istiyorsunuz? biraz bahsedermisin kendinden.

canım kafanı karıştırmak istemem ama uyarmadan geçmek istemedim 2008 yılında irenbeye tüp bebek için başvvurdum doktorum dilek aslandı bana birçok tahliller vs. yapıldı ve bana sebebpsiz infertilite dendi ve tüp bebek için start verildi uzun protokol neyse iğneler transfer derken sıra geldi test günüme hiç unutamıyorum o konuşmayı dilek hanım odaya aldı beni sonuç negatif dedi direk allahım dünya başıma yıkıldı ben sorular soruyorum neden tutmamdığıyla ilgili kibarca kapı dışarı edildim yanıt alamadan salya sümük eve dönüşümü hayatta unutmam . gelelim yapılan hataya bu sene ocak ayında dr. israel beyi buldum ve tüp bebek için start verdik tahliller falan derken sebepsiz infertilite olmadığımı yumurta sayımın azaldığını öğrendim ve bana kısa protokol uyguladı kent hastanesinde harika bir doktor dilek hanım gibi parayı alıncaya kadar şen şakrak değil ve bana hiç umut vermedi ve şükürler olsunki doğru tedavi sonucu ikizlerime hamileyim.... arkadaşım beni dinlersin dinlemezsin bilemem ama ne olursun gitme yanlış tedaviden hem yıllarım geçti hem param sokağa gitti dr. israel aruh harika derim git görüş öyle karar ver derim sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun...

siz ilk tüp bebek denemesinde mi kadın doğumcuya muayene oldunuz?merak ettim çünkü yumurtalık rezervi az yada çok bu önceden belli olur mutlaka dilek hanım şu anda orada çalışmıyor bunu da bildireyim.ayrıca her dr kendi alanında çok iyidir her şeyide 4 4 lük yapsa bile bu nasib işidir.israel beyin hiçmi negatif sonuç alan hastası yok.bunları göz ardı etmiyelim yorumları yaparken.Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almak nasib etsin.hayırlı günler.

canım yanlış anlattım kendimi galiba ,ben ilk olarak irenbeye gittim yıllarca bebişim olmadığı için eşimin 1 kızı vardı ilk evliliğinden benim ilk tahlillerim kontrollerim dilek hanım tarafından yapıldı maalesef sebepsiz teşhisi kondu bende ilk tüp tutmayınca hep bekledim kendiliğinden tutar diye ...anlatmak istediğim yanlış tanı sayesinde çok zamanım geçti yaşım ilerledi tercih tabiki sizlerin. tabiki israel beyinde tutmayan hastaları vardır demek istemem kent hastanesinde ve doktorumda daha profesyonel buldum tüp bebekte

arkadaşlar merhaba ben bugün 4 te randevuma gittim :18:.ilk girişte kaydımız alındı dosyamız açıldı.ahmet beyle görüştüm çok sıcakkanlı babacan bi doktor.zaten hemşireside daha önce çalıştığım bir hastaneden arkadaşım.daha önceki tedavilerde yapılan uygulamaları anlattım şaşkınlıkla dinledi bazılarını çok yanlış uygulamalar yapıldığını anlattı.tedavide nasıl bir yol izleyeceğimizi konuştuk biraz daha kilo vermem gerektiğini söyledi.şu an tam 90 kiloyum 84 ü görmek istiyorum sende dedi.inofolic şaseyi önerdi hemen başla günde 2 kere dedi.içindeki bir madde pkosun etkisini azaltıyormuş.bir haftalık dozu 15 liraymış.adet olunca bir daha gelmemi istedi tahlille istedi.eşim ve benim kromozom analizimizi,bendende insülin direncimle ilgili ve rutin hormon ve kan tahlilleri istedi.kromozom analizinin çıkması 3 haftayı bulabiliyormuş.gliforu mutlaka içmeme istedi.ilk izlenimlerim olumlu arkadaşlar.daha önceki yorumlarda okuduğum gibi ticaret yapar gibi yaklaşmadı olaya dinledi lafımı kesmedi anlamaya çalıştı.bütün herşeyi konuştuktan sonra ücretlendirme hakkında bilgi alıp almadığımızı sordu.bizde bir bilgimiz olmadığını söyledik.normalde ücretin 3750 oldugunu ama size hemşire olduğun için indirim uygulayacağım dedi.fiyatı inanamadım ama 2800 liraya indirdi.ilaçlar konusunda da arkadaşım yardımcı olurum ben dedi bakalım bari bu sefer maddi açıdan yüzümüz gülecek gibi.bütün sonuçlarınla tekrar gel ona göre bir daha konuşalım dedi.

sıra geldi irenbenin eski haline.bende geçen sene araştırıken irenbe hakkında çok olumsuz yazılar okudum o yüzden smyrnayı tercih etmiştim ama smyrnada yapılanlardan sonra çok yanlış bir karar verdiğimi anladım.irenbe hakkındaki olumsuz yazıların bir çoğu dr.dilek hanım içindi şimdi burada çalışmıyor kendisi.ahmet beyde 2 yıldır irenbenin tüp bebek kordinatörlüğünü yapıyormuş.bu gün bile kararsızlıklar vardı aklımda ama ahmet beyin yaklaşımıyla aklımdaki soru işaretleri uçup gitti.eşim bile irenbeye gitmeyelim diyordu bugün o bile tatmin oldu doktorun yaklaşımıyla.ayrıca şunuda ileteyim çift embriyo transferi yapılacak uzun oldu ama benim için önemli gelişmeler

canım benim uyardığın için teşekkürler bende senin gibi olumsuz yaklaşımlarımı mutlaka yazardım.ama benim içime sindi sonuç olumlu ya da olumsuz olsun kader yani.herkesin şansı aynı olmuyor kent hastanesi bana mesafe olarak hem uzak hemde israel aruhu tanıyorum onun iletişim tarzı bana uygun değil.daha önce kent hastanesinde çalışmıştım ordan biliyorum.seninde hamileliğin hayırlı olsun bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah

Evet arkadasim ben dusunemedim ilk defa muayeneni tup bebek merkezinde yaptirdigini.dilek hanim hakkinda yorum atarsn merkez gercekten cok ilgili butun hemsireler sanki akraban gibi drum aral bey ve fazlasiyla cana yakin birisi.opu dan 4 gun sonra beni arayip nasil oldugumu ilaclarin nasil etkisi oldugunu vs vs butun herseyi tek tek sordu.halbuki opudan 2 gun sonrasi Laboratuvar dan aradilar bilgi vermislerdi dr un beni aramasi bile onun hastasina verdigi degeri gosteriyor.yani merkez ve dr ilgisi bicok okudugum yazilara gore daha ilgili.yogunluk desen cok fazla ama yined 1 gun bile verilen saatten 5 dk fazlasi beklemedim.cokta sistemli randevu duzeni.

Gelelim diger arkadasa dr undan memnun kalmana sevindim zayiflama icin vucudun yag yakmasi icin limonlu bi kur vardi dusuk tansiyon problemin yoksa bir arastir cnm.ayrica ilaclari merkezin tam caprazinda eczane var merkezin recetesini gorunce indirimi yapiyor direk.benim tedavideki ilaclarim toplam 750 tuttu.tabi dozda dusuk kullanildi cok fazla yumurta gelistigi icin.ama neticede iki randevu arasi kac gunse o kadarlik ilac veriyor her randevuda duruma gore ilac aliyorsun dogal olarak elindede ilac artmiyor.2 günlük ilac 400tl uzeriydi biz 225 fln oduyorduk o eczaneden baska yere gitmedik bu yuzden.insallah hayirlisiyla tedavinden olumlu sonuclar alrsin saglikli bebisler yuvamiza gelsin insallah en kisa zamanda.

amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.umarım bu sefer son olur mutlu hamişler oluruz

içine sinmesi önemli olan çok sevindim hayırlısı olur inşallah .ama bende başıma geleni anlatmalıyım diye düşündüm sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz dediğin gibi dr. dilek hanım adınaydı benim dediklerim gittiğinden haberim yoktu allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz...

merhaba arkadaşlar bugün doktorumun benden istediği kan tahlillerini vermeye gidiyorum.kromozom analizini alsancakta bir merkez varmış GENTAN diye orda vereceğiz iki kişi için 412 lira ödeyecekmişiz.diğer tahlilleri kendi hastanemden vereceğim bugün.
pazar günü adet oldum dün aradım emine hemşireyi 1 ay ginera tablet içeceğim adet olunca randevu alacağım.inofolic ve glifor kullanmaya devam bu arada.kromozom 3 haftayı bulabiliyormuş tüm tahlillerimizi aynı anda vereceğiz doktorcuğuma.görüşürüz

Hadi hayırlısı canim insallah tahlillerde guzel cikar.ginera ile baslaman cok iyi olmus yumurtalar bu ay baskilaninca diger ay daha cok yumurta oluyor ve ignelere guzel cevap veriyor.Rabbim emeklerinin karsiligini pozitif sonucla neticelendirsin inşallah. Kolay gelsin.yine durumlardan haberdar edersin merak ederim ben :)

adetin 3. günü yaptırdığım sonuçlarım
lh;11.7
prolaktin;8.24
fsh;5.66
progesteron;0.47

irenbe konusunda söylediklerinizin hepsine katılıyorum.. bendede sorunun tam olarak ne olduğunu anlamadan hemen tüp bebek olayına giriştiller,yanlış yöntem kullanıp malesef kötü sonuç alındı.. hıı tabi zor bir hasta değilseniz,yani ciddi bir sorun yoksa zaten her klinikte olabileceği gibi sonuç pozitif çıkıyor..bunu 4 kez irenbede tüp bebek denemiş ve negatifi almış biri olarak yazıyorum..
kent hastanesi ve İsrael beye hiç gitmedim ama nedense sıcak gelmiyor bana ve gitmeyide düşünmüyorum..belkide irenbe bütün tüp bebek merkezlerinden soğutmuştur beni:))

tedaviniz hayırlı olsun,inşallah herşey yolunda gider ve benim gibi mağdur olmazsınız..
bu arada Ahmet beyin tarzıdır,indirim yapmak,muayene ücreti almamak.. (ben hemşire değilim banada yapılıyordu çünki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…