- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
merhabalar.tedaviniz hayırlı olsun öncelikle.bende önümüzdeki ay transfer yaptıracağım irenbede.ahmet beyle 1 sefer tanışma fırsatım oldu çok sıcakkanlı birisi.umarım sende memnun kalırsın.
teşekkürler yarın ilk defa görüşeceğim çok heyecanlıyım aslında .nasıl bir tedavi süreci olur bilemiyorum.yarın ilk görüşlerimi tekrardan iletirim.sizinde tedaviniz hayırlı olsun.
canım kafanı karıştırmak istemem ama uyarmadan geçmek istemedim 2008 yılında irenbeye tüp bebek için başvvurdum doktorum dilek aslandı bana birçok tahliller vs. yapıldı ve bana sebebpsiz infertilite dendi ve tüp bebek için start verildi uzun protokol neyse iğneler transfer derken sıra geldi test günüme hiç unutamıyorum o konuşmayı dilek hanım odaya aldı beni sonuç negatif dedi direk allahım dünya başıma yıkıldı ben sorular soruyorum neden tutmamdığıyla ilgili kibarca kapı dışarı edildim yanıt alamadan salya sümük eve dönüşümü hayatta unutmam . gelelim yapılan hataya bu sene ocak ayında dr. israel beyi buldum ve tüp bebek için start verdik tahliller falan derken sebepsiz infertilite olmadığımı yumurta sayımın azaldığını öğrendim ve bana kısa protokol uyguladı kent hastanesinde harika bir doktor dilek hanım gibi parayı alıncaya kadar şen şakrak değil ve bana hiç umut vermedi ve şükürler olsunki doğru tedavi sonucu ikizlerime hamileyim.... arkadaşım beni dinlersin dinlemezsin bilemem ama ne olursun gitme yanlış tedaviden hem yıllarım geçti hem param sokağa gitti dr. israel aruh harika derim git görüş öyle karar ver derim sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun...
tşk ederim neticesi pozitif olsun inşallah.sizde sebep nedir ne kadar zamandır istiyorsunuz? biraz bahsedermisin kendinden.[/QU
merhaba arkadaşım ben 3 yıldır istiyorum hamile kalmayı ama olmadı.geçen sene smyrnada bir kez olumsuz bir tüp denemem oldu sebep pko malesef.insülin direncim var glifor içiyorum vede birazcık kilocuklarım var:26::26:.1.5 aydır düzenli olarak akupunktura gidiyorum rahim kanlanması ve de stres yönetimi için...ilaç kullanmadan adet olamıyorum malesef.yaşım 27 eşimse 28 ,eşimde bir sorun yok.sevgiler........
canım kafanı karıştırmak istemem ama uyarmadan geçmek istemedim 2008 yılında irenbeye tüp bebek için başvvurdum doktorum dilek aslandı bana birçok tahliller vs. yapıldı ve bana sebebpsiz infertilite dendi ve tüp bebek için start verildi uzun protokol neyse iğneler transfer derken sıra geldi test günüme hiç unutamıyorum o konuşmayı dilek hanım odaya aldı beni sonuç negatif dedi direk allahım dünya başıma yıkıldı ben sorular soruyorum neden tutmamdığıyla ilgili kibarca kapı dışarı edildim yanıt alamadan salya sümük eve dönüşümü hayatta unutmam . gelelim yapılan hataya bu sene ocak ayında dr. israel beyi buldum ve tüp bebek için start verdik tahliller falan derken sebepsiz infertilite olmadığımı yumurta sayımın azaldığını öğrendim ve bana kısa protokol uyguladı kent hastanesinde harika bir doktor dilek hanım gibi parayı alıncaya kadar şen şakrak değil ve bana hiç umut vermedi ve şükürler olsunki doğru tedavi sonucu ikizlerime hamileyim.... arkadaşım beni dinlersin dinlemezsin bilemem ama ne olursun gitme yanlış tedaviden hem yıllarım geçti hem param sokağa gitti dr. israel aruh harika derim git görüş öyle karar ver derim sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun...
Evet arkadasim ben dusunemedim ilk defa muayeneni tup bebek merkezinde yaptirdigini.dilek hanim hakkinda yorum atarsn merkez gercekten cok ilgili butun hemsireler sanki akraban gibi drum aral bey ve fazlasiyla cana yakin birisi.opu dan 4 gun sonra beni arayip nasil oldugumu ilaclarin nasil etkisi oldugunu vs vs butun herseyi tek tek sordu.halbuki opudan 2 gun sonrasi Laboratuvar dan aradilar bilgi vermislerdi dr un beni aramasi bile onun hastasina verdigi degeri gosteriyor.yani merkez ve dr ilgisi bicok okudugum yazilara gore daha ilgili.yogunluk desen cok fazla ama yined 1 gun bile verilen saatten 5 dk fazlasi beklemedim.cokta sistemli randevu duzeni.
Gelelim diger arkadasa dr undan memnun kalmana sevindim zayiflama icin vucudun yag yakmasi icin limonlu bi kur vardi dusuk tansiyon problemin yoksa bir arastir cnm.ayrica ilaclari merkezin tam caprazinda eczane var merkezin recetesini gorunce indirimi yapiyor direk.benim tedavideki ilaclarim toplam 750 tuttu.tabi dozda dusuk kullanildi cok fazla yumurta gelistigi icin.ama neticede iki randevu arasi kac gunse o kadarlik ilac veriyor her randevuda duruma gore ilac aliyorsun dogal olarak elindede ilac artmiyor.2 günlük ilac 400tl uzeriydi biz 225 fln oduyorduk o eczaneden baska yere gitmedik bu yuzden.insallah hayirlisiyla tedavinden olumlu sonuclar alrsin saglikli bebisler yuvamiza gelsin insallah en kisa zamanda.
adetin 3. günü yaptırdığım sonuçlarım
lh;11.7
prolaktin;8.24
fsh;5.66
progesteron;0.47
tşk ederim neticesi pozitif olsun inşallah.sizde sebep nedir ne kadar zamandır istiyorsunuz? biraz bahsedermisin kendinden.[/QU
merhaba arkadaşım ben 3 yıldır istiyorum hamile kalmayı ama olmadı.geçen sene smyrnada bir kez olumsuz bir tüp denemem oldu sebep pko malesef.insülin direncim var glifor içiyorum vede birazcık kilocuklarım var:26::26:.1.5 aydır düzenli olarak akupunktura gidiyorum rahim kanlanması ve de stres yönetimi için...ilaç kullanmadan adet olamıyorum malesef.yaşım 27 eşimse 28 ,eşimde bir sorun yok.sevgiler........
merhaba pegasusunicorn,
umarım her şey su gibi akar ve bebeğini kucağına alirsin. ben nerede akupunktura gittiğini merak ettim. ben de bir ara gitmiştim tayfur yağcı idi. acaba aynı yer mi dedim.
iyi haberleri okumak dileğiyle,
arkadaşlar merhaba ben bugün 4 te randevuma gittim :18:.ilk girişte kaydımız alındı dosyamız açıldı.ahmet beyle görüştüm çok sıcakkanlı babacan bi doktor.zaten hemşireside daha önce çalıştığım bir hastaneden arkadaşım.daha önceki tedavilerde yapılan uygulamaları anlattım şaşkınlıkla dinledi bazılarını çok yanlış uygulamalar yapıldığını anlattı.tedavide nasıl bir yol izleyeceğimizi konuştuk biraz daha kilo vermem gerektiğini söyledi.şu an tam 90 kiloyum 84 ü görmek istiyorum sende dedi .inofolic şaseyi önerdi hemen başla günde 2 kere dedi.içindeki bir madde pkosun etkisini azaltıyormuş.bir haftalık dozu 15 liraymış.adet olunca bir daha gelmemi istedi tahlille istedi.eşim ve benim kromozom analizimizi,bendende insülin direncimle ilgili ve rutin hormon ve kan tahlilleri istedi.kromozom analizinin çıkması 3 haftayı bulabiliyormuş.gliforu mutlaka içmeme istedi.ilk izlenimlerim olumlu arkadaşlar.daha önceki yorumlarda okuduğum gibi ticaret yapar gibi yaklaşmadı olaya dinledi lafımı kesmedi anlamaya çalıştı.bütün herşeyi konuştuktan sonra ücretlendirme hakkında bilgi alıp almadığımızı sordu.bizde bir bilgimiz olmadığını söyledik.normalde ücretin 3750 oldugunu ama size hemşire olduğun için indirim uygulayacağım dedi.fiyatı inanamadım ama 2800 liraya indirdi.ilaçlar konusunda da arkadaşım yardımcı olurum ben dedi bakalım bari bu sefer maddi açıdan yüzümüz gülecek gibi.bütün sonuçlarınla tekrar gel ona göre bir daha konuşalım dedi.
sıra geldi irenbenin eski haline.bende geçen sene araştırıken irenbe hakkında çok olumsuz yazılar okudum o yüzden smyrnayı tercih etmiştim ama smyrnada yapılanlardan sonra çok yanlış bir karar verdiğimi anladım.irenbe hakkındaki olumsuz yazıların bir çoğu dr.dilek hanım içindi şimdi burada çalışmıyor kendisi.ahmet beyde 2 yıldır irenbenin tüp bebek kordinatörlüğünü yapıyormuş.bu gün bile kararsızlıklar vardı aklımda ama ahmet beyin yaklaşımıyla aklımdaki soru işaretleri uçup gitti.eşim bile irenbeye gitmeyelim diyordu bugün o bile tatmin oldu doktorun yaklaşımıyla.ayrıca şunuda ileteyim çift embriyo transferi yapılacakuzun oldu ama benim için önemli gelişmeler
merhaba pegasusunicorn,
umarım her şey su gibi akar ve bebeğini kucağına alirsin. ben nerede akupunktura gittiğini merak ettim. ben de bir ara gitmiştim tayfur yağcı idi. acaba aynı yer mi dedim.
iyi haberleri okumak dileğiyle,
akupunktur için bozyaka eğitim araştırma hastanesinde ağrı polikliniği var orda anatomi hekimi yapıyor.doktorun adı cem gönül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?