baharcım mini tüp bebek hakkında benim hatırladıklarım doğru değil mi? yani yaş ileri olacak yada yumurta kalitesinde sorun olacak vb. senin yaşın kaçtı?ve mini yi sen mi istedin onlar mı önerdi?inşallah nisanda gebe kalırsın ...oooo ikizlerden sonra tekrar
inşallah kavuşursun bebeğine
evet bende geçen ay mini denedim olmadı nisan da tekrar deneyeceğim nasip
ısrael bey ve ekibinden çok memnunum
canım kadın doğumcuya tüp bebek için gerektiğini söylersen yazıyor bu tahlilleri.
proxseed gerçekten yararlı oluyor spermler için. tüp tedavisinden 3-4 ay önce başlamak gerekiyor. biz öyle yapıcaz.mini tüp bebeği bana önermedi kent hastanesi.çünkü onda 1 tane olsun kaliteli olsun amacı varmış, yaşı büyük yada yumurtlama sorunu olan kişilere yapılıyormuş.israel bey hakkında yazılanların çoğu uyduruk karalamadan başka bişey değil.inşallah bu topikteki herkes israel bey sayesinde tabi önce allah ın izniyle bebeklerine kavuşur. ben de sabırsızlanıyorum ama beklemedeyiz şu anda.
canım allah bağışlasın ikizlerini iyi ki geldin buraya:) bende ikiz olsun istiyorum bir kız bir erkek:)
fsh ın kaç çıkıyor? yükseldi demişsin, senin için mini tüp bebek belki uygun olabilir.
baharcım mini tüp bebek hakkında benim hatırladıklarım doğru değil mi? yani yaş ileri olacak yada yumurta kalitesinde sorun olacak vb. senin yaşın kaçtı?ve mini yi sen mi istedin onlar mı önerdi?inşallah nisanda gebe kalırsın ...
evet canım doğru
yaşım 33
3-5 yumurta gelişiyor daha önce ki başarısız denemelerden dolayı ısrael bey mini yapıcaz dedi
çok az iğne ilaç kullandım daha önceki ile aynı gelişti 1.denemede boşuna o kadar hormon almışım
inşallah bende kızımın çok kardeş istemesinden dolayı son kez nisanda deneyeceğim hayırlısı bakalım
sen ne zaman başlıyorsun?
kent hast. mi?
Aksilik olmazsa nisan ayında ben de Kent hastanesindeyim...:)
görüşürüz o zaman kent hastanesinde
bende sanırım 20 nisan da adet olurum 21-22 nisanda oradayım
inşallah güzel sonuçlar alırız
merhaba kızlar bende bikaç ay aradan sonra yaz gibi tüp bebeğe başlamak istiyorum. iki negatif aşılamam var eşimde sayı ve hareket sınırdaydı morfoloji %2.. sayı ve hareket vitaminle arttı ama morfolojinin sorun olabileceğini kimse söylemedi. bende şu an bir problem yok bir tüpümde daralma vardı açıldı. aşılamalarımıda ameliyatımı da hüseyin ceyberi yaptı ekadomda. aslında çok memnundum ama morfoloji önceki aşılamada %3ken şimdi %2 çıkınca sanki o %1 bizi kurtarıyodu gibi davrandı.yani daha önce önemsemedi şimdi önemli oldu. halbuki bir sene önce 1. de bunu deseydi belki yğkseltmiştik bir şekilde. neyse sonuç olarak artık tüp bebeğe geçiceksek bu konuda uzman birini bulmam gerektiğini düşündüm. israel beyin adını ilk mini tüp bebek tedavisinde duydum. hiçbirinizi bunu denemeyi düşünmedinizmi öncelikle onu merak ettim. yeni bir yöntem ve izmirdede israel bey bu işin uzmanıymış. ama her doktorda olduğu gibi onun içinde kötü yorumlar okudum. çok suratsız cevap vermiyo işi ticarete dökmüş gibilerinden. o yüzden kararsız kaldım. zaten şu an herhangi bişey yapmak isyemiyorum eşim morfolojiye iyi gelen bir başka vitamine başladı 3 ay onu kullansın öyle görüşmelere başlıcam. işallah hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz...
benimde eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketlilik sıfır çıktı.bende bi sorun yok ama doktor eşime tüp bebek dedi. kızlar ne yapalım başka bir doktorada gidelimmi yoksa hemen tüp mü deneyelim.acaba bende kente mi gitsem? ne dersiniz?
morfolojiye iyi gelen vitaminin ismini öğrenebilirmiyim?
GNC yada solgarın pcynogenol diye vitamini canım çam özü ekstresiymiş.. Bende netten buldum forumlardan.. Tabi işe yaradımı daha bilmiyorum
Merhaba transferden sonra 5. gun inanilmaz kasiklarim ve belim agridi sonraki gunler ara ara yine oldu ama kisa surdu bu bir belirti olabilir mi acaba sizin cok olmus yazali amaevet kızlar dayanamayıp yaptırdım ben bugün yani 9. günümde testi. değerim 73.8 çıktı. hamileyimmmm :))) yarın hastanede gidicem tekrar yapılacak test. darısı isteyen herkesin başına :))))
Merhaba yazalım bayagi olmuş ve sanırım hamilesiniz:) biz de kent hastanesi dilek hanima gitmeyi düşünüyoruz bilgi verebilir misiniz acabaMerhaba transferden sonra 5. gun inanilmaz kasiklarim ve belim agridi sonraki gunler ara ara yine oldu ama kisa surdu bu bir belirti olabilir mi acaba sizin cok olmus yazali ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?