Tüp Bebek Merkezleri İzmir Kent Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

oooo ikizlerden sonra tekrar
inşallah kavuşursun bebeğine
evet bende geçen ay mini denedim olmadı nisan da tekrar deneyeceğim nasip
ısrael bey ve ekibinden çok memnunum
baharcım mini tüp bebek hakkında benim hatırladıklarım doğru değil mi? yani yaş ileri olacak yada yumurta kalitesinde sorun olacak vb. senin yaşın kaçtı?ve mini yi sen mi istedin onlar mı önerdi?inşallah nisanda gebe kalırsın ...

Son düzenleme:

FSH yı geçen ay adetimin 5. günü ölçtürmüştüm..3. gün ölçtüremedim malesef...20 çıkmıştı...Küsuratı da var tabi...Bu gün adetimin 3. günüydü ve FSH yarı yarıya düşmüş..10 olmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım doğru
yaşım 33
3-5 yumurta gelişiyor daha önce ki başarısız denemelerden dolayı ısrael bey mini yapıcaz dedi
çok az iğne ilaç kullandım daha önceki ile aynı gelişti 1.denemede boşuna o kadar hormon almışım
inşallah bende kızımın çok kardeş istemesinden dolayı son kez nisanda deneyeceğim hayırlısı bakalım
sen ne zaman başlıyorsun?
kent hast. mi?

miniylede aynı gelişimin olması şaşırttı valla beni ne güzel inşallah bir dahaki denemende olurda kızına kardeş gelir canım.

ben de şu 1-2 ay içinde kendiliğimden hamile kalamazsam Şükran hanımı arayıp randebu alayım diyorum...Tek embriyo yerleştiricem..

Kızlar ben transferde de anestezi isteyeceğim..İkizlerde istemiştim yine isteyeceğim..Daha rahat oluyor...:)

ben de mart başında aşılama olmazsa mayısta tüp düşünüyorum israel beyin muayenehanesine gidiyorum ben daha yakın diye

görüşürüz o zaman kent hastanesinde
bende sanırım 20 nisan da adet olurum 21-22 nisanda oradayım
inşallah güzel sonuçlar alırız

İsrael bey o tarihlerde ve 1 hafta yokmuş sanırım..İstersen bir ön görüşme yap kendisiyle..Zaten bir dr.bey daha var o da takip eder seni.Ama asıl israel bey in de görmesi iyi olur...

morfolojiye iyi gelen vitaminin ismini öğrenebilirmiyim?

benimde eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketlilik sıfır çıktı.bende bi sorun yok ama doktor eşime tüp bebek dedi. kızlar ne yapalım başka bir doktorada gidelimmi yoksa hemen tüp mü deneyelim.acaba bende kente mi gitsem? ne dersiniz?

bence önce eşin için iyi bir üroloğa gidin spermler biraz düzelince tüp denersin başarı şansınız artar. ege de necmettin hoca var ama ankara da kaan aydos çok iyi. spermler düzelirse doğal da kalabilirsin eğer yaşın çok ileri değilse tabi.

Mini tüp bebek tedavisine başlayan var mı arkadaşlar ? Aksilik olmazsa ve Allah nasib ederse benimki mayısa inşallah...

kızlar bizde keçi boynuzu kürüne ve gnc arginmax'a başladık hayırlısı bakalım.sperm sayımız çok düşük biraz arttırabilsek,belki aşılama şansımız olur.benim yaşım 24 ve bende sorun yok sadece eşimde sıkıntı var.

evet kızlar dayanamayıp yaptırdım ben bugün yani 9. günümde testi. değerim 73.8 çıktı. hamileyimmmm :))) yarın hastanede gidicem tekrar yapılacak test. darısı isteyen herkesin başına :))))
Merhaba transferden sonra 5. gun inanilmaz kasiklarim ve belim agridi sonraki gunler ara ara yine oldu ama kisa surdu bu bir belirti olabilir mi acaba sizin cok olmus yazali ama

Merhaba transferden sonra 5. gun inanilmaz kasiklarim ve belim agridi sonraki gunler ara ara yine oldu ama kisa surdu bu bir belirti olabilir mi acaba sizin cok olmus yazali ama
Merhaba yazalım bayagi olmuş ve sanırım hamilesiniz:) biz de kent hastanesi dilek hanima gitmeyi düşünüyoruz bilgi verebilir misiniz acaba

Merhaba bn dilek Aslana gidiyorum şuan görüşmeler özel muayenesinde geçiyor kentte devam eden varmı ücret bilgisiyle ilgili yumutta alim ve transfer ücreti ne kadar acaba ? Bu arada dilek hanm mükemmel bi Dr hem çok bilgili hem çok ilgili biz şuan uzun protokol ile tüp bebek tedavisine başladık inşallah herşey çok güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…