Canım öncelikle teşekkür ederim benim malesef o paraları geçti hem özel muayenesine gidişimden hem ilaçlar biraz fazla kullanıldı bnde dondurma işlemine de ayrı ücret ödedim 3 tane için 350 dolar ödedi eşim bu 6250 TL nin dışında olan bi paraydi bizim benim yumurta alımım 1 martta gerçekleşti 4 martta ta 1 tane transfer edildi şimdi sonuç almak için gün sayıyoruz Rabbim hepimize pozitif sonuçlar almayi nasip etsin inşallah sende güzel düşün arkadaşım dondurulmuş emriyo çok daha iyi diye biliyorum ve Dilek hanımda zaten harika bi Dr hepimiz için hayırlısı artık beslenme düzenine kendine çok dikkat et bu süreçte canımBen de 3 aydır Dr Dilek Aslan ile yoluma devam ediyorum. 3 yildır evliyiz 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. 2015 te yine İzmir medikalparkta aşılama yaptırdık, negatif ve hiç memnun olmadığım bir yerdi. Kent hastanesinden bu konuda çok memnunum. Eşimden varikosel vardı ama ameliyatla düzeldi yine hamile kalamadim. Sebepsiz yani. Şubat ayında tüp bebeğe başladık tedavinin ortalarında polip görüldü ve rahim kalınlaşması yine tedaviye devam ettim yumurta toplama işleminde polip alındı, rahim temizlendi ve 27 adet yumurtam toplandı. 12 si döllendii. 3. güne 2 tane 5. güne 1 tane embriyo sağlam kaldi... Bu durum beni çok üzüyor o kadar yumurtadan sadece 3 tane embriyo oldu ve rahim operasyonu geçirdiğim için donduruldu. Geçen hafta adet oldum ve bir hapla tedaviye yine başladım. Korkuyorum 3 embriyonun çözülme sırasında hasara uğramasından ve beni bırakmalarından. Manevi olarak çok yıpratıyorum kendimi..
Tuba senin soruna da yanıt vereyim. Dondurma işlemi de dahil şuana kadar yaklasik 10.000 gitti. Bundan sonra herhangi bir ücret odemeyecegimizi söyledi şükran hanım. Yani başta ben de çok korkmustum çünkü kent Hastanesi'nin çok pahalı olduğu söylendi ama öyle afaki bir ücretleri yok. Yani dondurma ilaclar-yumurta toplama- transfer 8000 gözden çıkar arkadaşım.
Allah razı olsun canım bende senin için bu yola girmiş tüm anne adayları için edicem ewet duydum yiyorum canım inşallah güzel sonuçları burda paylaşırım dünden beri kasiklarimda sızı var tutunuyordur inşallah bebeğimCanım giden para olsun yeter ki gelsin yavrularımız. Bana da sağlam çözülürse embriyo bu ay icinde 1 tane transfer edilecek. Dilek hanıma ve ekibine diyecek sözüm yok çok güveniyorum onlara. Senin için dua edicem inşallah inşallah pozitif sonucu görürsün muhakkak buraya yaz. Dikkat et kendine bol bol dinlen...Bir de hep okudum internette ama ananas ve kabak çekirdeği öneriyorlar tutunma için bi araştır istersen.
İnşallah inşaallah canım benim seninde haberlerini bekliyorum yaz burayaSagolasin canim benim. İnşallah inşallah seninledir ve ben burdayım diye sinyal gönderiyordur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?